Mike Quinsey személyes üzenete – 2013.04.05.

mikequinseyÜdv Barátaim!

Elhalmoztatok a kedves hozzászólásaitokkal és a jókívánságaitokkal az agyinfarktusom óta. Szerencsére csak egy enyhe szívinfarktust szenvedtem, valójában észre sem vettem, hogy mikor történt, de az egyik szememet megvakította. Azonban sértetlenül átvészeltem és azt mondják, visszatér a látásom. Részlegesen elvesztettem az emlékezetemet, hogy hogyan használjam a számítógépet, de a használat és a gyakorlat következtében vissza fog térni a tudás. Máskülönben az emlékezetem még mindig nagyon jó és remélem visszatérhetek a megfelelő időben. Folytatom a rádióprogramomat és meglátjuk majd hogy megy, de nem számítok nehézségekre.
Magától értetődően egy kicsit könnyedebb életmódhoz kell igazodnom, mert nem vezethetek tovább autót, ezért módosítanom kell a mindennapokon. De még mindig képes vagyok kiállni a Fény mellett és remélem képes leszek a szokásos módon folytatni a munkát. Majd meglátjuk, hogy fog menni.
Köszönöm mindannyiótoknak a jókívánságaitokat, hogy visszatérjen az egészségem és hogy visszatérhessek a normális életemhez.

Szeretettel és Fénnyel: Mike Quinsey

Forrás: http://treeofthegoldenlight.com/First_Contact/new_welcome_home_page_of_et_f.htm

Reklámok