békeBÉKE MEDITÁCIÓ UKRAJNÁÉRT

2014-03-04

20:12

 

Instrukciók:

1. Csendesítsd le az elméd, figyelj a testedre és a lélegzetedre pár percig.

2. Vizualizálj egy rózsaszín Fényoszlopot kiáradni a Galaktikus Központi Napból (vagy a Forrásból), ami ezután keresztülhatol a testeden (leereszkedik a testedben).

3. Képzeld el,ahogy ez a Fény átfolyik a szíveden, a kezeiden keresztül közvetlenül a ukrajnai konfliktus minden résztvevőjébe, harmonizálj mindenkit és teremtsd békét.  Hagyd hogy a Fény meggyógyítson minden más konfliktust világszerte, beleértve a helyzetet Venezuelában. /Megjegyzés: Töltsd fel őket Fénnyel, és szüntesd meg a sötétséget ahol még létezik. – Sandal/

4. Kérd meg az Istennő jelenlétét (nőies isten), hogy menjen át a testeden.

5. Kérd meg az Istennő jelenlétét, hogy vegyen részt közvetlenül a béke és harmónia energiájával az ukrán helyzettel kapcsolatban, és amiben mindenki részt vesz. Engedd ezeket az energiákat áramolni, hogy meggyógyítson minden más konfliktust világszerte, beleértve a venezuelai helyzetet. Hagyd az energiát áramolni a szíveden át, majd a kezeidben néhány percig.

Az Istennő békét akar, így béke lesz.

Cobra/Fordítás: Sandal (www.fenyorveny.hu)

A meditáció ukrán idő szerint 21:12-kor kezdődik /Magyarországon 20:12-kor!/ Ez 20:12 Közép-Európában, 19:12 az Egyesült Királyságban, 14:12 EST, 13:12 CST, 12:12 MST és 11:12 PST. Az időzítés országokra bontva itt található:

http://www.timeanddate.com/worldclock/fixedtime.html?msg=PEACE+MEDITATION+FOR+UKRAINE&iso=20140304T2110&p1=367&am=15

 

Reklámok