Kedves Nővérek és Fivérek a Földön!ASHTAR

Itt Ashtar. Üdvözöllek Téged. Ma egy olyan részedről szeretnék beszélni Neked, ami arra vár, hogy újra felfedezd. Sokat olvastál már ezen részedről. Néha belső Istennek, néha belső fénynek, néha autentikus énednek, néha teremtő részednek, néha lelkednek nevezve.  

Más korokban további kifejezéssel illeték ezt a részt Elméletileg tudod, melyik részről van szó, mégis kicsit idegen számodra. Régóta próbálsz kapcsolatot teremteni ezzel a belső részeddel és feltérképezni azt. De ez egyáltalán nem olyan egyszerű vállalkozás. Már nincs annyira letagadva, mint a korábbi időkben. Ennek oka, hogy a földi emberek már nem nyelik le egyszerűen ezt a letagadást. Mire volt jó ez a letagadás és hogyan jött létre?

Nos, hadd meséljek ma egy történetet. Ez a te történeted, mint ahogyan minden földi lény története. Lemúrián, Atantiszon és a korábbi korszakokban – óh azok is voltak – tudatában voltál ennek a részednek. Érezted és szeretted őt. Mindennemű észlelésed középpontja volt. Tisztelet és elfogadás övezte. Mert ez a rész a te esszenciád, ott van az eredeted, valódi természeted, amit ma autentikus énednek neveznek. Ez tartalmazza minden teremtés eredetét, így azt is, amit ma a legnagyobb titoknak neveznek. Az akkori korokban ez nem volt titok. Ennek minden ember tudatában volt. Eme belső részedből, ami a magod, ebből kiindulva gondolkodtál, láttál, éreztél, hallottál, szagoltál, ízleltél. Aztán elkezdődött a korszak, amikor sötétebb lett. A sötétség, a sötét idők azok a korok, ahol e mag körül több réteg lerakódik, így megszűnik a hozzáférésed az esszenciádhoz. Valami titokzatos, rejtett lett belőle és az embereket eltérítették a belső isteni magjukhoz vezető ajtóktól és bejáratoktól. Így elkezdték kívül keresni a részt, amit önmagukban már nem találtak meg. Sok tükör volt, sok istent imádtak. Olyannak tűntek neked, mint ez a belső részed. Ezek az istenek a te szemszögedből nézve médiumok voltak, hozzáfértek egy istenhez, mely az univerzumokat irányítja. Képesek voltak gondolataikkal manifesztálni, rendelkeztek többek között gyógyító képességekkel, volt karizmájuk és sok más, amit te már nem találtál meg önmagadban. Ezek közül az istenek közül egyesek a fényvilágokból, míg mások a sötét világokból érkeztek. 

Mivel te már nem érezted az esszenciáddal való kapcsolatot, gyakran nem tudtad ezt megkülönböztetni [ford. megj.-fényes vagy sötét]. Észlelésed a „kisebbrendűség” érzéséhez kapcsolódott pl. elkezdted csodálni a másik lényeknél azt, ami tulajdonképpen természetes és magától értetődő. Minden, ami „magától-értetődő” különlegessé vált. Így ezek közül az istenek közül egyesek, akik a fényvilágokból jöttek, hogy tükreitek legyenek a Földön, annyira élvezték ezt a csodálatot, hogy ebből az anyaghoz való tapadás keletkezett és ’normális’ embereké váltak és egy inkarnációs ciklusban találták magukat – mint ahogyan te is – és elveszítették isteni képességeiket. A sok (nem csak 12) DNS szálból csak 2 testesült meg. A többi DNS-szál a fizikai testen kívüli területekre kerültek. 

A fő különbség a sötét és fénylények között, hogy a sötét világokban nincs jelen a szeretet. A szeretet az, ami a fényt hozza. Amikor egy lény sötétségben tartózkodik, akkor a sűrű és súlyos energiában tartózkodik.  Nem lát, hall és érez semmit. Így alakultak ki a fizikai érzékszervek, amiknek tájékozódásra volt szükségük.  Milyen messze tud látni a fizikai szem? Képes látni a szeretetet, ami mindenütt jelen van? Képes látni a sok élményt, amit sok lény már örökkön megszerzett? Képes látni az angyalokat, akik mindenütt – a Földön- jelen vannak? 

Pillanatnyilag erősebben áramlik az energia a fényvilágokból a Földre. Ez magával hozza a felébredést. A szeretet visszaköltözik a Földre. A szeretet fényt hoz. Így világosabban felismered a Föld struktúráit és hogy azok milyen hatással vannak.

E felismerés által képes vagy különbséget tenni és dönthetsz, mi az, amit szeretnél elengedni és mi az, amivel kapcsolatba szeretnél kerülni. Jelen pillanatban először az elengedésről van szó és a belsővel való kapcsolódásról. Kiterjedsz és növekedéseddel újra összekapcsolódsz a DNS-szálaiddal, amik eddig a fénytestedben pihentek. Így kiterjeszted a fizikai testedet a fénytested felé. Ez a kiterjedés akkor történik meg, amikor elengeded a magod, az esszenciád körül lerakódott rétegeket úgy, hogy megtisztítod és átalakítod, meggyógyítod és aztán integrálod őket. Így fedezed fel a benned rejlő Istent, a teremtőt. Felfedezed, hogy mindegyik gondolat teremtő erejű. Így minden egyes lélegzeteddel létrehoztál valamit. Néha gazdagságot, néha szükséget. Mindig is teremtőként éltél és mindig is az maradsz. Ez az egyetlen forma, amit nem tudsz feloldani, mert ez a feltétel nélküli szeretet. A teremtés feltétel nélküli. Így jöttél létre egykor ebből a feltétel nélküli szeretetből és még mindig belső magodban/magadban hordozod azt. Te azonos vagy vele. Minden más forma, ami egy lény feltétel nélküli szeretete által került kifejezésre feloldható – azok a formák is, amik feltételeket tartalmaznak [feltételekhez kötöttek]. Ezek a formák mind nem eredet-iek. Ha tudatában vagy, hogy ez az eredetiség nem kívül, hanem mélyen legbelül található, akkor kezdetét veszi a tudatos teremtés. Minden többi más tudat-talan [ nem tudatos] teremtés.

Így meghívlak Téged, lélegezz mélyen ki és be. Érzékeld gondolataidat kicsi gyerekekként, akik játszani akarnak. Mit játszanak éppen? Mit éreznek most a játék során? Félelmet? A félelem a vakság és az önvaló-elfelejtésének kifejeződése. Küldj nekik szeretetet és így fényt. Mi történik? Figyeld csak.

Fontos a mostani időkben, hogy elkezdesz tudatosan gondolkodni, tudatosan látni, tudatosan hallani és tudatosan érezni anélkül, hogy értékelnél és elemeznél. 

Ekkor megkezdődik a kapcsolatfelvétel az eredeti önvalóddal. 

Mély szeretettel és elkötelezve

Ashtar

Blandina Gellrich:

Felhívás fényszolgálatra

Egyes köztetek bizonyára ismerik Dr. Ihaleakala Hew Len, egy hawaii terapeuta történetét. Egy pszichiátrián orvosként gyógyította a beteg embereket a világ számára inkább szokatlan módon. Minden nap visszavonult az irodájába és sorjában maga elé vette a páciensek aktáit. 

Miközben azokat áttanulmányozta egy empatikus kapcsolatot teremtett az adott beteggel. Érezte, amit a páciens érzett. Hol dühöt, agressziót, hol szomorúságot, kétségbeesést…Ezután belső teremtő aspektusához kapcsolódott annak tudatában, hogy teremtő lényként megteremtette a feltételeket, hogy ez a páciens most agresszív vagy erőszakos. 4 mondat követte: Sajnálom, kérlek bocsáss meg, köszönöm Neked, szeretlek. Ezt minden nap megismételte minden páciens aktájával. Soha nem látta a pácienseit Rövid idő leforgása alatt egyre több beteg lett egészséges. Az egykor agresszív és erőszakos páciensek elbocsáthatóvá váltak. A gyógyulás bekövetkezhetett, mert Dr. Len meggyógyította önmagában azt a részt, ami mindezt megteremtette. Ez egy rövid összefoglaló mindazoknak, akik nem ismerik Dr. Len történetét. 

Dr. Len munkásságára és Ashtar fenti üzenetére támaszkodva felhívást intézek egy fényszolgálatra. Ennek feltétele, hogy képes vagy a benned rejlő teremtő aspektussal összekapcsolódni. Légy tudatában annak, hogy valamely időben, valamelyik inkarnációd valamelyik gondolata vagy cselekedete hozzájárult ahhoz, hogy társteremtőként kivette részét a Föld mai és elmúlt korszakainak struktúrájának kialakításában. Eljött az idő, hogy meggyógyítsd ezeket a gondolataidat és cselekedeteidet, hogy ezzel meggyógyítsd az ebből eredő hatásokat és formákat a Földön. Ebből környezetedben jó hatások jöhetnek létre. Ha ezt sok ember megteszi, akkor nagyobb hatás érhető el és a Föld struktúrájáig hatolhat. Fontos, hogy ezt naponta tedd meg, mindegy milyen időben. Ez csupán néhány percet vesz igénybe.

Ha szeretnél ebben részt venni, akkor fogalmazd meg belső tiszta szándékodat néhány szóban. Mindenki, aki külsőleg is szeretné szándékát jelezni, az küldjön egy e-mailt ide:lichtdienst.anmeldung@channelausbildung.de“. Ha közben le szeretnél jelentkezni, mert szükésged van egy kis szünetre vagy egyszerűen más dolgok foglalkoztatnak, akkor küldj ide egy e-mailt: „lichtdienst.abmeldung@channelausbildung.de“. Később újra visszajelentkezhetsz. Mindegy milyen formában fogalmazod meg a részvételi szándékodat, gondolatilag vagy egy e-mail elküldésével. Én naponta összekapcsolódom egészen 2014. 09.30-ig mindenkivel, akik részt vesznek. Ezáltal a fényszolgálat szálai összességében összefutnak és felerősödnek. A szellemi világ azon lesz, hogy a résztvevők számát hatványozzák. 

Ennek a napi menete (időponttól függetlenül) a következőképp alakul, amíg részt veszel benne:

Annak tudatában, hogy valamelyik időben, valamelyik életben egy vagy több cselekedeted hozzájárult ahhoz, hogy a Földön létezik a félelem, a szenvedés,a szükség stb. kapcsolódj össze a belső teremető aspektusoddal. Ne értékelj, ne ítélkezz. Fogadd el és légy tudatában teremető erődnek, mely eredendően jó szándékú volt és szeretetteljes és még mindig az is. Ezután kapcsolódj össze empatikusan a következő személyekkel ill. intézménnyel vagy országgal. 

Putyin,

Obama,

EU,

Tibet.

Példaként szolgálnak bizonyos strukturált formák, szenvedés, hatalom stb. hatásaiként. Miközben minden empatikus kapcsolat során röviden érzékeled, mit érez a személy (vagy intézmény vagy ország). Ezután lehetőleg hangosan mondd a következő mondatokat tisztelettel és teli szeretettel:

Sajnálom,

Kérlek bocsáss meg,

Köszönöm,

Szeretlek.

Ha ezt hosszabb ideig csinálod, akkor ez mélyen gyógyító lesz számodra és változásokat idézhet elő a környezetedben. Talán közösen változásokat is elérünk a politikai történésekben. 

Én magam már jó ideje naponta gyakorlom és a tapasztalat mondatja velem: a

Ho’oponopono nagyon hatásos.

Fontos:

Ha az e-mail-es be- és kijelentkezést használod, tudd, hogy nem nézek bele az e-mailekbe, sem a számukat nem tartom nyilván, sem hogy kitől jönnek. Ezért erre az e-mail címre ne küldj információt, üzenetet vagy bármi mást. [A német csatornázó Blandina Gellrich megjegyzése]

Csatornázta: Blandina Gellrich

Magyar nyelvű fordítás: Scarlett

Forrás: http://www.licht-der-seele.net

Bagdi Bella: HO’OPONOPONO