Kedves Olvasók!

Íme néhány buzdító szó az 5. dimenzióból. Ezúttal azért hagytam meg Mytre bevezetőjét, mert ez a rész is hasznos lehet, hátha valaki kedvet kap meglátogatni a multidimenziós konferenciatermet. Jó olvasást! Scarlett

Arktúrusziak / 2013. szeptember 09.

Suzanne Lie közvetítése

Újra az Anyahajón 2. rész

EmergingAngel

AZ ÖRVÉNY 

MYTRE BESZÉL

Mytria és én az Arktúruszival való találkozásunk után a kantinba mentünk és egy csodás találkozásban volt részünk a barátainkkal. Ezután a közös kabinunkba mentünk, mert sürgősen pihenésre volt szükségünk, elfeküdtünk és kabinunk hirtelen olyan világos fénnyel telt meg, hogy nem láttunk semmit. Tudtuk, hogy a fény valódi jelenség volt, de nem voltunk biztosak benne, hogy álombeli állapotunkban vagy 5. dimenziós fény-testünkben voltunk-e. Azonban az világos volt számunkra, hogy egymás Isteni-kiegészítéseként az EGYSÉGES LÉTÜNKBE EGYESÜLTÜNK.

Átadtuk magunkat a fénynek és azonnal tudtuk, hogy fénysebességgel haladtunk. Nem ismertük a célállomásunkat, de megtanultuk, hogy belelazuljunk az ilyen élményekbe. Ekkor észrevettük, hogy fénytesteinkben tartózkodtunk, mert nem volt különbség köztünk és a fény között. Ezért az utazás élménye sem volt tapasztalható, mivel tudtuk, hogy a Föld bolygóra sugároztak át minket. Ez a Föld teljesen különbözött attól, amit Mytria és én meglátogattunk.

A bolygó sokkal nagyobbnak tűnt és teljességében a feltétel nélküli szeretet és a tiszta életöröm auráját sugározta magából. Éreztük, hogy nagy segítség volna, ha egy területre gondolnánk, amit szeretnénk meglátogatni. A hegyekkel övezett kis városra gondoltunk, ahol utoljára láttuk Sandy-t és Jason-t. Azonnal megláttuk a várost alattunk, de az többé már nem az az álmos kisváros volt. Az intergalaktikus utazás egy fontos csomópontjává vált. Azt is megfigyeltük, hogy sok nem-emberi lény dolgozott együtt sikeresen és békésen az emberekkel. 

Tudtuk, hogy ez nem az az idővonal volt, amit elhagytunk, hanem ez a jövő volt, amikor a terület átlépett a magasabb frekvenciás megnyilvánulási formájába. Mivel ez a terület az ötödik dimenzió nem-idejével volt egy hullámhosszon, nem volt idő, hogy az utolsó látogatásunktól számítva megmérhettük volna. Az egyik dombon „landoltunk” az intergalaktikus leszállópálya mellett, ahol együtt dolgoztak [galaktikusok] az emberekkel. Mivel éreztük ennek a helynek az Egység ötödik dimenziós tudatát úgy döntöttünk, hogy megmaradunk az EGYSÉGES fénytestünkben.

Amikor tovább áramlottunk a leszállópálya közelébe, két őr üdvözölt minket, akik „vezetőknek” nevezték magukat. Nem volt indokolt félelmet vagy óvatosságot éreznünk velük szemben, és nem voltak fegyverek sem, mindketten fénytesteikben tartózkodtak. Bemutatkoztunk nekik és közöltük, hogy egy óriási fény-villám teleportált minket erre a területre.

 „Akkor meghívást kaptatok az intergalaktikus gyűlésünkre.”

mondták vezetőink.

Mi nem tudtunk semmiféle gyűlésről, de örültünk, hogy részt vehetünk rajta. A vezetők olvastak gondolatainkban és azt mondták, „kövessetek”, miközben fénytestükkel a leszállópálya melletti magas épület felé indultak. Semmi perc alatt mindannyian az épület bejáratánál voltunk. Pont, mint az Anyahajó, ez az épület is a magasabb dimenziók valóságának struktúráját képviselte, amik az épület magasabb szintjeivel voltak egy hullámhosszon.

„Igen“, válaszolta a vezető, „úgy utasítottak, hogy mindkettőtöket a 12. emeletre vigyelek.”, eközben pislogott egyet. Előttünk egy óriási örvény volt, amiben egy ajtó volt, amiben az alacsonyabb frekvenciák történetei lennének. Vezetőnk arra utasított minket, hogy menjünk keresztül az örvényen. Tudtuk, hogy mielőtt belépnénk az örvénybe, ketté kell választanunk fénytesteinket, nőre és férfira, így visszatértünk fénytestünk kétfajta kifejezési formájába.

Amikor beléptünk az örvénybe, tudatunkat elárasztotta a sok életünk, amit az idővonalakon átéltünk, kivéve a jövőbeli plejádokbeli világot. Azonban a jövőbeli szót csak azért használjuk, hogy megérthessétek a történetünket, mivel a valóság ezen frekvenciájához nem köthető múlt, jelen és jövő. Ez volt az első alkalom, hogy erre képesek voltunk emlékezni, hogy ezen a frekvencián formával rendelkeztünk. Előtte örvénylő fénylények voltunk.

Ennek az örvénynek a megtapasztalása nagy kellemes volt. Éreztük a feltétel nélküli szeretetet és a teljes elfogadást, ami csak a magasabb frekvenciájú valóságokban lép fel. Az volt az érzésünk, hogy ez az örvény olyan volt, mint egy „tudat-zuhany”, mint egy „portál” [kapu]. Más szavakkal élve, éreztük, hogy tudatunk a valaha átélt félelmeink vagy negatív gondolataink maradványai felszabadulnak. Ezért az örvényben maradtunk és élveztük a kozmikus tusolásunkat.

Az idő bármilyen érzékelésén túl az örvény egy átjáróvá kezdett átalakulni, amire legelőször számítottunk. Amikor követtük a folyosót, akkor érzékeltük, hogy lassan visszatérünk a felső 5. dimenzió rezgésszintjére. Ösztönösen tudtuk, hogy a gyűlés minden résztvevője ezen a folyamaton eshet túl, hogy biztosítva legyen, csak a feltétel nélküli szeretet, a béke és az öröm lépjen be az összejövetelre.

 Azt is tudtuk, hogy a gyűlés egyes tagjai felemelték energiamezőjük rezgésszintjét a felsőbb 5. dimenzióba, ahogyan ezt egyes földlakók is tették, míg más tagok lecsökkentették frekvenciájukat az 5. dimenzió felső szintjére. Természetesen ez egy fontos találkozó volt. Ezért volt fontos, hogy mindenki összhangban legyen a feltétel nélküli szeretettel és ugyanazon a hullámhosszon [rezgésszinten] találja magát.

Ezzel a gondolattal elértünk a folyosó végére és átléptünk a portál íriszén. Két isteni kiegészítő-párként léptünk be a tanácsterembe és azt láttuk, hogy sokan mások is ugyanígy tettek. Tudtuk, hogy megtartottuk a nemi kifejeződési formánkat, mert földi emberekkel fogunk találkozni, akik kötődnek még mindig a nemekhez. Ezt a felismerést követve egy pillanat leforgása alatt döntöttünk, hogy beléphessünk és megtapasztalhassuk a tanácstermünket.

Mindannyian fénytesti formában voltunk, amit az elsődleges galaktikus rezonanciánk sugárzott ki. Így nyilvánvaló volt, hogy sok galaktikus társadalom jött össze, hogy segítségére legyen Gaia földi-testének. A terem valóban falak és mennyezet nélküli volt, a Föld csodálatos tájainak környezethű másolata. Először a terem úgy tűnt a természetben van, sivatagokkal, óceánokkal, prérikkel, dzsungelekkel, hegyekkel, völgyekkel és Gaia földjének számtalan kifejeződési formájával. Csak egy multidimenziós elme érthette meg, hogyan működik mindez.

Mivel a terem az ötödik dimenzió felső szintjével rezgett együtt, a csoportban mindegyikünk számára végtelen lehetőségeket tartogatott. Észrevettük, hogy pontosan elvárásaink szerint észleltük, amit felfedeztünk. Mivel mindannyian áthaladtunk az örvényen, úgy kalibrálódtunk, hogy kölcsönösen érzékelni tudtuk egymás észlelését, azonban az elvárásaink általi keretek között maradt a tanácsteremben. Így a terem saját magunk verzióját érzékeltük, miközben mindenki érzékelését is képesek voltunk észlelni.

Szerencsére intuitívan tudtuk, hogy a gyülekezet vezetője [moderátora] ráhangol minket egy egységes érzékelésre, amint az ülés megkezdődik. Miközben várakoztunk minden tag megérkezésére, azt is érzékeltük, amit ők fognak majd látni. Sokan megosztották tapasztalataikat másokkal, hogy segítsenek annak megértésében, miként keverednek személyes érzékeléseink és hogyan kerül egységbe a sok különböző földi verzió.

Mindannyian sok és nagyon különböző világokból érkeztünk, azonban könnyen kommunikáltunk egymással, összekötve multidimenziós tudatunkat, ami  univerzális fordítóként szolgált. Nagyon tanulságos élmény volt, mert hallottuk mindenki nyelvrendszerét, akivel találkoztunk és mégis pontosan értettük, amit mondtak.

Természetesen nem kellett nyelvet használnunk és telepatikus úton kommunikáltunk, de a nyelv a bevezetés egy eszköze volt. Minden nyelv magában hordozta az adott világnak a történelmét, valamint az adott valóság kultúráját és spirituális kapcsolódását. Mindannyian meggyőződtünk arról, hogy a teremben mindenkivel felvegyük ezt a multidimenziós kommunikációs kapcsolatot.

Idővel minden megérkező tag a teljes egység tudatához csatlakozott a csoportunkban. Ezután belépett a vezető a terembe. Androgén [nemtelen] lény volt, mérhetetlen fénnyel, aki rezgésszintjét jelentősen lecsökkentette a felső ötödik dimenzióba, hogy biztosítsa, mindenki egy hullámhosszon legyen.

Miközben belépett a vezető, egy központi mag-verziót teremtett a teremben, hogy mindannyian a tanácsterem ugyanazon verzióját érzékelhessük. Tudtuk, ez azért történik, mert létrehoztunk egy egységtudatot, ami által mindenki érzékelését megismerhettük. A terem falak és mennyezet nélküli volt, a padló sugárzó fény volt. A falak és a mennyezet óriási fény kivetülések voltak, amik a végtelenség felé irányultak.

Ekkor ismertem fel, hogy ez a terem egy óriási hologram volt, ami külön erre a találkozóra lett létrehozva. Gondolataimat ekkor a vezető hangja szakította meg. Hangot mondtam szavak helyett, mert egy hangot bocsátott ki, ami pontosan a fény frekvenciáját érte el, ami a termet is létrehozta. Tudatunkkal azonnal ráhangolódtunk egymásra és a vezetőre. Miközben a vezető telepatikusan beszélt, teljes mértékben tudatában voltam üzenetének, mint ahogyan minden teremben lévő tag mentális és érzelmi reakciójának is.

Valóban EGY LÉNY voltunk. A legjobb hasonlat az lenne, hogy olyanok voltunk, mint egy erdő sok fával, akik folyamatosan és mélyen bizalmas módon kölcsönhatásban vannak egymással. Mytrianak és nekem kellett egy pillanat, hogy ráhangolódjunk erre a hihetetlen és majdnem lehengerlő élményre. Tudtuk, hogy át kellett adnunk magunkat ennek a mindent elsöprő érzésnek, hogy ez a magas frekvenciájú kölcsönhatás lassan összeolvadhasson belső magunkkal. Felismertük, hogy a teremben sokan hasonlóan cselekedtek.

A vezető türelmesen várt, amíg nem érezte, hogy mindannyian ráhangolódtunk erre a csodálatos képességre. A vezető, aki rövid időre kettévált férfi és női kifejeződési formájává, végül visszatért androgén [nemtelen] lényéhez. Mindannyian tudtuk, hogyan kell a fénytest androgén kifejeződési formájává összeolvadni. Amint Mytria és én egyesültünk, megértettük, Isteni kiegészítő párjaink minden neme lehetővé tette, hogy találkozzunk, és hogy összeolvadjunk egy férfi vagy női energiamintával, amit azonnal megosztottunk a kiegészítő párunkkal.

Amint mindannyian visszatértünk EGYSÉGES LÉNYÜNK androgén kifejeződési formájába, egy újabb érzést tudatosítottunk, az egység-tudat egy mélyebb  érzését. Amikor LÉNYÜNK belsejében egyesültünk, minden gyűléstag LÉNYÉVEL is mélyebben tudtunk kapcsolódni.

Ehhez hozzá kell fűznöm, hogy a tér és az idő rezgésén túl voltunk, tehát amit itt ilyen sokáig kellett leírnom, az az Egység egy pillanatában zajlott. Valójában a magasabb világok ITT és MOSTJÁBAN történt. Mytria és én meglátogattuk már futólag ezeket a világokat az arktúruszival, de most egyedül voltunk itt. Természetesen nem okozott gondot ez a kihívás és nagyon élveztük kalandunkat. 

Miután ezt mind elmondtam, átfordítom a kapott üzenetet emberi nyelvre. Emlékezzetek rá, hogy mindannyian semmi perc alatt fogadtuk ezt az üzenetet a MOSTBAN, ahogyan a csoport minden gondolatát és érzelmét is. Most pedig szavakba öntöm a közvetített üzenetet.

 „Mindenkit üdvözlök.”, kezdte a vezető.”Nekem kell betöltenem a moderátor szerepét, de mint azt tudjátok, egy időben kommunikáltok egymással is. Igen, küldött [követ], ez a legjobb megfogalmazása szerepeteknek. Ti mindannyian kapcsok vagytok a felemelkedő Gaia és a valóság között, amitől azt várjátok, érzékelhetitek az egyesített multidimenziós tudatot, amit ez által hoztok létre. Azt is értitek, hogy a magasabb frekvenciájú valóságok az időn és téren kívül léteznek. Mindig is így léteztek.

Mivel mindannyian összehangolódtatok az egység-tudattal, ami a felsőbb ötödik dimenzióval rezeg együtt, ezért könnyen tudjátok ezt az információt kezelni. Azonban a nagy kihívásotok abban áll, hogy a teremtést, ami ezen a fajta érzékelésen alapul [5D] kezeljétek, valamint annak elfogadását, hogy sok ember elveszett a harmadik dimenziós gondolkodásban és érzékelésben.

Tervünk szerint mindenki közvetlenül együtt dolgozik az emberekkel, akik nyitottak közvetítéseink számára. Ha megértik a magasabb frekvenciás valóságba való átalakulás folyamatát, akkor közvetlenül más emberekkel dolgozhatnak együtt. Galaktikus jelenlétünket sok éven keresztül nyilvánvalóvá tettük az emberiség számára és interakcióinkat az utóbbi 70 évben felerősítettük. Mégis még sok ember van, akik nem képesek elképzelni, hogy létezik egy óriási galaktikus világ, ami készen áll őket szövetségébe fogadni.

Nem kívánjuk erre azokat rábeszélni, akik az elutasításban élvek, de azok hívását sem szeretnénk figyelmen kívül hagyni, akik tudnak rólunk és az idő javarészében az adott inkarnációjuk során együttműködnek velünk. Gaia energiamintái nagyon eltolódtak és ez így folytatódik tovább, miközben a galaktikus centrumhoz igazodik [hozzá hangolódik]. Ez az ő MOSTJA, a felemelkedése az ötödik dimenziós frekvenciaszintre. Gaia minden lakója, kivéve az emberek nagy százalékát, készen állnak az átmenetre. Sok „kihalt” növény és állat, ahogyan sok „halott” ember átalakította formáját az ötödik dimenziós Föld kifejeződési formájában.  Sok bátor ember is van, akik vártak és fáradhatatlanul azon dolgoznak, hogy felébresszék embertársaikat, akik készen állnak, hogy az első csoport legyenek, hogy átalakítsák a Földet, amit Új Földnek vagy Nova Földnek neveznek.

A fent említett okból kifolyólag, lényeteket bizonyos emberi lényekre és csoportokra hangoljátok rá, hogy segítsétek szolgálatukban. Segíteni fogtok ezeknek az embereknek abban is, hogy emlékezzenek a folyamatra és hogy az Új Föld frekvenciáit a mindennapi tudatukba/életükbe is befogadják. Vezetésetekkel, egy felemelkedő emberi kosztümben [testben], képesek lesznek Gaiaért és az emberiségért fizikai kötelezettségeiknek eleget tenni, miközben ezzel egy időben az Új Föld frekvenciáján is élnek [azon értékek szerint –ford. megj.].

Ezek az emberek, akik felébredtek multidimenziós galaktikus és mennyei ÖNVALÓJUKRA képezik az új világ előörsét. Azonban szükségük lesz a segítségetekre, mert a Fény és a sötétség közötti harc még nem zárult le teljességében és sok ember képtelen az élet egy új perspektíváját kilátásba helyezni.

Ez a gyülekezési terem, ami az ITT és a MOSTTAL rezeg együtt, folyamatosan nyitva áll előttetek. Multidimenziós ÖNVALÓTOK magasabb szintű verziói, akik MOST velünk vannak, összeolvadnak ezzel a valósággal, hogy mindig újra kommunikáljanak egymással és velem. Innen, erről a felső ötödik dimenziós frekvenciáról megtarthatjátok az erre a valóságra való ráhangolódást, ahogyan az egymással való kommunikációt is. Mindegy hol vagy mikor rendelkeztek egy formával vagy felébredt tudattal, ráhangolódva maradtok erre a multidimenziós konferencia-teremre.

Ebben a holografikus teremben megkaphattok minden szükséges támogatást önmagatok és ÖNVALÓTOK mindegyik leföldelt [inkarnált] verziója számára, akik készen állnak multidimenziós tudatukat vagy asztráltestüket magukra ölteni. Tulajdonképpen az első dolog, amit oktatni fogtok, a multidimeziós utazás és a bi-lokalizáció, ezek a legfontosabb átadandó kulcsok a felemelkedéshez.

A Föld 2013-as idővonalának továbbfejlődésével a szabad akarat földi törvényei megváltoztak. Most a félelem és a kevesebbek uralma már nem rendelkezik a lehetőséggel, hogy elnyomja azokat, akik készen állnak az ÖNVALÓJUKRA való emlékezésre.

Ezen kívül fontos, hogy a felemelkedő Földön a Külső-csapat és ÖNVALÓJUK harmadik dimenziós kifejeződési formái szabadok, nyíltan felfedhetik valódi Énjüket. Mivel ennek egy messzemenően sötétség által uralt valóságban tesznek eleget, ezért szükségük lesz a segítségetekre.

Tudom, hogy mindannyian arra törekedtek, hogy támogassátok ezeket a bátor önkénteseket és minden szükségessel rendelkeztek, hogy útmutatók legyetek azok számára, akik földi testet öltöttek magukra – tehát a Külső-csapatunknak. Ez a különleges összejövetel lezárul, de közben a MOSTON belül nyitva marad. Ne habozzatok és hozzátok ide el készen álló emberi barátaitokat. Képesek vagyunk mindent érezni, amivel ezek a bátrak minden nap foglalatoskodnak és érezzük, mennyire vágynak egy hazalátogatásra és valódi rezgésszintjükre. Áldás mindnyájatokra!”  

A moderátor ezen utolsó szavaival, multidimenizós LÉNYÜNK egy ”másolatát” találtuk a teremben, ami ebben a hologramban. Ezen kívül azt is érzékeltük, hogy ugyanezt a tapasztalatot mindenki egy kicsit másképp élte meg. Az Egység a sokszínűségben egy csodálatos dolog.

MYTRE

Csatornázta: Suzanne Lie

Magyar nyelvű fordítás: Scarlett

Forrás: http://suzanneliephd.blogspot.hu/2013/09/back-on-mothership-part-2-vortex.html

Reklámok