Lord EMANUEL / 2014. január 13.
Gillian Ruddy közvetítése

Jesus carrying a child on his backA bölcsesség és az inspiráció üzenetei

Ássatok mélyebbre

Legyetek üdvözölve szeretett barátaim, itt vagyunk ismét, veletek VAGYOK, itt Lord Emanuel. És ha bármiféle kétségetek lenne efelől, arra kérlek benneteket, hogy energiátokat helyezzétek át szívetek középpontjába és forduljatok befelé, hogy feltegyétek önmagatoknak a kérdést. Ez könnyebben elérhető, ha vesztek néhány mély lélegzetet, az orron keresztül be és a szájon át ki, vegyetek hosszú tisztító lélegzeteket, lélegezzétek be a fényt és lélegezzétek ki minden sűrűséget. Most pedig mondjátok meg elméteknek, hogy csendesedjen el. Kedvesek, már tudjátok, hogy ti nem az elmétek vagytok. Ti végtelen tudat vagytok egy fizikai testben, megélve a fizikai tapasztalatot egy fizikai bolygón. Rendelkeztek a hatalommal, hogy elcsendesítsétek az elméteket, parancsoljátok meg neki! Mondjátok meg szellemeteknek, hogy maradjon csendben és kérjétek, hogy energiátokat engedje lecsúszni a szívteretekbe, a mellkasotok központjába és ekkor két dolog közül választhattok, vagy megkérdezitek szíveteket, hogy valóban Emanuel szavait olvassátok, vagy várhattok, amíg megérzitek jelenlétemet.

Így vagy úgy, de tudni fogjátok. Minden kétséget félresöpörhettek, mert szíveteket kérdeztétek meg és szívetek soha nem hazudik. Ez Kedvesek igazságotok forrása és most megkérlek Bennetket, hogy fejlesszétek ezt a képességet, mert eljött az idő, hogy időt szánjatok rá a gyakorlatban, hogy ráleljetek csendben a belső világotora, hogy ezt a részeteket fejlesszétek, mely segítségével könnyebben halljátok szívetek szavát. Mert ott van, hol megtaláljátok az abszolút igazságot.

Erősítsétek a képességet, hogy gyakoroljátok a csendet és ezt naponta meg kell tennetek. Ez rajtatok áll Kedvesek, de számotokra, edzett fényharcosoknak ez nem jelent gondot! Ez nem nagy kihívás számotokra. Sok életet töltöttetek azzal, hogy most itt lehessetek jelenlegi életetekben. Könnyen rászánhattok 15 percet naponta a csend gyakorlására. Ne legyenek kifogásaitok, megvan az akaratotok, megvan a sorsotok és megvan a kitartásotok, hogy a végéig kitartsatok. A nyelvemen volt, hogy azt mondjam a “keserű végig”, de Kedvesek, a vége nem keserű, hanem édes, édes olyannyira, ahogyan azt most el tudjátok képzelni és ez nem a vége, hanem egy kezdet. Egy új életmód kezdete vagy egy emlékezés a régi életmódra, vagy a kettő egybeolvadása, annak az életmódnak a helyreállítása, ahogyan egy emberi lény teremtve lett az életre, teljes szabadságban, szuverén szabad akarattal és tökéletes kapcsolatban a mennyei Atya-Anyával, ill, Minden Létezővel. Nem fog hasonlítani egy korábbi életútra sem, mert ti formáljátok meg a saját egyedülálló civilizációtokat, de ez a civilizáció az univerzum változatlan törvényeinek alapjain fog nyugodni és erről mindenki rendelkezik emlékekkel, elraktározva azt fizikai testetekben.

Ezek az emlékek most aktiválódnak és sokan elkezdenek emlékezni, hogyan kellene élnetek, közületek sokakat elfog egy kellemetlen érzés csupán attól, hogy itt vagytok a Föld felszínén, és ez emlékeztet benneteket a különbségekre, emlékeztek milyennek kellene lennie az életnek és jelenleg mi játszódik le valójában a Föld felszínén. Ez egy nagy kihívásokkal teli időszak, ami elvisz benneteket a határaitokig, úgymond egyik lábatok az egyik oldalon, a másik a másik oldalon van, és ez kellemetlen lehet, dezorientáló lehet és akár a napi tevékenységek elintézésében is kihívásokkal járhat.

Kedves Szívek, arra kérlek benneteket, hogy mindennel, ami még megmaradt, ássatok még mélyebbre, mert még több van bennetek, még több, igen és ássatok mélyebbre Kedvesek, maradt még erőtök, még képesek vagytok kitartani és ki is fogtok tartani, egészen addig, amíg a fény ki nem hirdette győzelmét.

Most Kedvesek, ne a szemetekkel lássatok, amiben a külső világ hiányai és szenvedése tükröződik. Tagadjátok meg játszani ezt a játékot! Képzeljétek el! Pontosan képzeljétek el a fejetekben, hogyan nézne ki a külvilág, amikor a mindennapi életet élitek, szűrjetek ki mindent, ami befolyásol és ami elveszi reményetek, mindent ami elszomorít.

Nem azt ajánlom, hogy fantáziavilágba éljetek. Nem arra kérlek benneteket, hogy tagadjátok meg érzéseiteket, egyáltalán nem. Amit szeretnék Kedvesek, hogy bölcsen bánjatok vele, Tudjátok, amikor a szupermarketbe mentek vagy üzletekbe, akkor zavaró dolgokat láttok, vagy ha a híreket nézitek meg, ami világotokbeli  kegyetlenséggel, hamis dolgokkal és szenvedéssel teli, akkor dühösé váltok. Mielőtt egy lépést tesztek szent otthonotokból [szentélyetekből], vegyetek néhány mély lélegzetet és kérjétek meg a ti nagy ÉN VAGYOK jelenlétét, hogy váljon a jelenetekké, aki előttetek jár és minden dolgot lehetővé tesz.

Kérjétek meg Felettes Éneteket, hogy mutasson meg nektek minden pozitív és konstruktív dolgot. Tagadjátok meg, hogy részesei legyetek a dráma és a reménytelenség kötelékének és válasszátok Mindenben csak a jót és lássátok meg minden dologban a tökéletességet. Maradjatok lehorgonyozva szívetekben, miközben mindennapjaitokat élitek, érezzetek mindent, amit érzeni lehet, tapasztaljatok meg mindent, amit meg lehet, de utasítsatok el minden negativitásnak érzett dolgot, hogy az lerántson magával benneteket. Maradjatok szívetek központjában, mert ott van az igazság. Maradjatok szívetekben és Minden megadatik nektek. Ez az én ígéretem számotokra. Lord Emanuel VAGYOK és szeretlek benneteket, értékes Szívek. Isten áldjon mindegyikőtöket bátor lelkek, tisztelem bátorságotokat és erőtöket.

Csatornázta: Gillian Ruddy
Magyar nyelvű fordítás: Scarlett
Forrás: http://lordemanuelingerman.blogspot.com.es/2014/01/lord-emanuel-13januar-2014-grabt-tiefer.html

Reklámok