SaLuSa / 2013. szeptember 24.

MADAD közvetítése

01-salusaAhogyan napotok most sokkal világosabban süt, a ti FÉNYETEK is nagyon világosan sugárzik, és ez lehetőséget biztosít számunkra, hogy veletek dolgozzunk, és hogy minden nap közelebb jöjjünk. És azt is lehetővé teszi, hogy a változások lényegesen gyorsabban haladjanak előre, így kívánságaitok szinte ’pillanatszerűen’ beteljesednek. Gyakoroljátok a félelemmentes kívánságot – és kövessétek nyomon, amint az a valóságotokban manifesztálódik. A félelemmentes állapot az átalakulási folyamat különösen fontos pontja, ezért ismételten rámutatunk a tényre, hogy azok beteljesedésében egyes egyedül a félelmek és a kétségek akadályoznak meg benneteket. Meg kell találnotok a számotokra legmegfelelőbb módot, hogy rendet teremtsetek a régi emlékekben és gondolkodásmintákban, ami arra vezetnek rá benneteket, hogy visszatekintsetek és feltegyétek magatoknak a kérdést, hogy amiről álmodtok, valóban az-e, amit kívántok magatoknak. Szeretnénk, ha tudnátok, hogy álmaitok mutatják meg nektek bizonyosan, melyik irányba tekintsetek, és ezért utatok vezérfonalaként tekintsetek rájuk. Bízzatok önmagatokban, mert most már tudatában vagytok az egész teremtés alapvető elveivel és ehhez hozzátartozik, hogy egy valóság társteremtőiként minden lénnyel osztoztok ebben a teremtésben utazásotok során.

Gondolataitok és kívánságaitok manifesztálásával a felelősség is együtt jár. Mi tudjuk, hogy ez egy olyan tény, amivel sokan köztetek még hadilábon állhatnak; de emlékezzetek Kedvesek: Minden csodálatos módon került eltervezésre és biztosított, ezért egy lény sem szenvedhet kárt csupán egy puszta gondolatotok által. Először a nem kívánatos gondolataitok kerülnek tisztázásra, így azok eltűnnek a mindennapokból; és másodszor létezik egy „mechanizmus”, ami előre figyelmeztet benneteket, mielőtt képesek lennétek egy kárt okozó gondolatot manifesztálni. Ez a szívetek és agyatok közti kapcsolat funkciója, ami aktiválódni fog a magasabb birodalmakba való átmenet pillanatában. Akik felkészültek, már észrevehették, mikor ilyen típusú gondolatok akarják eluralni az agyat, ezzel egy időben egy alternatív gondolat is társul hozzá. Ez a gondolat pedig nem más, mint a ’régi’, a hasztalan elengedése – és ezzel az a bizonyos első gondolat nem kap elegendő erőt, hogy manifesztálódhasson. Ez a jelenlegi napokban meglehetősen gyakran megeshet; de legyetek biztosak abban, hogy azok a régi gondolatminták soha nem térnek vissza, – köszönhetően az eltökéltségeteknek, a megtisztulásotoknak és a szándékotoknak.

Nagyon örülünk, hogy egyre közelebb jöhetünk hozzátok és képesek vagyunk sokkal többet megosztani veletek. Érezzük bennetek a boldogság érzését és tudjuk, hogy készen áltok még többre is; csupán a fizikai testeteknek szükséges több idő a magasabb rezgésű energiákhoz való hozzáigazodáshoz. Máskülönben gyorsabban változik át testetek, ha a mi energiánk is jelen van; ezért ügyelnünk kell a kapcsolatunk kiegyensúlyozottságára, különben a kiegyensúlyozatlan energia fáradtságot idéz elő testetekben és tudatában vagyunk a ténynek, hogy ez ahhoz vezethet, hogy újra kétséget tápláló gondolatok merülnek fel bennetek, ha nem találtok dolgos mindennapjaitok során elegendő időt a pihenésre. Nagyon közel vagytok, hogy elérjétek az átalakulás azon pontját, amikortól ez [a kiegyensúlyozatlanság] már nem történhet meg veletek és segíteni fogunk elegendő energiát megosztani veletek, hogy a magasabb valóságokba kerülhessetek, amit ti teremtettetek meg.

SaLuSa vagyok a Szíriuszról és boldog vagyok, hogy jelenthetem, hogy a ’nagyon közel’ a ti időbeli fogalmaitok szerint is ’nagyon közel’-t jelent és már érzem is efölötti örömötöket. Együttesen nagyon erőteljes szándékot sugárzunk a teremtő-erők felé és ők lehetővé teszik számunkra, hogy kövessük álmainkat és vízióinkat – így követve a lélek-ösvényünket. Érezzétek a bennetek rejlő erőt! – Így van!

 Csatornázta: MADAD

Magyar nyelvű fordítás: Scarlett

Forrás: http://salusathroughfaithandhope.blogspot.pt/2013/09/english-salusa-2492013.html 

Lade…