salusa-imagem-mais-real-deleKedvesek, mostanában hányatottnak érzitek magatokat és van, amikor meglehetősen frusztráltak vagy összezavarodottak vagytok. Ennek oka, hogy egyszerre történik oly sok minden,- és a ti helyzetetekből nézve nehezen ismerhető fel, mindez hova vezethet. De ettől függetlenül koncentráljatok továbbra is a saját helyzetetekre és saját utatokra, és továbbra is áramoltassátok a FÉNYT, mert erre most nagy szükség van, mint korábban valaha. A jövő tekintetében nagyon sok ember összezavarodott és aggályokkal teli és ez nem meglepő, hiszen oly sok minden van változóban. És ezek az idők a sötét erőknek és csatlósaiknak lehetőséget adnak, hogy még több zavart keltsenek, miközben ’nemsokára’ be kell vallaniuk önmaguknak, hogy lejárt az idejük. Valójában azt fogják megtapasztalni, hogy elveszítik hatalmukat és befolyásukat. Mindez a változás részét képzi, mely egész bolygótokon láthatóvá válik, és ami tovább fog terjedni, míg az Új Kor gyökereket nem ver.
Biztosíthatunk benneteket arról, hogy jelen vagyunk, biztosítva, hogy minden az ellenőrzésünk alatt maradjon; – és a háború egyáltalán nem jöhet szóba – és ez már hosszabb ideje van így! Ezen felül készen állunk arra, amire már sok-sok éve örömmel várakozunk, hogy visszatérjetek a FÉNYBE! Világszerte ünnepelitek majd a felismerést, hogy a sötét erők nem rendelkeznek hatalommal és nem zavarják meg előrelépéseiteket [fejlődéseteket] vagy nem akadályozzák meg a világbéke megvalósítását. Kivételezettnek érezhetitek magatokat, hogy megajándékoztak benneteket azzal, hogy ti is részesei lehettek a kiteljesedésben lévő átalakulásnak. És még saját magatokat is ’hátba veregethetitek’, mert valóban megérdemeltétek ezt a lehetőséget. Mindenki, aki jelen van a Földön és síkra száll a FÉNYÉRT, fontos szerepet játszik; de ne aggódjatok, ha látszólag semmi „különleges” dolgotok nincs.[Ide kapcsolódó link https://kristalyhang.wordpress.com/2014/01/07/hathorok-andromedai-galaktikus-tanacs-2014-atmenet-az-ember-3-utja/%5D Minden fénymunkás kiveszi részét abból, hogy a FÉNYT áramoltassa [terjessze], ami már azon van, hogy átvegye a „hatalmi pozíciót”. Büszkeséggel fogtok visszatekinteni ezekre az időkre és örülni fogtok, hogy részesei lehettetek és elvállaltátok ezt a kihívást.
A bankárok, akikről kiderült, kik is valójában, alig vagy egyáltalán nem éreznek szégyent mohóságuk és gátlástalan ’játékuk’ miatt, amit a rájuk bízott pénzzel műveltek. Más emberek pénzével kapcsolatos arroganciájuk és gátlástalanságuk nem ismer határokat; de miközben magukat még ’biztonságban’ tudják, a bankok struktúrája széttöredezik. Fejlődéseteknek köszönhetően – bár most messze a jövőbeli időkről beszélünk – de nyilvánvalóvá fog válni számotokra, hogy eljön az idő, amikor a pénzrendszer nem lesz már szükséges. Hosszútávon bezárnak a bankok és letűnnek a színről, hiszen egy pénz nélküli társadalomban már nem játszanak szerepet. Emberi fajként már most egyre magasabbra emelitek tudatállapototokat, és a beáramló energiák gyorsan a következő dimenzióba emelnek tovább. Azokat, akik még mindig egy másik utat választanak, természetesen egy megfelelő szintre vagy egy megfelelő helyre irányítják, ahol evolúciós tapasztalásaikat folytathatják. Mindegyikőjük pontosan ott találja magát, ahol lennie kell – fejlődési állapotuknak és szükséges tapasztalataiknak megfelelően.
Szeretnénk még egyszer megjegyezni, mindenki – kivétel nélkül –egyéni élettervvel rendelkezik, ami úgy lett kialakítva, hogy garantálva lehessen a ’legjobb haszon’ az adott inkarnációból. És normális esetben vele (=lelkével) is egyeztetésre kerül, – valamint megegyezésen kívüli élet-tartalmakkal is, amik fontosak haladásotokhoz – és gyakran karmikus okaik vannak. Hiszen ha csak véletlenszerűen lenne formálva egy élettartam, akkor az egyértelműen pazarlás volna; ezért szükséges egy életterv, mely segítségével haladhattok előre. Ha nem sikerülne életcéljaitokat elérni, amire már beleegyezéseteket adtátok, abból nem származik semmiféle hibáztatás; ti magatok fogjátok ezeket a kihívásokat egy másik életben még egyszer megtapasztalni. Szóval ne nyugtalankodjatok, amikor felismeritek ’csődöt mondtatok’ bizonyos élettervi aspektusok beteljesítésnek tekintetében.
Sok fénymunkás számára ez lesz az ’utolsó’ élet az alacsonyabb dimenziókban, és ezt intuitívan fel is fogjátok ismerni. Miután oly ’hosszan’ tartózkodtatok benne, minden lélek annyi segítséget fog kapni, amennyire csak szüksége van, hogy tovább haladhasson felfelé. És valójában mindegyik életetekben volt ilyen típusú támogatásotok; csak ha az egyéni rezgésszintjeitek különösen alacsonyak, akkor nehéz a FÉNY számára áthatolni a sötétségen. Mégis minden lélek bizonyos előrelépéseket fog tenni, amire alapozhat addig, mígnem teljes mértékben a FÉNYBEN él. Körülöttetek egyes emberek úgy tűnnek az alacsony energiák foglyai; ’kéz a kézben’ élik életüket a sötét erőkkel. De ne siessetek rögtön az ’elátkozással’, mert egy lélek sem tudhatja, mi egy másik lélek élettervének pontos természete. Vannak alkalmak, amikor a FÉNY lelkei, akik valóban a FÉNYT szolgálják, miközben ezzel egyszerre magukra terítik a ’sötétség köpönyegét’.  Így jobb, ha visszafogjátok magatokat az ítélkezéssel –vagy ami még jobb: egyáltalán nem ítélkeztek.
SaLuSa vagyok a Szíriuszról, és örülök, hogy visszatérhettem a Michaelt (Mike Quinseyt) ért trauma után. Ne feledjétek, hogy a látszólag „feleslegesnek tűnő” tapasztalat szintén értéket képviselhet, mert szükségszerűen mindig újra és újra, mindenhol megtanulásra váró leckék vannak. Ezekben a pillanatokban örülünk, ha az ilyen eshetőségekre úgy reagáltok, hogy egyszerűen tovább ténykedtek a FÉNYÉRT és megtartjátok nyugodt és megfelelő problémamegoldó képességeteket. Minden bizonnyal nem vagytok egyedül, amikor szembe kell néznetek a nehéz időkkel; azonban a kihívás az, ahogyan reagáltok rá. Ezt nem vehetjük le vállatokról, mert akkor elmenne mellettetek a lehetőség, hogy ti magatok emeljétek tovább rezgésszinteteket. Koncentráljatok továbbra is a FÉNY központotokból, annak tudatában, hogy az alacsonyabb rezgésekben tett utazásotok szinte lezárult. Hátrahagyom áldásom és az irántatok érzett SZERETETEMET.
Köszönet, SaLuSa!
Mike Quinsey
Csatornázta: Mike Quinsey
Magyar nyelvű fordítás: Scarlett
Forrás:http://www.treeofthegoldenlight.com/First_Contact/Channeled_Messages_by_Mike_Quinsey.htm