Arktúriai Csoport /2012. DECEMBER 30.

Marilyn Raffaele közvetítése

Üdvözlet mindenkinek, aki szereti az arktúriai üzeneteket, mivel mi óriási szeretettel és fénnyel köszöntünk benneteket, drágáink! Látjuk a csalódottságotokat amiatt, hogy nem minden változott meg azon a napon, melyről meghatároztátok, hogy sok megnyilvánulást hoz majd. Mindemellett fel kell fedeznetek, hogy sok minden, amire vártatok a saját alkotásotok volt. A tiszta csatornáktól származó sok előrejelzés valóban megmutatkozik majd, de csak akkor, amikor az emberiség több igazságot és fényt fog befogadni. Sok minden történt és még most is történik, de egy harmadik dimenziós szinten ezt még képtelenek vagytok meglátni! Sokan érzik ezeket a magasabb rezgéseket, de nem teljesen értik, hogy mit éreznek. Néhányan szokatlan fizikai dolgokat tapasztalnak ebben az időben. Ezek tulajdonképpen a régi energiák erőteljes megtisztításai, amely előkészíti a fizikai állapotot arra, hogy kristályszerkezetűvé váljon és fényesebb legyen. A változás fokozatos, de kétségkívül végbemegy!

Felfedezhetitek magatokban, hogy tudatába kerültök a mások jellemében végbemenő apró változásoknak – sokaknál, akikről azt gondoltátok, hogy szenvedélymentesek, hajthatatlanok a meggyőződéseikben; azt mondjátok majd: „Hogyan történhetett ez?” Nos, azok a változások egy ember gondolkodásában azon új energiák eredményei, melyek most csendesen és fokozatosan áthatják a világ tudatosságát, drágáink! Az új és magasabb fényfrekvencia-energiák megtisztítanak, és ha megnyitjátok magatokat ezek befogadására, akkor ez végbemegy bennetek is.

Azt is tapasztalhatjátok, hogy egyszerűen nem tűnnek többé fontosnak azok a dolgok, melyeket birtokoltatok. Ez egy jele annak, hogy a tudatosságotok változik, és hogy többé nem rezegtek együtt azokkal az eseményekkel, emberekkel, dolgokkal, ételekkel, stb., melyek eddig ugyanolyannak tűntek, mint amire ti emlékeztetek – a fények nem olyan pompásak és ünnepiesek, az ajándékok nem egészen fontosak és a tevékenységek valahogy unalmasnak tűnnek. Ezek jelek arra, hogy elmozdultok, drágáink! Egy új tudatosságba és új energiákba tolódtok! Ezeket a tapasztalásokat jelként fogjátok fel, hiszen valóban sok minden történik!

Azokat a dolgokat, melyeket kinőttetek, próbáljátok meg nem életben tartani egyszerűen csupán azért, mert a világ azt mondja, hogy ezek fontosak! Sokan próbálták és igazuk van, hogy a világi meggyőződéseknek egyszerűen alaptalanok a valóságban! A hagyományok és ceremóniák szokásban tartásával valóban olyan dolgokhoz láncoljátok magatokat, melyek mind régiek és befejezettek és nem fogják szolgálni a fejlődésetek elősegítését. Bízzatok az intuíciótokban! Bízzatok abban, hogy vezetnek benneteket! Bízzatok abban, hogy valóban egyek vagytok a Forrással és ezért folytatnotok kell a felemelkedésbeli utazásotokat, akármennyi ideig is tartson a ti döntésetek szerint! A gyermeknek egy bizonyos ponton félre kell tennie a gyermekkori kincseit és körül kell vennie magát felnőttkori kincsekkel!

Szeretnénk beszélni nektek a szeretetről, drágáink! A kapcsolatról minden élő dolog között! Gyakran beszéltünk már a szeretetről, de fontosnak érezzük ismét kihangsúlyozni, hogy minden az Egy Isteni Tudatosságban van, minden ezé és ez az összekötő energia az, amit ti szeretetnek neveztek! A személy tudatossági állapotától függően ez a kapcsolat értelmezésre kerül majd, és sok jelentéssel lesz felruházva! Néhányak számára a szeretet a családra, barátokra és azokra korlátozódik, akik ugyanazt hiszik, amit ők. Másoknak a szeretet szexuális vonzalmat jelent és semmi mást. Megint mások számára a szeretet egy nem létező dolog. Ők nem éreznek egyáltalán kapcsolatot semmilyen élő dologgal és lényükben a valóságtól elvágva léteznek. Ezek a szegény lelkek minden élő dolgot szidnak. Tudják, hogy valami hiányzik, hiszen az isteni szikra örökre benne van mindenkiben, de ők annyira mélyen eltemették ezt, hogy nem tudják felfogni [megérteni], hogy mi az, ami hiányzik. Ezek azok a drágaságok, akik óriási mértékű erőszakos cselekedeteket hajtanak végre, mivel lehetővé tették önmaguk számára a döntéseik, a kábítószerek, a meggyőződések, az előző életekből származó tapasztalatok, stb. által, hogy teljesen leváljanak az igazságról. Ezek végül szintén fel fognak ébredni, hiszen mindenki az Istenben van és az Istené, de sok életbe telik majd ez és sok segítségre lesz szükségük azért, hogy abból a borzalomból kimásszanak, melyet önmaguknak teremtettek meg.

Az egyszerű és tiszta szeretet az EGY-gyel való kapcsolat minden dolog számára. Ezért van az, hogy a Földanyának és annak minden részének durva, rossz célra való felhasználása elavult és nem fejlett energia. Gaia egy élő lény. A növények élő lények! Az állatok élő lények! Minden, ami az Egy, mindenütt jelenlévő életben van! A fejlődésetek során elkezditek egyre tisztábban látni és érteni ezt a kapcsolatot és fokozatosan (vagy hirtelen) megváltozik a tudatállapototok! Ezért van, hogy oly sok lény dönti el, hogy nem eszik többé húst és megpróbál segíteni az állatoknak azzal, hogy figyelmet szentel a farmgazdaságok rettentő és kapzsi gyakorlatának!

Azok, akik a dualitás és elkülönültség tudatosságában élnek tőlük elkülönült dolgokként látják a többi létformát, és ez az, ami háborút és kegyetlenséget okoz. Amint az emberiség ráébred az élet igazi természetére, ezek a dolgok többé nem lesznek eltűrve sőt, még lehetőségekként sem fognak felmerülni. Ehelyett úgy fognak rájuk gondolni, mint akik egy nagyon primitív hitrendszerben vannak. Egy furkósbottal járkáló ősemberhez tudnátok most hasonlítani őket.

Függetlenül attól, amit egy fel nem ébredt társadalom a hírek, újságok, filmek, stb. által rátok kényszerít, mindig használjátok a saját intuíciótokat, amikor bármilyen felmerülő téma érvényességét ítélitek meg. Az üzeneteket az igazság legmagasabb tudatosságán át nézzétek és érezzétek az energiát!

Bízzatok az intuíciótokban, melyet az isteni természetetek tudatossága irányít!

Bízzatok, figyeljetek, kapcsolódjatok össze és menjetek egyre mélyebbre abban, ami van!

Én vagyok az, aki vagyok, ami mindig is voltam, és ami mindig is leszek!

De ne feledjétek…így van minden más élő lény!

Mi vagyunk az Arktúriai Csoport!

 

Csatornázta: Marilyn Raffaele

Magyar nyelvű fordítás: Vénusz

 

Forrás: http://www.onenessofall.com/newest.html

Reklámok