Kedves Olvasók!

Mire végére értem a fordításnak, már annyira nem lelkesített a szöveg, kicsit túl agybalzsamozós, de mostanában mindegyikkel így vagyok, de néha kell ez is…

Azért fogadjátok szeretettel: Scarlett

Ne veszítsétek el szíveteket és ne adjátok át magatokat a kétségnek 

Az emberiség felébredése rendkívül nagy folyamat, ami már eonok óta zajlik, de az emberek hatalmas többsége nem volt és jelenleg sincs tudatában, hogy az emberi élet csak egy kis része annak, ami rendelkezésetekre áll és az álomból való felébredés a teljes valóság örömébe elkerülhetetlen sorsotok. A kollektívan kitalált és létrehozott illúzió teljesen valósnak tűnik a benne tartózkodók számára, pontosan szándékotok szerint. Azonban célja nem az volt, hogy örökre elvesszetek benne, hanem hogy megtapasztaljátok az elszigeteltséget, és hogy ezután eldöntsétek, a valóságot vagy az illúziót akarjátok.

Nyilvánvalóan a valóság az egyetlen értelmes választásotok, mert ezen kívül más nem létezik. Először az általatok épített illúzió fogságába kerültetek, és amikor egyre jobban annak mélyére merültetek, elvesztetek és teljesen összezavarodtatok. A szeretet a ti valós természetetek, és mégis úgy tűnt, mintha elszigetelődtetek volna tőle. Ennek megtapasztalása az eonok folyamán állandóan zajlott és eredménye a félelem lett, ami bizalmatlanságba, árulásba és végtelen konfliktusokba vezetett. A félelem a szeretet ellentéte. De a szeretetnek nem létezik ellentéte, mert csak a szeretet létezik.

Végül fejlődtetek, haladtatok, hogy felismerjétek ennek a könyörtelen félelem-állapotnak őrületét, és kollektívan azt a döntést hoztátok, hogy megszabadultok ettől az illúziótól és ezen a módon ismerjétek fel teljességében isteni természeteteket, egységeteket istennel. Az illúzióból való felébredésetek isteni terve természetesen terv szerint tökéletes. Ez isten terve, ezért nincs más út, ami kiteljesedhetne, mert minden, ami istentől ered természetéből fakadóan tökéletes.

A folyamatosan újraszőtt káosz és zavarodottság – ami megjeleníti mindenben az illúziót és nincs tökéletes összhangban az anya-atya-isten szeretettel, mint a bennetek lévő félelem, gyűlölet, keseredettség, düh, ítélet és őszintétlenség számtalan formája – ismerteti fel veletek, hogy egészében elengedhessétek őket. Ha valami szeretetet nélkülözőhez ragaszkodtok, akkor blokádokat és akadályokat teremtetek a szívetekhez vezető úton és ezáltal elzárjátok a teljes és feltétel nélküli szeretetet. Igen, szeretettel vagytok a család, a barátok és partneretek felé, de akik ezen kívül esnek, azok a szeretetetek határán kívül is kerülnek, amit meg kéne osztanotok velük. A SZERETET határtalan és határok nélküli, amikor pedig határokat szabtok, elzárkóztok a szeretettől.

Ti vagytok a szeretet, de emberként, ami számtokra a gyűlölet, keserűség, konfliktusok és erőszak óriási arénájának tűnik valójában nagyon apró és jelentéktelen. Csak óriásinak tűnnek, amikor figyelmeteket rá szegezitek vagy foglalkoztok vele, így olyan szinten megtelik vele elmétek, hogy már nem marad hely a végtelen, a valós és hatalmas számára, ami a SZERETET. Emberként mindenkit átjár a düh és a félelem érzése, ami akadályozza képességeteket, hogy szeressétek szeretteiteket, de többnyire csak átmenetileg, és amikor ezt tudatosítjátok, akkor felemeltétek a félelmet és a dühöt.

Hasonló történik most jelenleg a Földön, egy masszív lázadás, ami megtagadja a dühöt és a félelmet, hogy azt felismerje annak és megszabadulhasson tőle, anélkül, hogy tovább foglalkozna vele. De mint azt sokan felismerik, gyakran blokkolódik a gondolkodás képessége és ezért olyan módon reagáltok, ami megnehezíti a nagyon kellemetlen helyzeteket és zsákutcába vezetnek, amiből csak a szeretet vezet ki benneteket. És az ilyen helyzetekben egy „racionális, józan ítéletű ember” úgy gondolja, hogy a szeretet nem működhet.

A meggyőződések gyakran pusztítóak, mert megingathatatlanságot képviselnek, hiányos kommunikációs készséget, a tisztesség érzéséből fakadóan, ami valójában bármiféle kommunikációs mód teljes tagadása. Ennek következtében az emberi társadalom sok rétegében, személyek és ország között, kudarcba fullad a nagyobb kép meglátása, minden lehetőség és terület, ami közös nevezőként szolgálhat, ami minden résztvevőt egyformán becsülne.

És természetesen a büszkeség egy nagy buktató az ilyen helyzetekben, mert mindenkit egyszer már megszégyenítettek és nem szeretnék ezt újból átélni.  A tisztesség döntő fordulópontja, mások megszégyenítése. Végtelenül ismétlődő hurokká válik, amiből látszólag nem vezet kiút, mert ha már téved az ember, akkor az szégyenteljes hibának számít és ezt az utat senki nem akarja járni.

De jelenleg sok bölcsebb és érettebb lélek van a Földön, akik készen állnak hibáikat bevallani. Mindenki hibázik és nem szégyenkeznek ez miatt, mert érettségi és bölcsességi szintjükhöz mérten megértik, hogy az emberek azok akik hibáznak és úgy járnak elő, hogy a fellépő problémákat megoldják. Ezek a bölcs és áldott lelkek sok helyen közvetítőként jelennek meg, hogy a blokkokat csillapítsák és feloldják, hogy fejlődés következzen be az emberi társadalom több szintjén, ahol a különbözőségek nagyon erősek, pl. nemzetközi, politikai, üzleti, vallási, kulturális és etnikai szintéren. Szeretettel s harmóniában dolgoznak együtt, hogy az emberiség felébredésének hatalmas és állandó folyamatát tovább támogassák a jelenben.

Emlékezzetek arra, hogy bármi történjék, saját döntésetek annak szeretete és ebben segít a belső szent teretekben való mindennapi tartózkodás, ami hatalmas plusz energiákhoz juttat. A felébredés folyamatának mindannyian fontos résztvevői vagytok, emberkénti jelenlétetek ebben a pillanatban a Földön már önmagában hatalmas és jelentékeny változás. Ahogyan az többször elhangzott, az emberiség ébredése elkerülhetetlen és ez most történik! Ezért ne veszítsétek el szíveteket és ne adjátok át magatokat a kétségnek, hanem teljességgel bízzatok a szeretetben, és ezzel a hozzáállással koncentráltok a felébredésben való részvételre, saját felébredési folyamatotokra.

Az emberiség felébred, de ez az ébredés egyéni szinten történik, mert minden egyes ember szabad akarattal rendelkezik és ez mindig is sajátja lesz. Ez nem jelenti azt, hogy úgy is dönthettek, hogy nem akartok felébredni, hanem azt jelenti, hogy el is halogathatjátok felébredéseteket.

Ha a félelmet és a dühöt választjátok a szereteten túl, ezzel késleltetitek az ébredéseteket és ezzel fokozzátok saját fájdalmatokat és szenvedéseteket. Felesleges megemlíteni, hogy ha másokat kértek számon a felébredéssel kapcsolatban, ez kevésbé segít és nem illő. Mindenkinek megvan a saját szent útja a felébredéshez és nem ismerhetitek a másik útját. Csak akkor adjatok segítséget, tanácsot vagy vezetést másoknak, ha erre megkérnek, függetlenül attól mennyire biztosak vagytok abban, hogy mit kéne tenniük. Ez extrém arrogáns. Csak Anya-Atya-Isten érti és ismeri az utat, amit egy lélek követ és rendelkezhet azzal a bölcsességgel, hogy egy nehézségekkel küzdő embernek felajánljon egy szeretetteljes lehetőséget vagy lökést.

Emlékezzetek arra is, hogy mindenkit végtelen szeretet és tisztelet övez és itt nincs kivétel, mert mindenki maga döntötte el, hogy az ébredés folyamatának ebben a pillanatába inkarnálódott, hogy részt vegyen, hogy támogatást adjon és mindenki ezt teszi, még ha ez emberi szemszögből nézve extrém valószínűtlennek tűnik is Ti nem ismeritek Isten elméjét.

Szeretettel: Saul

Csatornázta: John Smallman

Magyar nyelvű fordítás: Scarlett

Forrás: http://torindiegalaxien.de/1017/0saul.html