Arktúriai Csoport / 2013. február 10.

Marilyn Raffaele közvetítése

HerzÜdvözlet, drágáink! Ismét itt vagyunk, hogy bátorítsunk benneteket a megvilágosodás útján és a most kapott, új energiákhoz való felemelkedésetekben! Látjuk, hogy sokan közületek elkezdik megkérdőjelezni a helyi és világi kormányzatok tetteit, hiszen többé már nem rezegtek túlságosan együtt azokkal a dolgokkal, melyeket eddig egyszerűen csak elfogadtatok. Az energiaszintjeitek finomabbá válnak, és sokkal jobbá alakulnak, így az élettel és életmóddal kapcsolatos energetikailag nagyobb fajsúlyú gondolkodásmódotokkal sem szinkronizál. Ez a bizonysága a fejlődéseteknek, drágáink, és ez jelzi azt, hogy valóban ébredeztek és látjátok a nagyobb képet.

Foglaljatok állást akármilyen kis helyzetben, ahol csak tudtok! Ne úgy, hogy erőteljesen a dualitást jelképező meggyőződések ellen vagytok, hanem hogy gyengéden elültetitek az igazság magvait mindenféle elvárás nélkül ott, ahol csak tudjátok. Nincs szükség arra, hogy prédikáljatok! Egyszerűen és csendesen tartsátok legbelül az igazság fényét drágáink, és legyetek elérhetőek azok számára, akik többet akarnak (az igazságból).

Sok ébredező lélek fél és szüksége van megerősítésre az általa megtapasztalt új érzelmek és elgondolások terén. Amikor egy személy hátterét csupán a harmadik dimenziós hitrendszer alkotta, akkor egy olyan változás, mely által a világot új és az eddigitől különböző módon látja, zavart, félelmet, aggodalmat okozhat neki, valamint a barátoktól és a családtól való elidegenedés is megtörténhet. Ez kiváltképp azokra igaz, akik a családjukban vagy az országukban erőteljes tradicionális meggyőződéseket dédelgettek.

Ma ismét a szeretetről szeretnénk beszélni nektek. Igen, már sok alkalommal beszéltünk róla, de azért akarjuk ezt ismét megtenni, mert segíteni akarunk nektek abban, hogy megértsétek, hogy amit a szeretetről tanítottak nektek, az nem mindig szeretet. Túl sokan látják még azt, hogy a szeretet egy érzelmi kapcsolat az emberek, a családok között vagy épp az anyagi javak felé. A SZERETET AZ EGY-SÉG HAJTÓEREJE! A szeretet az összekapcsolódás minden létező között; ám a szeretetet minden egyes személy a saját tudatossági szintjének megfelelően értelmezi.

A jelenleg zajló erőteljes energia-eltolódás és felemelkedési folyamat arra mozdítja az emberiséget, hogy még mélyebben felismerje az egységességet. Ez egy eltolódás a metapszichikától (mely számos eszköz segítségével próbálja a rossz képet jó képpé változtatni) a miszticizmus felé (mely annak felfedezése, hogy az EGY-ben nincs szükség semmiféle változásra). Abszolút értelemben már minden teljes és tökéletes, hiszen ha a Végtelen Isteni Tudatosság a minden, ami van, akkor mindennek ebben kell testet öltenie. E felismerés megszerzése maga az utazás, a fejlődés, valamint az, ami felé minden lassan vagy épp gyorsan tart.

A meditáció, a kristályok, az olajok, stb. mind olyan eszközök, mely segítenek benneteket eljutni az Egy-ség helyzetébe, amit minden egyes lélek tudattalanul keres és amiért sóvárog. A harmadik dimenzióban ez a teljesség felé való ösztönös sóvárgás több száz féle módon megnyilvánul – gyógyszerek mindenféle szükségletre, egyre több és több pénz megszerzése, jobb szex, jó ételek, valamint az azonnal elérhető szaktanácsok rengeteg témában. A cégek és a vállalkozások úgy gondolják magukról, hogy ők teszik „jobbá” a világot (általában magukat), de gyakorta eltapossák más élőlények jogait, sőt, akár a saját dolgozóikét is csak azért, hogy ezt megtegyék. Ezek az emberi cselekedetek jelzik a nem-felébredt lelkek elgondolását a teljességről, de ezek a teremtmények sosem tudják kielégíteni egy lélek sóvárgását afelé, ami ő maga valójában, hiszen ők egyszerűen csak elvi részei annak a spirituális valóságnak, amit ő valójában keres.

Ezt valamilyen módon meg kell értenetek, amint az utazásotok következő szakaszába léptek. Túl sokan vannak még a metafizika tanításához hozzátapadva azt hívén, hogy ez a spirituális igazság teljessége. A metafizika kezdetnek nem rossz és szinte minden spirituális hallgatót segített a dualitásból és elválasztottságtól az igazság felé való eltolódásban, de ennél sokkal több is létezik – készen álltok arra, hogy mélyebbre menjetek! Nehéz eldobni azokat az eszközöket, melyek nagyon jó szolgálatot tettek nektek az utazásotok során, így azt javasoljuk, hogy tartsátok meg őket és szeressétek, viszont értsétek meg, hogy NINCS SZÜKSÉGETEK rájuk!

Megtanultátok, hogy ti Isteni Lények vagytok, akik emberi tapasztalatok életeit választották arra, hogy megtanulják a gyakran nagyon is nehéz és fájdalmas fejlődés leckéit. A múltban új és magasabb elgondolások érkeztek az emberekhez a metafizikai tanításokban a tanítók által, akik megértették a mélyebb valóságot. Ám próbáljatok nem megragadni azon a szinten! Sokan közületek részesei voltak az ősi misztérium-iskoláknak, melyek új elképzeléseket tanítottak az energia használatáról és manipulálásáról. Ez metafizikai tanításokig fejlődött egészen napjainkig és így nagyon sokak számára a metafizika nagyon is kellemes és ismerős dolog. Abban az időben voltak olyanok, akik nem voltak megfelelően fejlettek ahhoz, hogy felismerjék, hogy ez az információ nem egy öncélú játékszer és így e tudás önző használatával elkezdődött az, amit mostanság úgy neveztek, hogy a „sötét művészet” [dark arts].

Ősi időkben – és még ma is – volt néhány magasan rezgő gyógyító templom, ahol fejlett gyógyítók energiát, fényt, olajokat, színeket és hangokat használtak, hogy a személy disszonáns energiamezejét összhangba hozzák. Ez egy csodálatos és áldott munka, melyet tájékozott és magasan rezgő lények végeztek olyanok számára, akik így kerestek segítséget. Sokan még ma is végzik ezt a szent munkát régi és új gyógyító módszerek által, melyek energetikailag annál magasabbá válnak, minél jobban fejlődik a „gyógyító”.

Eljön egy idő mindenki (tanító és tanuló) fejlődési utazásában, amikor elmozdul az egy-ség felfedezése felé. Ez eljöhet azonnal is, spirituális kereséssel töltött életek után, vagy lehet egy lassú és fokozatos folyamat is. Ez a felemelkedés; ez annak a tudatállapotnak a megszerzése, amely felismeri, hogy minden Valóságos dolog tökéletes és az isteni törvények által a helyén van, és hogy az EGY sosem nyilvánítja ki ÖNMAGÁT úgy, hogy… Amit te „látsz (tudsz), azt kapod” és a mondás tovaszáll…. A tudatállapototok megmagyarázza nektek, hogy az isteni elgondolások az Egy-en belül testesülnek meg.

Ha a metafizikai eszközök és könyvek többé nem rezonálnak veletek, higgyétek el! Ez azt jelenti, hogy egy olyan tudatállapotba léptek, ahol képesek vagytok információt, támogatást és irányítást kapni belülről az olyan emberek vagy eszközök helyett, melyek a múltban a segítségetekre voltak. A meditáció egy eszköz, mely segít kapcsolatba lépnetek a felsőbbrendű lényetekkel. Ezt érdemes is lenne megtartani mindaddig, amíg teljes mértékben nem tapasztaljátok meg önmagatok valóságát. Ez emelkedés, drágáink! Higgyétek, becsüljétek meg és fogadjátok el ezt igazságként!

A régi eszközök elengedése nehéz lépés lehet azok számára, akik ezek használatához az egójukkal is kapcsolódnak – azok, akik a személyiségüket arra építették, hogy bizonyos technikákat vagy elképzeléseket tanítsanak; de itt az idő, hogy mindenki újabb és magasabb szinten értelmezett spirituális tanításokat sajátítson el, mely nem hagyja ezeket az embereket cél és tevékenység nélkül, hanem úgy nyilvánul meg, mint tanításra és gyakorlásra váró új tevékenységek.

Menjetek mélyebbre a tudatosságotokban a cél és eszközök terén. Az eszközök használatát – ide értve a meditációs utasításokat, melyek elmondják nektek, hogy hogyan üljetek, hogy énekeljetek, hogy gyújtsatok gyertyát, hogy egyenes legyen a gerincetek, hogy tegyétek a lábatokat a padlóra, stb. – azért tanították, hogy segítsék a tanulót elmozdulni a magasabb dimenziós energiák felé. A legtöbben már abban a felsőbb energiában vannak és így többé nincs szükségük azokra az eszközökre, melyek akkor segítették őket, amikor még nem voltak ott.

A régi meggyőződésekből kialakított struktúrák szétporladnak mind abban az energiában, mind pedig anélkül is, mely arra szükségeltetett, hogy életben tartsa azokat; ez többé nincs jelen. Fizikailag, érzelmileg és mentálisan az emberiség „kártyavára” összeomlik. Ne féljetek, amikor ez megtörténik, drágáink, mivel ez az, amit kértetek, ez az, amiért sóvárogtatok, és amire vártatok – életeken át.

Higgyetek, higgyetek és bízzatok a belső vezetésben! Minden jó és minden úgy történik, ahogy mindenki számára szükséges, még akkor is, ha nem úgy tűnik a nem-felébredt szemnek!

Mi vagyunk az Arktúriai Csoport

Csatornázta: Marilyn Raffaele

Magyar nyelvű fordítás: Vénusz

Forrás: http://www.onenessofall.com/newest.html

Reklámok