A Szíriusz csillag felkelése / 2013. július 22.

Szerző: Gilian MacBeth

Szíriusz-FöldCsillag-szívtől a Föld-szívig

Egy ősrégi igazodás történik most [07.26.]. A Szíriusz csillag kel fel a Napunk előtt, ez egy spirális alakzatú felemelkedés, amivel az ATLANTISZIAK, az EGYIPTOMIAK és a SZÍRIUSZIAK az Új ÉVET kezdték és ez bővebb magyarázatot igényel.

Egy csillag ‚reggeli ébredése‘ akkor jön létre, amikor röviddel napfelkelte előtt, első ízben egyetlen pillanatra a keleti látóhatáron láthatóvá válik. A spirálforma felemelkedése során a csillag minden nappal kicsit korábban fog felkelni és hosszabban lesz látható, mielőtt a felmenő Nap fénye eltűntetné. Ugyanez a csillag újra látható lesz a keleti égbolton hajnalhasadáskor, körülbelül egy év elteltével, a spirális alakzatú felemelkedés során.  A bolygó spirális felemelkedése a pontos időtől és az időjárási helyzettől is függ.

A Szíriusz 2013-as felkelése, ami megelőzi a nappali fényt egy egyedüli lehetőség a fény csillag-bölcsőjén való előbbre jutáshoz. A Szíriuszt már ősidők óta tisztelet övezi. Atlantiszon a szíriuszi csillag-mesterek információi alapján jöttek létre a misztérium-iskolák. Atlantisz harmadik bukása után a szíriuszi eredetű misztériumiskolák az ókori Egyiptomban terjeszkedtek tovább. Az egyiptomiak már Kr. előtt 3000-ben kezdték ünnepelni a Szíriusz csillag spirális felkelését és ez vezette be az új évet, miközben a Nílus a nagy oroszlán idején, az oroszlán havában, elöntötte a partokat.

A Szíriusz ezen egész galaxis Kozmikus Krisztusának otthona. „Mindig“ is spirituális prototípusként működött a Föld számára.

Miközben a Szíriusz sugarai a Napon keresztül ívet alkotnak a Föld felett, lehetőségünk van a belső kozmikus Krisztus-mag aktiválásához. A kis Nap-gyémántok, amik nyugvó állapotban lévő DNS-kódok, a csillagsugarakra várnak, hogy a lepecsételt sejtszintű adatok megnyílhassanak. Ha a Szíriusz napkelte előtt emelkedik fel azon a helyen ahol tartózkodtok, akkor nézzetek keletre. Legyen felhős az ég vagy sötét, látható vagy nem, a Szíriusz csillag emelkedik, hogy energetikai hatást gyakoroljon rátok.

A nyugodtabb időkben, a szakvaktól és gondolatoktól mentes időszakban leltek rá a kulcsra, ami az eddig láthatatlan dolgokra nyit ajtót. Menjetek ki és nézzetek keleti irányba és engedjétek meg az alkonyat előtti energiáknak, hogy beléphessenek rajtatok keresztül. Kérjétek, hogy a benneteket többé már nem szolgáló dolgok feloldódjanak és a teljes beteljesedés szerint, helyükbe olyan dolgok lépjenek, mely a legfelsőbb lélek-utatokat és spirituális fejlődéseteket szolgálja.

Képzeljétek el a Szíriusz csillag kisugárzását és rezgéshullámait, mely a csillag szívéből a ti földi szívetekbe érkezik. A Szíriusz csillag megajándékoz benneteket „az idő ciklusaival”, hogy összekapcsolódjatok minden szent hellyel a bolygón és rajta kívül, a téren és időn keresztül. A teremtés hangja a Földön minden test minden sejtjén felcsendül, áthatolva a Fény mind a 144 szintjét.

Létrejön a rég elveszett földi részek beharangozása, hogy mély álmából a teljes éberség állapotába kerüljenek. Az emberek segítsége nélkül a mély világűrből, távoli galaxisokból és eseményhorizontokból érkező Fény megállás nélkül egyszerűen csak haladna tovább útján. A Fénynek ugyanannyira szüksége van rátok, mint ahogyan nektek szükségetek van őrá.

Ez egy szimbolikus kapcsolat ~ szentségben elrendelve.

Csatornázta: Gillian MacBeth

Magyar nyelvű fordítás: Scarlett

Forrás: www.thequantumawakening.com