HERAK Szíriusz/ 2013. március 21.

Frank Scheffler közvetítése

A FÉNYMUNKÁSOK KÖZVETLEN FIGYELMÉBE!!!!

részlet

Legyetek üdvözölve kedves Csillagtestvérek!

Ma egy „figyelmeztető felhívást” szeretnék intézni felétek. Nem azzal a szándékkal, hogy félelmet keltsünk bennetek, hanem hogy tudatosítsuk bennetek, mekkora teremtő erővel birtok.

Szeretnénk felhívni a figyelmet arra, hogy a tudatharc és a gazdasági háború is Gaia minden szintjén zajlik. Az asztrális sík egy magas frekvenciájú eltolódásának következtében, ami 2012.12.21-én következett be, a sötét erők tudatmezőket hoztak létre, hogy továbbra is tömegesen összezavarjanak benneteket.

Íme egy lista a lehetséges behatásokról:

A sötét erők a következő lehetőségeken keresztül próbálják gondolkodásotokat megváltoztatni:

1.

Frekvenciamanipuláció az egész mobilhálózaton keresztül (UMTS) és W-LAN hálózatok, bizonyos destruktív [romboló] energiákat modulálnak [táplálnak] mellé.

2.

A Földön minden adóállomás, ami a sötét erők ellenőrzése alatt áll a médiacsatornákon keresztül benneteket befolyásoló energiákat küldenek.

3.

Az összes szatellit és az ezekre rácsatlakozó földi állomások a sötét erőket szolgálják.

4.

Minden élő ember tudatszintjét képesek mérni Gaian. Ha különlegesen magas szint jelentkezik bárkinél, akkor azonnal zavaró akciók kerülnek beiktatásra.

5.

A gyógyszeripar szolgálatában álló orvosok és pszichiáterek gyógyszerekkel, oltóanyagokkal és különböző készítményekkel terhelik meg szervezeteteket.

6.

A HARRP készülékek pillanatszerűen képesek befolyásolni az időjárási folyamatokat, így tudatosan, manipulatívan irányítják az időjárás alakulását. A ti szinteteken léteznek radarképek, melyek tisztán megmutatják, hogyan húznak össze különböző felhőrétegeket más területekről, hogy sűrűbb felhőrétegeket stabilizáljanak. 

A csatornázó megjegyzése a 4. ponthoz:

Először fantasztikusnak hangzik a tudatszintmérés, azonban eszembe jutott egy történet, amit gyakran elmesélek, amikor különböző csoportokkal beszélgetek utam során.

Már több mint 40 éve foglalkozom az élő utasú űrhajózással.

A német rakétatudós Wernher von Braunról a következő történet kering a munkatársa beszámolójából: 1977-ben bekövetkezett halála előtt 3 évvel Wernher von Braun a Fairchild cégnél dolgozott. 1970-ben elhagyta a NASA-t és az említett cégnél tanácsadóként (később elnökként) helyezkedett el. Ebben az időszakban volt egy Carol Rosin nevezetű kolléganője, aki a következőket írja le: Egy nap von Braunnak előadást kellett volna tartania egy mérnökökből álló csapatnak. De egészségügyi okokból (akkor már rákban szenvedett) nem tudta megtartani az előadást. Ezért megkérte Carol Rosint, hogy tegye ezt meg helyette. Rosin kezdetben elutasította a kérést, mondván nem érezte magát kompetensnek. Végül nagy nehezen belegyezett, kiment a terembe és jegyzetek nélkül tartotta meg az előadást. Semmiféle technikai berendezés nem volt nála, ahonnan súghattak volna neki, mégis hallotta Wernher von Braun hangját a fejében. Ez 1974-ben volt, amikor még a kazettás magnókkal rögzítettünk anyagokat és nem is gondolhattunk okos telefonokra és síkképernyős tévékre. Ezért egyáltalán nem csodálkozom azon, hogy az emberek tudatmezőjét egyesével képesek megmérni.

Tovább Herakkal:

Nemrégiben több hírt is szereztünk azzal kapcsolatban, hogy most a reptiloid vonalak hatalmas zavaró mezőket hoztak létre a fent felsorolt lehetséges típusokból és arra használják őket, hogy a Felébredési folyamatot akadályozzák, ill. feltartóztassák.

A hang útján sugárzott információk is egy számotokra nem harmonikus frekvencián kerülnek sugárzásra. Minden nap 440 Hertz-es frekvencián keresztül nyilvánulnak meg a médiák. Az audióadások a 432 Hz-es tartományban harmonikusabbá tenne, ill. stimulálna benneteket. 

Végezetül, haladunk tovább az egész Föld stabilizálásával, de nem tudunk hozzáférni a teljes asztrális szint rendszeréhez, így ezeket az úgynevezett „sötét erők végső harcait” pillanatnyilag meg kell vívni és ki kell őket küszöbölni.

Ezek után a destruktív [romboló minőségű] hírek után, tisztában vagyunk vele, hogy sok minden már ismert számotokra csak szeretnék a bennetek rejlő érzékenységet tovább motiválni, a szív erején keresztül a Fény Galaktikus Föderációja, az Arkangyalok, az Angyalok, a Felemelkedett Mesterek és a Belső Föld lakóinak tolmácsolásában is.

Mint Fénymunkások minden eszköz a kezetekben van, hogy végleg eltakarítsátok ezeket a sötét erőket a közeledő „Arany Kor” útjából.

Ehhez az is tartozik, hogy minden napot, ahogy csak lehetséges egy meditatív [kiegyensúlyozott] hangulatban töltsétek. Ez az alaphangulat képessé tesz benneteket, hogy szívetek központjában maradhassatok [egyensúlyban], hogy a fent említett harcban felkészülve nézzetek szembe ezekkel a viharokkal.

Nagyon fontos faktor az is:

HOGY NE TÁMADJATOK EGYMÁSRA FÉNYMUNKÁSOK! 

Tovább Herakkal:

Üdvözletünket küldjük a hajóinkról, melyek továbbra is bevetésen vannak, hogy támogassák a tudatosodás folyamatát az Arany Korba és hogy haladásotokban megerősítsünk benneteket.

Úgy legyen.

SELAMAT Herak Sirius

Csatornázta: Frank Scheffler

Magyar nyelű fordítás: Scarlett

Forrás: http://nebadonien.wordpress.com