HERAK / 2013.április 30.

Frank Scheffler közvetítése

TOVÁBBI SEJTSZINTŰ ÉBREDÉS!!! – 2. RÉSZ

részlet

Legyetek üdvözölve kedves Fénytestvérek!

Szeretnénk ma, az előző közvetítéshez kapcsolódóan tovább folytatni a témát, amikor is újból felhívjuk figyelmeteket a sejtjeitek kristályos szerkezetűvé való átalakulására.

A csatornázó megjegyzése:

Link az utolsó csatornázáshoz, ha nem olvastátok:

http://nebadonien.wordpress.com/2013/04/22/herak-eurekristalline-zellmatrix-22-04/

magyarul:https://kristalyhang.wordpress.com/2013/04/24/herak-a-kristalyos-sejtmatrixotok-2013-04-22/

Ezért szeretnénk számotokra még egyszer betekintést adni, idézve néhány részletet az „Énok kulcsai” című könyvből.

315. Kulcs:

Ez a kulcs a sejtjeitek energiamezőjének változásáról szól.

32. Bekezdés:

Az alapjaiban új hullámhosszváltozás, mely áthatolja életterünket és felgyorsítja az automatikus működéseket egy új kvantummechanikához fog vezetni.

33. Bekezdés:

A magasabb evolúció részecske- és hullámfolyamatokat is felhasznál, hogy az emberi evolúció irányát megemelje a magfejlődés fokozati létráján.

34. Bekezdés:

A magasabb evolúció vibrációs közvetítőkkel képes irányítani az új molekulák képzését, így létre jöhet az életformák kristályosodási invaginációja( a sejtbiológiában a sejt/magmembrán betüremkedése a sejtbe vagy magba ) és a Fényhullámok közötti köztes kapcsolódás.

37. Bekezdés:

Az energiaátalakításnak többször is létre kell jönnie a fizikai rezgésszinten, míg az emberi test minden egyes sejtje újra nem épül és nem alakul át egy olyan formába, ahonnan átrugaszkodhat az utolsó energiaküszöbön. Ekkor kódolhatóvá válik, a tudat tisztább energiái számára. Értsétek meg, hogy ti a Mostban azzal, ami Bennetek van folytatjátok a biológiai evolúciót.

Tovább Herakkal:

Ahogy az univerzumban mindennel és mindenkor kapcsolatban álltok, hasonlóan a Föld is kapcsolódik a rácshálójához. A kapcsolódás nagy részét a sok piramis tartja fönn Gaian. A piramisok nagy űrjárművek, amiket Föld körüli pályán építettek meg és darabról-darabra a bolygótok felszínére manifesztálak a sűrű anyagba. Így a piramisokat a csúcstól, tehát fentről lefelé építették meg.

Mi célja lehetett ennek? A szent matematika és geometria által folyamatosan energiahullámok áramlata kerül befogadásra és küldésre. A piramisok építésük során Gaia felé mutattak, ahová kerülnek. Hogy az a hely energetikailag megerősítésre kerülhessen, a csúcs először a felszínre mutatott. Az alapok elkészülése után megforgatták a piramist és a számára kijelölt helyre állították.

Az emberi történelem folyamán a piramisok nagy részét lerombolták vagy eddig még egyáltalán nem fedezték fel.

Ebben a témában volt már egy csatornázás néhány hónappal ezelőtt, amire utalni szeretnénk még egyszer

http ://nebadonien.wordpress.com/2012/11/25/herak-vom-23-11/ [német]

Most pedig, mint mindig teljes szívünkből búcsúzunk Tőletek.

Úgy legyen.

SELAMAT Herak Sirius

Csatornázta: Frank Scheffler

Magyar nyelvű fordítás: Scarlett

Forrás: http://nebadonien.wordpress.com

Reklámok