Kedves Olvasók!
Aki foglalkozott már ezzel a spirituális kérdéssel, annak talán nem újdonság a most következő téma, ahogyan Suzanne Lie Mytre és Mytria sorozata is a lélekrészek összekapcsolódásáról szól.
Bennem továbbra is ott a kérdőjel, miért van szüksége egy léleknek, aki képes magát x részre darabolni bármiféle tapasztalatra, hogy azáltal fejlődjön….szóval, aki érti ezt a lélekszőnyeg-göngyölgetést ne kíméljen!
Kíváncsian várom gondolataitokat, tapasztalataitokat! 😉
Jó olvasást Lélekrész-sorstárs-testvérek! Scarlett

the-journey-of-your-soul

Lelked utazása – Lelked 16 részre oszlik… nem 2-re! –Anna Merkaba  – 2014.06.05.

Sokan félreértik az ikerlángok lényegét, és azt az egy különleges lelket keresik, általában az ellenkező neműt, akivel életüket eltöltenék. Valójában nem csak egy vagy fél sétálgat belőled odakint, hanem lelked sokkal több darabkája. És már csak EGY olyan lélekdarabka van, akivel egyesülsz a csodás EGÉSSZÉ.

Nos, hogy is működik ez? Amikor felettes-lelked megszületik a Forrásból, közeli rokonságban lévő lelkek családjába születik. Ezek a felettes-lelkek folyamatosan kapcsolatban vannak egymással a különböző fizikai és éteri életek során. De a lélekcsaládot meg kell különböztetni a felettes-lélektől.

A felettes-én egy óriási lélek, ami 16 részre töredezett. Ez az, amit elmondtak nekem, tehát általában 16 lélekrész különül el, afféle „mini-lelkekként”. Ezek a mini-lelkek különböző kalandoknak vágnak neki. Hiszen a kozmosz hatalmas és miriádnyi univerzum, párhuzamos valóság, dimenziók stb. léteznek. Ez a 16 rész gyorsan felszorzódott az úgynevezett „én-aspektusokká”. Hogy ezt jobban megértsd: hasonló ez ahhoz, amikor otthon vagy egyedül, akkor van egyfajta „én-ed”, amikor elmész dolgozni van egy teljesen másik „én-ed” a világ számára. Mikor szüleiddel vagy együtt ez a helyzet ismét egy új személyiséget kreál köréd. Hol ilyen vagy hol olyan. [személyiséged különféle aspektusait vonultatod fel a hétköznapokban-ford. megj.]. Minden alkalommal, amikor hozzáigazítjuk viselkedésünket egy helyzethez, énünk egy másfajta aspektusát mutatjuk meg.

Valójában sok ember, akiket a modern orvostudomány „multiplex személyiségzavarban szenvedőnek” kiált ki, egy sérült nyitott aurával rendelkeznek és a különböző én-aspektusaik elveszítették egymással a kapcsolatot. Vannak esetek, amikor ezt meglehetősen egyszerű rögzíteni úgy, hogy az auramezőt „éteri gyógyítással” lepecsételik.

Nos, ahogy azt láthatjátok minden a felettes lélek szintjén kezdődik, ezután 16 részre oszlik és miriádnyi én-aspektussá szűkíti magát.
Természetesen ez a 16 rész a legfontosabb, és ez a 16 rész csodás utazásokat tesz az univerzumokon keresztül. És VÉGTELEN sokszámú univerzum létezik. Nos, tehát ez a 16 lélekrészed elkülönül és elindulnak a mérhetetlen kozmikus platformokon.

Amikor eljön az idő, hogy ezek a részek elegendő tapasztalatra tettek szert és arra vágynak, hogy egybeolvadjanak és visszatérjenek igaz énjükbe meg kell találniuk a megfelelő részt [párt] és ellenőrizniük kell, hogy az a részük készen áll-e az egybeolvadásra.

A 16 rész 8 párt alkot. Amikor ez a 8 pár egybeolvad, akkor 4 párt alkotnak. Amikor a 4 pár olvad össze, akkor 2 párt alkotnak. Ha ez a két pár egybeolvad, akkor az általunk ismert és tárgyalt IKERLÁNGOK egybeolvadnak. Ezek az IKERLÁNGOK a legfontosabbak a felettes-lélek számára. Tartsátok észben, hogy ez a FELETTES-LÉLEK egyfajta energetikai központ, ami figyelemmel kíséri minden részét és aspektusait és összekapcsolja részeit egymással és ösztönöz különböző alkalmakat ezeknek a mini-lelkeknek, hogy folyamatosan találkozzanak az univerzumon keresztül vezető utazásaik során.

Így megvan a lehetősége, hogy mini-lélekként élt életed során találkozol lelked egy részével. Ez tulajdonképpen elrendeltetett. Meglepő volt számomra, hogy felettes lelkünk mini-lelkeinek nem szükségszerűen kell romantikus kapcsolatban lenniük! Mivel minden mini-lélek a saját tempójában fejlődik, gyakran lelkünk egy fejlettebb része találkozik egy kevésbé fejlett, kevésbé tapasztaltabb résszel, azzal a céllal, hogy segítsen az előre mozdulásban és hogy megtanítson különböző dolgokat a világegyetemről és az életről. Így fordulhat elő, hogy a gyermek és a szülő annyira azonosnak tűnnek és hihetetlen szoros a kapcsolatuk egymással, olyan szinten értik egymást, hogy az ember agya megáll. Amikor rákérdezek, hogy előbbi életekben volt-e romantikus kapcsolatuk a válasz mindig nem.

Sok csatornázás és találkozás után fedték fel előttem ezt az információt. Tehát egy életciklus során lehet olyan gyermeked, akik aktuális lelked része. Egy darabka ’te’, akinek segítesz átmanőverezni ezen az életen! Egyik formálódó pár sem lesz soha romantikus kapcsolatban a másikkal. De a megfelelő párok mindig találkoznak információcsere céljából, legyen az a fizikai vagy éteri vagy más síkokon. Mindig összejönnek, hogy tapasztalatot cseréljenek egy olyan frekvenciaszinten, aminek mind nem vagyunk tudatában.

Például, 1A és 9A részek romantikus kapcsolatba kerülnek, ténylegesen is sokszor találkoznak [akár több életen keresztül] és különféle romantikus párkapcsolatuk van, ami nem jelenti azt, hogy összeolvadnának egymással, mert egyszerűen még nem állnak készen rá. Azonban 1A és 2A részek soha nem kerülnek romantikus kapcsolatba egymással és különféle anya gyermek kapcsolat variációit játsszák végig. Ezek a típusú kapcsolatok hihetetlenül szorosak. Sokszor láthattok olyan szülőt és gyermeket, akik nem tudnak élni egymás nélkül. Szavak nélkül is megértik egymást. A mi világunkban abnormálisnak tűnhet az ilyen szoros szülő-gyermek kötelék, de ez nem jelenti azt, hogy kapcsolatuk ne lenne harmonikus, ne lennének egyszerűen jó barátok, akik világosan megértik, tisztelik és támogatják egymást stb. Legtöbbször, amikor egy ilyen kapcsolat jön létre az egyik lélekrész sokkal fejlettebb, mint a másik. Ez nem lélekcsoport, hanem egy aktuális lélekrészed.

Néha barátok között jön létre ez a kapcsolat. Ha elgondolkodtok, talán volt vagy van olyan barát az életetekben, akivel hihetetlenül komplikált volt a kapcsolat, a te szemszögedből nézve mindent rosszul csináltak, megőrjítettek, de ugyanakkor mégis kitartottál mellettük, vezetted és segítetted őket. Nem számított mi tesznek, úgy tűnik feltétel nélkül szereted őket, amit nem tudsz megmagyarázni magadnak. Általában egyszerűen az ok, hogy FELETTES-LELKED részei és te is része vagy az ő részüknek. Mindketten azért találkoztok, hogy FELETTES-LELKETEK gyorsabban növekedhessen, hogy kijavítsátok egymás „hibáit”, tanuljatok és hogy növeljétek közös tudatotok kiterjedését, ami valóban EGY.

Tehát még egyszer, 1A+1B rész romantikus kapcsolatba lép. 4A és 13A soha nem lesznek ilyen kapcsolatban egymással. Mindegyik FELETTES LÉLEK [kb] 16 részre osztódik, amikor ez a 16 pár találkozik 8 párt fognak alkotni. Amikor összeolvad ez a 8 pár, amihez eonok ideje is szükséges lehet, 4 párt fognak alkotni, akik ismét elindulnak saját kalandot keresnek és saját életet élnek. Végül eggyé olvadnak és 2 mini-lelket alkotnak. És ismét mindkét rész folytatni fogja egyéni utazását és végezetül készen állnak, hogy eggyé olvadjanak össze. És ez az, amit mi IKERLÁNGNAK nevezünk. Bár lényegében itt a Földön nem lehetséges jelenleg összeolvadniuk a korábbi pároknak, pl. 8A+16A-nak De az utolsó pár összeolvadása általában mindegyik között a legerőteljesebb egyesülés.

Általában az univerzum legfontosabb történelmi pillanatában olvadnak össze és ez pontosan az a pillanat, ami most a Földön történik. Az utolsó két „mini-lélek” végül EGGYÉ olvad össze, fenomenális tapasztalatokkal találkozva és KREÁLVA, ami nem csak az emberiséget, hanem az egész univerzumot nagyobbá teszi. Nagy változások közepette vagyunk, amik az egész univerzumot befolyásolják, beleértve miriádnyi galaxist, csillagot, bolygót és galaxist, különböző valóságokat és az ilyen összeolvadások berobbanása extrém mély és lélegzetelállító látvány.

És aztán, vannak azok itt a Földön, akik már teljességgel és tökéletesen összeolvadtak MINDEN lélekrészükkel. Ők nem érzik a magányt, vágyat, hogy egy „különleges” valakivel találkozzanak, mert elégedettek, teljesek és azért vannak itt, hogy támogassák az emberiséget a Teremtő végtelen tudásával. Ők a legtöbben bölcs spirituális vezetők, tudósok, gyógyítók, tanítók, világvezetők stb., akik lelke úgy tűnik nem vágyik romantikus kapcsolatokra miközben támogatják az emberiséget, mert nem ez az elsődleges céljuk és nem szükséges találkozniuk lelkük másik részével, hogy teljesítsék küldetésüket, mert minden részük velük van és BELÜLRŐL támogatják őt.

És vannak olyan lélekcsaládok, lélekcsoportok stb., akik EGY lénnyé olvadnak össze, akiket FORRÁSNAK/ISTENNEK nevezünk értelmezésünk szerint. Lényegében mi MINDANNYIAN kapcsolódunk egymással és összeköttetésben állunk függetlenül attól, hogy egy adott lény aktuális lelked része-e vagy sem, mert egyszerűen mi mindannyian EGY ÓRIÁSI EGÉSZ része vagyunk, amiből mindannyian eredünk és ahová mindannyian tartozunk, ahonnan mindannyian vagyunk.

Hasonló az ujjaidhoz, szerveidhez, sejtjeidhez, amik mind különböző funkcióval bírnak, együtt dolgoznak, EGY egész részei, az emberi test részei. Így van ez az univerzummal is, mindannyian részei vagyunk, ISTEN részei, a Teremtő részei és azért vagyunk igazság szerint MI valóságunk Teremtői, a nap leforgása során VARÁZSLATTAL TEREMTÜNK a gondolatmintáikon keresztül. Ezért hihetetlenül fontos, hogy emlékezzünk MI vagyunk azok, akik gondolkodnak, ezek a gondolatok KIHATNAK MINDENKIRE körülöttünk, még azokra is, akik jelenleg nem tartózkodnak a Föld bolygón.

Tehát bölcsen válogassátok meg gondolatitokat és élvezzétek utazásotok minden lépését, ami az EGYSÉGBE vezet, önmagatok megértéséhez, a LÉTEZÉSHEZ és az ÉLET fenomenális tapasztalatainak TEREMTÉSÉHEZ!

U.i. Kérlek kövesd saját megérzésedet, mint azt bármely más információval kapcsolatban megteszed. Ha nem vagy ezzel az írással egy hullámhosszon, akkor ez csak azt jelenti, mélyen szívedben másként tudod ezt és ilyenkor kövesd SAJÁT szíved hangját.

Szerző, Csatornázta: Anna Merkaba
Magyar nyelvű fordítás: Scarlett
Forrás: http://sacredascensionmerkaba.wordpress.com/2014/06/05/the-journey-of-your-soul-your-soul-splits-into-16-parts-not-2

Küldöm szeretettel minden kereső lélekrésznek! 😉 S.

Reklámok