ARKTÚRUSZIAK / 2013. április 21.

Suzanne Lie csatornázása

 Galaktikus/Földi Szövetség

MytriaBlog copy

A Landoló csapat emlékezik – 2. rész

Kedves Olvasók!

Most bemutatom a második részét annak az üzenetnek, amit az utolsó 2013.04.20-i blogbejegyzésemben elkezdtem.

Az üzenetnek abban a részében az Arktúruszi nem csak a Küldöttség tagjaihoz, hanem a Föld minden emberéhez is beszélt. Érdekes volt látni, ahogy az Arktúruszi egyszerre két csoporttal is kommunikálni tudott ugyanabban az üzenetben. Szerintem az Arktúruszi arra tanította a Küldöttséget, hogy hogyan tudnak az emberiséghez beszélni, amíg a földi testüket hordják.

Kezdem érteni, hogy a „földi test viselése” hogyan hozza létre a szeparáció illúzióját. A szeparációnak ez az érzése kiemelkedő az életemben. Az álmaim elválnak a hétköznapi életemtől, amiben úgy érzem, el vagyok választva a többi embertől. Azt is érzem, hogy el vagyok választva attól, amit teremteni akarok.

Mélyen magamban érzek valamit, amit ki kell fejezni a hétköznapi életemben. De a külső életem és a belső életem, nos, el vannak szeparálva.

Még mindig nem emlékszek közvetlenül arra, hogy a Hajón lennék, de van egy halvány érzésem az egységről, ami a tudatomba került mióta elkezdődtek ezek az álmok. A hétköznapi énem és az álombeli énem között is egyre nagyobb egység van, ami kezdetnek jó. Ugye? Mármint valahol el kell kezdenünk, és számomra jó, ha az egységgel kezdek.

Az életem nagy részében, amire emlékszem, egyedül éreztem magam. Azért mondom, hogy „amire emlékszem”, mert úgy tűnik elfelejtem a múltamat. A múltamnak most már vége van, és bármilyen problémák vagy traumák voltak benne, kezdenek elveszni ebben az új kalandban, nos, azt hiszem azt kell mondanom, ebben az új kalandban, amiben az ismeretlenbe utazok, hogy megtaláljam az egységet.

Ez a másik élet vagy álmok vagy képzelgések, vagy bármik is legyenek ezek, nagyon mélyen megváltoztatnak engem. Már nem érzem annyira elveszettnek magam. Amikor intézem a napi teendőimet az álmaimra gondolok és az egységre amit érzek, amikor ezek az álmaim vannak. Vajon képes lennék megvalósítani ezt a fajta egységet itt, ebben a világban? Hú, épp most ismertem be, hogy valójában két világom és két életem van. Talán több is van?

De most már eleget beszéltem magamról. Az Arktúruszi üzenetének ez a része nagyon fontosnak tűnik.

AZ ARKTÚRUSZI BESZÉL:

Elmondtuk nektek hogyan segítenek nektek az Elementálok a valóságotok teremtésében, mert tudnotok kell ezeket az alapfogalmakat, hogy megértsétek amit most fogunk mondani. A harmadik dimenziós földi testetek a Föld fizikai elemeiből épül fel. Ezt a fizikai anyagot észlelitek a testetekként, amit pedig ÖNMAGATOKKÉNT észleltek.

Ugyanezen elv szerint a negyedik dimenziós asztráltestetek/álomtestetek asztrális anyagból épül fel, amit úgyszintén ÖNMAGATOKKÉNT észleltek. Tehát az egyén, akit ÖNMAGATOKKÉNT észleltek a fizikai testetek is és az asztráltestetek is. Ennek a két testnek a manifesztációját a harmadik dimenziós elemek és a negyedik dimenziós Elementálok tartják fent.

A harmadik dimenziós formátokat a tudatos énetekként, a negyedik dimenziós formátokat pedig a tudatalatti énetekként észlelitek. Mivel manifesztációtok nagy része sokkal inkább a tudatalatti elmétekből és nem a tudatos elmétekből származik, a negyedik dimenziós Elementálok a valóságotok fő teremtői.

Az igaz, hogy az emberi énetek kezdi megtanulni egyesíteni a tudatos és a tudalatti elméteket. Ez az egyesítés nagymértékben segítségetekre lesz, hogy tudatában legyetek annak a valóságnak, amit teremteni szeretnétek.

Ezért arra emlékeztetünk titeket, hogy amikor a tudatalatti éneteknek feltétel nélküli szeretetet adtok, ami az univerzum összekötő ereje, akkor egyesítitek a tudatos éneteket (amit gyakran a jelenetekként észleltek) a tudalatti énetekkel (amit gyakran a múltatokként észleltek) az EGY JELENÉBEN.

Amikor a tudatos elmétek és a harmadik dimenzió elemei egyesülnek a tudatalatti elmétekkel és a negyedik dimenziós Elementáljaitokkal, akkor jobban tudjátok majd tudatosan egyesíteni a 3D-s fizikai testeteket a 4D-s asztráltestetekkel. Ekkor az asztráltestetek kapcsolatot hozhat létre a harmadik dimenziós fizikai formátok és az ötödik dimenziós Fénytestetek között.

Ha emlékeztek a Multidimenzionális ÉNETEK belső teremtő képességére, ez jelentősen elősegíti a Multidimenzionális ÉNETEK ezen három megnyilvánulásának egyesítését. Akkor kezdtetek először emlékezni a multidimenzionális teremtő képességetekre, amikor engedtétek a felsőbb fényt belépni a fizikai formátokba. Ez a felsőbb fény először az asztráltestetek éteri anyagába lépett be, aztán tovább haladt a földi testetek fizikai anyagába.

Amikor a 3D-s Fizikai Énetek és a 4D-s Asztrális Énetek összekapcsolódik az 5D-s Fénytestetekkel, egy hidat hoztok létre a Multidimenzionális ÉNETEK magasabb megnyilvánulásához. Ahogy beazonosítotok és létrehoztok egy mély kapcsolatot a Multidimenzionális ÉNETEK magasabb megnyilvánulásaival, az ÉNETEK felsőbb nézőpontjából szemlélhetitek a valóságotokat.

Ez a nézőpont segíteni fog titeket a Küldetésetek végrehajtásában. De először az újonnan felfedezett teremtő képességeiteket kell használnotok, hogy egy feltétel nélküli szeretetre, örömre és boldogságra épülő életet teremtsetek. Szükség van ennek az életnek a megteremtésére, mert szeretetben kell élnetek ahhoz, hogy eléggé szerethessétek önmagatokat, hogy felfedezhessétek a hatalmas, belső teremtő képességeiteket.

Ezek a teremtő képességek elegek az életetek megteremtéséhez, ami megfelel a Multidimenzionális ÉNETEK Felsőbb Megnyilvánulásainak. Más szóval, már nem kell a több millió elveszett ember közé tartoznotok, akik egy haraggal és félelemmel telített világban küszködnek a túlélésért. A harag és félelem sajnos addig marad a Földön, amíg még több ember tovább nem fejlődik vagy el nem hagyja a bolygót egy olyan módon, amit ők halálnak hisznek.

Hisznek a halálban, mert sosem tapasztalták még meg az igazi ÉNJÜKET a valóság magasabb frekvenciáiban. Ezért vannak úgy elveszve. Elvesztek az igazi ÉNJÜK számára. Ha képesek megtalálni az ÉNJÜKET, ami a valóság magasabb frekvenciáin rezeg, akkor többé nem lesznek elveszve. Meg fogják találni az ÉNJÜKET.

Aztán amikor megtapasztalják a feltétel nélküli szeretet állandó érzését amint az a Multidimenzionális ÉNJÜKBŐL áramlik, tudni fogják, hogy a szeretet és boldogság az élet legfontosabb aspektusai. Többé nem akarnak majd mások fölött uralkodni vagy Gaia testének bármilyen módon kárt okozni.

Többé nem fogják úgy érezni, hogy el vannak szeparálva, egyedül vannak, és nincs segítségük. Arra is rá fognak jönni, hogy a pénz NEM a boldogság forrása, és ezzel egyidőben azt is fel fogják fedezni, hogy bőségben élhetnek az EGY MOSTJÁBAN, mert ők a valóságuk teremtői.

A régi hiedelmek, miszerint a szenvedéstől jobb emberek lesznek, eltűnnek a tudatukból, míg a vágytestük a „megtestesülésük okának” beteljesítésére összpontosul. Amikor kapcsolatban lesznek a Felsőbb Megnyilvánulásaikkal, állandó útmutatás, vigasz és feltétel nélküli szeretet állandó forrása fog a rendelkezésükre állni.

Sajnos sokan annyira elvesztek a 2000 évnyi Kali Yuga legsötétebb sötétjében, hogy lehet hogy el kell hagyniuk a bolygót az általuk halálként ismert dolgon keresztül, hogy pihenhessenek és összeszedhessék magukat. Miután újra egyesültek a Multidimenzionális ÉNJÜKKEL meg tudják tisztítani magukat a lelki sérelmektől, és létrehozhatnak maguknak egy földi testet, amivel visszatérhetnek a Földre.

Az új földi testükkel készek lesznek segíteni Gaiának vagy a lakosainak. Tulajdonképpen egyre több elveszett ember jön a negyedik dimenziós Gyógyközpontokba még a halál megtapasztalása előtt. Ezekben a Gyógyközpontokban meg tudják gyógyítani a számtalan életüket, amikben félelemben és haragban éltek, és ahol meg kellett tapasztalniuk a mások fölötti uralmat.

Az első dolog amit meg kell tanulniuk, hogy csak egy benyomásra volt szükségük a mások fölötti hatalomról, mert nem találták meg a belső hatalmukat. Sok család generációról generációra uralkodott a gyerekein, akik aztán úgy nőttek fel, hogy uralkodniuk kellett az ő gyerekeik fölött is. Így a család el volt veszve generációkon keresztül.

De ahogy a világ biztonságosabbá válik és több benne a feltétel nélküli szeretet, azoknak akik ilyen korai környezetből származnak, jobb esélyük lesz a gyógyulásra. Ha meggyógyítják a mások uralásának félelmét mielőtt gyerekük születne, akkor megtörhetik azt a kört, ami generációk óta működött. Így nem csak saját magukat, hanem a családfájukat is meggyógyítják.

Ahogy azok, akik félelemben és haragban élnek, rájönnek hogyan élhetnek szeretetben és örömben, a bolygó felemelkedésének folyamata jelentősen felgyorsul. Amint mi, a Galaktikus Családotok, azt látjuk hogy közületek már elegen el tudják fogadni a szeretetünket és meg tudják osztani azt Gaiával és minden lakójával, akkor nyilvánosan le fogunk szállni közétek.

Azonban a Földi időtöknek ebben a pillanatában nem lehet meghatározni, hogy mi számít „elégnek”. Világotok nagy része még mindig a félelem és harag csapdájában van, ami könnyen erőszakhoz vezetne, ha leszállnánk. Ezért a feladat a tiétek, a Földi Küldöttség Tagjaié, hogy egységben és feltétel nélküli szeretetben kapcsolatba lépjetek annyi emberrel, amennyivel csak lehet.

Egy egységen és feltétel nélküli szereteten alapuló csoportos energia könnyen megoszthatja az üzenetet, hogy Gaia készen áll visszatérni az Új Föld Magasabb Megnyilvánulásához. Gaia azt szeretné, hogy az emberek MOST csatlakozzanak hozzá. De már belefáradt, hogy az elveszett emberekre kell várnia, és kiterjesztette a fő eszenciáját a Bolygó ÉNJÉNEK magasabb frekvenciáiba.

Minden Elementálja, állata és növénye készen áll. Harmadik dimenziós testének az egyetlen része, ami még nem áll készen, az az emberiség Elveszett Emberei. Nem szeretné magára hagyni az Elveszett Embereit. Emiatt testének harmadik dimenziós frekvenciáját olyan sokáig hagyja nyitva, ameddig csak lehetséges, míg a fő eszenciája tovább halad a magasabb frekvenciákba.

Sokan közületek, a Küldöttségünk tagjai közül és Gaia felébredt emberei közül kezdik észrevenni, hogy az életük úgy tűnik minden nap egyre javul. Valószínűleg sokféle átalakulási tünetetek lesz, ahogy a földi testetek hozzászokik a fény egyre magasabb frekvenciáihoz.

De ha ebben a felsőbb fényben maradtok és hagyjátok beépülni a földi testetekbe, akkor egyre növekvő örömöt, és csökkenő félelmet és haragot fogtok tapasztalni. Ráadásul, ha végigcsináljátok a felsőbb fény körét azzal, hogy lehúzzátok a fényt a földi formátokkal, leföldelitek Gaiában, és megosztjátok a fizikai világotokkal, akkor aktívan részt vesztek a Föld átalakításában.

Más szóval, ha hagyjátok a felsőbb fényt földi testetekbe és rajta keresztül áramlani, akkor megosztjátok ezt a fényt másokkal azáltal, hogy csendben feltétel nélküli szeretetet küldtök nekik, ami a legmagasabb oktávja ennek a fénynek. Ahogy a feltétel nélküli szeretet érzése formátokon belül és formátokon keresztül mozog, az átalakulási tüneteitek alább fognak hagyni. Ami a legfontosabb, hogy elkezditek megtapasztalni a minden élettel való egységet.

Megértjük, hogy a frekvenciaértéketek változtatásának folyamata rendkívül nagy kihívás, amíg ebben a formában vagytok. Viszont nagy megtiszteltetés megkapni a lehetőséget, hogy megszülessetek az átalakulásnak ebben a csodálatos idejében, amire rengeteg életen keresztül vártatok.

Szeretnénk, ha tudnátok, nem vagytok egyedül. Mi, a Galaktikus és Égi Családotok, akik az ÉNETEK Felsőbb Megnyilvánulásai vagyunk, állandó kapcsolatban szeretnénk lenni veletek. Sosem vagytok egyedül, mert mindig veletek vagyunk.

A mi szemszögünkből megfigyeljük, ahogy a Küldöttségünk tagjai megtalálják a módját, hogy a közösségükön és világi rendszereiken belül az átmenetet megkönnyítsék és megtöltsék azt feltétel nélküli szeretettel.

Fontos, hogy emlékezzetek arra, hogy MINDANNYIAN a „Küldöttség” tagjai vagytok, mert MINDANNYIÓTOK ÉNJÉNEK van felsőbb megnyilvánulása Csillaghajókon vagy a valóság magasabb dimenzióiban. Ráadásul mindegyikőtöknek ugyanaz a Küldetése: 

  • Emlékezni az ÉNETEKRE
  • Létrehozni egy folytonos és bizalmas kapcsolatot az ÉNETEKKEL
  • Az ÉNETEK Magasabb Megnyilvánulásától kapott Igazságot lefordítani és továbbítani mindenkinek, aki meg tudja hallgatni.

Ti, a Küldöttség tagjai és sokan, akik földi formát öltöttek a Földnek ebben az idővonalában, a magasabb dimenzióbeli világaink legfejlettebb és legfelkészültebb polgárai közé tartoztok.

Amikor már emlékeztek, hogy kik vagytok, a félelmetek jelentősen csökkenni fog. Az a legfontosabb, hogy elkezdtek majd emlékezni a feltétel nélküli szeretet és tiszta öröm érzésére. Ha csak annyit „tesztek”, hogy feltétel nélküli szeretetet és tiszta örömöt sugároztok az atmoszférátokba, nagymértékben segíteni fogtok másoknak emlékezni az ÉNJÜK Magasabb Megnyilvánulására.

Ahogy mások kezdenek emlékezni a Muldidimenzionális ÉNJÜKRE, ők is képesek lesznek kapcsolatba lépni az ÉNJÜK Felsőbb Megnyilvánulásával a harmadik/negyedik dimenziós földi testükön keresztül. Ekkor lesznek majd teljesen a valóságuk teremtői.

Csatornázta: Suzanne Lie

Magyar nyelvű fordítás: Norfeus

Forrás: http://suzanneliephd.blogspot.hu

 

 

Reklámok