Egy óra egy Angyallal / 2013. január 07.

Linda Dillon közvetítése

 Sanat Kumara: Őszinte elnézésünket kérjük azoktól, akik csalódtak.

sanat_kumara_11Közzétette: Steve Beckow

Itt vannak Sanat Kumara válaszai, az Egy óra egy angyallal c. 2013. január 7-i műsorból, a 2012. december 21-e témájáról. Sanat egy bolygó logosz [szeretet], és az univerzális törvények őrzője. Ő meglátogatta a bolygót vagy őt imádták lélekben a következő neveken: Quetzlcoatl, Ahuramazda (zoroaszter), az Ősi Napok (héber), Skanda and Subramanya (hindu), és más jelentős időszakokban a bolygó történelme során.

Elnézést kérek a papírcsörgésért. Elkezdtem az újévi fülhallgató lehalkítást, a Skype helyett, de csak azt vettem észre, hogy az nem némított le minden hangot. Elnézést kérek.

Sanat (vagy “Raj” ahogy őt családiasan barátai nevezik; a “Raj” királyt jelent) elmagyarázza, hogy mi történt a színfalak mögött, 2012/12/21-e előtt.

Valójában Mihály arkangyal a Felemelkedést egy folyamatnak nevezte, és utalást is tett rá, hogy az nem fog befejeződni 21/12/12-én. Én elmulasztottam értékelni azt a megjegyzést.

Sanat egy őszinte bocsánatkéréssel kezdi azok felé, akik úgy érzik, hogy a Mennyei Társaság cserbenhagyta őket.

Ő azt mondja, hogy egy kiáltás ment fel az emberiségtől, hogy hosszabbítsák meg a folyamatot, és az Isteni Anya engedélyezte a hosszabbítást. Nem kételkedem ebben az állításban, de úgy vélem, ez kemény dió lesz.

A felemelkedés el lett halasztva 2000-ben, ha a memóriám nem csal, majdnem ugyanilyen okból kifolyólag. És Mihály arkangyal [MAA] azt mondta, hogy ezúttal az Isteni Anya terve nem engedélyez késlekedést vagy halasztást.

Emlékszel arra, amikor mondtam 2012. december 26-án, hogy volt egy bizalmas megjegyzés, amit MAA tett, és amelyet nem hozhattam nyilvánosságra? Sanat felfedte azt múlt éjjel azzal, hogy azt állította, hogy addig az ideig, úgy tűnt, hogy a Föld lakosságának 30%-a fog felemelkedni. MAA felfedte nekem azt talán november végén, de arra kért, hogy ne osszam azt meg a nagyközönséggel. Nos, most fény derült a titokra.

Sanat javaslata, hogy mindenki aki azt választotta, hogy most fog felemelkedni értelmet nyer a két időpont által, amelyet MAA korábban mondott, és én nem értettem meg, hogy ő mire utalt. Most azok a korábbi megjegyzések is értelmet nyernek. Sanat arra is emlékeztet bennünket, hogy Mihály arkangyal azt mondta, hogy a felemelkedés az egy folyamat, és én emlékszem arra a megjegyzésre.

Sanat azt is elmagyarázza, hogy mi áll a NESARA megvalósulásának útjában.

Nagyon boldog vagyok, hogy Sanat ragaszkodott ahhoz, hogy bőséges időt szánjunk arra, hogy 21/12/12-ből származó eredmények miért voltak sokkal csekélyebbek, mint amire számítottunk. Ha én leszek a házigazdája az Egy óra egy Angyallal című műsornak, folytatni fogom az értekezést vele, különösen a Felemelkedés további szintjeit illetően, mielőtt rátérünk az Új Föld társ-teremtésének témájára. Nagyon köszönöm Ellenek, ezt a kivételesen gyors szöveg átírást.

Egy óra egy Angyallal, 2013. január 7-én, Sanat Kumáraval.

Geoffrey West: Boldog Új Évet, és boldog Új Kort, üdvözletekkel és áldásokkal mindenkinek, aki csatlakozik hozzánk az Egy óra egy Angyallal című műsor mai adására.

Mint mindig, itt van velünk Linda Dillon, a Szeretet Csatorna közvetítője és A nagy ébredés című könyv szerzője, valamint Steve Beckow is, a korábban 2012 Scenario elnevezésű oldal tulajdonosa, mely most Gaia Aranykora néven fut. A műsor új hallgatói számára a műsor elérhető az új oldalra való látogatással, a Golden Age of Gaia dot com (www.GoldenAgeofGaia.com)-ra kattintva.

Geoffrey West vagyok, velünk van ma este Graham Dewyea. Vendégünk Sanat Kumara lesz.

Ezzel én át is adom a szót neked, Steve.

Steve Beckow: Köszönöm szépen, Geoff. És Isten hozott, Linda, az Új Év után.

Linda Dillon: Ó, köszönöm. Jó újra visszatérni, és jó újra beszélni mindenkivel, a kellemes kis szünet után, ami a pihenési időszakunk volt.

SB: Van-e valami, amit meg akartál osztani velünk Linda, mielőtt beszélgetünk Sanat-tal?

LD: Nem, nem hiszem. Azt hiszem, hogy Sanat Kumarának sok mondanivalója van ma.

SB: Rendben. Hagyom, hogy ráhangolódj a csatornázásodra. Tehát, először is, szeretném megköszönni Raj-nak, ahogy Sanat Kumara szeretné, hogy szólítsuk őt, hogy eljött ma. Isten hozott, Sanat.

Sanat Kumara: Üdvözlet mindenkinek. Sanat Kumara vagyok. És igen, kedves szeretteim, nevezhettek engem Raj-nak.

Nevezhettek engem, ahogy akartok, és én válaszolni fogok minden idő arany ragyogásával, és az új kezdeteknek ezen idejében.

SB: Köszönöm.

SK: Az egyetemes törvény őrzőjeként, védőangyalként és bolygó Logoszként, testvérként és barátként és szövetségesként, üdvözlöm mindannyiótokat.

És, igen, én meg is dicsérlek benneteket — szorgalmatokért, kitartásotokért, hogy kitartotok az igazság, a remény, a hit, a nagylelkűség mellett, ahogy előre haladtok az Eggyé válás útján, mivel ez az egyik legfontosabb szempont, amely árad ebből a tapasztalatból, amelyre, kedves Steve, te úgy utalsz, hogy 2012. december 21-e.

Az emberi kollektíva egy egyesült arcvonalként jelent meg, és mindannyian, más módon tapasztaljátok meg azt, különböző módon fogadjátok el azt, különböző módon értitek azt meg.

De nem akarok elébe vágni a dolgoknak. Kezdjük is el.

SB: Rendben van, Raj. Köszönöm. És köszönöm, hogy bemutattad magad. Nekem állt szándékomban ezt megtenni, és emlékeztetni hallgatóinkat, hogy mi azzal a személlyel, lélekkel beszélgetünk, aki Quetzelcoatlként, az Ősi Napokként, Ahuramazdaként és számos nagyra becsült személyiségként öltött testet, és most nekünk segít munkánkban.

Sanat, meg kell tennem egy kezdő megjegyzést, egy kijelentést, és én ezt a fénymunkások nevében teszem meg, akik tudom, hogy számítanak arra, hogy a nevükben beszéljek. És én azt azért is teszem meg, mert 2011.december 7-én, megengedted nekem, hogy megszólítsalak téged a fénymunkások nevében. Akkor azt hiszem, úgy fogalmaztál, hogy „továbbíthatsz nekem bármilyen panaszt.” Nem szeretek arra panaszként gondolni, de nekem őértük kell szólnom 21/12/12-t tekintve, ha megengeded nekem.

SK: Természetesen, megengedem neked. Nekem még mindig fennáll az ajánlatom, és sok szempontból én nem csak a mennyei erők nevében szólok, hanem mindannyiótok nevében is. Tehát, ha ez azt jelenti, hogy panaszokat fogadjak, az rendben van. Ne tartsátok magatokban.

SB: Rendben. Köszönöm, Raj. Ez nagyon, nagyon segítőkész tőled. És ami a célom, el akarom mozdítani 21/12/12-t az utunkból mindnyájunk számára, ha az lehetséges, és utána elkezdhetjük az értekezést az Új Föld felépítéséről. Ám először az előző témára kell vetnünk egy pillantást.

Nekünk, fénymunkásoknak szükségünk van rátok, a Mennyei Társaságra, általában véve, tudd és értesd meg, hogy a mi hitünk a Mennyei Társaságban meglehetősen pattanásig feszültté vált a nemrég lezajlott események okán.

Megráztak minket ígéretek és jóslatok történései, melyek a mi nézőpontunkból tekintve, nem valósultak meg, a három-azonos-jegyű-dátum alkalmával, melyek anélkül jöttek és mentek, hogy bármilyen látható hatásuk lett volna ránk. És most egy varázslatos, világ-rengető dátum, melyről számos forrás — és tudom, hogy Mihály arkangyal és a Mennyei Anya azt mondták,  hogy az egy „emberi dátum” és egy „emberi napirend” — de én számos galaktikus és angyali forrást is idézhetek, amelyek azt mondták, hogy meg fog történni egy esemény azon a napon, ami (1) nem fog minket kiábrándítani, de az valójában igenis kiábrándított bennünket.

És még olyan későn is, mint 2012.december 26-án, Mihály arkangyal megígért valami látványosat, hogy felélessze a fénymunkások hitét, és én nem láttam semmi látványos dolgot megvalósulni abból.

És ez egy olyan történet volt, amit láttunk megismétlődni. Mi azt érezzük, hogy megtettük a részünket, de úgy érezzük, hogy ez nem kölcsönös. Mi nem érezzük, hogy a válasz, amit kaptunk, az elég lenne arra, hogy hitet adjon nekünk ahhoz, hogy folytatni lehessen ugyanolyan módon, ahogy azelőtt a dátum előtt tettük. Most nekünk kézzel fogható eredményeket kell látnunk.

Egy ponton, az egy fajta vicc volt köztem és Mihály arkangyal között, hogy mi akarunk valamit, amibe belevájhatjuk a fogunkat, valamit, amit láthatunk, megérinthetünk, érezhetünk harmadik dimenziós világunkban. De most ez valamivé vált, aminek tényleg meg kell történnie. Nekünk határozottan látnunk kell valamit, ami meggyőz minket arról, hogy ez nem csak egy fantázia, egy fikció.

Néhányan közülünk, az év során, nyugvó pontra helyeztük az életünket; mások elköltötték az összes bevételüket és megtakarításaikat ennek a szcenáriónak [forgatókönyvnek] a szolgálatára. Én ezt azért mondom Raj, hogy a hallgatók odakinn érezni tudják, hogy én képviselem az ő ügyüket számodra.

Néhányan közülünk kockáztattuk az életünket, hogy szembesüljünk a sötét erővel az évek során, hogy felsoroljuk bűntetteiket és megnevezzük az embereket, akikről úgy éreztük, hogy felelősek voltak. Házigazdái voltunk a Neptun expedíciónak. Blossom Goodchild szembe ment a közfelfogással, mikor azt mondta, hogy a galaktikus lények meg fognak jelenni 2008. október 14-én. Mi sötét erők alkalmazottainak figyelmét vontuk magunkra, és közzétettük a galaktikus erők jelenlétét, és újra sötét erők alkalmazottaival találtuk szembe magunkat. Tehát kockáztattuk az életünket, és úgy tűnik, hogy mégse sikerült semmi.

És óriási mennyiségű hitelességet is veszítettünk.

És azután, a bajt még tetézendő, hogy úgy mondjam — és ez talán nem egy nagyon jó kifejezés, amit használok — de a Mennyei Társaság elfordul az esemény után, amely nem történik meg, és azt mondja, „Nos, ez egy emberi dátum” egy „emberi napirend.” Ők úgy tűnik, hogy ránk, emberekre hagyják a felelősséget.

Tehát mi egy fajta módon lekicsinyítve érezzük magunkat egy esemény nem-megtörténte után. Tehát ez az, ahol vagyunk. Nekünk szükségünk van arra, hogy a Mennyei Társaság színre lépjen, és materializáljon néhány ilyen eseményt, amelyekről szó volt, ha azt akarjátok, hogy mi továbbra is higgyünk az egész forgatókönyvben.

Tehát tudnál beszélni minderről minden hallgatónknak Raj, légy szíves?

SK: Hol kezdjem? Én a szívetekkel kezdem, és a kötelékkel, ami a szívetek és az elmétek közt van. És amíg te mondod, és érzed, nyilvánvalóan… én nem szeretném semmilyen módon elutasítani azt, amit te mondasz, mert ez legkevésbé sem szándékunk, soha sem; mi nem kívánunk kisebbíteni titeket, és nem szeretnénk, hogy a szívetek bármilyen módon elhanyagoltnak érezze magát, vagy, hogy az elmétek megkérdezze, „Ez valódi, vagy fantázia? Elmebeteg vagyok, hogy ezt követem? Ez kiegyensúlyozatlan, mivel egy olyan ügynek kötelezem el az életemet, ami úgy tűnik, hogy soha nem hozza meg a gyümölcsét.”  De amit te valójában mondasz, az az hogy, “Ti megsértettetek bennünket. Ti megsértettetek minket a beteljesedés hiányának okán — ígéreteknek, jóslatoknak, dátumoknak, eseményeknek, dolgoknak okán, amelyeknek napvilágra kellett volna kerülniük.”

Tehát hadd kezdjem először is azzal, hogy ez nem a mi szándékunk, valamint azzal is, hogy  kiterjesztjük szívünkből jövő bocsánat kérésünket azok felé, akik ilyen módon éreznek.

A ti áldozataitok, erőfeszítéseitek — minden fajtája, akár az csendben és az otthonod elvonultságában, akár egy nagyon nyilvános találkozó helyen van, mint mindnyájan ezen a fórumon — nemcsak, hogy ismert és elismert, csodált, tisztelt, nagyra becsült, de kivételesen értékelve van.

Tehát, csak hadd kezdjük ott. És, igen, mi igenis megértjük, hogy van egy elvárási feladat. És mi ezt nem negatív módon gondoljuk, mert ez azon dolgok egyike, amely létrehozza és létrehozott cselekvést és fókuszált szándékot, lelkesedést, reményt, örömöt.

De, kedvesem, én teljesen egyetértek veled, hogy, mikor a dolgok nem történnek meg, ahogy azokat tervbe vették, vagy megígérték — mert én nem mondom azt, hogy mi nem mondtuk, hogy bizonyos dolgok be fognak következni; igen, mi mondtuk, és így ez a csalódottsági szerep nagyon súlyos elkeseredettség volt sokatok szívében.

Így a mi nézőpontunkból, még mielőtt beszélnénk új dologról, vagy az egyensúlyról, vagy az univerzális törvényről, mi elérhetővé teszünk számotokra egy gyógyulási eljárást, azért, hogy megismerjétek nem csak a mi törődésünket, hanem a ti lényetek táplálékát, a lelketekét, amelyet ti megismertek nemcsak spirituális fogalmakként, hanem kézzel fogható formában, hogy titeket szeretnek és gondoskodva van rólatok.

Igen, mi társ-teremtésben vagyunk, és igen, sok forgatókönyv van ezen a bolygón, és, igen volt néhány meglepetés. De mielőtt tovább mennénk, kezdődjék el a gyógyulás.

A ti ellenvetésetek, a kérésetek, a Mennyei Társaság felé, mindannyiunk felé, akik a ti láthatatlan társaitok vagyunk — habár sokan közületek elég tisztán látnak minket; de ez egy másik téma — vágyatokat a kézzel fogható eredményekre, mi megértjük, elfogadjuk, cselekedni fogunk annak érdekében. Ez az egyetlen módja annak, ahogy meg tudom ezt fogalmazni. De én azt is mondom, hogy a legkézzelfoghatóbb eredmény jelenleg, aminek mi a tanúi vagyunk, az a ti lényetek további megnyílása.

Te azt mondod, hogy nem voltál szemtanúja semmilyen jelentős különbségnek, holott a mi oldalunkon és a mi nézőpontunkból, ahogy rátok tekintünk, ti jelentős mértékben megváltoztatok, oly jelentősen, mintha nem ugyanazok az egyének, közösség, vagy emberek lennétek.

Nos, én értem, hogy a mi nézőpontunkat nem lehet lefordítani a ti valóságotokra. Ez csak a mi nézőpontunk arra nézve, hogyan haladnak a dolgok. De mi azt érezzük, hogy fontos, hogy ti tudjátok, hogy a mi nézőpontunk rólatok az, hogy ti hatalmas mértékben növekedtetek és fejlődtetek – az egész bolygó, és sokan közületek többet, mint mások, igen.

De ti nagyobb segítséget kértek. És az valójában része annak, amit ma megvitatunk itt, nemde? Mivel itt van az ideje annak, mikor én tényleg előre lépek nagyobb elánnal, mintsem, hogy egyszerűen hátul állok és dolgozom, hmm, a színfalak mögött.

Mert ennek a szent összhangnak és társulásnak része az új egység, ez valójában az új megteremtése. És ez nem értetek lesz megtéve, hanem veletek. De én nem azért állok itt, vagy ülök itt veled ma este, és mondok el neked bizonyos jóslatokat, vagy kézzelfogható eseményeket, hogy azok meg fognak valósulni. Amit elmondok neked az az, hogy mi hallunk titeket. Létre fog jönni a tett és a kézzelfogható bizonyíték? Igen. De az még fontosabb, hogy tudjátok, hogy mi veletek dolgozunk azért, hogy kigyógyuljatok ebből a csalódottságból és abból, amit éreztek – nos, néhányan közületek éreznek — az befejezetlenség, sőt még kudarc is.

Nos, az egy emberi, és azt mondhatom, hogy egy régi emberi hit és érzés. De ez nem azt jelenti, hogy mi cáfoljuk azt. Ez nem jelenti azt, hogy az a hit nem valóságos. Ez annyira valós, hogy az az első dolog, amire szükségünk van, és amit meg óhajtunk osztani veletek. És elkezdhetjük ezt tenni?

SB: Mielőtt megteszed, talán én megemlíthetek néhány megfigyelést, melyek hatással lehetnek arra a gyógyulásra, amit mi el fogunk kezdeni? Tudom, hogy a fénymunkások akarnák, hogy ezt elmondjam. Vannak fénymunkások, akik a 12/12/21 felé irányították figyelmüket, mint egy olyan nap felé, amelyen ők az 5. dimenzióban fogják találni magukat oly módon, amely sokkal bizonyíthatóbb, mint amivel mi szembesültünk.

És ők kiporciózták megtakarításaikat és bevételeiket, amelyek 12/12/21-ig tartottak ki. És most, a szakadék másik fele nyílik meg előttük — nos, egyikünk sem tudja meddig fog tartani mielőtt a NESARA bejön. Az emberek azon gondolkodnak, hogy fognak boldogulni. Még mindig egy olyan gazdaságban vagyunk, ami nagyon pangó, és vannak emberek, akik tudták, hogy 12/12/21 után nem lesz pénzük, hogy fizessék bérleti díjaikat, hogy ételt tegyenek az asztalukra, mert ők fénymunkások voltak, és kiléptek a gazdaságból, hogy a fényt szolgálják; visszaléptek a nyereséget hozó alkalmazásból, stb. Tehát, mit mondhatunk nekik, akik ilyen bizonytalan jövő elé néznek, és olyan sok stresszel kell, hogy szembesüljenek?

SK: Nos, mindenekelőtt, mi köszönetet mondunk nektek. Mi kifejezzük hálánkat az egész lényetek elkötelezettségéért ennek a tervnek a kibontakozása érdekében. És, igen, volt ott egy váltás, tudjátok.

És azt is mondjuk, először, hogy minden szükségletetek megszólításra fog kerülni, de másodszor, ti már társ-teremtést végeztek, velünk, abban, hogy pontosan azt hozzátok létre, amire szükségetek van. És ezt is tettétek, még 2012. december 21-e előtt is. Mert azok, akik ilyen nagy mértékben elkötelezték magukat, már bemutatták a képességüket a teremtésre és az elszántságra, és arra, hogy előre haladjanak, és ők igenis tovább mennek.

Így ez nem egy olyan ügy, hogy mi elhagyunk titeket. Az nem része a tervnek. És te így szólsz, “Nos, Uram, az mind rendben van, és jó. De, Raj, ezeknek az embereknek nincs  pénzük arra, hogy a lakás bérleti díjukat kifizessék.”  Az egyik olyan dolog, amely nagyon gyorsan történik a bolygótokon, és velünk összhangban, az az, hogy pénzforrások nyílnak meg. És része az egységnek és az emberi közösségnek az is, hogy ők megosztják dolgaikat.  És oly módokon osztanak meg dolgokat, ahogy azt korábban nem került megosztásra.

Azt mondjuk, hogy mi rátesszük az összes támogatás terhét az emberi közösségre? Nem. De amit mi mondunk, az az, hogy ti már nagyon aktívan társ-teremtésben vagytok velünk.

SB: Nos, Raj, ha én közbeszólhatok, mi áll a NESARA megvalósulásának útjában most?

SK: Némi politika. Nos, ti tudjátok, hogy az valóban a galaktikus és intergalaktikusok kezében van, ami a terv volt, mikor a Föld politikai tájképe olyan volt, hogy nem akarták megvalósítani a drámai váltást, a, hmm, annak okán, amit a pénzhez és a biztonsághoz és a hatalomhoz való ragaszkodás jelent. 

És így hónapokkal ezelőtt a ti időtökben, talán még fél évvel ezelőtt, a változás abban a tervben az volt, hogy nagyobb lesz a segítség, fogalmazzuk meg ilyen módon, az intergalaktikus erők részéről — nem olyan formában, mint az emberi kollektíva szabad akaratába való beavatkozás, ami jelen pillanatban az előtérben lévő és központi ügy.

Tehát az energia az váltáshoz, és ti már azt teremtitek meg. Mi nem arról beszélünk, amire ti úgy gondoltok, mint sötét erőkre, vagy a ’cabal’-ra, vagy azokra, akik részt vettek a terrorizmusban, gazdasági és egyéb módon. Mi egyszerűen az emberi kollektíváról beszélünk, amely készen áll arra, hogy felkarolja az egyenlőségnek egy nagyobb formáját. És egy nagyobb formátumú egyenlőség is azon alapul, hogy megnyílnak az emberi szívek.

Az emberi szívek megnyílása az a szeretet címkéje is, amelyre éveken át utalás történt, nos azzal lehet belépni az 5. dimenzióba. És most ez az elsődleges fókuszpont.

De az nem arról szól, hogy minden mást egyszerűen félreteszünk, vagy leteszünk az út mellé.  Nem, nem, nem erről van szó. De az elsődleges fókusz, amit ti tudatosan és tudat alatt, készségesen és nem tudva, kifejeztek — és én nem egyszerűen téged értelek ezen, akihez ma este én beszélek; én a kollektíva nagyobb „egész ti-jére” gondolok — ti azt kértétek, hogy az emberi faj fogjon össze, és egyként mozduljon el.

Így ez az, ahova a legtöbb energia és figyelem van helyezve, fent és lent. Ez azt jelenti, hogy mi nem halljuk a sírásotokat éjszaka? Hogy mi nem érezzük az elkeseredettségeteket amiatt, hogy nem tudjátok kifizetni a számláitokat? Természetesen, mi halljuk azt.

És nem gondoljátok, hogy mi nem dolgozunk emberi testeken keresztül, hogy mi is hozzájáruljunk ahhoz és megosszuk azt? Természetesen, megtesszük azt. Nem ösztönzünk és ültetünk be ötleteket arról, hogy hogyan lehet bőséget megteremteni? Természetesen, mi azt megtesszük.

És ezt velünk gyorsan lehetne megtenni? Igen. És ez az.

Az ilyen könyörgéseket a segítségért, akár az egy sírás éjjel, akár egy csendes ima, egy meditáció, vagy csak egyszerűen az orcádon lehulló könnycseppek, ezek a kérések meghallgattatnak. És igen, munkálkodunk azokon. Az egyetlen dolog, amit kérnénk tőletek — és én tudom sokatokat kértünk meg erre; de különösen ebben az ügyben nemcsak a pénzt illetően, de a folytatáshoz szükséges életerőt tekintve — ne essetek kétségbe, elkeseredettségbe. Hagyjátok nekünk, hogy folytassuk azt, hogy feltöltsünk benneteket és támogassunk titeket. Hagyjátok, hogy segítsünk.

Tehát forduljatok hozzánk. És én nem úgy értem, hogy csak hozzám. Úgy értem, hogy Mihályhoz, Gábrielhez, az Anyához, az Atyához, az Egyetlenhez; Szent Ferenchez; mindannyiunkhoz.

SB: De miért forduljunk hozzád, Raj? Mert mi hozzád fordultunk. Nem csak hozzád fordultunk, hanem el is fogadtuk igaznak és méltónak azt, hogy maradjunk hátra, amit mondtál nekünk. És minden hozzád fordulásunk a múltban semmilyen eredményt sem hozott.

Adom neked egy fénymunkás csapat példáját, akik egy NESARA előkészítő programon dolgoznak most már több mint egy éve, és nekik ismételten azt mondták, ó, tudjátok, az itt van, az jön. És semmi sem történt.

És azok a fénymunkások pénzügyi nehézséggel néznek szembe. Nincs több pénzük, hogy kifizessék a lakbért. Ha ők nem tudják kifizetni a lakbért, ők az utcára fognak kerülni. Ők nem lesznek képesek tovább segíteni a fénymunkát.

És annyira nehéz dió odamenni hozzájuk és azt mondani, “Tartsátok meg a hiteteket. Továbbra is forduljatok a Mennyei Társasághoz.” Ők válaszolnak nekünk, „Nos, semmi sem történt ezidáig.”

Hogyan fogjuk összeterelni a csapatokat, hogy úgy mondjam, ilyen sok csalódással szembesülve? És hogyan szólítsuk meg a csapatokat ugyanazzal az üzenettel, amelyet mi kaptunk ezidáig, amikor a dátumok dátuma, a dátum, amelyen úgy volt, hogy felmegyünk a spirálon, és egy új dimenzióban találjuk magunkat, eltávozunk a 3. dimenzióból, mert az ötödik dimenzióban vagyunk, nem történt meg? Komolyan úgy gondolom, hogy bajban vagyunk.  És annak a gondolata, hogy újra összehívjuk a csapatokat, és azt a lendületet építsük fel újra, nagyon nehéz a legutóbbi nem-megtörténés után.

Tehát, mi lenne a megjegyzésed, kérlek?

SK: Nem arról van szó, hogy ti nem fordultatok hozzánk egyénileg és kollektívaként. Természetesen, igen. És azt mondanám, hogy előre is mentetek, nem mindig azon a módon, igen, amelyre számítottatok. És igen, volt emberi beavatkozás és halasztások  — nem, nem negatív értelemben, csak az emberi vágy arra, hogy néha halogassanak, különösen pénzügyi  területeken, mint amiről te beszélsz, a NESARA előkészítésben, sőt még a NESARA pénzforrásokban is.

Te azt mondod, „Hogy sorakoztassam fel a csapatokat?” Ez az a kérdés, amelyen eonok óta értekezünk Mihály és én. Te felsorakoztatod a csapatokat, az emberek szívében levő szeretet, a vágyakozás okán, hogy nekik előre kell menniük, és teremteniük és építeniük kell, nem csak egyszerűen elfordulni, ez a bennetek rejlő, belső lélek-tudás a saját isteni küldetésetekről, és ezzel összekapcsolódva a nagyobb Isteni Küldetésről.

Tehát, nem arról van szó, hogy neked fel kell sorakoztatnod, vagy fel kell vidítanod az embereket. Az nem a te szereped. A te szereped az, amit te csinálsz. Az az, hogy egy kereső és szállító legyél, és kommunikátora az igazságnak. És ez az, amit te ma este csinálsz, mert az igazat szólod, megragadod az alkalmat, hogy egyszerűen azt mondd mindannyiuknak, hogy milyen mélyen csalódottak vagyunk.

Nem vágyom arra, hogy így szóljak, „Nos, mi van ezzel, vagy azzal?” mindannyiótok életében, mert az értelmetlen lenne, és az védekező lenne, és a védekezésnek nincs helye. Te odafordulsz hozzánk, és azt mondod,  „Ami ti megígértetek az nem vált valóra, és amit ti adtok nekünk, az nem elég.”

Azt az üzenetet meghallottuk, és cselekszünk annak érdekében, olyan módokon, amelyek mindegyikőtök esetében különbözőek. Igen, a gyógyulás előtt és után is, amelynek le kell játszódnia. Amit te érzel, hogy teszel az az, hogy egy megtört kapcsolattal dolgozol, amelyben megígérték neked, hogy fel fogsz emelkedni.

Amit te nem érzel és látsz, vagy nem rendezel egységbe, az az, hogy milyen sokat változtál. És én azt javasolnám mindannyiótoknak, akik hallotok, akár ma, akár a jövőben, hogy nézz magadra, és egyszerűen lásd mennyire másként érzel. Te nem az a személy vagy, aki voltál egy éve, két éve, öt éve, vagy az elmúlt hónapban. És te így szólsz, “Nem, múlt hónapban boldogabb voltam. Volt reményem. Azt hittem, hogy a világ el fog mozdulni.”  És amit mi elmondunk neked, az az, hogy az elmozdult.

Egészen és teljesen mozdult el? Nem. A közepén vagytok? Igen. Az folyamatban van. Te azt mondod “Nos, honnan tudhatjuk ezt? Hogy bízhatunk meg ebben?”

Mi megértjük, ha sokan fogják választani a várjuk ki a végét magatartást. És bizonyos módokon ez valójában még több terhet rak a fénymunkásokra, fény hordozókra, szeretet hordozókra, akik folytatják. Mert egy egész bolygó elmozdulásának erőfeszítése túl van a képzeleten. De pontosan ez az, amit mi teszünk. Ti már az Új Föld megteremtése és építése felé tartotok.

És ez az, ahol a béke, az öröm, a bőség és az új kezdetek vannak. És az az amiért azzal kezdtem ma este, hogy azt mondtam,„Isten hozott az új kezdetekbe.”  Az már megtörtént.

SB: Köszönöm. És az a szándékom, hogy rátérünk arra a témára, habár lehet, hogy nem lesz ma időnk rá. Lehet, hogy jövő héten kell azt elkezdenünk a mostani hét helyett.

SK: Igen, mert az fontos, hogy beszéljünk erről a csalódottsági, elbátortalanodási ügyről és a szükségletről. Igen, még ezen az oldalon is, mi megértjük, hogy mi az emberi szükséglet. És a sérülés. És az sokkal fontosabb, mint egyszerűen előre rohanni, és úgy tenni, mintha nem történt volna meg, vagy nem működött. 

SB: Köszönöm. Szeretnélek…megkérni téged, ha megtennéd, arra, hogy mondd meg mindazoknak, akik csatorna üzenetet küldenek — Hilarionnak, Metatron arkangyalnak, Saulnak — mindannyiuknak, hogy nekik le kellene zárniuk ezt a kínos helyzetet, amiben vagyunk, és szólítsák meg a helyzetet és ne engedjenek abból, és ne menjenek tovább más témákra, és ne tereljék el a figyelmünket. Ezt nem kell fénymunkásoknak címezni.

Például – és hidd el, nagyon kedvelem Saul-t, tehát nem próbálom őt kritizálni, és mindig nagy örömmel olvasom őt – de Saul azt mondta, hogy a történések összetéveszthetetlenek lennének, senki nem lesz csalódott. Nos, ez nem így működött, tehát Saul-tól például elvárnám, hogy ezt egyenesben megtárgyalná. És mások – SaLuSa valamennyire szóba hozta – de azt szeretném, ha a többiek is megtennék.  

Most két kérdésem van, amit szeretnék neked feltenni. Mindkettőt felteszem, hogy beoszthasd az idődet, bár biztos vagyok benne, hogy már tudod, mit fogok kérdezni. Tehát, az első kérdés, ha semmi különleges nem történne 2012.12.21-én, a mi szemszögünkből nézve, akkor miért nem figyelmeztetett bennünket előre a Company of Heaven [Mennyei Társaság]. Miért nem figyelmeztettek arról, ami megtörtént, ahelyett, hogy hagyták, hogy a sok Fénymunkások várjanak valamit? Ehelyett azt tudatták velünk, hogy a spirálban feljebb emelkedünk, és hogy ez hirtelen fog bekövetkezni. De most azt éljük meg, hogy nem így, hanem lépésben valósul meg, és nem emelkedtünk fel a spirálban. Miért nem figyelmeztettek minket, hogy mi történne, vagy nem történne december 21-én? Ez az első kérdésem. És a második kérdés az lenne, a Felemelkedés mely lépcsőfokai várnak ránk, akkor is, ha kifejezetten nem szeretnénk dátumokat kapni. Most már jól kigyógyultunk az időpontokból. Megéltük az utolsó, időpontokhoz való ragaszkodás elengedését. De anélkül, hogy időpontokba mennénk bele, a Felemelkedés milyen lépcsőfokai várnak ránk? Nos, ez a két kérdésem hozzád, Raj.

SK: Kezdjük az első kérdéssel. Menjünk vissza a kifejezett kívánságotokhoz, hogy ezek a különböző megbízható és tisztelt csatornáitok, akik sok tekintetben a mi kommunikátoraink, hogy a még megválaszolatlan kérdéseket szóba hozzák. Azt mondhatom erre nektek, hogy én, ahogyan Michael [Arkangyal]és különösképp Gabriel Arkangyal már kiadta a hívást, hogy erről beszélni szükséges és meg kell vitatni, nem csak megnyugtatás szükséges, hanem egy megfelelő megértése annak, ami valójában átszűrődött [az eseményből].

Így ez a kérés, ahogy azt ti is gondolhatjátok, nem közvetlenül került megvalósításra, hanem sürgősen ajánlottuk, hiszen nem avatkozunk a szabad akaratba, de kértük, hogy ez a téma szóba kerüljön. És ez természetesen pontosan az, amire te is kérsz most engem. Hogy miért nem figyelmeztettünk benneteket? Nos, első sorban, hadd mondjam azt – és nem próbálom kivágni magam, kedves szív – de mi azt mondtuk, hogy a Felemelkedés egy folyamat. És ti már hosszú ideje ebben a folyamatban tartózkodtok. 

SB: Egyetértek.

SK: De beszéljünk a valóban fontos problémáról. Miért nem figyelmeztettünk benneteket, hogy csalódottak lesztek, ha elmúlik december 21. ? Először is… hadd vezessem fel, amit mondani szeretnék, és igen, egyesek közülünk sokkal nyitottabbak és lényegre térők, mint mások, akik finomítják szavaikat [csatornákra utal]. De egy dologgal kapcsolatban, amiről ezen a csatornán keresztül értesültök az az, hogy nem, nem lesznek időpontok, mert ő [Linda?] új időpontokkal kapcsolatos szerződést kötött – de amit megbeszéltünk, hogy mostantól nyitottabbak leszünk bizonyos helyzetekben és lehetséges, hogy a dolgokat, amiket nem akartok hallani, mégis megosztjuk veletek, ahogyan mi látjuk őket és tudunk létezésükről, mert ti teljes jogú partnerek vagytok ebben a helyzetben. És nem tudjuk és soha nem is volt szándékunkban kevesebbként rátok tekinteni és veletek úgy bánni, mint teljes értékű partnerek. Tehát, miért nem figyelmeztettünk benneteket, hogy csalódottak lesztek? Mert az energia, az előre nyomakodás, amit velünk közösen teremtetek, olyan erős volt, hogy nem szerettük volna, ha a Mennyei Anya tervének kiteljesedésében, azt mondanánk nektek: „Várjatok egy percet, és fejezzétek be. Szakítsuk most félbe a dolgot és lélegezzük át.” Mert így…hmm…van egy mondásotok: „Homok került volna a gépezetbe” [Elakadt volna a fogaskerék.] Ez azt jelenti, irányítottunk benneteket? Nem, amit ez valóban jelent, édes angyalok, hogy vannak olyan idők, amikor még mi is meglepődünk. Igen, tudom, De így van. Ismerjük a Földről szóló tervet és annak megvalósítását, ahogyan más terveket is ismerünk. És hadd mondjam azt nektek, hogy a terv megvalósítása, Gaia és minden rajta található lényének Felemelkedése nagy részét teszi ki a végtelen és örök tervnek. Tehát, amikor ezt ebben az összefüggésben említem, értsétek meg kérlek, hogy amit mondok, az az, hogy minden időhöz sok-sok forgatókönyv és ösvény kapcsolódik, melyek egy egyéni életben, egy csoport életében és egy kollektív életében is megvalósulhat. A legfontosabb „autópálya”, ami a legfontosabb ösvényetek, a december végi közvetlen-forgatókönyv volt. Erre haladtatok, és mi is erre haladtunk. Ezt tisztázni kell. De útközben, egyidejűleg mindig vannak lejárók és döntések, ami letérítenek az autópályáról, szép tájjal övezett autóutakra. Nos, ti mint az univerzum Fénymunkásai nagyon elkötelezettek voltatok az autópálya iránt, ami a közvetlen út a Felemelkedéshez. És ezért van, amiért olyan sokan közületek már Felemelkedtek. Ti azt mondjátok, nem érzitek, vagy nem tudjátok [hogy felemelkedtetek-e]. Ez egy teljes megvitatást igénylő kérdés, de szeretnék 2012.december 21. témájáról beszélni. Az egyik ilyen kevésbé előrelátható és kevésbé kitaposott leágazásnak egyes csatornák tudatában voltak –nagy nyilvánosságot kaptak? Nem, de mégis megvitatásra került, hogy az egész emberiség felemelkedik-e. Nos, tudjátok vagy talán tudatában vagytok, hogy december 21-hez közeledve világosan úgy nézett ki, hogy körülbelül a népesség egyharmada – itt javarészt a Fénymunkások és Szeretetmegtartók közösségéről beszélünk- készen állt. És itt nem csak azokról beszélek, akik tudatosan vagy tudattalanul részt vettek a Felemelkedésben. Az elsődleges terv az volt, hogy a holografikus tapasztalatok tervével vigyük előbbre az embereket, miközben egyesek közben azt választhatják, hogy átköltöznek. Amit ti 11. sőt 12. órának neveztek, ekkor az emberiség kollektívájának szívéből egy kiáltás szakadt fel, ami egészen a [Mennyei] Anyáig hatolt, ami minket is meglepett. Ez a kiáltás azt mondta: „Egyesüljünk mindannyian.” A 12/12-es portál, a szív egységének megnyitása olyan nagyszerű volt, hogy senkit nem akartunk hátra hagyni, azokat sem, akik nem ismerik a Fény útját és nem azt választották.

Ti azt mondtátok – és nem kritizálni akarunk, mert ez a nagyszerűségeteket meghaladja – ti azt mondtátok: „Egyesüljünk mindannyian. És ha ez nem a közvetlen bekövetkezéssel egyenlő, akkor az is rendjén van, mert mindannyian azért jöttünk, hogy ezt együttesen hajtsuk végre. Tudunk-e így bármit is változtatni?” Őszintén szólva, a kérdés megvitatásra került és sok minden figyelembe lett véve, mint azt korábban mondtam, ez egy kisebb valószínűségű lehetőség volt. Az Anya a végtelen bölcsesség és könyörületesség Forrása, és így igent mondott [a kérésre].

Tehát nem figyelmeztettünk benneteket. Nem akartunk szándékosan félrevezetni benneteket, mert őszintén szólva, nem számítottunk rá, hogy az emberi kollektív ilyen nyílt és nagyvonalú és hogy ilyen szeretetteljesen fog reagálni, mint ahogyan tettétek.

Még én is, mint bolygószintű ’logos’ [szeretet], nem láttam előre a szeretet univerzális törvényének ilyen tökéletes vagy gyorsan előre haladó alkalmazását. Így a teremtés helyett – itt a velünk együttes teremtésről beszélek – így az általunk teremtett elosztás helyett, a kollektívban történt meg [a teremtés]. Hallottam és tőletek ott kint is hallom, hogy azt mondjátok: „Óh, remek. Mire számíthatunk? Tíz évre? Száz évre? Ezer évre?”

SB: igen?

SK: És én azt mondom, nem ezzel kell számolnotok. A változások már folyamatban vannak. De fontos, hogy megértsétek: ez az oka annak, amiért nem figyelmeztettünk előre benneteket. Lehetséges volt? Igen? Számítottunk rá? Nem.

SB: Értem. Talán közbeszólhatok Raj, mert szorít az idő. Ez nehezen lesz eladható a Fénymunkásoknak, hogy amit vártunk, az azért nem következett be, mert mindannyian egyesültünk és megkértünk mindenkit, hogy haladjon előre, mert ebben még nincs tapasztalatunk.[?]

Azt gondolom, ez bizonyíték is és jó volna, ha te is biztosítanál minket valami kézzel foghatóval, azzal kapcsolatban, hogy ne hagyjunk fel a munkával azt képzelve, hogy ez a fejünkben megszületett fantázia vagy összeesküvés, hogy mindez valóságos és invesztáljunk továbbra is ebbe a munkába, mert segítségünkre van.

Tehát visszalépek a kérésemtől, hogy a Felemelkedés lépcsőfokairól beszélj. Visszatérhetünk rá, majd egy későbbi műsorban. De mielőtt befejezzük, szeretnék rákérdezni a csatornázó, Linda helyzetére. Linda vett magára talán a legtöbb káromlást a csalódott Fénymunkások miatt és a régi sértegető vádaskodások újra felbukkantak. És ő, mint tudod… Ő valóban a legkeményebb utat járja közülünk. Talán beszélhetnél Linda helyzetéről és szolgálatáról a Fénymunkásoknak és egyes kígyózó benyomásokat helyesbíteni, hogy ezreket csapott be és így szörnyű helyzetbe hozta őket stb. Beszélnél erről kérlek?

SK: Ez a csatornázó minket szolgál. Igen szándékosan használom ezt a szót. Ápolt [lélek] és önként jelentkezett. Ez az oka, amiért a Földre jött, hogy a ’Council of Love’ [Szeretet Tanácsa] hangja legyen, ahová, mint azt te is tudod, mindannyian tartozunk. Több ízben tett nagy bátorságról tanúbizonyságot és soha nem próbálta átdolgozni, amit közvetítésével mondtunk, akkor sem amikor voltak olyan idők, amikor a Lindon Dillon nevezetű lény egy része összerezzent és azt mondta: „Óh, ezt nem hiszem el.” és mégis a legeslegelső frontvonalba állt, még ha ezt nem is akarta, mert volt olyan része – mint ahogy mindannyiotoknak van –  mely nem csak ebben az életben, hanem sok életen keresztül szenvedett ez miatt és túl drága árat fizetett érte [megbélyegzésre utal –ford. megj.].

És igen, igyekszünk megvédeni őt és védőburokkal vesszük körül. És tisztában vagyunk vele, hogy ez [a munka] nagy áldozattal jár, és nagy ára van – a személyes vagy privát életére, a barátságaira és ismeretségi köreire és még a pénzügyi helyzetére való tekintettel is. Feladta az életét és a szolgálatunk frontvonalának élére állt.

És egyesek, mint te kedves Steve – mit kaptok ti? Szeretetet, megértést és gúnyolódást. Elpártolást és hamis vádakat. Tisztában vagyunk vele, hogy mit teljesített. És tisztában vagyunk kívánságával, hogy sok-sok helyről visszahúzódhasson és egyszerűen visszatérhessen privát életéhez. De amikor felhívtuk rá a figyelmét és azt mondtuk neki: „Nem. Gondolj arra, hogy nem ez az oka, amiért itt vagy.”, ekkor tovább folytatta a munkát, néha kimerülten, néha erőben felvértezve.

[Zene – zárás]

De [az őt ért] kritika nekünk szól, nem neki.

SB: Minden világos. Nos, köszönöm neked Raj. Jövő héten a Felemelkedés további lépcsőfokaival foglalkozunk és az új Föld felépítésével. Köszönöm, hogy itt voltál.

SK: Menj szeretetemmel és menj békével.

SB: Köszönet, Raj.

SK: Isten veled.

SB: Isten veled.

[Vége]

Lábjegyzet

(1) Itt idézetek találhatók, ahol Forrásaink vagy 2012. december 21-t idézik vagy olyan erős benyomást keltenek, hogy sok minden fog történni ezen a napon és hogy nem lesz késlekedés.

SaLuSa:„A magasabb hatalmak biztosítottak róla, hogy felkészültetek a Földanyával való Felemelkedésetekre. Most már számoljátok a napokat december 21-ig, ez pedig egy mélyreható történés lesz, egy olyan tapasztalat, ami egy életciklusig, valójában több életciklusig eltart.” (SaLuSa, 2012.december 14.)

Saul: „2012. december 21-i dátum sokak fejében jelen van, mint az emberiség felébredési pillanatának közeledése. Az elvárások nagyok, mivel sok mindent megígértek, és jelen van a félelem is, hogy nem elvárásaitok szerint teljesednek a dolgok. Ne aggódjatok.  Ami történni fog, az elvárásaitokat meghaladja. Nem lesz csalódás, mert egy új időszak veszi kezdetét, hatalmas előrelépések történnek az életminőség javítása terén, akik jelenleg szegénységben élnek képessé válnak komfortban és biztonságban élni, mely minden ember elvitathatatlan joga.” (Saul, 2012. december 16.)

Hathorok: „Hallottatok a felgyorsult ciklusotok döntő dátumáról, 2012. december 21-ről, de amire folyamatosan fel kellene hívnunk a figyelmet és meg is tesszük, hogy a sok információ, ami ezt megelőzi, az a régi énjeitek integrációjából származó felemelkedési eredményéről szól.” (A Föld szoláris asztrál szintjének Hathorjai, Wes Annac csatornázása 2012. május 18. http://aquariuschannelings.com.)

Michael Arkangyal „Szeretettek, mindannyiotokat meghívjuk, hogy legyen jelen a nagy ünnepségen, az ÚJ Föld valóságának felavató ceremóniáján:11/11/11-én, 12/12/12-én és 12/12/21-én.”(Michael Arkangyal, Kezdet és Vég: Az Isteni fény szent egyesülése, Celia Fenn csatornázása, 2011. július 25.)

Michael Arkangyal: „Amiről itt beszélünk, az az emberek félelme. Félelmük a „mi lenne ha”-t illetően. Nem létezik a „mi lenne ha” , csak az ettől való félelem. …Mi történik, ha mindez egy valamiféle kozmikus vicc. …Azt nem mondjuk, hogy nem kedveljük a vicceket. Szeretjük őket. De a mi felfogásunk a viccről különbözhet a tiétektől. De egy vicc, soha nem lehetne vicc, mely oly sokakat megsebezne. … Ez a [Mennyei] Anya terve. És nem létezik a majd később vagy a késlekedés terve.” (Michael Arkangyal, Linda Dillon közvetítése, Steve Beckow interjúja, 2012. augusztus 17.)

Mennyei Anya: „Nos, nem tudjátok örökké halogatni ezt a szituációt! Ez egy döntési helyzet. Ez egy konvergencia. Tehát, néhányak számára lassabb lesz, és így ők azt fogják mondani, hogy a Felemelkedés egy lassú folyamat. De néhányak számára hirtelen lesz. És ez a konvergencia – ez az isteni konvergencia – már december 12-én elkezdődik. Már minden kész.” (A Mennyei Anya beszél 12/12 és 12/21 jelentőségéről és az ő ez idő alatti hozzánk intézett kéréséről, Linda Dillon csatornázása, 2012.decmeber 11. http://the2012scenario.com.)

Csatornázta: Linda Dillon

Magyar nyelvű fordítás: Golden Lotus & Scarlett

Forrás: http://goldenageofgaia.com/2013/01/sanat-kumara-our-heartfelt-apologies-to-the-disappointed/#more-160035

http://www.blogtalkradio.com/inlight_radio