HERAK / 2013. április 22.

Frank Scheffler közvetítése

A KRISTÁLYOS SEJTMÁTRIXOTOK / Részlet

Legyetek üdvözölve szeretett Fénylények!

A Naptevékenység megnövekedett, így az elmúlt napokban az északi féltekén lakók relatív nagyobb részletekben voltak képesek Fényt lehorgonyozni magukban az energiaátadás során.

Az elmúlt hónapok nyomasztó helyzete lezárult, minden Csillagotokon keresztül beáramló energia erőteljesebben fogja tisztázni az energiamezőtöket a központotokba [szívetekbe] való helyezkedés segítségével.

Tudatotok újra erőteljesebben letisztul. Ez egy további energiastrukturáló [felépítő] folyamat, amivel ha tovább dolgoztok, akkor nem fogtok többé visszaesési tendenciákat tapasztalni.

Ezért, amennyire lehetőségetek engedi, menjetek ki a természetbe, hogy a számotokra rendelkezésre álló energiákkal és minden más természeti adottsággal összekapcsolódjatok.   

Testetek mindegyik sejtszinten együtt fog rezonálni és tovább segítik a magkristályaitok aktiválási folyamatát.

Csatornázónk gyakran adja tovább a csoportokban a tanácsot, hogy kapcsolódjatok össze a kristályvilággal. Ezek a kövek nem csak „csinos darabok”, ahogyan gyakran mondjátok, hanem egy teljesen más funkciójuk is van, mindegyikük kivétel nélkül összeköttetésben áll Gaiaval. Ezért rendkívül fontos a velük való munka.

Menjetek el Gaian egy kristályboltba [ásvány-féldrágakő boltba] és maradjatok hosszabb ideig ezeknek a kristályoknak a jelenlétében és észre fogjátok venni, hogy veletek rezonálna.

A mi perspektívánkból nézve Gaiat, mint ragyogó kristályt látjuk. Ez a kristály az univerzum minden energiaszintjével összeköttetésben áll. 

Ezért a mindennapi meditációs alaphangulat mellett rendkívül fontos volna a kristálykövekkel való kapcsolódás.

EZT NAGYON AJÁNLOM A FIGYELMETEKBE.

Tudjuk, hogy sokan azt állítják, nekik nincsen érzékük hozzá. De Gaia minden lénye kapcsolatban áll a kristályvilággal. Azonban ez az érzékenység rejtve van, ahogyan az elme szintjén is sok minden elhalványul, ha nincs használatban.

A Gaian található Földőrző kristályok a ley-vonalakhoz kapcsolódnak bolygótokon és az energia nagy részét a többi területre tüzelik ki [sugározzák ki].

MAGASABB SZINTEKRŐL SZÁRMAZTOK ÉS KÍVÉTEL NÉLKÜL HORDOZZÁTOK A SEJTJEITEKBEN A KRISTÁLY MÁTRIXOT.

Nem úgy van, hogy szénalapú szintekről jöttetek volna.

Ez a helyzet [szénalapú világ] úgy teremtetett, hogy alacsony energiaszinten létezhessen a sűrű testeitekben.

Egy következő csatornázásban az Énok kulcsai című könyv segítségével a testetekben zajló kristályosodás folyamatát szeretnék érthetőbbé tenni.

Továbbra is fontos, hogy a testetekben belül munkálkodó savaktól megszabaduljatok. Gaia legtöbb teste túlsavasodott. Mivel élelmiszereitekben sok károsító anyag található és ezek rontják testetek gyógyulását. Ezért bázisfürdők vételét tanácsoljuk [sav-bázis egyensúly helyreállítása].

Csak aki „MÉRGES” indul háborúzni! [Németben a ’sauer’ szó, jelent mérgest és savanyút is. De a magyar méreg-mérges verzió is zseniális…-ford.megj.]

Így a Napkörüli pályáról búcsúzom el, mivel több hete felelős vagyok sok más járművel együtt a hatalmas erejű napkitörések stabilizálásáért.

Úgy legyen.

SELAMAT Herak Sirius

Csatornázta: Frank Scheffler

Magyar nyelvű fordítás: Scarlett

Forrás: http://nebadonien.wordpress.com