pleides

A fény győzelme

Elköteleződés, nyitottság, siker és az EGYSÉG ereje, ezek képezik mind a kulcsot az új éra új évezredeihez, melyek valóban megnyitották kapuikat MINDENKI előtt.

És ezért mindannyiatok számára eljött az idő, kedves fivéreink és nővéreink az új világból, hogy antennáitokat ráhangoljátok a vezetésünkre és közvetítéseinkre és ráhangolódjatok önvalótok megértésére. A testeteken belül helyezkednek el a portálok, a kapuk teremtő önmagatok megértéséhez. A portál mely segít megérteni, HOGYAN használhatók az újra megtalált energiák, szferikus fény- és szeretet-lényetekben, hogy sikeresek legyetek a következő fázisban.

Valóban sokatokat meglátogatunk és megpróbáljuk megtanítani a SZAVAK helyes megválasztását és használatát, a SZAVAKÉT melyeket kimondtok, melyek megteremtik a GYÓGYÍTÁS mértékét és erejét, hogy mindannyitok EREJE visszatérjen. Mert valóban úgy van, hogy a szent ’módszerrel’ választott SZAVAKKAL tanultok meg önmagatokkal kommunikálni, hogy egy új szent valóságot teremthessetek és hogy a Föld-lakók elhagyott házát újra felépítsétek. Felépíteni, felújítani mindazt, ami a növekedés eonjai során elveszítettek a Föld-lakó-lelkek.
Így arra kérünk benneteket, maradjatok nyitottak a szívetek felé örvénylő energiákkal szemben. Tárjátok ki elméteket és hallgassátok meg a Felemelkedésé szép hangjait, érezzétek az információkkal teli parancsokat [elrendeléseket], amiket az ALCYONE-on és a Plejádokon keresztül tudatotokba kerültek.

Mert valóban veletek vagyunk. Ez tény és így van. Kedvesek, maradjatok nyitottak energiánk előtt. Tudjátok, hogy veletek vagyunk, mert mi vagyunk azok. Engedjétek meg, hogy finoman emlékeztessünk benneteket az eszközök használatára, amik rendelkezésetekre állnak.
Ez minden, ami most mondani szerettünk volna nektek. Szeretünk benneteket. Veletek vagyunk. Viszlát mostanra.

Anna MerkabaSzemélyes megjegyzés [Anna Merkaba]

Most éppen volt néhány látogatóm, akik eljöttek hozzám. Sok energia-formát láttam magam előtt és azt mondták nekem, hogy a Plejádokról jöttek. Azt mondták, hogy örüljünk, mert a fény-erők győzelme megtörtént. A Föld a fény-erők kezében van és mi, mint fénymunkások és földi személyzet küldetésünk egy új szakaszába léptünk be.
FÁZIS 1. arról szólt, hogy integrálódjunk a bolygón, gyökereket eresszünk, megismerjük az emberiség minden útját, mindezt méghozzá teljes Föld-lakóként téve, úgy érezve, gondolkodva és így tovább. Ezzel egy időben még hatalmas mennyiségű fényt is meg kellett tartanunk, anélkül hogy ennek tudatában lettünk volna [hmm…„zsákomban a mákom”?…-ford. megj.]. Egy alig megvilágított „termen” haladva át, nem tudva minek ütközünk neki.
Ez a fázis elmúlt, és a Fény, amit mindannyian megtartottunk – ez úgymond a trükk –így elegendő fényt horgonyoztunk le GAIA-n, hogy megkezdjük a Föld-lakók felébresztési folyamatát, akire ráragadt a feledés vastag fátyla és ennek eredményeként iszonyatos mennyiségű karmát halmoztak fel. Ez sokakat VISSZATARTOTT attól, hogy tovább haladhasson lélek-tapasztalatival, mert ugyanazon feltételekkel újra és újra kellett kezdeniük a leckét, míg el nem sajátították. A feledés problematikája az, hogy az ok, amiért ugyanabban a tapasztalásban ragadt a lélek is szintén feledésbe merült, amikor visszatért a Földre. Ezt sokan most is átélik a Földön, mert nem értik meg, hogy a MEGBOCSÁTÁS a kulcs. Ezért olyan fontos az ELENGEDÉS, a MEGÉRTÉS és a TOVÁBBLÉPÉS. De jelen esetben most nem ez a lényegi kérdés.
A lényeg, amit ma mondtak el nekem, hogy minden fénymunkás, azok, akik az emberiséget és GAIA-t támogatva különböző bolygókról, dimenziókból és párhuzamos valóságokból jöttek egy magasabb szintre lépnek tovább [nem fizikailag!!!-ford. megj.]. Ez nem vonatkozik azokra a lelkekre, akik megrekedtek a körforgásban és még csak most kezdenek ráébredni a valóságra, kik is valójában. Ezután a telihold után olyan sok fény került általunk lehorgonyzásra, hogy lehetővé vált egy másik kapu megnyitása, ami hihetetlen energiákat hozott,és ami NEKÜNK fog dolgozni.
A fénymunkások számára lehetővé teszi, hogy áthaladjunk a 2-es fázisba. Itt tanítanak minket – vagy helyesebben EMLÉKEZTETNEK, HOGYAN használhatjuk ezeket az energiákat, milyen szavakat használjunk, hogy tovább haladhassunk és a távoli energetikailag meggyógyított életünket láthassuk.
Mit kell tennünk? Mit kell megváltoztatni és mit kell elengedni? Tudom, közületek sokan már átélték ezt, és közületek sokakra ez vár még. Ezért adózzatok figyelemmel környezetetekkel szemben, mert látogatóitok lesznek. Sok érdekes dolgot fogtok látni. Hihetetlen, felkavaró helyzeteket éltek át, amiről azt gondoltátok ez lehetetlen, közvetlen a szemetek előtt fog megtörténni. A legfontosabb, hogy ez időben és térben történjen. Valami fenomenálisat éltem át, amiről később beszélni fogok.
Összességében: NAGYON IZGALMAS IDŐSZAKBA lépünk!!!Gratuláció! IGEN, SZERETLEK BENNETEKET!
Csatornázta, szerző: Anna Merkaba

Magyar nyelvű fordítás: Scarlett
Forrás: http://sacredascensionmerkaba.wordpress.com/2014/05/18/victory-of-light-pleiades/