A június 21-i napforduló fogja jelezni a Fény erők egy fontos folyamatának befejezését. Erről a műveletről még nem mondhatok semmit.
Továbbá, a június 21-i nyári napforduló pillanatában a planetáris Istennő archetípus folyamatának aktiválása kezdődik. Ez az Ellenállási Mozgalom és a Plejádi flotta női tagjainak meditációja által aktiválódik, ők fogják a szeretetteljes energiát irányítani a felszínre az emberiség számára. A nyári napforduló 10 óra 52 perckor lesz (GMT). Ez egyiptomi idő/Közép-Európai idő szerint 12:52 , 11:52 BST Londonban, 06:52 EDT New Yorkban, 05:52 CDT Chicagóban, 04:52 MDT Denverben és 03:52 PDT Los Angeles. Az országodnak/városodnak megfelelő időket itt találhatod:

http://www.timeanddate.com/worldclock/fixedtime.html?msg=COSMIC+GODDESS+ACTIVATION&iso=20140621T1250&p1=3667
Te is csatlakozhatsz, a saját magad meditációs módján. De itt van egy Fény erők által javasolt meditáció is:
bubble-rose

1.Helyezd magad kényelembe, csukd be a szemed, és figyelj a levegővételre.
2.Képzelj magad köré egy rózsaszín tojást (vagy gömböt – szerk.Sandal) tele Szeretet energiával.
3.Képzelj a szeretteid köré is hasonló rózsaszín tojást (vagy gömböt – szerk.Sandal) tele Szeretet energiával.
4.Öleld át az egész emberiséget, és minden élőlényt a Földön egy rózsaszín tojással (vagy gömbbel – szerk.Sandal) tele Szeretet energiával.
A Fény erők kérelmezték, hogy ezt a rövid meditációt minden vasárnap végezzük el a heti meditáció után, mivel ez az energia a szeretet mezőt fogja szolgálni, mint a mi védelmi pajzsunk.
A fő lehorgonyzási pontunk a Kozmikus Istennő aktiváláshoz Ibiza lesz. A Rózsa testvériség csoportok lesznek a kozmikus energiák fő átadói az aktiváláskor világszerte. Te is alkothatsz saját Rózsa testvériség csoportot vagy csatlakozhatsz már meglévő csoportokhoz itt:

SISTERHOOD OF THE ROSE Meetups Everywhere

77 participants
63 cities

It has been requested from the Light forces that women and men with inner connection with the Goddess begin to gather in groups to reactivate the Sisterhood of the Rose. Those groups need to gather physically at least once a week and invoke Goddess energy for planetary peace in their own unique way. Those groups will become the feminine aspect of support for the planetary transition at the time of the Event, whereas the Event Support groups represent the masculine aspect.

Find a Meetup near you →

Nemsokkal a napforduló után sok fontos információ fog megjelenni, amit korábban vissza kellett tartani és a Fény erők egy új tevékenységének ciklusa kezdődik. Csatlakozz hozzánk az első Fény Győzelme Konferenciához Tajvanon itt:
http://portal2012.org/Taiwan.html
A Fény Győzeleme közel van!
Cobra/Fordította és közzétette: Sandal /www.fenyorveny.hu
Közzétette: http://www.fenyorveny.hu
Forrás: http://2012portal.blogspot.hu/
http://www.fenyorveny.hu/2014/06/cobra-kozmikus-istenno-aktivalasa.html

Reklámok