A Magvetés. Teremtő Istenek. Vérvonalak

Gigi Young / 2013. június 30.

santeria-olodumare-orisha-god-creator-botanicaA Magvetés – Ti vagytok a teremtő lények

A teremtő lények, akik ’maggal vetették be’ a Földet, jelenleg is együtt élnek a teremtésükkel. Nincs elkülönülés a teremtő istenek és a teremtésben élő, önmagukat kifejező lények között. Te teremtő isten vagy, ha követnéd egyéni lélekfrekvenciádat a Felsőbb Éned felé és megmerítkeznél benne, ahogyan egy vízcsepp összeelegyedik az óceán vízébe cseppenve, a legmagasabb szintű teremtő lényeket találnád. Megérteni, hogy te teremtetted ezt a világot és nem valaki rajtad kívül álló: egy hihetetlen energetizáló igazság, amit szükséges felfogni. Lehetővé teszi, hogy egy sokkal nagyobb lélegzetű életet teremts magadnak, amikor rájössz, hogy ennek a bolygónak a múltjában és jövőjében egy nagyobb egész része vagy.

Nemes vérvonalak

Mindegyik faj kapcsolatban áll a teremtő istenekkel, nincsen ’felsőbbrendű’ vagy hatalmasabb vérvonal. Az adott vérvonaltól függ, hogy melyik specifikus dimenziónak szenteli magát, hogy melyik származási struktúra [családfa] releváns a jelenlegi földi időben. Vagy más szavakkal, egy bizonyos vérvonal [képviselőinek] karmikus történetét játsszák végig a Földön, ami azt jelenti, hogy a bevonódott vérvonalak vagy fajok karmikus szerepekben nyilvánulnak meg, éteri és specifikus genetikával együtt. Lényegében minden faj vagy fővérvonal számára eljön az idő, hogy az élet színpadára lépjen és kifejezze domináns vagy alárendelődő szerepét a világban. Sok ember a nagyobb karmikus körök során (megközelítőleg 50-100 év per fő) [emberöltő] csak kisebb részt vállal, függően hogy megfelel-e számára a fizikai genetika vagy vérvonal.

Mindegyik teremtő istennek/istenségnek lehetősége van fizikailag kifejezésre juttatni specifikus lélekrezgési spektrumát, ami sokkal hatalmasabb és nagyban eltér az embernek megfelelő magasabb dimenziótól. Minden teremtő „lény” az istenség specifikus frekvenciáját képviseli, maga az istenség pedig a teremtő lények teremtője. Mindegyik teremtő istennek lehetősége van, hogy saját lelkét dimenzióról dimenzióra ereszkedve (részekre tördelve a lélekhangokat) lejutassa. Az eredeti harmónia széttördelése egyre fizikálisabbá válik és a lesüllyedésben folytatódik. Ez rendkívül sok időt vett igénybe, de valamikor kezdetét vette a földi magvetés folyamata, a látszólag határtalan fizikai kifejezése a teremtő istenek eredeti lélekharmóniájának. Szemmel látható a változatosság a saját bolygónkon, a növények és az állatok… kezdjétek megérteni az istenség különböző kifejeződési formáit az univerzumban. Mindent, amit látsz a növények, állatok, sziklák ezek mind visszakövethetők egy teremtő lény specifikus látásmódjához, ezt képviseled te is.

Mindegyik faj, mindegyik vérvonal létjogosult az istenség megnyilvánulásában

Ha vérvonalak és fajok, galaktikus fajok vagy a mi saját bolygókon jönnek létre fajok, mindegyiknek van érvényes létjogosultsága és mindegyik a mennyei energián keresztül fejezi ki önmagát, mindegyik specifikus genetikai kódokkal rendelkezik, ami a teremtő istenekhez kapcsolódik. Emlékeznünk kell arra, hogy a teremtő istenek abból a célból teremtettek, hogy megtapasztalhassák saját teremtésüket és a saját maguk által teremtett világaikba inkarnálódtak. „Ők” „Mi” vagyunk és „Te” pedig „Ők”. Az éteri DNS-nek és a fizikai DNS-nek rendelkeznie kell egyező kódokkal, hogy egy lélek otthonra találhasson és kifejezhesse önmagát (lsd. korábbi cikk:https://kristalyhang.wordpress.com/2013/07/16/gigi-young-eteri-dns-csillagmagok-es-vervonalak-2013-06-23/ ), ez azt jelenti mindegyik vérvonal, mindegyik specifikus faj vagy al-faj az „isteneket” képviseli. Mindegyik fizikai faj és kultúra a teremtő istenek sepcifikus frekvenciáját [rezgésszintjét] fejezi ki és ez lehetővé teszi a teremtő istenek számára, hogy inkarnálódjanak saját teremtésükbe és kifejezhessék magukat vágyuknak megfelelően.

Már nem az a kérdés, hogy milyen a nemes vérvonal, sem hogy milyen mértékben kapcsolódik földönkívüliekhez vagy istenhez. Ezek a kérdések csak akkor bukkannak elő, ha még nem vagyunk teljesen tudatában, hogy mindegyik vérvonal nemes és szerepe van ezen a bolygón, mindegyik [földi vérvonal] felett ítélkeztek, félreértették és üldözték. A kérdés, amit valóban érdemes feltennünk, hogy milyen ókori interdimenzionális lénnyel állok kapcsolatban fizikailag és éteri szinten. Mi az én történetem ebben az életben, mit akarok kifejezni? Összegezve elkezdhetjük megérteni, hogy mindegyik kultúra és fizikai kifejeződési forma által, mint érvényes lelket hordozó ’járműtípus’, rájöhetünk arra, hogy lelkünknek miért szükséges itt lennie. Mindegyik fizikai forma egy specifikusan kiválasztott DNS-mixtúra, ami otthont ad egy léleknek, melynek arra van szüksége, hogy kifejezhesse önmagát ebben az időben, itt ezen a bolygón.

Szerző: Gigi Young

Magyar nyelvű fordítás: Scarlett

Forrás: http://gigiyoung.wordpress.com/2013/06/30/the-seeding/