blue-eA MENNYEI ANYA TISZTA KÉK ENERGIÁJA:

Ma este bárhol is vagyunk este 9-kor, az Anya azt kéri tőlünk, hogy továbbra is küldjük ki az ő tiszta kék topáz energiáját a bolygóra, és különösen a “zűrzavaros helyekre” – Szíriába, Irakba, Afganisztánba, Washingtonba, és így tovább. Ő azt kéri, hogy egész héten tegyük meg ezt minden este ugyanabban az időben.

Október 19-én Linda Dillon (a Mennyei Anya csatornázója) ezt mondta hírlevelében:

“Emlékezzetek arra, hogy ti először beviszitek a világosság hihetetlen kék topáz energiáját a szívetekbe, legyökerezitek azt, majd kikülditek. Fejezzétek be a gyakorlatot azzal, hogy újra legyökerezitek a szívetekbe, és adjatok hálát érte.”

“Ritkán fordul elő, hogy az Anya közvetlen kéréseket tesz, és megbízatásokat ad nekünk. De most igen! Ez a mi Felemelkedésünk jele, és az arra való készenlétünk, hogy teljes partnerségben legyünk a Szeretet Tanácsával és a Menny Társaságával. Gyökerezzük le együtt a békét a Földön.”

És a Mennyei Áldások kapcsán, október 8-án, Linda ezt tovább magyarázta:

“Megkapjuk az energiát, ezt a tiszta, kristályos kék, tiszta energiát. Mi nemcsak a szívünkbe visszük be azt, hanem az a szívünkkel kezdődik el. És azután az csak áthatol az egész energia mezőnkön.”

“Ha egyszer azt érzitek, hogy legyökereztétek, az a szenzáció, hogy utána meg is kapjátok azt – és én is szó szerint egy süvítő energiát engedtem ki a tenyeremből, amit kifelé a világ felé fordítottam, mintha energiát küldenék, és mindenkinek kiküldöm azt a bolygóra.”

“Mert képzelhetitek, ha mindenki a bolygón elkezdene rendelkezni ezzel a világossággal, az éhezés eltűnne, a háború eltűnne, az élettárssal történő erőszak eltűnne, a gyerekekkel történő erőszak eltűnne, az érdemtelenség érzései eltűnnének? Mert annak világosságával, hogy tudjuk, kik vagyunk, és hogy ki az Anya a világunkban, nem lenne azoknak többé helye.”(1)Az Egy óra egy angyallal című műsor múlt heti adásában az Anya azt mondta, hogy mi megkaptuk az ő hívását, és mi megkaptuk a magasabb dimenziók és a magasabb világok világosságának minőségét és igazságát: 

“De az nem azt jelenti, hogy ti azt félre teszitek. Épp ellenkezőleg. Elkezdtek dolgozni vele, játszani vele, és kiterjesztitek azt, és növelitek minden egyes nappal. Mivel a világosság az, ami lehetővé teszi számotokra, átváltoztat titeket, betol titeket az Új Föld megteremtésébe.”

“Mi a vég kimenetele ennek? Az eredménye ennek, kedveseim az, hogy meglesz a képességetek arra, hogy jobban szeressetek, teljesebb mértékben szeressetek, hogy teljesebben kapcsolódjatok a szeretethez, és a szeretetet testesítsétek meg testi formátokban. Ez lényetek tökéletessége.”

“Ahol világosság van, ott szeretet van. A szívetek kiterjedt, és teljesebben megnyílt, először és legfőképpen a magatok számára, az elfogadásra és a felismerésre, a visszaigazolásra, és az isteniségetek cselekedetére, a mi tükröződésünkre bennetek.  És abban rejlik kiterjesztett képességetek arra, hogy másokkal kapcsolatba lépjetek, az összes elemmel, minden királysággal, minden fajjal, csillag fivéreitekkel és nővéreitekkel együtt, és egymással.” 

“A világossággal jön el a béke tudása, a káosz , és a zűrzavar és a felfordulás megszűntetése, mert ott van annak a felismerése, hogy az nemcsak illúzió, hanem egy választás is egyben. És ez egy olyan választás, amit egyikőtök sem óhajt, valóban megtenni. Az olyan egyszerű és olyan nyilvánvaló. De mi történik, mikor megszűntetitek azt a zűrzavart, a zaklatottságot? Az kínálni fogja nektek, a ti idő birodalmatokban és teretekben és fizikai létetekben, egy nagyobb mértékű megértését és egy nagyszerűbb megtapasztalását a szeretetnek – velünk, szent partnerségben, és egymással. 

“Tehát, mi jön legközelebb? Én kérdezlek benneteket –  és, igen, ti hozzá fogtok ehhez szokni, mert különböző dolgokat fogok kérni tőletek; én megbízatásokat adok nektek – én az együttműködéseteket kérem és a segítségeteket. Én azt kérem, hogy tegyetek egy lépést előre azon igazság felismerésében, hogy kik vagytok ti.”

“A következő lépés, hogy gyakoroljatok, játsszatok, kapcsolódjatok be, és hogy legyetek egy nagyszerűbb szeretet. Hagyjátok, hogy az felemelkedjék bennetek ebben a pillanatban, velem, és érezzétek a szeretetet, amit érzünk mindannyiótok iránt, és lényetek szentsége iránt. És engedjétek, hogy ez túlcsorduljon – a családotok, a barátaitok, a lélek családotok, a közösségetek felé. Ez az, mi meg fogja változtatni a világot, és meg fogja változtatni annak anyagi valóságát, ahol ti léteztek.” (2)

Szerző/Csatornázó: Linda Dillon

Magyar nyelvű fordítás: Golden Lotus

Forrás: http://goldenageofgaia.com

 

 

 

Reklámok