Kedves Olvasók!

Íme az anyag, amire Ashtar hivatkozott üzenetében, külön köszönet Vénusznak a villámgyors fordításért, ami tegnap küldtem át neki!!! S.

A „Kilenc Hónapos” időszak

Közzétette Denise  2013. február 25-én

 paradigm-shift

Kép szövegének fordítása balról lefelé:

Nehéz „Kilenc Hónapos” várandóssági és igazodási időszak a Téli Napforduló, a Záró Dátum és Paradigma Váltás napja – 12/12/21 – után, de még az Őszi Napforduló – 13/9/22 – előtt, mely a Világok, Idővonalak és az embercsoportok szétválása szétágazódásának kezdete

Elkezdődik a különböző rezgésű világok és idővonalak szétválása

Sokféle különböző rezgésű földi világ és azon belüli világok, valóságok, idővonalak és embercsoportok válnak el egymástól a Kilenc Hónapos várandósság végén – Őszi Napforduló, 2013.09.22.

„Három Napos Sötétség” – Záró Dátum és Paradigma Váltás Pontja, 2012. december 21-22-23. Mindenki átélt egy testen belüli ÉLET-ÁTTEKINTÉST 2012. december 21. folyamán, akár emlékszik rá, akár nem.

Egy nehéz szűk keresztmetszetű időszak; számos világ és idővonal sűrűsödik össze a 2012/12/21-i Záró Dátum és Paradigma Váltás Pontja felé.

Megközelítjük a 2012/12/21-i Záró Dátum és Paradigma Váltás Pontját

Számos világ, valóság és idővonal tart a Záró Dátum és Paradigma Váltás Pontja felé.

Ez a fenti illusztráció egy gyenge próbálkozás akart lenni arra, hogy vizuálisan is bemutassam, mi történt a Paradigma Váltás Pontja és a Záró Dátum – 12/12/21 [2012.december 21.] – előtt és hogy hol tartunk most, a Felemelkedési Folyamat „Kilenc Hónapos” időszakában. Ezt az illusztrációt alulról felfelé kell nézni!

Azt is szeretném ha mindenki tudná, hogy az illusztrációm kétszínű képeit találtam legközelebb állónak ahhoz, hogy bemutassák a többszörös vonalakat – amiket több idővonalon belül létező, sokféle világ és valóság ábrázolására szántam – melyek mind egyetlen vonalba sűrűsödnek és egy vonal felé tartanak. Az alsó kép a 12/12/21-i Paradigma Váltás Pontja és Záró Dátum előtti időszakot ábrázolja. A fenti kép ugyanazt a folyamatot mutatja be, mely a „Kilenc Hónap” során bontakozik ki a Paradigma Váltás Pontja után, de az előtt, mielőtt az egyetlen vonal ismét több vonallá válik szét, mely a Világok és Idővonalak Szétválásának kezdetét mutatja be a Kilenc Hónap végén, azaz az Őszi Napéjegyenlőségkor, 2013.09.22-én. [13/9/22]. Jobban szerettem volna, ha a kétszínű képeken nem lett volna rajta a két „+” jel, de csak ezt a két képet találtam, ami a legjobban mutatja be ezt, ezért kérem, hogy értsétek meg, hogy ez a két „+” jel nem jelent semmit; ezeket a képet alkotó művész tette bele.

Az illusztrációm többi része meglehetősen magától értetődő, így nem akarok semmit megmagyarázni a továbbiakban, amit már úgyis mindannyian tudtok. A fő oka, hogy ezt megcsináltam az volt, hogy segítsek annak, aki számára zavarosak a mostani történések és az, hogy mi bontakozik ki a 12/12/21-i Paradigma Váltás Pontja után és hogy mennyire fontos ez a „Kilenc Hónapos” időszak mindannyiunk számára. A művemnek van még más része is, ami erről a Kilenc Hónapról és az ebben lévő „három trimeszterről” szól. A Lépcsőfokokra emlékeztek? Mindig növekednek a lépések ebben a Felemelkedési Folyamatban, így van elég időnk arra, hogy fizikailag túléljük, megtestesítsük a változásokat, megtegyük a szükséges igazodást és elfogadást újra és újra. Ha nem lennénk fizikai testben, fizikai állapotban, akkor sokkal gyorsabban lennénk képesek átmenni ezeken az energetikai Lépcsőfokokon, de mivel a saját fizikai testünkben maradunk, ez a folyamat egy kicsit több időt vesz igénybe. Ez valóban egy áldásos időszakhoz hasonlít e ponton, mely arra jó, hogy mindannyian megtegyük a további változtatásokat, melyekre mindannyiunknak szüksége van.

Hamarosan felteszek egy újabb cikket az Első Trimeszterről, mely még részletesebben fogja bemutatni ezt a Kilenc Hónapot és a benne lévő három trimesztert; ezek: 12/12/21 Téli negyed, azaz az első trimeszter hónapjai; a Tavaszi negyed, azaz a második trimeszter hónapjai; és a Nyári negyed, azaz a harmadik trimeszter hónapjai. (a Kozmikus Tudatosság hozta létre ezt az időszakot – „Kilenc Hónap” és a „trimeszterek”; ezeket kölcsönvettem, mert annyira csodásan mutatják be, hogy te/én/sokan (vegyétek észre, hogy nem azt mondom, hogy mindannyian) megéltünk a „Sötétség Három Napjának” (12/12/21-12/12/22-12/12/23) Élet-áttekintése óta, amit mindannyian megtapasztaltunk – akár tudatosan emlékezünk rá akár nem. Valójában az én Élet-áttekintésem úgy tűnt, mintha nem is ért volna véget 2012. december 23-án, hanem olyan, mintha azóta is folytatódna egy kicsit kisebb intenzitással. Ha jobban szemügyre veszitek, úgy gondolom, ti is ezt fogjátok felfedezni és meglátjátok, hogy a „Három Nap” óta a ti Élet-áttekintésetek is egy állandóan zajló folyamat egy kevésbé drámai és erőteljes módon. Valóban egy várandóssági időszak!

Ami most fontos az az, hogy hol tartunk most és ez nem más, minthogy az Első Trimeszter végéhez közeledünk a „Kilenc Hónapos” időszakban. Erről többet írok hamarosan! Pihenjetek, nézzétek át és fedezzétek fel azt, amire szükségetek van ezen a ponton és itt jön legtöbbünk számára a valóban nehéz rész: legyetek türelmesek és engedjétek ezeket a trimesztereket kibontakozni úgy, ahogyan kell! HASZNÁLJÁTOK bármire, amire jelenleg nektek szükségetek van!

Denise

2013. február 25.

Szerzői joggal védett! © Denise Le Fay and TRANSITIONS, 2013. Minden jog fenntartva! Ez az anyag másolható és terjeszthető mindaddig, amíg semmilyen módú változtatás nem kerül végrehajtásra rajta, a tartalom teljes marad, a szerző hiteles marad és e védjegy és link feltüntetésre kerül. http://deniselefay.wordpress.com/

Szerző: Denise LeFay

Magyar nyelvű fordítás: Vénusz

Forrás: http://deniselefay.wordpress.com/2013/02/25/the-nine-months-period/

Reklámok