Arktúrusziak / 2012. december 28.

Suzanne Lie közvetítése

Az észlelés fókuszpontja 3. rész-

Tapasztaljátok meg észlelésetek legmagasabb fókuszpontját

 Talán úgy hiszitek, hogy világotok ugyanaz maradt, mint volt, de nézzetek mélyen befelé és akkor felismeritek, hogy erőteljesen megváltoztatok. Miközben korábban néztetek befelé: figyelmeztetést [riadót] érzékeltétek, hogy óvatosak, sőt hallgatagok legyetek, most azt az üzenetet találjátok, hogy valami megváltozott. Még nem tudhatjátok, hogy mi ez a Valami. De biztonságérzetet ad, mint ahogyan korábban a figyelmeztetés [riadalom] érzése volt tapasztalható helyette.

Testetekben az adrenalin, mely sok okból kifolyólag áramlott ebben az életben és a legtöbb földi inkarnációtok során, most visszavonulót fúj. Ez miatt érzitek magatokat annyira fáradékonynak és valószínűleg idegesek vagytok és dühkitöréseitek is vannak minden belátható ok nélkül.

2012.12.22-én egy olyan világra ébredtetek, mely látszólag nem változott, de nem voltatok tudatában, hogy valóban mekkora győzelem volt a „SEMMI”. Nagy csaták mentek végbe, mentálisan és fizikailag is és sok élet elveszett a láthatatlan harcban, hogy a Földet az Én [ego] sötét szolgálatától megmentse.

Ezért egy változatlannak tűnő világban való ébredés, egy olyan valóság jele, ahol a Fény győzedelmeskedett és tudatotok [ebbe] a rezonanciában teljesedett ki! Emlékezzetek, a Felemelkedés nem egy bizonyos hely elhagyásával egyenlő, hogy egy másikra távozzunk. A Felemelkedés azt jelenti, hogy az észlelésetek fókuszpontját egy magasabb rezgésszintű valóságban horgonyozzátok le.   

Világotok árnyoldalán még jelen van a sötétség, láthatatlan erők által táplálva. De ti Felemelkedtetek ezen valóság csápjai közül. Tudjátok, hogy ez az igazság, mert miközben a folyamatos riadót éreztétek lényetek legmélyén, most a belső biztonságot érzitek. A 1996. és 2003. közötti évek voltak a legsötétebbek Atlantisz bukása óta. Ezek az évek sötétebbek voltak, mint a világháborúitok, mert ebben az időszakban az egész bolygótok a teljes uralom és/vagy rombolás szélén állt. Ez a valóság még létezik, de egy sokkal kisebb frekvenciában [arányban]. Azonban kezdenek bezáródni az alacsonyabb „élet”-verziók a bolygón. A kozmikus tér területén, amiben a Föld most mozog, túl erőteljes a valóság azon frekvenciáknak. Ez az egyik oka, hogy létezésüknek vége szakad.

Kedves Felemelkedők, a tudatotok nyugodt és látszólag egyéni kiteljesedésének folyamata az oka, hogy a sötétségből kivezető szabadság győzelme a ti kezetekben van. A puszta tény, hogy olyan sok csoport nyitottan és nyilvánosan szerveződhetett, hogy közösen meditáljatok szeretetet küldve Gaia-nak, a bizonyíték arra, hogy bolygószintű tudatotok egy oktávval magasabb szintjére teljesedett ki.

Másodsorban fogalmuk sem volt [van] az embereknek a világotok állapotáról, mert a tömegtájékoztatást követik, ahelyett hogy az interneten vagy ÖNMAGUKBA nézve tájékozódnának.

Valóságotokban minden egyes nappal egyre több megmagyarázhatatlan változás jut a tudomásotokra. Ezek a változások nem azért történnek, mert a Föld változott meg, hanem mert a ti észlelési fókuszpontotokat a Föld számtalan valóságnak egy magasabb frekvenciájára emeltétek. 

Harmadik dimenziós szokásaitok és hiedelmeitek feladása, hogy rajtatok kívül létezik életetek, a KULCS, hogy többdimenziós Lényetek egy magasabb frekvenciáján tartsátok meg észlelési fókuszpontotokat.

Harmadik dimenziós Énetek általában rajtatok kívül keresi, hogy hogyan működik életetek. „Be vannak fizetve a számláim? Szép a házam? Jó a munkám? Ezek mind olyan problémák, amik az illúzió alapjain nyugszanak, a rajtatok kívül található életre. Szerencsére kezditek felismerni (kezdtek emlékezni), hogy életetek igaz értékelése belülről történik.

Azok, akik az utolsó évtizedek extrém sötétségének létét figyelték, a külső világban kerestek vigaszt, mert amikor befelé fordultatok, hogy az életet kutassátok, csupán félelmet és sötétséget találtatok. Tehát gyakran a külvilágra koncentráltatok, jó munkahely, szép házak és sok játékszer, hogy eltereljétek a belső félelemről a figyelmet.

Ez a belső szorongás NEM az egyéni depressziótok vagy mentális betegség jele volt. Ez a szorongás a valós észlelése volt annak, ahogyan a világotok harcolt a LÉNYETEK-kel. De amikor tudatosan felismertétek, hogy belső érzéseitek egy olyan ijesztő igazságra vezethetők vissza, az ebből fakadó depressziótokat és gondjaitokat az eltökéltségetekkel lecsökkentettétek, hogy tovább folytathassátok utatokat.

Szeretnénk, ha tudnátok, hogy ti MOST az elutasítás fátylát levethetitek.

Belső, mélyről jövő vagy, hogy elveszítitek a munkahelyeteket vagy sem.

A mély belső szorongás egy valós reakció volt a titkos világra, ahol boldogok voltatok, hogy nem vagytok életben [inkarnálódva]. Ti, csodálatos Felemelkedőink nagyon jól végzitek a munka rátok eső részét.

Úgy csináltatok és/vagy azt hittétek, hogy az élet az, aminek látszik, miközben megpróbáltátok tudatotokat Lényetek magasabb kifejeződési formái felé tolni. 

Gratulálunk, sikeresek voltatok. Nem csak a harmadik dimenzió valóságának szélén maradtatok, hanem belső tudatotokat többdimenziós Lényetek valós, magasabb dimenziós kifejeződései felé tágítjátok. Ezzel támogattátok Gaia-t, sokkal jobban, mint az elképzelhetitek.

Gaia testén belül [számotokra eddig] ismeretlen háborúk folytak. A Lemúriaiak ígéretesen rezegnek együtt az 5. dimenziós kifejezésformáikkal és belső városaik nagy Fényével képesek voltak kiegyenlíteni a sötétséget. Szerencsére a Sötétek legtöbbjét legyőzték. És a Föld is forog, ami javarészt a lakóinak köszönhető, akik megtartották Gaia magasabb tudatának a Fényét a legsötétebb éjszakáin keresztül.

 

Döntésetek, hogy nem vagytok tudatában, hogy mi történt, jó taktika volt, hogy lecsökkentsétek szorongásotokat. De ezzel a depresszióval és szorongási tünetekkel kellett fizetnetek, melyek alaptalannak tűntek. Szeretnénk benneteket még egyszer emlékeztetni, hogy félelmeitek valóban reálisak voltak. Miközben Gaia a valóság magasabb frekvenciáiban mozog, ezek közül a tények közül még több fog napvilágot látni. Sok ember van még, akik az aktuális észlelelési fókuszpontjuk alatt rezegnek, akik inkább magukban kételkednek, mint hogy szembenézzenek az illúzióval, mely elegendő biztonságérzetet kölcsönöz, hogy tovább folytassák életüket [a régi kerékvágásban]. Ebből az okból kifolyólag sok magasabb rezgésszintű dolgot, mint a galaktikus segítséget, a NESARA-t, technológiákat és más előnyöket visszatartottak és nem hoztak nyilvánosságra az általános médiákban.

Közületek azok a Felemelkedők, akiknek szükségszerűen meg kellett ismerniük a keresett igazságot, a Földért vívott szörnyű harcot, most azzal a tudással jutalmazzák, hogy nem vagytok egyedül. Fokozatosan tudatában lesztek, hogy világotok egy hihetetlen átváltozás küszöbén áll. Mert megengedhettétek magatoknak, hogy megismerjétek a szörnyű igazságot, most megismerhetitek a dicsőséges megvalósítását, amit TI teljesítettetek. Sajnáljuk, hogy az igazságnak még egy olyan frekvencián kell maradnia, ahol csak azok ismernek rá, akik tudatukat arra a rezgésszintre hangolják rá. Megértjük, hogy már elegetek van a várakozásból. De emlékeztetünk benneteket, hogy NEM vártatok ölbe tett kézzel, hogy ti egyedül spontán egy Új Világba emelkedhessetek. Most felismerhetitek, hogy bátor harcosok voltatok, akiknek blokkolniuk kellett a belső igazság rejtett ellenségét, mert eltökéltségeteket szétzilálta volna és/vagy biztonságotokat veszélyeztette volna.

Ezért csupán annyi igazságot szívtatok magatokba, amennyit a számtalan hazugság és becsapás valóságában fel tudtatok dolgozni és mindennapjaitok során egyensúlyba hozhattatok. Most, miután a hétköznapi tudatotokat összekapcsoltátok a magasabb szintű Lényetekkel, elértétek az Egység-tudat biztonságát, mely összeköt benneteket más Felemelkedőkkel és Gaia-val. Ezért mondhatjuk azt, hogy nem szenvedtetek pszichoszomatikus betegségekben.

Ehelyett TI, bátor többdimenziós harcosaink, megpróbáltátok figyelmen kívül hagyni azt, amin nem tudtatok változtatni. Arra koncentráltatok, amit meg tudtatok változtatni, ami a földi testetek és Gaia földi teste volt. Gratulálunk Kedveseink, győztetek!

Azonban azt érezzük, hogy sokan azonnal fel akarnak ébredni, hogy az Új Földet a hálószoba ablakból láthassák. KÉRLEK, folyamatosan tartsátok fenn ezt a kívánságot, de ne csalódottsággal, hanem az Egység-tudatotokkal, hittel, elvárással, örömmel és feltétel nélküli szeretettel tápláljátok. Megtanuljátok elfogadni azt, amire a számtalan életidőszakotok alatt vártatok.

A türelmetlenség érthető, sőt normális, de nem hatékony a manifesztációs folyamatotokban [teremtésben]. Épp most bukkantatok elő a sötét barlangból, ahol az árnyékot véltétek valóságnak. Miközben felemelkedtek ebből a barlangból, még nem kalibrálódott az észlelési képességetek a fény frekvenciájához, ami fizikai szemetek számára még vakító.

Ezért érzékelitek azt a valóságot, amit megszoktatok. Ahogyan ragaszkodtatok lelki üdvötökhöz belülről reménykedve az elmúlt évek során, arra kérünk, hogy tartsátok meg ezt a reményt, miközben érzékelésetek újrahangolódik, hogy megtarthassa a táguló tudatállapot rezgésszintjét.

Megértjük, hogy sokan közületek nem tudják, hogy tudatotok kitágult az 5. dimenzióba. De ha rátaláltatok erre az üzenetre és be is tudjátok fogadni [igazságát], akkor láthatatlanul, de valóban átléptétek ezt a küszöböt.

Látjátok Kedvesek, TI vagytok az ÚJ Föld, mert kitágítottátok pompás tudatotokat az Egységbe, hogy az egész bolygót összefogjátok.

Tudjátok, mennyire szeretik Gaia-t galaktikus körökben? Ti vagytok MOST ebben a valóságban, amiért számtalan inkarnáción keresztül küzdöttetek és amire vártatok. Az észlelési fókuszpontotok folyamatosan rajtatok kívül van, a fizikai világra összpontosítva. Ezért nyissatok ablakot a földi testeteken és adjatok lehetőséget a legmagasabb Fénynek, hogy aktiválja belső érzékeléseteket. Így befelé láthattok, hogy megtalálhassátok az észlelésetek legmagasabb fókuszpontját. Ekkor kapcsoljátok össze magasztos szíveteket ezzel a tudattal és nyissátok ki Harmadik Szemeteket, hogy láthassátok az Új Földet, akik TI vagytok.

Ti érkeztetek meg most a valóságotok új fázisába. Ami megváltozott, az a belső kauzalitás [ok-okozat viszony], mely a valóságotokban fejti ki hatását.

Gaia a 4. dimenzió kauzális szintje felé mozog. Ezért a 3. dimenziós ok-okozat viszony egyre csökkenni fog, addig a pontig, amíg tudatállapototok azonnal manifesztálni [teremteni] fog, hogy valósággá váljon az, amit érzékelni akartok. 

A legfontosabb, hogy a sötétség világosodik, és a Fény kiárad. Ez a kiáradás érezhetővé válik földi testetekben és a mindennapjaitok során is. Testetek minden egyes nappal egyre jobban és jobban megváltozik, és miközben ezt teszi, egyre több észlelés hozzáférhetővé válik. Miközben az ok-okozat közötti összefüggés egyre jobban beszűkül. Gondolataitok Fényként jelennek meg és az ellenállás áramlóvá és időtlenné válik.

Kiteljesedettebb észlelésetek eltolódik, melyet 100%-ban ti uraltok. Ezért nem történhet semmi, ami kívülről akadályozhatná ezt a folyamatot. Ezen felül a belsőtök lassan, de biztosan [stabilan] megváltozik. Fénytestetek minden nappal egyre erősebb lesz, ez miatt a harmadik dimenziós valósággal való interakció egyre zavaróbbá válik.

Felismeritek, hogyan kapcsolódik tudatotok a teremtésbe. A kimondott szavak egyre korlátozóvá válnak és arra vágytok, hogy feltétel nélküli szeretetben és békében éljetek. Sok összetevője van a látszólagos harmadik dimenziós világotoknak, melyet már áttolódott az ötödik dimenziós rezonanciába. Felismeritek életetek ezen területeit, mert együtt éreztek vele és /vagy mert a feltétel nélküli szeretet érzéseit teremtitek meg.

Ez a feltétel nélküli szeretet lehet nem rögtön olyan, mint az a szeretet, melyet mi Galaktikusok és Égiek a csoport-tudatunkból felétek áramoltatunk, de ez egy nem feltételekhez kötött szeretet.

Ha emlékeznétek rá, hogyan vezessen benneteket ez a feltétel nélküli szeretet, hogy átadjátok neki életetek minden problémáját, akkor védő auraként ölel körbe benneteket a feltétel nélküli szeretet frekvenciája.

Ez a védelmi aura lehetővé teszi számotokra, hogy nagyon bátrak legyetek. Így még jobban bíztok ÖNMAGATOKBAN. Nem könnyű a 3D-s védőpajzsotokat letenni, hogy egy másik helyzetbe kerüljetek. Már számtalan életet éltetek le támadó hozzáállással. Ezért nehéz számotokra teljességében uralni a többdimenziós erőtöket, hogy minden félelmeteket MINDEN helyzetben félretehessétek. Az egyik legnagyobb kihívásotok valóban az, hogy TUDJÁTOK, többdimenziós lények vagytok, mely a 3D problémákon kívül létezik [rezeg]. 

Többdimenziós LÉNYETEKET magasabb frekvenciaként, egy hangként, egy színként, egy rezgésként, egy energiaként élhetitek meg és/vagy magasabb intelligenciaként. Miközben megismeritek a veletek született képességeteket, könnyen megtaláljátok helyeteket ezekben a helyzetekben. Ez a védő frekvencia, ami „BENNETEKET körülölel”, felismer minden helyzetet, ami saját teremtésetekként érkezik életetekbe. Ha életetekben problémátok van, akkor ti teremettétek ezt a problémát, hogy tanulhassatok és/vagy emlékezzetek.

Tisztában vagyunk vele, hogy azok számára hűvösen hangzik

ez a magyarázat, akik még nem ébredtek valódi LÉNYÜKRE. Olyan valóságban élnek, ahol létezhet valami az ő „ellenőrzésükön kívül”. A kontroll át/elengedése nem okoz gondot a Felemelkedett Mester-Éneteknek, mivel a 3. dimenzió a rezgésszintetek alapvonala alatt helyezkedik el. Ha vízben vagytok és egy cápa jön, akkor pl. képesek vagytok megemelni a rezgésszinteteket és láthatatlanná váltok a cápa számára. Ezen felül a cápa fogai nem sebezhetnek meg benneteket, mert egyszerűen áthaladnak az aurátokon.

Sokan közületek olyan tapasztalatokra tesznek szert, amikor egy fél oktávval rezegtek magasabban a környezeteteknél. „Azon a helyen” és „azokkal az emberekkel” vagytok, de egyszerűen felette helyezkedtek el, mintha egy álmot figyelnétek. Más szavakkal, rezgésszintetek nem szinkron [nem egyezik meg] a fizikai világgal. Először nem fogják észrevenni ezt az emberek, mert éppen ott láttak titeket és azt hiszik, hogy még ott vagytok. Ez lesz igaz rátok is.

Először azt hihetitek, hogy még együtt rezonáltok a 3D-vel, de furán eltávolodva és „csak félig-meddig” jelen. Ne ítélkezzetek, ha ez megtörténik és próbáljatok meg erre összpontosítva „figyelni”. Bizonyosodjatok meg róla, hogy testetek biztonságban van és engedjétek, hogy fizikai érzékleteitek és figyelmetek lassan eltolódjanak. 

Jobb, ha lassan tolódik át, mint gyorsan, különben a félelem megjelenhet tudatotokban, ha túl gyorsan történik, mert azt érezhetitek elveszítettétek a kontrollt. Próbáljátok meg tudatosan felismerni ezeket az élményeket. Maradjatok nyugodtak és lélegezzetek lassan, hosszú kilégzésekkel. Ha testetek veszélyben van, pl. autóvezetésnél vagy az utcán sétálva, húzzátok vissza figyelmeteket fizikai testetekhez és 3D-s életetekbe. Amikor megtanultatok [autót] vezetni, először a fékezést és a kormányzást kellett megtanulni, mielőtt teljes gázt adhattatok volna. Ez a szabály vonatkozik itt is. Először meg kell tanulnotok, hogyan lehet megállítani ezt az élményt, és hogy hogyan vezessétek testeteket és tudatotokat. Így szerzitek meg az uralmat a folyamtok felett, és sem a kétség, sem a félelem nem állíthat meg benneteket.

Megtanuljátok új módon élni életeteket. Ha rendszeresen meditáltok, akkor egy sokkal bizalmasabb viszonyt alakítotok ki Lényetek magasabb kifejezésmódjaival. Lényetek ezen kifejezésformái segíteni fognak, hogy emlékezzetek arra, amit már a legmagasabb szintű észlelési fókuszpontotokban tudtok. Vezetésetek nélkül azt hihetitek, hogy tanultok. A tanulás egy hosszadalmas folyamat, miközben az emlékezés egy azonnali tapasztalat lehet. Sokaknak lesz ilyen azonnali tapasztalatuk, de annyira kétkednek benne, hogy később el is felejtik, míg tovább nem haladnak a mesterré válásukban.

A kétség lesz a legnagyobb ellenségetek, mert félelemnek álcázva magát a Lényetekbe vetett hiányzó bizalmat testesíti meg. Ha érzitek a kétséget, küldjetek önmagatoknak feltétel nélküli szeretetet, feltétel nélküli megbocsátást és feltétel nélküli elfogadást. Nincs sürgetés, mert az idő megszűnik. Igen, világotok sok tekintetben ugyanaz marad, de valóban úgy is ÉRZITEK? Túléltétek a fizikai világot és még bőségben is élhettetek, ha hallgattatok magatokra és belső megérzésetekre, és e szerint cselekedtetek.

Megtartjátok ezt a „szerszámot” [gyakorlatot] és csiszoljátok vele tudásotokat. Miközben kapcsolatba léptek környezetetek magasabb frekvenciáival, megérzéseitek tovább finomodnak. Mindegy mennyit tanultok másoktól, legyetek mégis önmagatok saját és legjobb tanára. Megtanultátok és/vagy emlékeztetek hogyan kell járni. Gyakran elestetek, de tovább gyakoroltatok. Most futni tanultok meg, elesni, talán gyakrabban is. De mások társaságában vagytok, akik szintén ilyen apró lépéseket tesznek előre.

Fontos, hogy folyamatos vezetést és védelmet kapjatok Lényetek magasabb kifejezésmódjától. Kezdjétek napotokat az felsőbb Lényetekkel való kommunikációval, gyakran gondolkodjatok el felsőbb Lényetekről, olyan gyakran ahogy csak napotok megengedi. Gondoljatok felsőbb Lényetekre, amikor félálomban vagytok és amint felébredtek. Csak a harmadik dimenziós tudatotok gondolja azt, hogy mindent egyedül csináltok. Miközben tudatotok kiszélesedik a théta és delta hullámok frekvenciájára, szükségét érzitek, hogy egyesítsétek tudatotokat energetikailag Lényetek magasabb dimenziós kifejezésmódjaival.

Miközben növekedtek és értékelni tudjátok a magasabb tudatállapotokat, osszátok meg ezeket az élményeket másokkal és /vagy egy csoporttal. Erősebb kötődést éreztek majd a természettel, a növényekkel, az állatokkal, vizekkel és még az éggel is. Gaia-t egy bensőségesebb módon ismeritek meg, átérzitek, hogy az bolygó élettel teli és boldog, hogy veletek kommunikálhat. 

Emlékeztek arra, hogy gyerekként, mennyire megfogott egy pók a hálójában vagy egy fán ülő madár? Visszatértek az ilyen típusú érdeklődéshez, mert visszatértek az Isteni gyermek ártatlanságához és tisztaságához. Az Isteni gyermek eme tisztasága és ártatlansága fogja meggyógyítani a 3. dimenzióban eltöltött hosszú tartózkodásotokból származó sebeiteket. Ezért egy gyermek szemein keresztül tekintve ismerjétek meg a kitáguló valóságot, hogy megleljétek MINDEN MOST- pillanatban a csodákat és a kalandokat.

Gratulálunk szeretett családjaink.

Isten hozott itthon, valódi LÉNYETEK.

 Az Arktúrusziak.

Boldog Új Évet. Boldog Új Életet. Boldog Új Földet.

Csatornázta: Suzanne Lie 

Magyar nyelvű fordítás: Scarlett 

Forrás: http://suzanneliephd.blogspot.co.uk/

 

 

Reklámok