SaLuSa / 2013. szeptember 17.

MADAD közvetítése

01-salusaA jelenlegi tisztító folyamatotok intenzitása az időjárási-mintátokban is észrevehető, és amint ezek a régi energiák feloldódnak, az időjárási minták is újra lenyugszanak. Érezzétek saját megtisztulásotok pillanatát és legyetek hálásak érte, mert ha az időjárási minták lecsillapodnak, ez azt jelenti, hogy ti magatok is lecsillapodtok; és amit lényetek legmélyén megálmodtatok, az a szemetek elé tárul, és akkor felismeritek az illúzióktól mentes víziótokat, ami sok éven keresztül eltakarta azt, amire nem mertetek rápillantani. És a mostani, nagyon erőteljes státuszotokban feljönnek a mélyen meghúzódó igazságok, hogy elfogadásra kerüljenek és elbocsáthatóvá váljanak a hatalmas FÉNYBE. Ez a tisztítás világosságot és jó hangulatot hagy maga után és úgy érzitek magatokat, mintha újjászülettetek volna, mellőzve bármiféle „sötét” emléket vagy gondolatot; és ez, Kedvesek, ez lesz a pillanat, amire vártatok. Egyedül a csodás, szeretetteljes gondolatok, víziók és érzések kísérnek benneteket, és ez lesz az „átköltözésetek” a magasabb birodalmakba. Szorgalmasan várjuk azokat, akiket az elsők között üdvözölhetünk, és akikkel hazatérésüket megünnepelhetjük. Egyesek köztetek már víziókkal rendelkeznek arról, amit tenni fognak, amikor beváltják megegyezésüket Földanyával, és örülünk, hogy az „Világűr-Utazó-Társaságunkban” üdvözölhetjük őket!

Mindenkor veletek vagyunk és osztozunk az új szeretetteljes érzések örömében, de akkor is veletek vagyunk, amikor „levertnek” érzitek magatokat; mert ösztönözni és inspirálni szeretnénk benneteket, hogy megvalósítsátok azt, amit erre a jelenlegi inkarnációra elterveztetek.  Nem tudunk minden kérdésetekre választ adni oly módon, ahogyan azt ti kívánnátok, mert egyes válaszok olyan természetűek, hogy nektek kell kitalálnotok azokat, mert a további fejlődéseteket szolgálják; élettapasztalataitok a helyes válaszok felé vezetnek. Tehát ne feledjétek mindegyiket úgy elfogadni, ahogyan az jön, mert az Isteni-Mester-Terv hozta létre, mint különösen effektív tanulási- és tapasztalási programot. Mi mindannyian azt tapasztaljuk meg, amiért megteremtettek minket; és a tapasztalatok valódi természetének elfogadásával, beleértve a saját tapasztalatokat, nagyszerű és eddig nem sejtett lehetőségek nyílnak meg életetetekben. Tehát egy pillanatra se kételkedjetek abban, hogy ne lenne egyes tapasztalataitoknak vagy döntéseiteknek oka. Minden, ami történik, kivétel nélkül, az általatok választott útra vezet benneteket.

Tekintsetek Önmagatokra: Kevesebb, mint két év alatt FÉNYETEK hatalmasat növekedett, és világotok odafordul a galaxisotok és univerzumotok más világaival való békés és szeretetteljes összetalálkozása felé. Egyesek még mélyen megragadtak az általuk teremtett szenvedésben, de számukra is széleskörű lehetőségek állnak rendelkezésre, ha készen állnak azok elfogadására. Érezzétek ezeket a hatalmas erejű pillanatokat és legyetek tudatában, hogy mindenkinek segítenek a valóságban manifesztálni azokat, – és vegyétek figyelembe, hogy ezt a valóságot (realitást) a ti kívánságaitok és döntéseitek változtatják meg,- ami mindig így is lesz – mostantól pedig még erőteljesebben, mint azt elvárnátok. Tudjátok, hogy valóságotok valódi és erős teremtőivé váltok, ahol senki és semmi nem rendelkezik hatalommal, hogy uralkodjon felettetek, mint azt eddig tapasztaltátok. Ezeket a leckéket mindenkinek meg kellett tanulnia, és tudjuk, hogy nagyon jól elsajátítottátok őket; és most segíthettek másoknak is tanulási programjukkal.

SaLuSa vagyok a Szíriuszról, és nagy örömmel tölt el, hogy megoszthatom veletek saját leckémet, amit veletek közösen tanultam meg. Mindannyian együtt dolgozunk ugyanazon a dolgon, és boldogok vagyunk, hogy elfogadtok minket olyannak, amilyenek valóban vagyunk; és ezért egyre több mindent oszthatunk meg veletek. Családotokként tekintsetek ránk, mert valóban azok vagyunk és segítünk nektek, hogy visszahozzuk azt a tiszta SZERETETET és örömöt, amit megtapasztaltatok, mielőtt át nem léptetek a 3. dimenzióbeli életbe.

Csatornázta: MADAD
Magyar nyelvű fordítás: Scarlett https://kristalyhang.wordpress.com
Forrás:http://salusathroughfaithandhope.blogspot.pt/2013/09/english-salusa-1792013.html

 

Reklámok