Arktúriai Csoport / 2013. június 30.

Marilyn Raffaele közvetítése

000801_0341_0008_tslsIsmét üdvözlünk benneteket, drágáink! Úgy látjuk, hogy egyre több és több fénnyel teltek meg, miközben ráébredtek az igazságra és elkezdtek minden nap ebben élni. Úgy látjuk, hogy nem reagáltok sok olyan dologra, amik korábban lehangoltak benneteket – elkezditek megtapasztalni, hogy már nem rezegtek együtt semmi olyan dologgal, melyet készen álltok magatok mögött hagyni.

Minden energia! Amikor a kapcsolatotok működik valakivel vagy valamivel, az azt jelenti, hogy egy hullámhosszon rezegtek vele. Amikor egy személy energiaszintje megváltozik, akkor gyakorta történik, hogy többé nem rezeg együtt azokkal az emberekkel, ételekkel, szórakozási lehetőségekkel, hírekkel, stb., amelyekkel korábban. Többé már nincs ugyanazon a „hullámhosszon” – hogy úgy mondjuk. A spirituális növekedés egy fejlődési folyamat, mely a szeparáltság és a dualitás-tudat sűrű és nehéz energiáiból az igazság magasabb és könnyedebb frekvenciái felé vezet.

Néhányan nem ismerik ezt és arra törekednek, hogy helyreállítsák azokat a dolgokat, melyekkel többé nem rezegnek együtt. Azt gondolják, hogy valami probléma lehet bennük azért, mert többé nem élvezik azokat a dolgokat, melyeket korábban élveztek, és nem hisznek azokban a dolgokban, amikben korábban hittek. Ez nem probléma! Ez egy fejlődés, drágáink! Ez egyszerűen visszatükrözi az energiák elmozdulását: a korábbiból (3D meggyőződések és elméletek) egy olyanba, mely most ébredezik (annak igazságába, mely megmutatja, hogy kik és mik vagytok!). Ezt kértétek korábban, drágáink! Ezért kérjük, hogy ne féljetek elengedni semmit! Engedjetek el mindent, amivel többé nem rezegtek együtt függetlenül attól, hogy az mekkora részét töltötte ki eddig az életeteknek!

Halljuk, hogy sokan azt mondjátok: „Micsoda? A házasságomat? A családomat? Fogjam, és engedjem el?” Nem! Az elengedés azt jelenti, hogy az ezekkel kapcsolatos meggyőződéseiteket engeditek el! Ez egy tudatos döntés afelé, hogy elvágtok minden olyan energetikai kötődést, melyek bizonyos emberekhez, helyekhez vagy helyzetekhez kötöztek benneteket – ez spirituális tudatosság! Lehet – de nem biztos -, hogy ez bizonyos kapcsolatok végét jelenti, hiszen a tudatosság még egy családon belül is járhat szétválás-féle érzettel. Az olyan dolgok, melyek nagyon fontosnak tűntek számotokra, egyszerűen többé már nem rezegnek együtt. Ezt gyakran nehéz elfogadnia azoknak, akik valamilyen úton-módon ismertek benneteket.

Amikor többé nincs harag, amikor nincs már bizonyos emberekhez illetve helyzetekhez kapcsolódó egóbeli kimenet, hanem felfedezitek azt, hogy a jelenlegi dolgok mindegyike régi és az igazságon valamint a szereteten át lezárult, akkor el tudjátok azt engedni és hátra tudjátok hagyni, legyen az akármi. Mindazonáltal, amikor valakit még behálóznak az emberi meggyőződések, hiedelmek, amikor szenvedést okoznak neki bizonyos helyzetek és egyszerűen csak azt keresi, hogyan „engedje el”, a lecke újra és újra visszatér függetlenül attól, hogy az adott személy hová menekül. Azokkal a leckékkel, melyeket egyszerűen csak elkerültök, foglalkozni kell újra és újra mindaddig, míg meg nem oldódnak egy magasabb szinten. A fájdalmas életbeli helyzetek a spirituális tanulóban egy szükségletet váltanak ki, és képessé teszik őt a mélyebb szinten lévő munkára – egy befelé irányuló vizsgálódást okoznak azért, hogy rájöjjön az illető arra, hogy az adott szituáció milyen spirituális tanítást hordoz magában. Ezt kell aztán követnie annak, hogy integrálja és gyakorolja a megtanult igazságot – legyen az akármi – és megbocsájtson önmagának és másoknak is.

Amikor nehéz helyzetben találjátok magatokat, tanuljatok meg önmagatokba tekinteni és kérdezzétek meg: „Szerintem mi az, ami ezt az érzést okozza bennem? Az igazság Fényében tudom, hogy ez igaz?” Így észreveszitek, hogy még milyen régi meggyőződésekkel és hiedelmekkel rezegtek együtt. Amint elkezditek ezeket elengedni és elkezdtek az igazságból táplálkozni, máris észreveszitek, hogy a külső megtapasztalások ennek megfelelően kezdenek el megnyilvánulni.

Van egy olyan „tudás” – egy olyan felismerés, mely belülről ered és úgy áramlik, mint egy mindig jelen lévő intuitív érzés, mely halkan vezet és tanít benneteket –, hogy amikor valami lezárult és itt az ideje továbblépni, akkor bízzatok ebben a „tudás”-ban, mert ez az igaz önvalótokból ered! Mindenkinek megvan ez a képessége, ez a belső hangja, akár engedi a szabad akarat, hogy figyeljetek rá, akár nem!

A magasabb dimenziós energia fénye előhoz minden régi és még befejezetlen dolgot azért, hogy rápillantsatok, és hogy új fényben lássátok ezeket. Ez gyakran előhozza azt az érzést is, hogy szükséges megbocsátanotok mind magatoknak, mind pedig másoknak. Sok megoldatlan dolog ered a régi életeitekből, melyekben traumatikus események történtek, és amiket még mindig az energiamezőtökben hordoztok. Minden fejlődést kereső egyén most tisztogatja ezeket az energiákat. Ez a megtisztítás mindenféle kifejeződési formákban meg fog nyilvánulni az adott személytől függően. Néhányan tulajdonképpen újra fognak élni egy szituációt vagy olyan fájdalmuk lesz, melyet nem tudnak beazonosítani. Mások egy évekkel korábban történt eseményre fognak emlékezni és elkezdik újraélni mindazt a haragot és frusztrációt, mely abban az eseményben jelen volt. Sokan erőteljes érzelmeket tapasztalnak – gyakran sírást és nevetést egy időben. Mindez része a tisztításnak, a megnyílásnak és az új energiák integrálásának, melyek jelenleg történnek.

Minden probléma legalapvetőbb eredete az, hogy nem szeretitek önmagatokat. Nem tudtátok és nem is tanították meg nektek soha, hogy kik vagytok valójában. Mindenki szeretné megtapasztalni a szeretetet (hiszen ez az, amik vagytok!), így ennek nem-tudása miatt az emberek megpróbálják felülmúlni [utolérni] a gazdag és híres embereket. Azokat, akikről úgy gondolják, hogy mindezek megvannak nekik [hogy mindenük megvan]. Mások azzal töltik az egész életüket, hogy keresik, hogyan tudják megszerezni azokat a dolgokat, melyekről azt hiszik, hogy boldogságot és elfogadottságot hoznak nekik. Ez történhet ruhákban, a testükben, a valamiben való részvételben, a partnerkapcsolatokban, tudás, illetve pozíció megszerzésében, stb., stb. Ezek a tudatlan emberek érzékenyek arra, hogy minden olyan téves meggyőződést elfogadjanak, melyeket egy olyan világ mutat számukra, melyet egy pillanatnyi szeretet és siker határoz meg. Ennek következménye az, hogy egyre többet és többet akar belőlük megszerezni. Sose engedjétek meg magatoknak, hogy önmagatokon kívüli ember vagy dolog erősítsen meg benneteket! Minden igazság, válasz és szeretet abban rejlik, amik, és akik vagytok!

Az elengedés az oka annak, hogy üres templomokat láttok, és hogy világszerte tapasztaltok tüntetéseket. Ezért van az, hogy olyan sokan kezdik megkérdőjelezni a status quo- t [régi állapotot] és hogy olyan sokan mély elégedetlenséget éreznek az életükkel kapcsolatban. A harmadik dimenzióbeli meggyőződések és hiedelmek olyanok, mint azok a történetek egy mesekönyvben, amelyekről egy gyermek azt hiszi, hogy valóságosak. Spirituális felnőttekként megtanuljátok, hogy hátradőljetek, és azt mondjátok: „Nos, ez egy érdekes történet volt!”, de közben átlátjátok a dolgokat és felfedezitek, hogy nem is szakadt le az ég akkor, amikor bizonyos dolgokat a korábbitól eltérően csináltatok.

Engedjétek el a múltban elkövetett tettekhez kötődő bűntudatot, mivel fontos, hogy észrevegyétek, hogy minden cselekedet, minden szó és minden gondolat akkor, az adott időben megfelelőnek tűnt. Mindenki az általa hitt legjobb szándéka alapján cselekszik. Ez függ a tudatállapotától, melyben akkor van, amikor ezeket a dolgokat megteszi.  Ez nem jelenti azt, hogy minden öncélú cselekedetet ezzel lehet magyarázni! Ez azt jelenti, hogy egy nem felébredt állapotban sok olyan dolgot mondotok vagy tesztek, mely fájdalmat és megbánást okozhat később, miután felébredtek. Az óriási bűntudat megtapasztalását – sőt még a korábban elkövetett dolgok vagy a kimondott szavak miatti ön-utálatot [ön-megvetést] – egyszerűen azon keresztül kell szemlélni, hogy aki elkövette, az az a valaki volt, aki akkor voltál! De többé már nem vagy az!

 Egy spirituálisan felébredt személy, aki annak ellenére hisz a dualitásban és elkülönülésben, hogy már ráébredt az igazságra, „ébresztő”-ket fog kapni, melyek általában nem lesznek túl kellemesek. Tanuljatok meg az igazságban élni – éljetek, tudjatok, gondoljatok erre minden egyes pillanatban! Kezdjétek el észrevenni, amikor régi szokásokba csúsztok vissza és szakítsatok egy rövid időt arra, hogy a középpontotokba kerüljetek! Amikor úgy érzitek, hogy elmerültök az illúzióban, akár a fürdőszobába is beszaladhattok! Ilyenkor próbáljatok meg egy pillanatra megállni, megpihenni és mondjátok: „Én és az Atya egyek vagyunk!”. Amint ebben a tudatosságban megpihentek, meditáltok, újra-kapcsolódtok a tudatosságban az Énetekhez is.

Mostantól kezdve minden arról szól, hogy járjuk az utat és ne csak beszéljünk róla!

Mindannyiótoknak szeretet és Fény!

Mi vagyunk az Arktúriai Csoport

Csatornázta: Marilyn Raffaele

Magyar nyelvű fordítás: Vénusz

Forrás: http://www.onenessofall.com/newest.html

Reklámok