Az új Buddha: a mesterek naponta érkeznek 2/2. rész

2013. július 1.

AA-Michael-55

Közzétette: Steve Beckow

Ranjit az Egység új Buddhája, aki jelenleg egy Indiában élő 12 éves kisfiú ma este elmagyarázza nekünk az ő küldetését és azokat a különleges kihívásokat, amelyek megjelennek akkor, amikor egy felébredt lélek egy nem-felébredt világra születik. Elmondja, hogy hogyan irányuljunk egy új gyermekhez azért, hogy ne nyomjuk el [ne tartsuk vissza] őt – hiszen elhagynak bennünket, ha ezt megtesszük – és hogy felfedezzük azt, hogy milyen nagy mértékben tanítanak és vezetnek bennünket! Leírja nekünk, hogyan tanulnak a gyermekek, mik az ő kihívásaik és hogy miként tudunk a leginkább hatni rájuk.

Elmondja nekünk, hogy naponta érkeznek mesterek azért, hogy segítsenek mindannyiunkat az ösvényünkön és abban, hogy kijussunk a téves meggyőződéseink köréből. Elmondja, hogy ő Sanat Kumara „leszármazottja”, aki Dipankara Buddha-ként inkarnálódott. Ő [Sanat Kumara] az a Buddha, akinek Gautama megvallotta, hogy az ő vágya az, hogy ő is egy Buddha legyen. Így a származási vonal: Sanat, Gautama és Ranjit. Köszönjük Ellen-nek az átiratot!

 1. rész: https://kristalyhang.wordpress.com/2013/07/12/egy-ora-egy-angyallal-az-uj-buddha-a-mesterek-naponta-erkeznek/

R: Minden kultúrában mások a táplálkozási szokások. És ezen a téren nem egyszerűen a spirituális táplálékról beszélek, amit a családom és a szüleim olyan gazdagon adnak nekem. A fizikai táplálékról beszélek! Ismétlem: ez része a lényünk testben való lehorgonyzásának!

Mi úgy jövünk ide, hogy megértjük, hogyan kell a molekulákat és az atomokat átalakítani egészségessé. De gyermekként nem mindig töltünk időt azzal, hogy ezt megtegyük. Igen, ez az egyik izgága 5 éves, vagy 2 éves, vagy 15 éves! Szükségünk van a megfelelő táplálásra és ezen a tiszta ételt értem!

Azt mondjátok, hogy ezt nehéz egy szennyezett bolygón megtenni. Nos, Gaia helyreállítja önmagát és mi ennek a részesei vagyunk. De közben imádkozzatok és próbáljátok meg megtisztítani az ételeiteket!

Kérlek, ne adjatok nekünk húst. Tudjuk, hogy az átalakulás folyamán rengeteg húsra van szükségetek és tudjuk azt is, hogy ez az emberi utazásotok része. De ritkán van bármiféle húsra szükségünk – időnként talán egy kis halra.

De mi főképp növényevők, gyümölcsevők vagyunk és hatalmas mennyiségű energiát veszünk magunkhoz egyszerűen csupán a levegőből – legalábbis amiről ti azt hiszitek, hogy levegő – mivel mi a teremtés kódjait lélegezzük be. Ez az, ahogyan mi hajlamosak vagyunk előre haladni és ez egy folyamatos helyreállítás.

Ebben az időben tanuljátok ezt megtenni, de mi teljes tudatában érkezünk annak, hogy ezt hogyan kell megtenni. Mi szó szerint a teremtés kódjait fogyasztjuk el, mert ez az, ami egészségesen tart bennünket. Ennek ellenére a táplálás emberi módozataira is szükségünk van!

Meséljetek nekünk sok hagyományról! Ne zárjatok el bennünket a felfedezéstől, az élvezetektől, az intellektuális és spirituális élénkségtől! Engedjétek meg, hogy eretnekek és ateisták legyünk! Ne korlátozzatok le minket egy, az általatok vallásnak vagy hitnek vélt dologra!

Engedjétek meg, hogy felfedezzünk! Kutakodjatok ti is velünk, kérlek! Ez része a játéknak! Ne aggódjatok amiatt, hogy elkárhozunk! Igen, ez esetben a szüleimhez is szólok!

Rengeteg ösvény létezik és mindegyik hazavezet benneteket. Az Egység Buddhájaként ez a küldetésem és célom része! Az, hogy megszüntessük, hogy teljesen megszüntessük és kirekesszük a különbségeket! Nem az, hogy az erőteljes és hitben bővelkedő hagyományokat, a kultúrát felszámoljuk, hanem hogy véget vessünk a súrlódásoknak így egységesítve az emberiséget. Ezért nem lényeges, hogy Allah-ot vagy egy keresztény Istent imádtok-e. Hiszen mind Egy!

Ez néhány dolog azok közül, amit tehettek. Ne korlátozzátok azokat a dolgokat, amiket mi a fejünkbe vettünk! Engedjétek meg, hogy felfedezzünk és emlékezzünk! Engedjétek meg, hogy felszínre hozzuk azokat az emlékeket, amik bennünk vannak!

Nos, néhányunk sok alkalommal volt már a Földön, de sok, most érkező gyermek először van a Földön. Ezért engedjétek meg, hogy felfedezzünk dolgokat. Kalandozzunk együtt! De legfőképpen amikor felteszitek ezt a kérdést: „Mit tehetünk nagyszülőkként, szülőkként és barátokként?” – szeressetek!!! Ez a kulcs!

Egyszerűen szeressetek bennünket és engedjétek meg, hogy azok legyünk, akik valójában vagyunk! Hiszen azért jöttünk, hogy veletek legyünk, nem elkülönülten! Nem azok akarunk lenni, amit ti gondoltok: ajándék vagy különleges gyermek, hanem egyszerűen e létezés családjának a tagjai szeretnénk lenni!

SB: Raj! Az eddigi életed nagyban emlékeztet engem Shankara-éra, és Jézuséra, valamint Sri Ramakrishna-éra is! Valóban hasonlít Shankara-éra?

R: Nagyon! És hasonlít sok olyanéra is, akik már itt voltak! Ó! Shankara egy drága barátom! Sokkal közelebb van hozzám, mint ahogy gondolnátok!

SB: Vissza fog térni ő is?

R: Ó, igen!

SB: Elmondanál nekünk néhány szót a mesterek visszatéréséről és a te saját szerepedről ebben, kérlek?

R: Nos, azt szeretném sugallani, hogy minden barátom velem jön! És ti – a széleskörű ismeretetek és tapasztalatotok miatt – tudjátok, hogy amikor én a mesterek visszatéréséről beszélek, akkor sokakról szólok – minden hagyományról, minden ösvényről!

És tudjátok, hogy amit tenni fogunk az nem más, mint hogy össze fogunk keveredni. És ez a tervünk része! Tehát ez például nem arról szól, hogy én egyszerűen a buddhisták, Jézus Krisztus pedig a keresztények között fog járkálni! Teljes mértékben össze fogjuk az egészet keverni! És ez a lényege annak, hogy az új valóság egységes dicsőségét hozzuk magunkkal. Azt, amiben léteztek!

Mohammed nem tervezi, hogy inkarnálódik, de ő sokakra hatással van. És mondhatnám úgy is, hogy sokakat megvilágosít. De sokan vannak, akik azt az utat fogják követni azért, hogy a muszlimok, a hinduk, a keresztények és a zsidók közti szakadékot áthidalják – hiszen ez egy család! Egy család sok arccal.

Tehát a mesterek érkeznek – mondhatjuk azt is, hogy naponta!

Nos, amint én is, sokan közülünk „gyakorlaton” vannak vagy épp még leplezetlenül, hiszen ez nem csupán amiatt van, hogy mi akklimatizálódhassunk ehhez a világhoz, hanem azért is, hogy megértsük azt a helyzetet, aminek a közepén vagytok. Tesszük ezt azért, hogy segíteni tudjunk nektek és tanítani tudjunk benneteket. Hogy vezessünk titeket egymás mellett haladva az új otthonotok és az új világotok felé.

Nos, azt szeretném neked sugallni, hogy amikor leinkarnálódtam – és ezen lehet, hogy nevetni fogsz – teljes mértékben arra számítottam, hogy ez időre az emberiség egy az egyben a többi, magasabb dimenziókban lesz már lehorgonyozva és így a mi egyesülésünk sokkal inkább meg fog valósulni erre az időszakra. De nem lényeg, hiszen tanúja vagyok és látom – igen! – a tervetek teljességét, amely az én tervemmé is vált!

Nos, sokan öltöttünk már testet, mint ahogyan tudjátok is: Maitreya, én, a Dalai Láma, az emanációk. Az egész tervet annak teljességében látjuk és látjuk azt a változást, ami jelenleg végbemegy.

Amikor azt mondtam, hogy én egy 8 éves fiúként is és buddhaként is szólok hozzátok, akkor tudjátok, hogy rengeteg időt töltök el azzal, hogy olyan emberi közösséggel munkálkodom együtt, akik már az egységesülés és a törvénnyel való összehangolódás folyamatában vannak – Raj és a Forrás egyesülési törvényével.

Nem azért vállalkoztam és fogadtam el a meghívásod a ma esti beszélgetésre, hogy egy 8 éves kisfiút interjúvolj meg, hanem szerettem volna megosztani a szív egységének, az emberiség – és azon sokkal, de sokkal messzebb valók – egységének érzését, ezt a tudását és áldását!

Mindig is egységben voltatok – egymással, a csillagtestvéreitekkel, a Mennyei Tanáccsal, minden mesterrel, istennel és istennővel! És szeretném ennek az egységnek, ennek a tudásnak az emlékeit aktiválni bennetek!

És hogyan tehetném ezt jobban, minthogy egy 8 éves kisfiúként? Hiszen van annál tisztább, annál édesebb, mint egy gyermek szeretete? Ez tiszta! Ez az, amit most adok nektek és ez az, amit adni fogok nektek az életetek – és az én életem – további részében függetlenül attól, hogy melyik dimenzióban fogunk létezni! Itt vagyok és itt is leszek veletek.

SB: Raj! Tudod, hogy az emberek szeretik a drámaiságot! Szeretünk egy tábortűz körül üldögélni és meséket, történeteket mondogatni. Elmesélnél nekünk néhány dolgot a korábbi életeidből vagy arról, hogy honnét jöttél? A túloldalról?

R: Nem gondolom, hogy ez jó ötlet! Hiszen nem szeretnék elvárásokat támasztani. Tudjátok, hogy szeretnék előre tekinteni, nem pedig hátra!

Az egyik dolog, ami megtörténik a felemelkedésünkkor – amit mindannyian tapasztaltok – az az, hogy visszamegyünk … nos, az én Felemelkedésemben visszamegyünk az Egy-gyel való egységbe. Nem arról van szó, hogy egy történet kerekedik, hanem arról, hogy mindig van egy új ciklus. És ez az, amit próbálok nektek bemutatni.

Nos, ott leszek mellettetek a tábortűz körül? Nagyon szívesen! És el fogok mesélni történeteket nektek a hegyi, a völgybeli és a tengeri utazásaimról. De nem szeretném, ha erre fókuszálnátok! Azt szeretném, ha arra összpontosítanátok most, hogy hol vagyunk jelen pillanatban!

Az emberiség hajlamos a jövőbe menni úgy, mint ahogyan a szüleim is. A múltba is hajlamos utazni ugyanúgy, mint ahogyan az én szüleim is teszik. De ez nem használ. És azért jöttem, hogy segítsek nektek a jelenben. Nos, együtt üldögélhetnénk annál a tábortűznél egy örökkévalóságig is és még akkor is örömmel tenném, hiszen az mindig is a Jelen lenne!

Fontos, hogy megértsétek! (Értem a kérdésed, mivel mindig folyamatosan kérdezel J ) De tudod, hogy ez az egyik oka annak, amiért nagyon-nagyon más körülmények közé születtem le.

Megtörjük a mintát. Bemutatjuk az újat! És a történések – nem csupán a mesterekkel, nem csupán velem, buddhával … emberi formában játszódnak le! Én Sanat Kumara leszármazottja vagyok!

SB: Mikor láthatunk téged feltűnni a nyilvánosság előtt, Raj?

R: Nos, ez függ az emberiségtől és az ő Felemelkedésüktől! Nem? Hiszen néhányan már láttok engem! Én vagyok az a sovány kisfiú – nos, nem gondolom, hogy soványka vagyok; úgy érzem, nagyon is fit vagyok.

De sokan úgy gondolnak rám, mint egy sovány kisfiúra, akinek óriási barna szemei és kesze-kusza haja van. De azt gyanítom, hogy ez az idő az átmenet idejében lesz, úgy 12 éves korom körül.

SB: Az átmenet idejében? Mit értesz ez alatt, Raj?

R: Úgy értem, hogy ez az az idő, amikor a szüleim azt érzik majd, hogy készen állok a nyilvánosság előtt lelepleződhetek.

SB: Rendben! Köszönöm!

R: Ez akkor lesz, ami nálatok a pubertás kor kezdete. Minden kultúrában ez jelentőséggel bír. Értjük, miért és nem is értjük! Egy gyermek ártatlansága mindenki legjobb tanára!

Tehát egy kisfiú azon erőlködik, hogy egy emberi férfivé váljon és ez egy tanár számára nem minden esetben a legnagyobb kiteljesedés!

Sokan vissza tudtok emlékezni erre az időszakra. Ez az összezavarodottság időszaka. Megpróbáljátok megérteni, hogy kik vagytok!

Nos, nem fogunk ezen keresztül menni. De készen állok bármikor továbblépni. De természetesen én is – ahogyan ti is – mindig is tisztelni fogom a szüleimet, hiszen megértem őket és az ő aggályaikat. Mindketten megpróbálunk bízni egymásban. Nem?

SB: Igen. Mielőtt elbúcsúznánk, üzennél valamit a földön élő gyermekek számára?

R: Megtisztelő lenne számomra! Barátaim! Családom! Itt vagyok! Nem vezetőként vagy tanítványként vagyok itt, hanem a testvéretekként! Magammal hozom az egységesítés ígéretét és beteljesítését.

Amikor olyan pillanataitok vannak, hogy nem vagytok biztosak abban, hogy jó döntést hoztatok ebben az inkarnációtokban, akkor kérlek, hívlak benneteket, hogy forduljatok hozzám! És leülök mellétek és megfogom a kezeteket! Meg foglak erősíteni benneteket!

Hiszen fontos dolog, hogy együtt menjünk tovább! És ezt nem a küldetés és a cél miatt mondom, hanem azért, mert szeretlek benneteket! Egyek vagyunk és megtanítjuk az idősebbeknek, hogy mit jelent a szívbéli egység és egymás támogatása.

Nos, hívjatok engem! Ott leszek! Fel fogtok ismerni! Hiszen mindig is ismertetek!

Búcsúzom!

[zene]

SB: Nagyon köszönjük, Raj!

R: Köszönöm barátom! Testvérem!

[vége]

Csatornázta: Linda Dillon

Magyar nyelvű fordítás: Vénusz

Forrás: http://goldenageofgaia.com/2013/07/the-new-buddha-the-masters-are-arriving-daily/?utm_source=rss&utm_medium=rss&utm_campaign=the-new-buddha-the-masters-are-arriving-daily

Reklámok