Kedves Olvasók!

A következő csatornázás tulajdonképpen a telepátiába való visszarázódást inspirálja, de mellékelek még egy korábbi cikket szintén a telepátiával kapcsolatban:

https://kristalyhang.wordpress.com/2012/11/12/ashtar-a-telepatiarol/

ASHTAR / 2013. március 3.

Philipp közvetítése

ASHTARMeditálás közben nagy igyekezettel próbáltok eltávolodni a gyötrő elmétektől, hogy megpihenhessetek lényetekben. Amikor fáradhatatlanul utalunk arra, hogy pontosan ezek azok a fázisok [meditáció], amikor eggyé váltok Mindennel, amikor összekapcsolódtok velünk, Csillagtestvéreitekkel, akkor ezzel nem azt akarjuk mondani, hogy csak ezekben a meditációs fázisokban lehetséges kapcsolatba lépni velünk és tudatosan kapcsolódni hozzánk. Sokkal inkább úgy van, hogy bíztatunk benneteket, hogy ágyazzátok be a meditációt a mindennapi életetekbe, kvázi mint folyamatosan jelen lévő természetességként. Ennek több pozitív hozadéka is van. Hadd magyarázzuk el.

Meditációtok során a célotok, hogy összekapcsolódjatok az Egésszel [Egységgel], miközben fókuszpontotokat [figyelmeteket] a fejetekről a szívetek középpontjába helyezitek. A szív, mint azt bizonyára mindannyian tudjátok a kapcsolóközpontotok. A ti kapcsolódási pontotok minden Létezőhöz és így hozzánk is. Például ott ellenőrzitek, hogy ez az üzenet milyen hatással van rátok és mondjon bármit az elmétek, szívetek garantálja a megértés minőségét. Most pedig szeretnénk benneteket bíztatni, hogy gyakrabban építsétek be ezeket a kapcsolatokat a kapcsolóközpontotokkal anélkül, hogy vissza kelljen vonulnotok és hogy a saját [megszokott] rituálétok által nyerjetek távolságot az elmétektől. Ez nagyon egyszerű, mert mindegy hol vagytok, milyen helyzetben vagytok éppen, bármikor összekapcsolódhattok a szívetek központjával és egyesülhettek mindennel, ami Létezik és nem utolsó sorban velünk. Azt kérdezitek, hogyan működik ez? Egész egyszerűen: Ha a mindennapjaitokat élitek, próbáljatok meg naponta többször rövid időre elcsendesedni és itt a rövid idővel, a ti általatok valóban rövidnek tartott időre gondolunk. Erre elegendő néhány másodpercet „rászánni”. Távolodjatok el rövid időre attól, ami foglalkoztat benneteket. Fókuszáljatok egy pontra valahol kint a természetben, még ha az csak az égbolt felettetek. Vegyetek néhány mély lélegzetet és engedjétek lélegzeteteket a szívetekbe vándorolni. Képzeljétek el, hogy a lélegzetetek egy aranyszínű fénygömböt aktivál a szívetekben, mely kisugárzik szívetekből és körülöleli testeteket. Érezzétek, ahogyan megtisztít és megerősít benneteket a fény. Így nem csak magatokkal tesztek jót, hanem tudatosan összekapcsolódtok a Fénynővéreitekkel és fivéreitekkel. Mert a ti sugárzásotok az, ami elbűvöl bennünket és amihez képesek vagyunk kapcsolódni. Sugározzatok, amennyit csak lehet, és mi egyre közelebb és közelebb kerülünk hozzátok. Szeretettel, Ashtar

———————–

Szeretettel teli üdvözlettel.

Philipp
_______________________________________________
Publish mailing list
Publish@gflgerman.de

Csatornázta: Philipp

Magyar nyelvű fordítás: Scarlett

Forrás: http://nebadonien.wordpress.com/2013/03/03/ashtar-talks-march-3-2013/#more-11719

Telepátiáról még a kristalyhangon: https://kristalyhang.wordpress.com/2012/11/12/ashtar-a-telepatiarol/

Reklámok