HERAK a Szíriuszról / 2013. 01. 11. 

Frank Scheffler közvetítése

Újévi üdvözlet a Fény Galaktikus Föderációjától a 2013-as évre!!

Kedves Fénytestvérek, legyetek üdvözölve.

Legelőször is a legszeretetteljesebb jókívánságok a FGF-tól az új földi 2013-as esztendőhöz.

Gaia Úrnő végrehajtotta az univerzum valós idejében az ugrást veletek, a hologram, amiről már korábban beszámoltunk, eltávolításra került. Most újra az univerzum teljes energiaállapotában tartózkodtok, így most a Hangok, a színek és árnyalatok az elkövetkező hónapok folyamán lassan energiatesteitekkel tovább harmonizálódnak. Az úton minden nappal előbbre juttok, az utóbbi idő minden kezdeményezése tovább mélyíti gyökereit, mindenki számára, akik a „tudást” önmagukban keresik.Ez az új év, a szívből fakadó szeretet teljes kifejeződése lesz, és ezek az energia pályák általatok továbbra is a morfogenetikus mezőbe kerülnek raktározásra. Ne engedjétek magatokat kibillenti az egyensúlyból, ebben a sötét évszakban [német a csatornázó, tehát az északi féltekére utal] úgy tűnik, mintha minden  kártyalap vesztést hozna, de minden Fénymunkás, aki a hitét a Fényre, a szeretetre és a békére fókuszálja, eltántoríthatatlanul halad előre.

Ezen illúzió miden elválasztó dolga pillanatnyilag kitartóan visszatart még mindent, azonban a következő hónapokban az erőteljes napaktivitás tovább fokozza az energiabevitelt. Ha a vonat [gépezet] beindul, már nem lehet megállítani. Még ha a látszat csal is. Soha nem fogtok már visszaesni a régi magatartásmintákba vagy az utóbbi idők korlátaiba, mivel Ti a legbensőbb késztetésből cselekedtetek. Ezért tartsátok az irányt és ne hagyjatok alább a rezgésszintetek növelésével és folytassátok a benneteket korábban sem szolgáló energiák leadását.

Mint azt már korábban említettük, a napaktivitások ebben a pillanatban elcsendesedtek, így a fő feladatunk jelenleg a sötét aktivitások – a katonai akciók – felügyelete, mely a Ti Bolygótokat érinti, ill. adott esetben a beavatkozás. Az utóbbi időben további fegyverek kerültek megsemmisítésre, mely a konfliktusövezeteket: Izraelt és Szíriát érinti. Minden figyelem továbbra is az atmoszférára irányul, hogy tovább tisztuljon. A hajók nagy száma Napkörüli pályán kering, hogy a következő napaktivitást felügyelje, és hogy fenntartsa a stabilitást.

Fehér-arany Krisztus-Fénnyel hozzuk el Nektek legjobb kívánságainkat.

Úgy legyen.

SELAMAT Herak Szíriusz

Csatornázta: Frank Scheffler

Magyar nyelvű fordítás: Scarlett

Forrás: http://sternensaaten.de