Kedves Olvasók!

A következő részlet Suzanne Lie közvetítéséből szerintem nagyon jól összefoglalja, ki mit tapasztalhatott meg az elmúlt napok során, 12-12-12 példáján levezetve.

Arktúrusziak / 2012. december 16.

Suzanne Lie közvetítése

A hazavezető út

részlet

TheTrailHome

…Vegyük példának 12-12-12-t, mivel nagyon különböző embereknek különböző dolgokat jelentett. Sokan tudatában voltak ennek a dátumnak, miközben másoknak nagy elvárásaik voltak. Azok, akiknek sejtésük sem volt 12-12-12-vel kapcsolatban egy teljesen normális, teendőkkel teli napként élték meg. Azok, akik azt várták csalódnak, valóban csalódást éltek át az alacsony [rezgésű] tudatállapotuk okán, mert csak a harmadik dimenzió statikus birodalmát észlelték. Azok, akik azt várták elhagyják a bolygót, mert „ki akartak szállni”, még mindig itt vannak. A „kiszállás” koncepciója lecsökkenti a tudatszintet, ami ahhoz vezet, hogy nem észlelitek a magasabb rezgéstartományú tapasztalataitokat.

Voltak olyanok is, akiknek nem voltak elvárásaik és egyszerűen átadták magukat a pillanatnak. Miközben az ismeretlennek adták át magukat, kiterjedt a tudatuk és észlelték/ÉRZÉKELTÉK, hogyan szélesedik ki energiamezőjük. Egyesek érzékelték ezt az eltolódást [emelkedést], de csalódtak, mert nem volt elég jó nekik, ez a hiányérzet pedig csökkentette tudatszintjüket.

Másrészt voltak, akik elvárások NÉLKÜL adták át magukat az ismeretlennek. Átadták magukat Gaia és MINDEN lakójának szolgálatának. Mivel nem voltak önző elvárásaik, kitágult a tudatuk, mint ahogyan az észlelésük is. De az észlelésük kiszélesítése sokak számára lehengerlő volt és fáradtnak érezhették magukat, összezavarodottnak, sőt akár különösen nyugodtnak és részvéttelennek [visszahúzódónak].

Mindannyiotoknak azt üzenjük, hogy nincsen jó vagy rossz válasz. Ez a ti felemelkedésetek, és TI választjátok meg az utat, mely a magasabb kifejezésmódjaitok felé vezet. Egyesek közületek az Új Föld megteremtésében segédkeznek, míg mások a magasabb kifejeződési formáik felé veszik az irányt. Egyesek bi-lokalizálnak és mindkét lehetőséget használják. Mások talán azt is vállalják, hogy földi testüket addig megtartják, amíg csak lehetséges, hogy Gaia és lakóinak segítsenek.

MINDANNYIAN követitek a saját belső vezetéseteket. MINDANNYIAN a feltétel nélküli szeretet szép fényei vagytok, akik a magasabb világokba sugároznak, magasabbra, mint ti azt elképzelitek. Mi, a Galaktikus Családotok látjuk és érezzük a nagy fényeteket és megtisztelve érezzük magunkat, hogy a családotok lehetünk. Élvezzétek a felemelkedéseteket. Ezért dolgoztatok és számtalan inkarnáción keresztül vártatok erre az élményre.

Emlékezzetek rá, hogy TI nagy úttörők vagytok, akik a hazavezető utat kövezik le.

Szeretünk, és feltétel nélkül támogatunk benneteket.

Az Arktúrusziak

Csatornázta: Suzanne Lie

Magyar nyelvű fordítás: Scarlett

Forrás:  http://suzanneliephd.blogspot.co.uk/2012/12/the-trail-home-by-arcturians.html

Reklámok