Kedves Olvasók!

A következő üzenethez annyi hozzáfűzni valóm volna, hogy a pénz témát semmi esetre se vegyük készpénznek! S.

Kiegészítés:

A fordító Golden Lotus nehezményezte a bevezető soromat, ezt írta nekem:

“Szerintem pont az lenne a magasabb dimenzió kérése, hogy elhiggyük a NESARA valóságát, és akkor meg is fog valósulni! A megjegyzésed ebben nem segíti az olvasókat, mért kell ilyen megjegyzést írni?! Miért ne hihetnénk benne, ha te nem veszed készpénznek, én szeretném annak venni, azért dolgoztam vele, mert hiszek benne, és másokat is lelkesítésre buzdithatok. ” LL, GL

Én azt gondolom szerkesztőként felelőséggel tartozom a cikkekért, amiket posztolok és egy ilyen ígéretet, amit StGermain tesz, hogy mindenki nevét ismerik és kézzelfogható pénzt fognak kapni a közeljövőben nem tudok 100%-ban biztosítani. Ez az oldal hitelességét csorbítaná. Sokan 12-12-12 kapcsán eladták a vagyonukat, mert azt hitték rögtön beköszönt az Aranykor annak minden bőségével…Sajnálom, hogy nem értünk egyet, de nem tudok kiállni ebben a tekintetben StGermain sorai mellett. Ahogyan a békét sem lehet kikényszeríteni, úgy azt gondolom a pénzvilágot is csak belülről lehet megreformálni és annak a hozományát lehet majd élvezni… Scarlett

Sok szeretettel várjuk a ti véleményeteket is!

Kedves Olvasók!

Nagy megtiszteltetés számomra, hogy a Kristályhang-nak fordíthatok! 

Szeretnék pár szót írni a St. Germain szöveg kapcsán, mert nekünk, magyaroknak különösen nehéz elhinnünk azt, ami túl szép ahhoz, hogy igaz legyen! Egész gyerekkorunk, és életünk arról szólt inkább, hogy ha álmodni próbáltunk, megkaptuk, hogy mese habbal! 

Úgy érzem, most tényleg eljött az ideje annak, hogy a Menny a Földre fog érkezni, azaz Isteni dekrétum alapján birtokolni fogjuk a Menny minden kincsét, a legtöbb csatornázott üzenet azt írja, hogy, ha eljött a béke, vele jön a bőség is, mert ez hozzátartozik a magasabb dimenziós létezéshez. Mi bajunk lehet attól, ha elhisszük? Ugyanúgy tovább fogunk dolgozni, mert legtöbben nem arra vágyunk, hogy luxus cikkeink legyenek, hanem, hogy olyan dolgokat tegyünk a közösségért, amit szeretünk csinálni, és ami az emberi közösséget szolgálja, mindegy milyen munka az. Egyikünk sem olcsó lottó ötösre vágyakozik, mert az a harmadik dimenzóhoz tartozik, ahol egyesek túl sokat halmoznak fel, míg mások éhen halnak! Hiszem, hogy a NESARA valóságos program, melyet a Menny Társasága, Obama elnök, és sokan mások is támogatnak, és hiszem, hogy mindannyian megérdemeljük a bőséget, mert ez lesz a természetes létállapotunk az ötödik dimenzóban, csak még nehéz elhinni, de ebben szerintem ez a feladat, mert ha elegen hisszük, feltoljuk magunkat annak megvalósulásába, ahogy Ashtar parancsnok fogalmazott! Fényt és Szeretetet kívánok mindenkinek, és álmodjunk végre együtt, hogy át tudjunk lépni a saját harmadik dimenziós árnyékunkon, ami nem kis feladat, de ez a szép benne! Golden Lotus

 St Germain / 2013. szeptember 24.

Susan Leland közvetítése

St GermainA béke diadaláról

Ashtar az úton telekonferencia

Üdv, kedvesek! St. Germain vagyok.  Hallottátok az erőt ebben a zenében? (Beethoven 5-ik szimfóniája) Láttátok a V betűket? Emeljétek fel a kezeteket, és mutassátok a béke szimbólumát – igen a V betűt, a győzelem jeleként. És milyen szimbólum az? Az a béke. A béke az igazi győzelem!

“Amikor idejöttök ebbe a lét állapotba, ami a béke, ti valóban győzedelmeskedtek minden felett, amit megalkottatok magatoknak, hogy megtapasztaljátok azokat az emberiség tagjaiként. Nekem volt néhány tapasztalatom, amikor mondjuk úgy, hogy sötét kalapot viseltem, és én azért választottam azt, mert fontos volt számomra megérteni, hogy az milyen érzés, ahogy számotokra is fontos volt idejönni ugyanennek a megértéséért. 

“Ti most egy sokkal magasabb szinten vagytok, és így mikor halljátok a zenét, amit választottam – amelyet egy nagyon magas isteni forrás ihletett – mikor halljátok azt, mikor rá gondoltok, akkor látjátok a ‘V’, az az a győzelem jelét, a béke diadalát. Fogjátok azt, és helyezzétek azt bele a szívetekbe! Érezzétek meg milyen érzés az, tudjátok, hogy minden egyes lény, nem számít milyen színű kalapot hordott a múltban, fel van jogosítva arra, hogy ugyanazt érezze át, amit ti.

“Nos, vannak néhányan, akik soha nem fogják, és vannak néhányan, akik olyan messzire mentek a sötétségbe, hogy nem fognak kijönni belőle, legalábbis nem a közeljövőben, és talán soha, soha, soha. De ez nem így van bárki esetében itt. Nem számít mit mond az egyház, vagy bárki más nektek, ti nem bűnösnek születtetek, ti szeretőnek születtetek!!!Mindenki a szeretetből kelt életre!!! Így mikor lehámozzátok azt, amennyi sötétséget megengedtetek felétek jönni tapasztalat szerzés okán – azért, hogy megtudjátok azt, és hogy könyörületes és megbocsájtó lényekké fejlődjetek – mindannyian most olyan fényesen ragyogtok a szeretettől, hogy nincs okotok rá, hogy bármilyen sötétség behatoljon a lényetekbe! Oly nagyon szeretve vagytok, hogy utatok világosan fénylik előttetek, és azok az utak az Aranykorba vezetnek.   

“El fogom mondani nektek, a bankomnak megvan mindannyiótok neve, és mi tudjuk hol vagytok. Minden férfi, nő és gyermek a Föld bolygón rendelkezik számlával a bankomban, és hacsak ti nem csináltok valami sötét dolgot – amely esetben el lesz az halasztva addig, amíg újra nem fejlődsz – ti kapni fogtok a bankomból, miután NESARA ki lesz hirdetve. Természetesen, közel 7 milliárd ember van a Föld bolygón, az el fog tartani egy ideig, így legyetek türelmesek! 

“A NESARA fel fog szabadítani titeket az adósságaitoktól, amivel tartoztok a bankoknak. A NESARA a világ valutáját ki fogja egyenlíteni, amely aranyon és más értékes fémeken alapszik. Ezek a mostani programok, amelyeket nyilvánosságra hoztak, nem tőlem származnak, hanem azoktól, akik profitra tennének szert bizonyos módon. 

“Emlékezhettek, hogy kis idővel ezelőtt volt egy program, ahol fel voltatok kérve, hogy adjátok meg a neveteket, és írjátok le milyen jó munkákat végeznétek el, és ti meg fogjátok kapni a pénzt azokra. Az egy gyűjtemény volt, és nevek listája, de a jó abban az volt – vagy az ezüst, vagy az arany jó tett – ami ahhoz hozzá adódott, hogy ha az arra ösztönöz titeket, hogy szándékaitokat együtt valósítsátok meg egy küldetésért, vagy egy projektért, vagy hogy azt segítse, hogy adakozhassatok egy vagy több embernek, az volt az aranyat érő jó tett!   

“A nevekről gondoskodtunk, ti nem vagytok semmilyen biztonsági kockázatban, de mi tudunk a projektjeitekről, és ti meg fogjátok kapni a pénzt és a tőkét azok megtételére. Az nem pusztán csak egy gyakorlat volt a hiábavalóságra. Látjátok, néha a sötét kalaposok olyan okosak ezekkel a programokkal, amiket kigondolnak, hogy ők nem értik meg, hogy ti a Fényből származtok, ti – nos, hallottatok arról a kifejezésről, hogy ha citromot kapsz az élettől – limonádét fogtok csinálni belőlük. Mit szólnátok ahhoz, ha  alkimista nyelven szólva, fognánk valamit, ami ólom, és arannyá változtatnánk azt!!! Én nagyon elismert vagyok arról, hogy ezt teszem. A specialitásom az ékszerek voltak, de tudom, hogyan kell túllépni a dimenziókon ahhoz, hogy elvégezzem az arany és más  értékes fémek teremtését, valamint ékszereket is.

“Biztosíthatlak titeket arról, hogy bőségesen van igazi értékem, az igazi dolog, az igazi üzleti megállapodás, amit mindenkivel megoszthatok, és az a vagyon hamarosan jön! Tehát ne aggodalmaskodjatok annak okán, hogy kiderítsétek a dinárjaitokat és dongjaitokat, vagy akármit, azok nem fognak olyan azonnali gazdagságot adni, amiről álmodtatok.

Az a javaslatom, hogy tegyetek úgy, ahogy Ashtar javasolta, és kezdjétek gondolataitokat a szeretet támogatásának irányába fordítani, és osszátok meg magas  dimenziós elgondolásaitokat és látomásaitokat és a békét, amelyhez a világnak el kell érkeznie, azért, hogy teljesen beléphessetek az Aranykorba, hogy életre hívjátok a NESARA törvény bejelentését és végre hajtását, hogy mindenki bőségben élhessen, mindenki megoszthassa gazdagságát, mivel az áldások ott vannak számotokra!!! 

“A Mesterek és az Ashtar Parancsnokság biztonsága sokkal erősebb bárminél, mint amivel a sötétek rendelkeznek, mert az Szereteten alapszik, vagy Szeretet Fénynek is nevezhetitek azt! Mi lezárjuk műveleteiket. Mi sokkal többet tettünk, mint ami valaha eljutott a főáramlatú hír médiátokba, sokkal többet tettünk már, mint amit olyan szeretett emberek, mint Amy és Ed elmondhatnak nektek, mert a hangjukat továbbra is hallatniuk kell. Ők csak arról tudnak mondani nektek valamit, amiről tudnak.

“Tara és Rama**** el tudnak nektek mindent mondani. Ők nincsenek hallgatási törvény [fogadalom] alatt, ellenük nem fognak azonnal eljárni, mint emezek ellen, akik ellen eljárás indul, mihelyt elmondanak nektek mindent. Most már tudtok mindent – bennetek mindez el van helyezve! Nektek nem kell mindenhez hozzájutni, de ha akarjátok, bizonyosan megtehetitek azt.

 “Amit mi el próbálunk nektek mondani, az az, hogy nézzetek a Fény felé! Ne töltsetek időt annak üldözésével, ami sötét, vagy azért küldtek el nektek, hogy eltereljék a figyelmeteket. Mindezek a felvételek példaként vannak, amelyek a sötét erőktől származnak, azok fekete műveleti műsorok. Ha nem értitek, hogyan jöttek létre ezek a dolgok, van egy régi film, amit kikölcsönözhetsz –  a címe : Összeesküvési elmélet, és van egy újabb is, egy sorozat, valójában azokat a ‘Bourne’ filmeknek nevezik. Azok erőszakról szólnak, nehéz őket nézni – tegyétek azt magasabb nézőpontból, tegyétek azt szeretettel, és kérdezzetek, mielőtt elkezdenétek bennük a bölcsességet és a tudást keresni, és küldjetek szeretetet minden érintettnek, mert azok alkotói, néhány esetben ugyanazok, mint akik, mondjuk így, a magas dimenziójú filmeket is megalkották számotokra!

 Ne ítélkezzetek az alkotások felett. Csak keressétek az igazságot és a bölcsességet, és hogy mit tehettek azzal a bölcsességgel, ami persze az, hogy szeretetet küldjetek minden érintettnek. Ne feledjétek, hogy a filmkészítők csak egyszerűen kiterjesztések, avagy a sötét program aspektusai, és arról van szó, hogy szeretetet és fényt kell küldeni mindenkinek, hogy átalakuljanak és átváltozzanak úgy, hogy véget lehessen vetni ennek az erőszaknak, pontosan úgy, ahogy mi működés képtelenné tettük az atomfegyvereket.

“Tehát megvan nektek minden, a világméretűtől az egyéniig, és minden köztük lévő hely – mind a béke összes fajtájáról szól! Nos, ha ti azon gondolkodtok, hogy én, St. Germain, hogyan tudtam megtenni néhány dolgot más identitásokban, én még egyszer javasolnék egy könyvet, amelyben én egy játékos, vagy karakter vagyok, de ez arról szól, hogy egy nagyon sötét személy hogyan fejlődött a legmagasabb fénybe, és a címe: A vörös oroszlán, és lehet, hogy nem könnyű azt megtalálni, de ellenőrizzétek le. Néhányan közületek olvasták már, néhány embernek ismerős az – ez egy kitűnő könyv arra, hogy megértésre jussatok, és azt kérem, hogy ezzel ugyanazt tegyétek, amit Ashtar kért tőletek, hogy tegyetek meg a hat Star Wars filmmel, csak ezúttal nektek a sötét erővel kell kezdeni, és ki kell fejlődni a Fénybe, de tegyétek azt szeretettel!

“Szeressetek minden érintettet, csak könyörületes megértést keressetek. Sétáljatok a cipőjükben, ha akartok, csak elég hosszú ideig ahhoz, hogy megértsétek őket, és képesek legyetek ítélkezés nélkül olvasni, pont úgy, ahogy titeket kértek meg arra, hogy szeressetek bele az Anakin nevű kisfiúba. Szeressétek őt egész életén át, mint Dart Vader, és örüljetek, mikor a legvégén ő visszatér a Szeret Fénybe, mert ez az, amit az egész világ tesz – ti gyorsabban teszitek, mint mások, kedvesek, ez igaz!!!

“Ez az, amit a világ egésze tesz, és ezért kérünk titeket arra, hogy tegyétek bele az energiátokat, és támogassátok azokkal a Fényt és a Békét, és mindent tegyetek meg, hogy támogassátok mindezen dolgok eljövetelét, amelyekre oly régóta várakoztok, sokkal régebb óta, mint ezek az élettartamok, amiket most foglaltok el! Vegyétek el szándékaitokat az olyan üzenetek támogatásától, amelyek ‘ a máról, a máról, a holnapról, a holnapról’ szólnak.

“Ne vágyakozzatok semmire, inkább legyen szándékotok, és hívjátok életre mindazt, amit úgy láttok, mint a kifejezést, a látomást, és a valóságot, ahova a bolygó tart, és hozzátok el azt a saját életetekbe, és éljetek abból a nézőpontból.  Mivel, kedvesek, ez a módja annak, ahogy azt gyorsabban el tudjátok végezni!!! 

“Én, St. Germain, veletek vagyok mindebben, mert alig várom, hogy szétosszam nektek a Bőséget, amim nekem van a számotokra, mindannyiótok számára! Tartsátok ezt észbe. Talán bele akartok engem helyezni a ti tanácsadó körötökbe, és hadd áldjuk meg egymást minden nap kezdetén, vagy bármikor, amikor éppen arra gondoltok. Köszönjük meg egymásnak a megtanuIt leckéket, és a leélt életeket, és legfőképp azt, hogy most itt lehetünk, békével és örömmel, és legfőképpen szeretettel! Ez az, akik mi mind vagyunk – Fény Lények, Szeretet Lények, és tudjuk azt, hogy a legmagasabb út a béke útja!!!

“Tehát emlékezzetek velem a V betűkre, a béke győzelmére. És ez így van, most és mindörökké! Namaste!”

Csatornázta: Susan Leland

Magyar nyelvű fordítás: Golden Lotus

Forrás: http://www.ashtarontheroad.com

Reklámok