Mihály Arkangyal 2012. december 21-ről és más felemelkedéssel kapcsolatos kérdésekről 2. rész

Közzétette: Steve Beckow / 2012.12.26. / the2012scenario.com 

AA-Michael-55https://kristalyhang.wordpress.com/2013/01/03/egy-ora-egy-angyallal-2012-12-26-1-resz/  Az 1. rész folytatása

AAM: Nos, beszéljünk rólad!

S: OK, szükségem van tudatosságbeli emelkedettségre, mivel nem tudok többé arról a szintről írni, ahol vagyok. Az elme, mely azokat a bejegyzéseket készítette a honlapon, kifogyott – hogy így mondjam. Képessé kell válnom arra, hogy elérjek egy mélyebb vagy egy másik helyet.

AAM: Igen, ez egy új kezdet! Ez egy teljesen új kezdet! A mi perspektívánkból – és nem valótlan dicséreteket akarunk elhinteni, de – amit a mi platformunk [a 2012 Scenario] a 2012-es év folyamán elért a közösségépítésben, a szívek megnyitásában, az emberek gondolkodásmódjának és látásmódjának megváltoztatásában, ami megtételére felkészültek, ahogyan egy új földi közösséget építenek, ahogyan a régiből az új felé tolódnak, rendkívüli! Ezt ti úgy neveznétek, hogy látványos [szemmel látható]!

[OK, ezt itt abbahagyom, mert arról szól ez a rész, hogy mit tettünk. Ha az emberek úgy akarják látni, hogy őket szolgáltuk akkor, az nagyszerű!]

Ezekre a dolgokra vágyunk! Tehát a mi oldalunkon rengeteg bizonyíték van! Igen, sokan vannak, akik még visszamaradoznak [késlekednek], de ez ismeretes, várt és előre jelzett dolog! De azzal kapcsolatban, amit te kérdezel, és amiről beszélsz, két dolog van; a kiterjedés, a darshan [a „darshan” az isteni megjelenést, víziót jelenti] és az új téma, mivel egészen jól mondod, hogy minden el lett mondva és itt az ideje egy új kezdetnek!

S: Igen, egyetértek!

AAM: Tehát elsőként a megnyitás jön. Most szeretném azt sugallani neked, hogy nem a régi harmadikban [dimenzióban] vagy. Van fizikai megtapasztalásod, de ez nem a régi harmadik-szerinti! De mindamellett megnyílsz majd és egy látásmóddal fogsz továbbmenni az új világ [valóság] felépítése irányában!

S: Oké! Nos, ha egyszer letesszük a [telefon]kagylót Uram, akkor nincs tovább kapcsolatom veled, hogy tudatában legyek annak a pontnak a következő ülésig, így…

AAM: Nem! Nekünk szükséges ezt a csatornát nyitva tartanunk!

S: Melyik csatornát, Uram?

AAM: A te csatornádat!

S: De nem vagyok tudatában annak, hogy beszélek veled!

AAM: De tudatában vagy az írásnak és időnként tudatában vagy annak, hogy csatornázol engem!

S: Igen, ó, igen! Uhhh!

AAM: Tehát amikor leteszed a kagylót és úgy gondolod, hogy most az én beszélgetésem Mihállyal véget ért, akkor arra kérlek, hogy a mai nap során valamikor – mivel tudom, hogy sok elfoglaltságod lesz – oszd meg ezt az információt…

S: Igen, hogyne, Uram!

AAM: …de arra kérlek, hogy szánj ma időt arra, hogy egyszerűen a legmélyebb meditációs állapotba mész. Nincs folyamat, nincs semmi, csak fogadd be! Engedd, hogy egyszerűen hozzád jöjjek!

S: Rendben! Oké! Lehetőségünk van egy új kommunikációs fejezet megnyitására közöttünk és rajtam múlik, hogy képes legyek közvetlenül találkozni veled! Mondanám, hogy egy hajó fedélzetén, de azt említetted, hogy ez nem egy jó dolog!

AAM: Elkezdesz majd velem közvetlenül is találkozni. Ez nem fog sikerülni azonnal. De természetesen érezni fogod a jelenlétem és természetesen a színeimet és illatomat is ma, otthon a lakásodban. És aztán ez majd továbbfejlődik. Nem lesz… a teljes jelenlétem nem fog hirtelen feltűnni, mert talán bele is halnál.

S: Ha-ha-ha! Nos, akkor valóban visszaszerezném az interdimenziós állapotomat, nem?

AAM: [nevetés] Igen, így lenne! De nem ez a tervünk!

S: Oké! Nekem elég, ha a munkám végzem! Ez minden, amire várok valójában! Tudod, miről beszélek?

AAM: Drága szívem! Pontosan tudom, miről beszélsz!

S: Pontosan tudod, miről beszélek!

AAM: Nem akarlak átejteni! És nem is foglak!

S: Oké, rendben! Engedd, hogy csak nézzek és lássak! Uhhh…

Meg kell kérnem rajtad keresztül az egész Mennyei Társaságot, hogy amikor a fénymunkások panaszkodnak, kérlek, hogy ne fordítsátok ezt vissza a fénymunkásokra és ne mondjátok, hogy nos, fiúk, nem tettetek eleget, stb.

AAM: Nem mondjuk azt! Mi ezt mondjuk: Engedjétek meg, hogy azzal kezdjem, hogy szeretünk benneteket! Tisztelünk benneteket! Csodálunk benneteket! Körülveszünk [átölelünk] benneteket! Segítettetek a megszentelt térnek és elvégeztétek a munkátokat! A fénymunkások, ’fényhordozók’, ’szeretethordozók’ döntése sok módon volt hatással a közösség haladására.

Nem azt mondjuk, óóó, hogy azért nem történt meg, mert úgy döntöttetek… Megdicsérünk benneteket, amiért ez annyira önzetlen, nagylelkű és kiterjedt kollektíva volt és sok tekintetben egy nem tudatos döntés!

Nos, amit mondunk az, hogy tudunk a csalódottságról, de tudjuk azt is, hogy sok vonatkozásban ez a régi harmadik dimenzióból való. Kérünk benneteket, hogy ne forduljatok el! Kérjük, hogy folytassátok a társas viszonyt mind az emberi világban, mind pedig a megszentelt kapcsolatokban, a szövetségekben! Vannak időszakok, problémák és helyzetek, amikor olyan dolgok merülnek fel, amik miatt úgy gondoljátok, hogy nos, nem tudom folytatni! Tudjátok pontosan, hogy miről beszélek!

S: Igen, valóban!

AAM: De gyakran találtok módot arra, hogy elfelejtsetek egy barátot, hogy elfelejtsetek egy nemzetet, mely barbár módon cselekedett, hogy kinyújtsátok a kezeteket valaki felé, akinek szüksége van rá, még akkor is, ha ti is szükségben vagytok! A szívetek nagylelkű!

S: Igen!

AAM: Nem fordítunk hátat és nem hibáztatjuk azokat, akik támogattak és körülvettek bennünket. Ez a gonoszság és a sötétség feltámasztása lenne, mely oly sok időn át gyötörte a Földet. Gaia azt mondja: elég!

Nem! Drága szívem! Nem ezt mondjuk! Értjük! Nem fogunk félelmet kelteni! Valóban nagyon kevés harag volt! Arra a haragra gondoljatok, melyet a múltban tapasztaltunk. Azt mondjuk, hogy bízunk bennetek! Szeretünk benneteket! Kérlek, tartsatok ki!

S: Rendben!

AAM: Igen, sok csatorna a sötétség napjairól beszélt! Ezek a te sötétségbeli napjaitok! De itt az ideje, hogy véget érjen! Megértjük!

S: Az emberek meg fogják kérdezni tőlem, hogy miért nem kérdeztelek meg arról, hogy mit értettél az alatt, hogy „nem foglak átejteni”. Mi az, ami nem következett be, Uram? Hallottunk a Felemelkedés utáni nagy ünneplésről, óriási egyesülésről és a szeretet áradásáról és még egy csomó másról is.

AAM: Nos, néhányan igen.

S: Oké, néhányan igen! Rendben!

AAM: Néhányan [felemelkedtek]. Néhányan nem. Néhányan oszlopok, akik a földet tartják, és a fényt horgonyozzák le.

S: Rendben.

AAM: Természetesen volt jelentőségteljes pillanat.

S: Úgy értem, hogy azt kérdezem tőled, hogy mi történt. Mi nem történt. Vagy milyen körülmények azok, melyek nem teljesen materializálódtak vagy nyilvánultak meg, hiszen az emberek akarják tudni! Mi az eredmény – ezt fogják kérdezni!?

AAM: Az eredmény ez: Mint tudjátok, a privát csatornázásainkban jeleztük neked [itt egy bizalmas információ a Felemelkedéssel kapcsolatban]. Gondolj erre úgy, mint egy családi döntés, mely azt mondja, hogy lassíts, mivel mindannyian jönni akarnak! Erről jut eszembe: a tervnek muszáj óriási sebességgel tovább mennie. De le fogunk lassítani, mivel mindannyiótokat hozzá akarjuk igazítani [aki fel akar emelkedni].

[Ez a szünet-gomb megnyomása, melyre utaltam egy korábbi cikkben. Azt mondtam, hogy ez azért volt, mert a Mennyei Társaság azt akarta, hogy a fénymunkások erőteljes mértékben emelkedjenek. Tévedtem! Ez azért volt, mert többen jönnek velünk és emelkednek fel akkor, ha jelenleg lelassítjuk a dolgokat.]

S: Oké.

AAM: Nos, amit teszel az szó szerint a kapu nyitva tartása. Tehát pontosan ez az, ami történt!

Tehát a felemelkedés helyett inkább (1) sokan egy holografikus Földre mennek, néhányan egy másik univerzumba távoznak – gondoljatok erre úgy, mintha egy szünetgomb kerülne megnyomásra, de mint ahogy tudjátok, a szünetgomb megnyomása közben is van cselekvés. Nem arról van szó, hogy egy olyan helyre léptetek, ahol nincs idő.

Tehát ami történt, arra inkább úgy gondoljatok, mint egy szünetre, ami közben a régi harmadik [dimenzió] holografikussá tette a teljes formáját, a külső peremén és ne úgy, hogy Gaia-tól elkülönültetek. Ő ezt megengedte. Sokan még kifelé néznek a hologramon. Arról van szó, hogy az élet nagy része egy saját kezűleg írt dolog, ahogyan ti ezt meg is mutattátok.

És a közösség készül, így mindannyian az új formába tolódhattok és ez nem csupán általunk lehetséges – akik a szünetgombot megnyomták – hanem mindannyiótok által is. Ti azt mondjátok, hogy ’de mi erről nem is tudunk’! De a lelketek biztosan tudatában van ennek és ezért vagytok annyira nyugtalanok.

Azt mondod: Uram, ez mind nagyon jó és nagyon szép. De miközben a szünetgomb meg van nyomva és nem mondod el, melyik nap és mikor, a lakbér esedékessé válik és a számlákat fizetni kell. És az emberek várakoznak. Nem egyeztünk bele ebbe a szünetbe és a tervbe történő effajta igazodásba anélkül, hogy felfognánk azt, hogy több segítségre lesz szükségetek a fizikai világban.

És megtesszük majd!

[Bizalmas beszélgetési szakasz, melyeket hamarosan megosztok.]

Oké. Nos, azt mondtam, hogy azt hittem, hogy megnyomtátok a szünetgombot, de azt hittem, hogy ezt azért tettétek, hogy a fénymunkások néhány általuk nem ismert munkát végezzenek el. De azt mondod, hogy ti azért nyomtátok meg a gombot, hogy többen tudjanak átlépni a célvonalon.

AAM: Igen, és hogy a fénymunkások, fényhordozók, szeretethordozók felfedezzék a szerepüket és erejüket. És tudjátok, hogy ez az erő nem egy általánosan használt szó. És amikor az erőről beszélek, akkor a fénymunkásoknál jelenleg végbemenő folyamatról beszélek. És ez egy olyan folyamat, melynek lehetővé tétele nagyon fontos! Hiszen nem csupán ezt a magasztos munkát végeztétek el, hanem egy olyan helyzetben vagytok, ahol kérdeztek és megítéltek minket is és önmagatokat is. Bolond voltam? Ez egy komédia volt? Ez nevetséges? Szükséges, hogy ezt egyszerűen félretegyem és visszatérjek a valóságba?

Nos, egy újabb döntési helyzetben vagy! Ez rendben is van. Teljes bizalmunk van a döntésetek irányával kapcsolatban. Tehát sok módon szüneteltetve vagytok, de a szünetben azt fogjátok mondani: „Nem! Továbbmegyek!”

De ezt nem tudjuk belétek programozni! Nem tudjuk és nem is szeretnénk meghozni ezt a döntést!

Hiszen tudjátok, hogy képesek vagytok rá! És tudjuk, hogy mit tartalmaz az új. És ti is tudjátok. Talán nem a tudatos elmétekben van benne. De ne nézzétek a régi harmadik dimenziós hologramot, hanem nézzetek az újba! Ezt kérjük tőletek!

S: Volt egy álmom az új világról! Érzékeltem!

AAM: És ez nem csodálatos?

S: Óh, gyönyörű volt! Felemelő volt! Nagyon boldog vagyok, hogy egy futó pillantást vethettem rá!

Oké! Tehát minden ember szenved!

AAM: Megértjük! És azt is megértjük, hogy az újban különböző módjai lesznek a játéknak. De szintén időt vesz igénybe mások döntésének meghozatala, tehát nem akarunk beleavatkozni!

S: Oké, ez nagyon biztató! Nos, a Felemelkedés megtörtént, vagy csak afelé tartunk?

AAM: A Felemelkedés felénél vagytok!

S: Nos, hogyan írnád le a kezdetét, a közepét és a végét?

AAM: Az elejét úgy írnám le, hogy egy éve, amikor ezeket a beszélgetéseket elkezdtük, amikor az emberek elkezdték a megtisztítást, amikor a hullámokon lovagoltak. Ez volt ezen utazás kezdete. A közepe az volt, amit a ti dátumaitok alapján 12/11/11-12/12/21-ként határoznátok meg [a 2012. november 11. és 2012. december 21. közötti időre gondol – a ford.megj.] Ez a közepe. Ez a zsilipek megnyitása.

És ti áramoltok. Ezért érzitek ezt annyira. A vége akkor van, amikor teljes mértékben ott lesz a teljes helyreállítás, az egész helyreállítás és az örvendezés, a látvány és az interdimenziós énetek tudatának teljes helyreállítása. Nos, néhányatok számára ez már ott van. Ez fokozatosan érkezik!

De sokan közületek rendeznek, rendeznek, rendeznek, segítenek. Ez az útmutatók és az oszlopok szerepe. Ezért beszéltünk arról, hogy kik ők és miről szól ez.

Tudtuk, hogy ez egy lehetőség lesz. Mindig sok lehetőség van. De a végeredmény nem változik. Hiszen a kimenet a Forrás Tervének, az Új Földnek, Gaia-nak, az ő magasztosságának és az emberiségnek a helyreállítása.

A dátumról kérdezel. És nem adok egyet sem! Hiszen borzalmas hangfelvételem van, nem?

S: Hah! Ha-h! Ah-ha! Igen, Uram!

AAM: De elárulom, hogy ez nem korlátlan! Nem évekről van szó! Nem százezer évekről beszélünk! Egy emberi folyamatról beszélünk, mely már jó úton halad.

S: Hetekről beszélünk? Hónapokról?

AAM: Hónapokról van szó!

S: Hónapok? Hónapok? Óh, szent ég! Ez hosszú idő!

AAM: Nem, mivel nagyon sok dolog fog történni ez alatt!

S: Nos, biztosan hasznát vennénk átrepüléseknek. Van még probléma, most hogy a cabal visszaszorításban van [fénykezelés alatt áll]?

AAM: Nem! Nincs probléma! A cabal kezelés alatt áll. Ez nem kérdés!

S: Nos, mikorra várhatjuk egy hajó leleplezését?

AAM: Nézzetek az éjszakai égre! Nézzetek a nappali égre! Nézzetek fel, drágáim! Hiszen ott vannak és sokan látni is fogják azokat!

S: Egész életemben három pici fénylő pontot láttam. Vágyom a látványra!

AAM: Megmutatjuk majd!

Oké. Kérdezd meg Grener-t! Ő segíteni fog. Tartozik neked egy szívességgel, nem?

S: De, tartozik! Nagyon sok becsmérlésen mentem át én is, mint Linda. Szegény Linda! Igen, behajtom a tartozásokat!

AAM: Tedd azt, drága szívem! Kamatostól lesznek megfizetve!

Menj a szeretetemmel! Búcsúzom!

S: Búcsúzom, Uram!

Lábjegyzet

(1)AAM elmondja, hogy a Föld lakosságának hány százaléka emelkedne fel, ha a Felemelkedés most történne meg, de megkért, hogy ne osszam meg ezt az információt nyíltan. Tehát azt gyanítom, hogy ez a kérés erre is vonatkozik.

Csatornázta: Linda Dillon

Magyar nyelvű fordítás: Vénusz

 Forrás: http://the2012scenario.com/2012/12/archangel-michael-on-211212-and-other-ascension-related-matters-part-22/