HERAK a Szíriuszról / 2013. január 31.

Frank Scheffler közvetítése

Legyetek üdvözölve szeretett Csillagtestvérek! 

Ma arról szeretnénk tájékoztatni benneteket, hogy lezárultak az előkészületek, hogy tudatotok teljes mértékben visszatérhessen, ahogyan az ehhez szükséges, általunk generált energiák is készen állnak a hajókon. Ez a hologram eltávolításával is kapcsolatban áll (az utóbbi közvetítésekben már említést tettünk erről).

Ezt szeretnénk nektek közelebbről is elmagyarázni:

A plazmamezőkben vannak olyan területek, melyeket bizonyos elektromágneses folyamatokkal kezelnek. Mint amiről már a korábbi közvetítésekben beszámoltunk, az Énok kulcsa című könyvre hivatkozva, fellelhetők sok univerzumban bizonyos mezők és kvadránsok, melyek az „idő előrehaladásával”- ahogyan ti mondanátok- egy fejlődésen mennek keresztül.

Ez történt most a naprendszeretek tudatmezőjével is. Mindezeket az energiamezőket a járműveink generátorán keresztül kezeltük [megmunkáltuk], ez azt jelenti, a Földetek központi Napján keresztül vesszük fel az energiát és ezt a fotonenergiát pluszban feldúsíthatjuk, hogy magasabb rezgésszint felé mozduljon el.

Ezt történt a bolygótokon és bolygótok körül található mezőkkel. Ez az egyik a sok lépcsőfok közül, ami egy bizonyos tudatszint eléréséhez szükséges.Érzékeljük a közvetítő médiumunkon keresztül is, legalábbis a mai csatornázás során tapasztalható, hogy az energiamezője egy olyan térben található, mely teljes mértékben átváltozik. A észlelt energiák szemmel láthatóan alig érzékelhetőek, azonban a megfigyelési szintünkről fantasztikusak.

A jelenleg Gaian tapasztalható és inkább nyugalmasnak mondható energiamódozathoz is van hozzáfűznivalónk. Sok Fénymunkás és Látó egyfajta változatlan állapotot érzékel az energiák terén, pillanatnyilag a benneteket körülvevő tér, bár mozgásban van, de a plazmamezők rezgési sebessége valamivel lelassult a tavalyi év következményei okán. 

Azonban semmi sem fejlődik visszafelé, ez inkább egy levegővétel, elmélyedés a tavalyi év energiahulláma miatt, de az elkövetkezendő hónapokban további kitörési állapotok érkeznek a mezők terén.

Ezért a Felemelkedési folyamat nem lépcsőzetes folyamat, hanem óvatos kitapogatása az adott benneteket körülvevő tudatmezőknek. Mindenki útban van vissza a Forráshoz, ez miden lélekre vonatkozik. Mindannyian kijelentettétek szándékotokat a magasabb szinteken, hogy pontosan ebben az időpontban ezen a bolygón, Gaian szeretnétek lenni.

A Felébredési folyamat már régen zajlik. Egyesek már a „reggeli műszakban” dolgoznak, a rájuk bízott feladatukat végezve, míg mások csak a „éjjeli műszakban” csatlakoznak.

Gaia Úrnő már megérkezett az 5. dimenzió terében és jól érzi magát az úgynevezett valóságos univerzum időmódozatában és természetesen azt szeretné, hogy minden gyermeke követné őt ezen az úton. Ezért egymásért létezzetek és ne dolgozzatok egymás ellen, töltsétek ezt a fontos időszakot SZERETETBEN, BÉKÉBEN és HARMÓNIÁBAN.

Ajándékozzátok meg magatokat egy mosollyal és ne terjesszetek rossz hangulatot, minden eljön a valóságosan beköszöntő „Arany Korban”, egy kiegyensúlyozottabb és elégedett állapot formájában, amire vágytok.

Sugározzon a napfény belőletek és tisztázzátok a rossz belső hangulatotokat.

Kedves Fény- és Csillagtestvéreink, szeretünk mindannyiotokat.

Úgy legyen.

SELAMAT Herak Sirius

Csatornázta: Frank Scheffler

Magyar nyelvű fordítás: Scarlett

Forrás: http://sternensaaten.de

Reklámok