Szíriuszi Fénytestvérek / 2013. július 20.

Shogun Amona közvetítése

Harmónia1„Béke és Harmónia“

A szeretet és Fény nevében üdvözlünk benneteket – Fénytestvéreitek vagyunk a Szíriusz-rendszerből és a következő szavakkal szeretnénk létezésetekbe hullámzani. Örömteliek vagyunk és szívünk énekel, ha nektek – szertett földi Testvéreinknek – üzenetünket adhatjuk át. Ebben az üzenetben a harmóniáról és a békéről beszélünk és szeretnénk a benne rejlő igazságot közelebb hozni hozzátok. Valójában természetesen mindig is tökéletesek vagytok és minden időben rendelkeztek Isteni nagyságotokkal – Isteni kifejeződési formátokkal – határtalan Isteni hatalmatokkal.  Ti vagytok a teremtők, akik mozgatják a szálakat, és akik manifesztálnak – függetlenül attól, hogy ennek tudatában vagytok-e vagy sem. Senki és semmi nem választhat el benneteket valódi nagyságotoktól – Isteni minőségetektől – Isteni örökségetektől.

Ezt csak ti tehettétek meg és innen ered az, amit illúziónak neveztek. Ebben a játékban mindegyikőtök teremtő – társteremtő és egyszerre mindannyian játékosok és a játék kitalálói [szellemi szülei] is  vagytok egyben. Ezért olyan fontos – kedves földi Fények – hogy mélyen megmerítkezzetek a békében és a harmóniában, felfedezve a bennetek rejlő képességeket és az azokkal való életet.

A harmónia az összhangból teremtődik – egy érzés, ami az egyszerre felcsendülő hangokat kellemesen hangzóvá teszi. A kozmosz – a természeti törvények – mind a harmónia szabályait követik. Az összhang az, amikor megnyugszik a lelketek és a hazaérkezés érzése fog el Benneteket. A harmónia szemszögéből nézve nem létezik „helyes“ és „helytelen“ – egyszerűen csak hangok léteznek, amik harmonizálnak, és ez által jön létre a kozmosz rendje. Az Isteni rend valósággá válik és a szeretet nyitja meg a kozmosz kapuját – bennetek és körülöttetek. A szeretet köt össze mindent, és ha harmóniában és békével vagytok – felismerhetitek mindezt és a benne rejlő szépséget.

Figyeljetek befelé – és találjátok meg a belső hangot – ami a kozmosszal – ami minden létezővel összeköt és hallgassátok üzenetét. Érezzétek az örömöt és a könnyedséget, ami a ti hangotokban és minden hangban, amit hallotok, ott van. Érezzétek a Forrás szeretetét, ami mindenben ott él és legyetek azok a csodálatos fénylő lények, akik valójában vagytok. Szeretünk benneteket. Fénytestvéreitek vagyunk a Szíriuszról.

Szeretettel, örömmel és elkötelezve……..Shogun Amona

Csatornázta: Shogun Amona

Magyar nyelvű fordítás: Scarlett

Forrás: http://www.shogun-amona.net/channeling-botschaften/sirianische-lichtgeschwister/r Lade…

 

Reklámok