Merlin – St. Germain / 2013. október 22.

Susan Leland közvetítése

St GermainMerlin (St. Germain) a konferencián elhangzott beszéde kezdetéül a Reiki – The Light of Touch by Merlin’s Magic (Merlin varázslatos fény érintése) című dalt választotta.

“Üdv – Merlin vagyok (St. Germain)! Jó ideje van már, hogy a ti számításotok szerint, nem beszéltem ezen csoporthoz, de legyetek biztosak benne, hogy mindig veletek vagyok. Küldeni fogok nektek szitakötőket különböző formákban, tehát keressétek azokat. Ha egy hideg helyen vagy, előfordulhat, hogy – mivel jobban kedvelem a meleget – az egy kép, vagy más megjelenés formájában lesz, vagy talán a szitakötők álmotokban jönnek felétek, vagy meditációs időtökben, és tudni fogjátok, hogy jelen vagyok veletek!

“Annak okán, hogy én nagyon szimbolikus vagyok, mivel ezt a csodálatos átalakulási időszakot éljük meg a Föld bolygón jelenleg – és valójában az a bolygó egész létezése óta folyamatban van – de legjelentősebb mértékben főként az általatok 1960-as éveknek nevezett időszak óta. Ekkor vált a Szeretet egy népszerű témává! Azóta sokan voltak, akik a Szeretetről beszéltek. Néhányan még mindig testben vannak, néhányan már eltávoztak – a testükkel együtt, vagy anélkül.

“Mindez az átalakulásról szól, a szabadon való szárnyalásról, ahogy a szitakötők szállnak! Ez az egész arról szól, hogy csillogtassátok és ragyogtassátok Fényeteket, arról, hogy annak tiszteletébe jussatok, amit oly nagyon megérdemeltek, még én is, akit oly nagyra becsülnek a bölcsességem miatt, igen, egykor így tekintettek rám, a mágikus erőimre. De az Igazság ismertté kell, hogy váljon, hogy nincs közöttetek senki, aki ne tudná megtenni ugyanazokat az átváltozásokat, mint amiket én megtettem!!!

“Amit most tudomásotokra hozok, az az, hogy volt lehetőségem druidaként, bölcsesség hordozóként – és igen, más identitásokban is, legjelentősebb volt köztük St. Germain – de volt alkalmam rá a Camelot-nak nevezett időszak alatt – volt lehetőségem arra, hogy tanítsak. És miközben igaz az, hogy nem osztottam meg oly nagy mértékben alkímiai  varázserőmet – amelyet az általatok laboratóriumban nevezett helyemen végeztem – de lehetőségem volt arra, hogy beleneveljem, és tovább adj adjam azt az Artúrnak nevezett személynek, és ő viszonzásképpen megtanította azt a Kerek Asztal Lovagjainak, és az lett az ország törvénye!    

“Ezek erények voltak, és sok történet létezik, és néhány azok közül igaz. Igen, voltak sárkányok, és nagyon kevesen voltak köztük olyanok, akik azt érezték, hogy elfogadásra találnak, ha megjelennek – ugyanazok a sárkányok, akik eonok idejével később itt voltak – és azelőtt is.

“Vannak romantikussá tett mesék, pont mint a ti Bibliátok, de ami a lényeg volt, vagyis Camelot szelleme, az a Szereteten alapult, minden élet tiszteletén, a bátorságon, igen a szív bátorságán, és az egyfajta békét hozott az országba! Miközben az nem sokáig tarthatott, mivel mindig voltak olyanok, akik behozták programjaikat, vagy a vágyaikat, hogy hódítsanak, vagy harcoljanak, csak mert nyugtalanok voltak, az egy ragyogó, fényes időszak volt az emberek számára, akik ismerték Camelot-ot, vagy tudtak róla. Ők biztonságban érezték magukat az országban, Artúr és a lovagok országában.

“Ők biztonságban érezték magukat, azt érezték, ha segítségre van szükségük, a segítség meg fog érkezni, néha rejtélyes módokon. A Druidák és a bölcsek tudták hogyan válaszoljanak a hívásukra. És volt egy Avalon nevű hely, amelynek szükségessége köddé vált, mivel nem tudott együtt létezni, mert az ország belemerült a háború sötétségébe, tehát az eltávozott egy magas dimenziós valóságba, ahogy néhány mágikus teremtmény is, – az egyszarvúak, a tündérek. Ők nem akartak ott létezni, ahol kialudni látszott a Szeretet, a Szeretet Fény.

“A jó hír az, hogy az visszajön!!! Az ott van mindannyiótok számára! Ti mind meg vagytok invitálva, hogy visszagyertek, és csatlakozzatok a Druidákhoz, hogy jöjjetek, és táncoljatok a tűz körül, hogy megmártsátok magatokat a medencék szent vízébe, és Avalon kútjaiba. Az ott van számotokra, leghőbben szeretett család, és ott vannak a bölcsességek, és azok csatlakoztak. Mert látjátok, az mind ugyanaz! Mindaz arról szól, hogy össze lettek kötve a Földdel, és az országgal, és a vizekkel, és az égbolttal; mindaz arról szól, hogy egyek vagyunk az Anya/ Atya Isten teremtményeivel; arról szól, hogy legyünk hálásak és örömteliek, hogy ezen dolgok léteznek!!!

“Ez a világ egy csodálatos hely, és Camelot korában ez elismert volt – nem szükségszerűen mindenki által – de el volt ismerve a világomban. Én megtanítottam ezt a fiatal Artúrnak. Tudtam, hogy az a sorsa, hogy király legyen, így megtettem minden tőlem telhetőt, hogy beleneveljem a tiszteletet – nemcsak a nemes származású nők, hanem a mindenki iránti tiszteletet és megbecsülést! És igen, fiatal fiúként ő néha kissé lármázó volt, és élvezte a sportjait, a táncait, és a vidámságait, de alapvetően egy jó, és szerető férfiú volt.

“Ugyanezt vonzotta be, és aztán küldte ki azokat, hogy ők megtegyék jó tetteiket, és az emberek örültek, és biztonságban, védelem alatt és megbecsülve érezték magukat. Annak ellenére, hogy Artúr keresztény volt, de értsétek meg, hogy ő megértette az alapvető bölcseleteket, és ennek okán a kettőt egységbe tudta hozni. Ő jobbára keresztény volt, annak igazi értelmezése szerint, nem szükségszerűen megértve annak minden részét, de legalább megértette, hogy Isten, vagy Krisztus minden életben jelen van!!!  

“Ez kedvesek, a nagy titok, hogy azok, akik ellenőrizni akartak benneteket, el akarták ezt zárni előletek. Boldogan mondhatom nektek, hogy ahogy én rátekintek a Föld bolygóra – és igenis körbe járok – ez egy hatalmas ébredés! Ez átalakító jellegű, mivel ti megkapjátok azt a bizonyos bölcsességet, majd megértitek, hogy ti magatok vagytok saját magatok alkimistái, és rátok van bízva, hogy azt a csodát alkossátok meg, amit csak választotok!!! Hozzátok be a csodát az életetekbe, és ragyogtassátok fel azt!

“Csatlakozzatok ezen hatalmas körhöz, és üdvözöljétek ezen lényeket újra, akik olyan régóta el vannak választva a Föld bolygótól. Ez egy részét képezi a hazatéréseteknek, egy része a Felemelkedéseteknek, és azt mondom nektek, hogy ők éppen annyira örülnek ezen újra egyesülésnek, mint amennyire ti! Tehát üdvözöljétek újra az összes varázslatos lényt, akik el voltak választva a Föld bolygótól, és értsétek meg, hogy ők épp olyan valóságosak, mint ti vagytok, és hogy ők úgy látnak titeket, ahogy felragyogtatjátok fényeteket, hogy ti vagytok azok, akik valóban a csodatevők vagytok, a csodák maguk, és hogy ez az egész Föld bolygó Felemelkedése, és az egyesülés mindazokkal, akik arra várnak, hogy üdvözölve legyenek otthon!!!

“Köszönöm, nektek, kedvesek! Keressétek a szitakötőket, és üdvözöljétek őket ugyanúgy, ahogy engem üdvözöltetek. És én mondom ezt nektek, Namaste!”

Csatornázta: Susan Leland

Magyar nyelvű fordítás: Golden Lotus

Forrás: http://www.ashtarontheroad.com/ashtarcommand.html

 

 

Reklámok