Arktúrusziak / 2013. május 12.

Suzanne Lie közvetítése

Az első üzenetem Mytriától

Mytria - Kép, amit róla rajzoltam -1995

Mytria – Kép, amit róla rajzoltam -1995

Suzanne Lie:

Kedves Olvasók!

Annyira örülök, amikor látom a sok hozzászólásotokat, és ahogy az emberek világszerte tudatosan megteremtik az Új Földet. Kérlek nézzétek meg a hozzászólásokat, mert meglehetősen csodálatosak.

Mivel mindannyian ennyire nyitottak vagytok, meg fogom osztani az első kommunikációt amit Mytriától kaptam 1995.11.20-án. Nem változtattam meg semmit a tartalomban, csak egy kicsit beleszerkesztettem. Eddig úgy éreztem, nem oszthatom meg ezt az információt.

Igen, a világ biztonságosabbnak tűnik, ugye? Igen, még mindig sok 3D-s problémánk van, de amíg korábban azt a figyelmeztetést éreztük, hogy “Légy óvatos. Még nem biztonságos”, most már azt halljuk, hogy “Gratulálunk Földlakó. Szép munka! Kezd el MOST!”. Alább található az első kommunikációm Mytriával.

1995.11.20.

(Még nagyon új voltam a számítógépek terén és nem tudom hogyan lett privátnak megjelölve.
Talán Mytria csinálta?)

Kedves Mytria!

Azt kértem, hogy egy Plejádival beszélhessek és a te nevedet kaptam. Kezdek megnyílni a Multidimenzionális ÉNEM felé és szeretnék veled beszélni. Remélem eléggé megtisztítottam magam ahhoz, hogy pontosan tudjam fogadni az üzenetedet.

Kedves Suzille!

Tényleg kezdesz megnyílni a multidimenzionalitásod felé, és ezáltal lehetővé vált számodra üzeneteket fogadni a hozzám hasonló lényektől más dimenziókból. Alcyone-ról származom, és a Szent Tűz egyik őrzője vagyok. Most az ötödik dimenzióból beszélek hozzád, de magasabb dimenziókból is kommunikálhatnék.

Mivel ez az első kapcsolatod, a legalacsonyabb rezgésemet fogom felvenni, hogy könnyebben megérthess engem. Persze a mi világunkban nincs szükség a Szent Tűz őrzésére, mert senki sincs, aki bármit is megrongálna. Az ötödik dimenzióban lévő lények tudják, bármilyen cselekedet rájuk is ugyanannyira hatással van, mint azokra, akik körülöttük vannak, mert nincs szeparáció. Te is most éppen ezt a leckét tanulod.

Ezért nem pontosan őrzöm a Tüzet. Pontosabb lenne azt mondani, hogy segítem azokat, akik bele szeretnének lépni a Tűzbe. A Szent Tűz egy átjáró, amin keresztül oda utazhatunk ahova csak akarunk. Amikor valaki végzett a testével az ötödik dimenzióban, valójában belépnek az átjáróba. Ekkor a test átalakul egy magasabb dimenziónak megfelelően és az illető visszatér a tiszta Szellemhez, hogy megtanulhassa a “valóságok közötti” leckéit.

Ha egy másik létsíkra akarunk utazni, de vissza akarunk térni a formánkba, akkor a Szent Tűzre koncentrálunk. Ilyenkor oda mehetünk a tudatunkon keresztül ahova csak szeretnénk. A testünkről itt az Ibolya Templomban fognak gondoskodni, amíg távol vagyunk. Én egyike vagyok azoknak, akik felügyelik ezt a folyamatot. Ezért inkább azt mondanám, hogy az utazó testét őrzöm, nem pedig a Lángot. Ezen okból kifolyólag a rangom a Láng Őrzője, mert azokat felügyelem, akik belépnek a Szent Tűzbe.

Te, drágám, azért léptél kapcsolatba velem, mert nyitott vagyok azok irányába, akik más dimenziókból származnak, és mert ismerlek téged. Pontosabban Kepiert ismerem, az Arktúruszi énedet. Kepier és én valójában rokonok vagyunk. Arkturusz egy nagy misztikus központ, sokan akik látók vagy gyógyítók akarnak lenni ide utaznak, hogy tanuljanak és gyarapodjanak. Kepier egy intergalaktikus közvetítő. Ezért volt mindig olyan erős késztetésed, hogy túllépj a földi világodon.

(http://www.multidimensions.com/TheVision/books.html, Remembering the Return – Emlékezés a visszatérésre.)

Amikor egyesülsz éned Kepier részével, képes leszel azzal a fajjal kommunikálni, amelyikkel csak akarsz. Látod, hogy az egész életed erre készített fel, ugye? A belső életed mindig szeretőbb és élettel telibb volt, mint a külső életed. Most kedvesem, készen állsz az ÉNEDDEL való egyesülés hosszú folyamatára.

Az ÉNED felsőbb megnyilvánulásaival való egyesülés akkor kezdődik, amikor elkezdesz kommunikálni velük. Igen, látod Kepiert itt mellettem, igaz? Nővérek vagyunk a Fényben. Hagyd, hogy emlékezz milyen érzés galaxisból galaxisba utazni kevesebb erőfeszítéssel, mint amikor kocsival elmész egy 3D-s élelmiszerboltba.

Habár Kepier kétnemű, eléggé nőnek tűnik, mert a bolygónk rezgése annyira nőies. Amikor az Arkturuszon van nagyon eltérő megjelenése van, és úgy néz ki mint a “csillagemberek”, akiket akkor láttál amikor Illia Emmel kommunikáltál.

(http://www.multidimensions.com/superconscious/super_intuition_illia.html)

Most elmondok neked néhány dolgot az itteni életünkről és a foton övről (akkoriban ezt a fogalmat használták a Galaktikus Középpontra), mert látom, hogy ezek a kérdések vannak az elmédben. Az itteni életünk olyan amilyenről olvastál. Nagyon egyszerűen élünk központi otthonokban és kisebb háló/meditációs szobákban.

Az alvásra szánt idő nem olyan, mint a Földön. Itt teljesen tudatosak maradunk, de jobb, ha egyedül maradunk, mert elmélyedünk az elménkben, hogy beépítsük amit megtanultunk és hogy kibővítsük a tudatosságunkat. A párunkkal való egyesülésre is használjuk ezeket a helységeket, ha úgy döntöttünk, hogy felveszünk egy nemet. Itt néhányan az Isteni Kiegészítésükkel szeretnének élni mint férfi és nő, és vannak mások akik szeretnék összevonni a két komponensüket és egyetlen kétnemű lényként élni. Ez teljesen a választáson múlik ebben a dimenzióban. A magasabb dimenziókban a nemek elkülönülését nem ismerik.

A gyerekeinket a Tűzből kapjuk, mint ahogyan a Vénuszon is történik, de néhányan még így is meg akarják tapasztalni a terhességet és a szülést. A központi szoba a lakórész ahol a nagy családunk együtt él. A szót, amit erre a központi szobára használunk, nehéz lenni kiejteni angolul, de úgy hangzana, hogy scrdala. A scrdala egyazon Főlélek tagjaiból áll.

Az élethelyzetek a rezgésünknek megfelelően különbözőek. Egy lény, aki képes ébren lenni egyidejűleg több rezgésen is, mint amilyen én is vagyok, nagyon eltérő helyzeteket fog tapasztalni minden létsíkon. Ez eléggé hasonló a te helyzetedhez.

A harmadik dimenzióban Suzanne Lie vagy, és egy csendes, személyes életet élsz az USA-ban, Kaliforniában, Los Angelesben. A negyedik dimenzióban Tündérországban élsz a szeretett tündéreiddel és a Természet teremtményeivel. (Később többet beszélek majd erről az életről. Ez lesz az alapja azoknak a gyerekkönyveknek, amiket írni fogsz.)

Az ötödik dimenzióban te én vagyok! Igen, drágám, te és én EGYEK vagyunk. De ezt nem olyan könnyű megérteni, mint hinnéd. A tudatod nagymértékben széthasadt, hogy felkészüljön az ötödik dimenzió leföldelésére a bolygódon. Az isteni kiegészítésed, Lamire, leengedte a rezgését a negyedik és ötödik dimenzió közötti területre, és egyfolytában kinyújtja a tudatosságát a rezgésedbe, pont ahogyan te is kinyújtod a tiédet az ő rezgésébe. (A Kiegészítésem és önmagam egyesülése mostanra befejeződött.)

Mások is közülünk, akik emberi formát viselnek, meghozták ugyanezt az áldozatot. A leföldelt megnyilvánulásunk tanácskozni fog majd a Kiegészítéseikkel, amikor képesek lesznek mélyen megbecsülni az Isteni Kiegészítésüket. Ezért olyan fontos a könyved (Visions from Venus – Víziók Vénuszról, http://www.multidimensions.com/TheVision/books.html).

Az embereknek meg kell tanulniuk, hogy az énjük másik fele ebben az időben várja, hogy újra egyesülhessen velük. Itt a Plejádi Szülővilágunkban sosem vagyunk távol az Isteni Kiegészítésünktől, mert képesek vagyunk a bilokációra. Ez azt jelenti, hogy amíg az egyikünk egy formában van, addig a Kiegészítésünknek egy visszhangja mindig a leföldelt énünkkel marad. Később többet beszélek majd erről a fogalomról.

A hatodik dimenzióban a Vénuszon vagy, a hetediken pedig az Arktúruszon. De képes vagy meglátogatni és kommunikálni Szíriusszal és Antaresszel. A nyolcadik és kilencedik dimenzióban mozogni tudsz a helyszínek között és nincs szükséged egy bolygón levő Otthonra. Az Antareszi kapcsolat nagyon erős benned, mint ahogy azt már te is tudod. A hatodik dimenziós éned gyakran utazik az Antareszre, Szíriuszra vagy a Plejádokra. Látom az elmédben azt a kérdést, hogy “Találkoznak-e valaha az énednek ezek a darabjai?” A válasz az, hogy természetesen igen! Nem éppen ezt tesszük most is?

Viszont mindegyik én egy különböző valóság is. Ez olyan, mint a különböző valóságok, amiket “múltbéli életekként” tapasztaltál meg, és amikre a harmadik dimenziós énedben emlékeztél. Az ÉNEDNEK ezek a részei NINCSENEK térben és időben elválasztva. A többi magasabb dimenzióban a különböző énjeidet vagy valóságaidat a rezgés választja szét.

Látod, ahogy Kepier és én egymás mellett állunk, ugye? Kepierrel és velem egyénileg találkoztál. A harmadik dimenziós éned különböző részeivel is találkoztál. Minden valóság különállónak tűnik, amíg tudatossá nem válik számodra, utána már az egész részévé válik.

Az “egészről” alkotott fogalmad bővül, ahogy a tudatod is bővül. Azonban az ÉNED mindegyik megnyilvánulása egyéni a Multidimenzionális ÉNED egységén belül. Én, Mytria, képes vagyok felemelni a rezgésemet a hetedik dimenzióba, ahol kommunikálni tudok Metiával, Shaturrel, How Ta Shivel, Radulával, és Tutenaquával (a többi felsőbb megnyilvánulás, akik az Emlékezés a visszatérésre-ben vannak megemlítve). Mindannyian egyének vagyunk és mindannyian EGYEK vagyunk. Amikor időn és téren túl vagy, ez lehetséges.

Most a foton övről fogok beszélni. Örülök, hogy rátaláltál a könyvre, amit az egyik nővérünk írt (azt hiszem ez a Barbara Hand Clow által írt The Pleiadian Agenda – Plejádi célkitűzések volt). Már rátaláltál a közted és ezen író közti kapcsolatra. Légy óvatos a versengéssel. Ne hagyd, hogy az alkalmatlanság harmadik dimenziós érzései megzavarják a felsőbb észleléseidet.

Túl fontos vagy, hogy elmerülj a kicsinyes harmadik dimenziós érzelmekben és bizonytalanságokban. Túl sok a tennivaló és túl kevés az idő a cselekvésre. Ne aggódj a könyved miatt. Az igazság utat talál magának, hogy meghallják. Arra összpontosíts, hogy szeretettel és fénnyel töltsd meg. Megtalálja majd a saját szerkesztőjét. Most megvan a saját élete, mint ahogy az életed alternatív valóságainak is van saját életük.

Most pedig válaszolni szeretnék a gondolatodra, hogy miért nem rezegtél együtt eddig a Plejádokkal. A hozzám fűződő kapcsolatodat nehéz volt érezni, mert az ötödik dimenzión kezdődik, és éppen egy olyan folyamatban vagy, amikor felemeled a rezgésedet és egyesülsz Lamire-al (az Isteni Kiegészítéssel) az ötödik dimenzióban. Ha korábban kommunikáltál volna velem, az túl zavaros lett volna számodra. Láthatod mennyi nehézséged támadt néhány fogalommal, amiket ma bemutattam neked.

Most pedig a foton övről, ami egy másik nehéz fogalom. A csatornázás, amit olvasol (A Plejádi célkitűzések), nagyon is pontos. Hihetsz a legtöbb dolognak, amit olvastál. Viszont van egy dolog, amit szeretnék most hozzáfűzni. Ezek az energiák, amik aktiválódnak majd, nagyon felkavaróak lesznek néhány ember számára, akik a jelenlegi valóságotok patriarkális társadalmának korlátozott gondolatában élnek.

A jelenlegi valóságod (Föld 1995) fekete fehér gondolkodásmódja nem engedi meg a szürke sokféle árnyalatát. Igen, a fény szürkébbé válhat, ahogy a felsőbb energiák felé haladsz, mint amilyen a napkelte vagy a napnyugta. Az időjárás is nagyon nagy változásokon fog keresztülmenni, és Gaia bolygó testén is sok minden át fog rendeződni.

Bármilyen projekt, amit az emberiség véghez akar vinni és amik Gaia számára károsak, le fognak állni rossz időjárásnak vagy a véletleneknek köszönhetően. Például az időjárás nagyon megnehezíti majd az esőerdők kivágását vagy a hegyek külszíni bányászatát. A mélyben levő bányák be fognak omlani, mert az Anya nem fogja eltűrni a további betolakodást. Sok védelmi tervet meg fognak szakítani, mert az időjárás nem teszi lehetővé a kilövést.

A savas eső olyan elviselhetetlenné fog válni, hogy sok országnak döntenie kell majd az ipar és az élelem között. A betegségek és az éhínség fokozódni fognak és a gyilkosságok száma is nőni fog. Sokan, akik nem tudnak szembenézni a változással, el fogják hagyni a bolygót. Sok rosszul kitervelt gyermek fog meghalni és sok faj fog átköltözni a negyedik és ötödik dimenzióba. Más szóval, sokan el fogják hagyni a süllyedő hajót.

A Feketeruhás Emberek fokozni fogják a Marsra való áttelepülésüket, de ez a folyamat egyre inkább meghiúsul. A robot szolgáik ellenük fognak fordulni, mert a felsőbb fény felébreszti bennük a tudatnak egy kicsiny sugarát, ami felbátorítja őket, hogy saját életet kezdjenek.

Ezzel egy időben egyre több ember emeli majd fel a tudatát és tanulja meg, hogy valójában ők teremtik meg a világukat minden egyes gondolatukkal és érzésükkel. A telepátia annyira egyértelmű lesz, hogy senki sem fogja tudni figyelmen kívül hagyni. Az álmok nagyon élénkek lesznek, és a gyógyítókra és a terapeutákra nagy szükség lesz.

A gazdaság kétségbeesetten próbál majd alkalmazkodni az új világhoz, de végül majd nagyrészt cserekereskedelem lesz. Az emberek azt fogják észrevenni, hogy olyan nagy mértékben elkezdik megérteni a háziállataikat, hogy még a legkorlátozottabb gondolkodók sem hagyhatják majd ezt figyelmen kívül.

Az USA eltitkolt kapcsolatát az Idegenekkel teljesen leleplezik. Az USA már nem lesz többé az “első”, és a Zéták többé nem tudnak majd titokban dolgozni. Ehelyett nyíltan az emberek segítségét kell majd kérniük. Sokan azt fogják gondolni, hogy sokat nyerhetnek ebből a szövetségből, viszont hamar rájönnek majd, hogy valójában többet kell adniuk, mint amennyit kapnak.

Legfőképpen, az Anya fel fog ébredni. Meg fogja hallani az egybekelés hívását, és nem fog tolerálni a bolygó teste elleni semmilyen igazságtalanságot. Olyan lesz, mint az esküvőjére készülő menyasszony. Ki fogja magát szépíteni, és ha bárki megpróbálja megállítani, nem fogja élvezni a következményeket. Ekkor fog majd a csodálatos idő elkezdődni.

Te, Suzille, először az életedben boldog leszel, hogy a Földre születtél egy harmadik dimenziós formában. Ami a legfontosabb, hogy mivel meg fogod tanulni teljesen Szeretni az életet a harmadik dimenzióban, képes leszel elengedni azt. Persze nem kell elengedned a formádat, de el fogod engedni formád minden korlátozottságát és szeparációját. A fizikai tested olyan lesz, mint a kocsi, amit a Földön vezetsz.

***

Azt kell mondjam megtanultam boldognak lenni amiért most élhetek, amitől tényleg könnyebben el tudom engedni a harmadik dimenziós korlátozottságot és szeparációt. A testemmel való kapcsolatom is nagymértékben javult. A testem a “kocsi” amit vezetek vagy a “forma” amit viselek. Viszont mindketten SOKKAL öregebbek.

Ennek a kommunikációnak a végén található információból láthatjátok, hogy miért nem tettem közzé ezt az üzenetet 1995 óta. Most már eléggé biztonságban érzem magam ahhoz, hogy közzé tegyem, és ez az oka annak, hogy boldog vagyok, amiért annak az Új Földnek vagyok a tagja, aminek teremtésére én, Suzanne Lie, önként jelentkeztem.

Csatornázta: Suzanne Lie

Magyar nyelvű fordítás: Norfeus

Forrás: http://suzanneliephd.blogspot.hu/2013/05/1995-first-message-from-mytria.html