HERAK / 2013. március 11.

Frank Scheffler közvetítése

Kedves Fénytestvérek!

Az üzenetek rövid megszakítása után, ma újra szeretnénk felvenni a kapcsolatot csatornázó médiumunkkal.

A tudatátváltoztató energiák további stabilizálása kapcsolódik a Föld és a Nap körüli pályán lévő járműveink tevékenységéhez.

Korábban már beszámoltunk róla, hogy az energiák manifesztációja erre a szintre már január végén lezárult. Azonban a morfogenetikus mezőben továbbra is szükséges fenntartani egy bizonyos fokú mezőerősséget, ami a jelenlegi feldúsított energetikai állapotot fixálja.

Ezeket a folyamatokat nehéz megérteni. De a helyzet hasonló, mint mikor egy erőműben az áram előállításához egy bizonyos feszültségi fokot fenn kell tartani. Így leegyszerűsített formában talán jobban elmagyarázható a folyamat.

Sok Fénymunkás az utóbbi két hónapban olyan érzelmi területekre lépett be, mely a béke és az egyensúly energiáit hordozza magában. Az elmúlt év során intenzíven beáramló Fény elérte a szív szintjét. Közte teljesen finom szintű érzelmi spektrumok manifesztálódtak bennetek és ez így folytatódik a továbbiakban is.

A mi csatornázó médiumunk is csalódott volt kicsit a kezdetekben, de lassan kezdi érzékelni a belső értékét, ami sejtszinten történt.

Biztosíthatunk benneteket, hogy Gaian egy ember sem volt kivétel ez alól. Mindannyian rendelkeztek az új időkhöz szükséges igazodási alapokkal.

Még ha a Felemelkedés az elmúlt évben nem a „klasszikus felfogás” szerint hozott sikereket sokak számára, de az összegzés úgy alakult, hogy a többség még nem állt készen az ugrásra, azonban a Fénymunkások nagy többsége megértette, hogy mi az ami javára van és ehhez igazította magát.

A legfontosabb szempont, hogy „játékban maradjatok”, hisz az inkarnációtok célja az volt, hogy segítsetek ennek a bolygónak az 5. dimenziós spektrum elérésében. Ebben a belső munkafolyamatban a beáramló energiák erőteljesen támogattak benneteket.

Pihenjétek ki magatokat a mostani téli időszakban a bolygótokon. De a belső munka eszközeit, melyek a belső igazodást segítik, mindig tartsátok kéznél.

Ma arra kértünk csatornázó médiumunkat, hogy a következő közvetítés során számoljon be saját észlelésében bekövetkező változásokról. Talán vele együtt elindítunk egy fórumot a jövőben a ti élményeiteket összegyűjtve. Mivel a közvetítőnk aktív tagja néhány Fénykörnek, jó volna, ha egy visszajelzést kapna, ill. mi is kaphatnánk.

Fehér arany Fénnyel szeretnék mindenkinek őszinte szívből köszönetet mondani.

Úgy legyen.

Herak Sirius

Csatornázta: Frank Scheffler

Magyar nyelvű fordítás: Scarlett

Forrás:http://sternensaaten.de

 

 

Reklámok