ASHTAR / 2013. november 25.

Janisel közvetítése: Sas Triád projekt

NAP/FÖLD/VIZEK GALAKTIKUS SZERETET MEDITÁCIÓ A KÖVETKEZŐ 7 NAPBAN, legalább 15 PERCIG NAPONTA (Bármely napszakban) 

ashtar11111panel

Kezd el ma és a következő HÉT napban, 15 perc vagy több naponta.

 Ashtar –“Ahogy a legutolsó közleményemben elmondtam nektek: Ti, miként a bolygó is, folyamatosan nagyon erős ***tisztításban*** részesültök,– amely a a Nagy Központi Napból érkezik – és a naptevékenység során nyilvánul meg. Valamint ti továbbra is kódoltan letöltött energiát kaptok, a Föld új Kristály Hálózatáról. Még a mi léptékünkben mérve is, hatalmas mennyiségű magasabb dimenziós energia, amit kaptok, tehát valóban sokat kell tenni azért, hogy segítsétek majd ezen energiák egységbe rendezését, könnyed és kiegyensúlyozott módon. És ez azt jelenti, hogy nagyon figyelmesen koncentráljatok a néhány legjobban érintett hálózatra!”

Ashtar —  ” Még NAGYON SOK tisztítás van előttünk! Ez az amire szeretném, hogy összpontosítsunk az elkövetkező hétben.”

Ashtar — “Végezd el a lépéseket, az ajánlott irányelvnek megfelelően, kezdés előtt.[Lásd az Ajánlás Tanácsait Lejjebb]

1) Lépj be a SZÍVED világába, hogy hozzákapcsolódj a Szeretet és az Isteni/ Forrás Hálózathoz,
2) Földeld le magad a Bolygón és
3) Nyilvánítsd ki abbeli szándékodat, hogy csatlakozol Sananada Sasainak energiáihoz.”

Most, küldd el a Szeretet Energiát a következőknek:

 1) A Napunknak, legalább 5 percen át naponta.

 2) A Föld Gaianak, legalább 5 percen át naponta.

 3) A Vizeknek Föld Gaián, legalább 5 percen át naponta.

——————————————

Meghívok erre MINDEN szeretett Fénymunkást, Csillagtestvért, Sámánt, Kristályt, Indigót, [rövid időre] ’Belépőt’, …, Csillagjárót! Mi a Sas Hármasok Létesítményében (Ashtar Szentháromsága) űrhajónk nyitott ajtajával köszöntünk téged. Lépj kapcsolatba Janisel-el a sanandaeagles.com honlapon.

Tehát, az ajánlásnak megfelelően, a következőket kérjük tőled, mielőtt elkezded a meditációt:

1) Szakíts időt arra, hogy belépj szíved világába, és helyezd magad az itt lakozó szeretet központjába, azután, azon az elhatározásoddal, hogy így fogsz cselekedni, kapcsolódj hozzá az Isteni Hálózathoz.

*  Az Eredeti/ Isten Hálózat: Ez egy Hálózat, amelyet, annak a tudatos visszaigazolása hoz létre, hogy ‘valami Nagy’ közeledik. Nem lehet igazán leírni, vagy megtapintani, ezt a ‘valamit’, de te érzed a Lényed minden sejtjével. Ez a ‘valami’, ez az Energia, aminek az érkezését érzitek, barátaim, igazán egyszerűen, a ‘Teremtő’ vagy ‘Isten’, akárhogyan is szeretnéd azt kifejezni.

És tehát ez, az az Eredeti Hálózat vagy Isten Hálózat, amelyhez kapcsolódsz, és ez a te tudatos kapcsolatod ezzel a hálózattal, amely segít megkönnyíteni ezen Energiák egységbe rendezését, a Földön élő emberiség tömegtudatával.

2) Következő, te tudatosan és szándékosan maradsz a bolygón. Bármilyen szándékot vagy elképzelést alkalmazhatsz, ami a legkényelmesebb számodra, mint a fizikai testedből a földbe növő gyökerek, vagy a közted és a bolygó szíve között lévő kötelék, vagy bármilyen más vizualizáció, amit jobban szeretsz, egészen addig, amíg a Föld energiához kötődve maradsz.

3) Mi Egyesült Csoportként végezzük majd, ezen meditációkat. Ezért aztán, megkérünk téged, hogy nyilvánítsd ki azon ‘szándékodat’, hogy csatlakozol Sananda Sasainak energiáihoz. Ez jól működik ezen templom Imádkozó Csoportjában, tehát azt kérjük, hogy ezt használjátok ebben a csoportban is. Arra kérünk, hogy nyilvánítsd ki az alábbi indíttatást, mielőtt elkezded a meditációdat: „ Szándékomban áll egybeolvasztani energiáimat EZEN A NAPON ÉJFÉLKOR minden más Sas energiával, aki ezt a meditációt csinálja. „ Tulajdonképpen NEM kell ‘éjfélkor’ végezned a meditációt.. egyszerűen nyilvánítsd késznek a ‘szándékodat’, és mindannyiótok energiái egy egyesült erőben fognak összeolvadni.
Csatornázta: Janisel

Magyar nyelvű fordítás: DanHeaven

Forrás: http://www.ashtarcommandcrew.net/profiles/blogs/urgent-cleansing-energies-coming-in-sun-earth-waters-galactic

Reklámok