Kedvesek!

Mindketten [SaLuSa – Madad] úgy döntöttünk, hogy nem fogunk ezen az úton üzeneteket közvetíteni, mivel Michael (= Mike Quinsey) készen áll újra felvenni munkáját és érezzük, hogy ez zavart okozhatna azok számára, akik nem érzékelik az energiát az üzenetek mögött. Úgy érezzük, hogy az utolsó 2013. december 6-i üzenet tökéletesen megfelelő volt, hogy felkészítsük mindazokat, akik készen állnak az Új-hoz való igazodáshoz és mindazok, akik vezetésünket az üzeneteken keresztül szeretnék követni, rátalálnak arra. Új Üzenetek is várhatóak a közös valóságunkból, amire készen állunk ráhangolódni, és amint képesek leszünk az új üzenetek fogadására és továbbítására – és ti készen álltok és képesek vagytok a fogadásukra, akkor elküldésre kerülnek a magasabb birodalmakból származó SZERETET és FÉNY tiszta energiái – Szeretünk mindannyiatokat! SaLuSa és Madad

01-salusaSaLuSa / 2013. december 6.

MADAD közvetítése

Sok kérdés mozgatja gondolataitokat mostanában és tudjuk, hogy szeretnétek rájuk válaszokat kapni. A válaszok már ott lapulnak szívetekben, Kedvesek, méghozzá mindegyik és a pillanat, amikor képesek vagytok világosan érzékelni őket egyre gyorsabban közeleg átalakulásotok folyamán. Senki más nem állhat elő a válaszokkal, csak ti magatok; mi mindannyian csupán az utat mutathatjuk, ami elvezet ehhez a felismeréshez , mert mindig ti magatok vagytok akik arról döntenek, mikor érkezett el a legmegfelelőbb pillanat a válaszokhoz; ennek a felismerésnek az elfogadásával együtt fogtok rendelkezni a megértés képességével, ami egy ilyen tapasztalatban rejlik. Tehát, ha az az érzésetek, hogy elméteket még mindig sok kérdés foglalkoztatja, tegyétek fel magatoknak egyszerűen a kérdést, mire van szükségetek ahhoz, hogy készen álljatok, – hogy felkészüljetek az Újra, – és minden bizonnyal megérkezik a válasz és nem hagy kétséget bennetek, mi az, amit még meg kell tennetek érte. A felismerés pillanatában szívetek felfedi a legtöbb választ; és akkor nem kell, hogy bármi feltartson tovább a szükséges lezárást illetően; de ez mindig a ti szabad akaratotok általi döntéseteken múlik.

A szabad akarat megtapasztalása talán egy az utolsó témák közül, amit még teljességében meg kell értenetek és ez a felfogás akkor jön el, ha a tapasztalatokat teljességében, mint értékes felismeréseket hozóként fogadjátok el. Tehát ne forduljatok el tőle, – legyen egy vagy kettő vagy ezer oka, az éppen aktuális hangulatotok, helyzetetek vagy bármilyen más dolog miatt, ami befolyásolja közérzeteteket. Mert ha egyszer rájöttök, hogy egy lecke elfogadása magával hozhatja a megbocsátás, elfelejtés és az elengedés erejét, és ekkor nincs oka arra, hogy tovább várjatok, és ezt ne tegyétek meg minden tapasztalat esetében is, amik magukban hordozzák a bölcsességet – beleértve a szabad akaratot. Ez a döntés, hogy átélhessétek a szabad akaratot volt az egyik fő oka elhatározásotoknak, hogy itt Földanyán inkarnálódjatok, mert a legtöbbeteknek az volt a vágya, hogy ezzel kapcsolatban mindent megértsen.   

Az egész felébredési folyamatuk során sokan köztetek megérezték és felismerték az egyes korábbi élettapasztalatokból származó energiát, és ezt az energiát mind példával szolgálnak, hogy mindannyian el kellene fogadnotok a magatok vagy mások iránt érzett gyűlölet, szégyen vagy vétek érzését vagy az önmagatok és mások feletti ítélkezést. És így kell eljárnotok a mostani élettapasztalatokkal, mert most intenzívebbé válik a szabad akaratból történő döntés tanulási potenciálja mindenki számára. Készen álltok ezt elfogadni és átadni magatokat az Újnak? Ha erre’IGEN’ a válaszotok, akkor mi is készen állunk.

SaLuSa vagyok a Szíriuszról, és érzem, ahogyan elmozdultok ennek a leckének az elfogadása és megértése felé. Ne feledjétek, ahol a SZERETET és a FÉNY jelen van, ott sem a vétek sem a szégyen nem létezik; mivel a kölcsönös megértés létezik, hogy mindenki a teremtés kifejeződése – felruházva azzal a joggal, hogy egyénként döntsön és kövesse útját. Mindenki, aki úgy döntött, hogy szabad akaratból lezárja dualitásbeli tapasztalatait, elfogadták ezt a leckét, miközben ezt az üzenetet olvassák és készen állnak, hogy felvegyék magukba a bölcsességet, ami tovább vezeti őket a valóságba, ahol csak egy választási lehetőség létezik, amit követnek.

Csatornázta: Madad

Magyar nyelvű fordítás : Scarlett

Forrás:http://salusathroughfaithandhope.blogspot.pt/2013/12/english-salusa-6122013.html