bluebird (1)Kedves Olvasók!

Mostanában olvasgattam mindenfelé spirituális témákban, hogy mi az, amit még valóban nem mondtak el már ezerszer és mi most a „menő spirituális fejlődési abrak”számunkra ..ekkor rátaláltam egy számomra ismeretlen Cobra-párti szerzőre, tőle olvashattok majd egy érdekes fénymunkásokat ébresztő-ostorozó cikket lejjebb…aztán olvastam Celia Fenn Michael Arkangyal féle 2015-ös Gyémánt út címet viselő előrejelzéseit, ez is elgondolkodtatott, mert nem állhat jól a szénánk (vagy lehet épp ellenkezőleg), ha már kék- gyémánt- gyerekek leszületésére van szükségünk, akik azért jönnek, hogy támogassák a Föld formai átalakulását, a Teremtő manifesztációját …aztán a következő néhány velős sort is érdemesnek találtam lefordítani – részlet Lisa Reneé csatornázásából 2015.01.18 http://www.energeticsynthesis.com:

„Az emberiség történelmével, a negatív földönkívüliekkel és sötét manipulációkkal, valamint az asztrális test fragmentálásával összefüggő ok-okozati történések, olyan faktorok, melyek a spirituális-érzelmi fejlődést akadályozzák. Az emberek átnevelését [szemének felnyitását] támogató felemelkedési modell nélkül, lelkük és spirituális testük táplálása és gyógyítása nélkül, nem jön létre ez az esemény [spirituális fejlődés]. Természetből fakadóan minden dolog növekszik, formát ölt és felvirágzik, ha megfelelő táplálékkal, figyelemmel és egy modellel [tervvel, sablonnal] látják el, mely segíti az egyént a kiterjeszkedésben [fejlődésben].  Ha egy ember lelkét nem bölcsen ápolja, hanem tudatlanságból kifolyólag vadhajtásokat növeszt, soha nem lesz képes a sötét világ mélységes káoszából felemelkedni.…

Ha a lélek tartja ellenőrzése alatt az idegrendszert, akkor ez lehetővé teszi a tudatos cselekvést. Az ember felelős a tetteiért és TISZTA tudattal kell döntenie, mivel a felettes lélekintelligencia adja meg a döntő beleegyezést. Ha a [felettes] lélek nem áll kapcsolatban a testtel, akkor ez lehetővé teszi a sötét erők számára, hogy kihasználják ezeket az embereket. Ha nem vagytok sem tudatosak, sem nem látjátok át a helyzetet, akkor lényegében azonosulhattok a sötét erőkkel, akik [így] felülírhatják „beleegyezéseteket”. Ez az oka, amiért az őszinte szándékotok, az őszinte beleegyezésetek és autoritásotok döntő jelentőséggel bír. Ez a folyamat építi fel lélek-testeteket [teszi elérhetővé fénytesteteket] és ruházza fel a magasabb tudatszintek  beleegyezésével.”

+++

Ne féljetek a strangelet-bombáktól

Ez egy felhívás, ami minden felébredt emberhez szól

Az évek során számos közvetítő személy, informátor és más tanító mutatta meg magát ezen a bolygón. Különböző témakörökben sok fontos információt osztottak meg velünk, de végső soron mindegyik a Felemelkedésre és ennek a bolygónak a felszabadítására lyukadt ki.

Ennek a bolygónak az állapota semmiféleképpen nem mondható normálisnak. A diszharmónia nem természetes. A más bolygókkal való kapcsolat hiánya sem normális. A Forrás/a Teremtő maga a harmónia, az egység és az öröm. Mi csillagmagok ennek tudatában voltunk. Az univerzum különböző szegleteiből érkeztünk, hogy segítsünk. Vettük a fáradtságot és idejöttünk, hogy itt öltsünk testet és sok nehézségen kell keresztülmennünk, annak ellenére, hogy megvolt mindenünk, amire szükségünk volt, egy paradicsomi élet ezen a [földi] börtönön kívül.

Nem maradtunk ott. Hanem letelepedtünk valahol egy elővárosi házban, olyan munkahelyen dolgozunk, amiről tudjuk, hogy nem ez a legfelsőbb célunk – azért hogy fedél legyen a fejünk felett. Soha nem rendelkezünk elegendő idővel, hogy azt tehessük, amihez kedvünk van, és amit nem engedhetünk meg magunknak. Vannak terveink, álmaink, melyek kivitelezéséhez sosem marad elég energiánk. Soha nem látjuk meg a hozzánk valóban hasonló embereket – míg meg nem halunk és nem kell mindent újból kezdenünk. A komfort csak apró darabkái jutnak nekünk, ami semmi a bolygón folyó harchoz képest és az élethez, amit élhetnénk.

Olyan sok a szemlélődő ember, akik a frontvonalban [ücsörögve] hallgatja meg a különböző információs forrásokból származó híreket, szinte mintha csak egy jó filmet néznének.

Ők nem azok, akik mi vagyunk. Nem ezért jöttünk ide. Azért jöttünk, hogy felszabadítsuk ezt a bolygót.

Sok ember további információkra vár, de ahogyan ez az agartha-i közvetítő elmagyarázza [lsd. forrás], már elegendő információval rendelkezünk, hogy beteljesítsük küldetésünket.

A legtöbb igazi információval szolgáló forrás elmagyarázta nekünk, hogy MI vagyunk azok, akik segíthetünk. És a legtöbb ember, akikkel találkozom, nem veszi észre azt az erőt és hatalmat, amivel valóban rendelkezik ahhoz, hogy a helyzetet sikeresen megoldjuk.

Ahogy Cobra elmagyarázta, a jelenlegi helyzetben túszok vagyunk – a sötétek fogságában. Ők azzal fenyegetnek, hogy ha csillagcsaládunk közvetlenül segítene, akkor egy strangelet bombát [***lsd. magyar link ](kvantumanomáliákra épülő bomba) vagy valami hasonlót robbantanának fel. Ez az egyetlen oka, hogy nincs kapcsolatunk más bolygókkal és amiért annyi itt a szenvedés.

Egy strangelet-bomba mindent elpusztítana a fátylon belül ezen a bolygón, azonban amint elérné a fátylat, a csillagcsaládunk azonnal megállítaná. Mit is mond ez nekünk? Hogy megvan a teljes erejük/hatalmuk, hogy megállítsanak egy strangelet-bombát vagy más sötét ármányt. Az egyetlen ok, amiért nem tisztázhatják azonnal ezt a helyzetet, hogy a fátylon belüli technológia és a kvantumanomáliák a fényerők erejét és hatalmát nagyon korlátozza. Ha kívülről próbálnának meg erőszakkal behatolni, akkor egy ilyen bombát vagy más megtorlást vetnének be.

Pont ebből az okból kifolyólag vettük MI a fáradtságot, hogy ide jöjjünk és testet öltsünk ebben a káoszban. Így bentről nyithatunk meg egy hidat. Ha erőteljes meditációkat, vizualizációkat vagy más típusú fénymunkát végzünk, valóban kis lyukakat nyitunk meg a fátyolban. Ez tény.

Igen, sok ember megtesz minden tőle telhetőt, hogy megsokszorozzák a szeretetet a mindennapjaikban. Ez a különleges helyzet célzott szándékunkat igényli. Megköveteli, hogy közvetlenül ráhangolódjunk a feladatra és hogy együttműködjünk, térben és időben összekapcsolódva, mert a változásoknak térben és időben kell megtörténniük.

Ha csak kevesen vagyunk, csak kis lyukak keletkeznek és meglehetősen gyorsan be is zárulnak. De ha elegendően vagyunk, akkor elég nagyok lesznek a lyukak, hogy „átférhessen” rajta a csillagcsaládunk és hatástalanítson mindent, ami eddig megakadályozta, hogy megtörténjen az eltolódás [Felemelkedés].
Pillanatnyilag nem vagyunk elegen. Ez azt jelenti, csillagcsaládunknak nagyon lassan és óvatosan kell eljárnia, hogy ne indítson be semmi sötétséget, ami azt jelenti, hogy a Felemelkedés elhúzódik. Ki akarja ezt?

Ez azt is jelenti, hogy az a kevés csillagmag, akik valóban részt vállalnak és kezdeményeznek, számszerűen a sötétek alatt van. Más szavakkal, olyan munkát végeznek, amihez több emberre lenne szükség.

A fényerők terve az volt, hogy az esemény 2012 áprilisában kerül kivitelezésre. Megtörténhetett volna ebben az időpontban, ha a mi részünket eljátszottuk volna.

Mi nem vagyunk passzív szemlélődők. Mi vagyunk a teremtők. Megvan a szerepünk.

Megnézni ezt a filmet, megcsináltatni azt a frizurát, meginni amazt az italt a haverokkal várhat.

Mind megtehetjük ezeket a dolgokat, majd ha nem erőszakolják meg minden áldott nap az embereket, az állatokat, a növényeket és a bolygót.

Nézzetek körül, nézzétek meg milyen állapotban van a világ. Ez talán elég fontos.

Minden vasárnap szánhattok 20 percet arra, hogy ezt megtegyétek:

Heti felszabadító meditáció (Istennő vortex) minden vasárnap  19:00 GMT -20:00 Magyarország

Heti bolygómeditáció minden vasárnap 15:00 GMT-16:00 Magyarország

144 000 ember kell hozzá, akik valóban megteszik, hogy kioldhassunk egy nyílást a felemelkedéshez. 1 millió csillagmag jut 7 milliárd emberre – ez nem sok. De már több mint 144 000 ember felébredt egy bizonyos szinten. De eddig 5000 és 10.000 közötti résztvevő volt csak.

Ajándékaitokat és kreativitásotokat sok helyzetben kamatoztathatjátok.

Ne feledjétek kik is vagytok valójában.

 

Szerző: Untwine

Magyar nyelvű fordítás: Scarlett

Forrás: http://transinformation.net/fuerchtet-euch-nicht-vor-den-strangelet-bomben/

http://recreatingbalance1.blogspot.de/2015/01/dont-be-afraid-of-strangelet-bombs.html

 

*** http://felemelkedes.blogspot.hu/2014/03/a-foldi-karanten-vegjateka.html