Szíriuszi Fénytestvérek / 2013. május 19.

Shogun Amona csatornázása

sir„Szent szívetek mély bölcsessége“

Szeretett földi Nővérek és Fivérek – Minden Létező Egységének Fényével üdvözlünk benneteket, a szíriuszi Fénytestvérek vagyunk. Mi egy család vagyunk – a Fény nagy családja. Most – hogy figyelmeteket felénk fordítjátok – lehetővé válik számunkra, hogy beszéljünk hozzátok és hogy beágyazzuk az Egység és a Szeretet energiáját ezekbe a szavakba, amit most elhoztunk nektek. Szeretett Fénytestvérek – most lehetőségetek nyílik ezeket a szavakat a szívetekbe engedni vagy egyszerűen elolvashatjátok és hagyhatjátok elmétek által végigpásztázni. Földi létetek folyamán régóta arra szoktattak benneteket, hogy az elmétek szintjén [mentálisan] észleljetek – hogy a bal agyféltekével teremtsétek a valóságot és hogy azt tekintsétek valósnak.

Ez a döntés – szeretett földi Testvérek – juttatott jelenlegi helyzetetekbe. Ezzel a döntéssel alakult ki az ítélkezés és a dualitás a létezésetekbe és így váltatok keresőkké, kutatva a belső egyensúly után, kutatva a kiút után – mert érzitek, hogy ennél több is létezik. Legyetek tudatában – szeretett Nővérek és Fivérek – hogy a Felemelkedés során áthelyezitek az észleléseteket az elme által irányításból a szívetekbe – szent szívetek legmélyebb bölcsességébe. Szívetek az eredetetek – szívetek már ott volt, mielőtt eldöntöttétek volna, hogy fontosabbnak tartjátok az agyféltekéiteket és az abból létrejövő valóságot, mint a szív-tudatotokat.

Ti a szívetekből származtok – mint minden, ami vagytok és minden, ami körülvesz benneteket. Isteni teremtő Fények vagytok – mindegyikőtök – függetlenül attól, hogy mit tettetek és mit nem. A szív – szeretett földi Testvér – nem ítélkezik – mert ismeri az igazságot – ami mindenben ott van, és ismeri a Kapcsolatot és az Egységet, amit minden létező magában hordoz. Így a Felemelkedés tulajdonképpen a szívbe való visszatérés – itt vár Rátok a Felettes Énetek – itt vár rátok az ég. Arra kérünk benneteket, hogy szívetekkel merüljetek el ezekben a szavakban és vegyetek néhány mély lélegzetet, hagyjátok, hogy átáramoljon rajtatok, hogy felvehessétek magatokba az energiát…

Köszönjük nektek mindazt, amit beteljesítetek és köszönet azért, amik vagytok az Igazság Fényében – Isteni minőségben. A Fény nagy családja vagyunk. Fénytestvéreitek vagyunk a Szíriusz rendszerből.

Szeretettel, örömmel és elkötelezve……………Shogun Amona

Csatornázta: Shogun Amona

Magyar nyelvű fordítás: Scarlett

Forrás: http://www.shogun-amona.net/channeling-botschaften/sirianische-lichtgeschwister/

 

 

Reklámok