MARIX a Szíriuszról / 2012. október 13.

Sarinah közvetítése

Az egész része!

Miközben mélyen megbúvó belső témák forrnak föl bennetek, a személyes felemelkedés némi kiegyensúlyozatlanságot, sőt akár szomorúságot is hoz magával létezésetekben. De ezt közvetlen örömteli és tiszta fázisok követik, mert tudatotok egyre erőteljesebben kiszélesedik, így például még a csatornázások sem válnak szükségessé, mert úgy tudtok velünk beszélgetni, mint a barátokkal!

Ez a fent említett, majdnem automatizált feloldás rendkívül fontos, mert csak akkor engedhettek el dolgokat, ha azokat megszemléltétek vagy jobban mondva, ha azokat érzékeltétek. Ezen kívül azzal foglalatoskodtok, hogy a „régi életet” magatok mögött hagyjátok: ez egyértelműen a búcsúzással függ össze, ami megmagyarázza a fáradtságot és a szomorúságot, amit éreztek!

Mert a központi Nap energiája mindent megolvaszt, amit a magasabb dimenziókban nem vihettek magatokkal.

Igen, egy intenzív frissítőprogram fut a testben, ezt mindenki személyesen is tapasztalja, a régi programozások kikerülnek a rendszerből, de erre előtte engedélyt kérnek a test hordozójától.

Itt előfordulhat, hogy úgy érzitek, függőség és betegség terén látszólag körbe-körbe forogtok. De gondoljatok arra, hogy néha szükségszerű egy átváltozást szakaszosan véghezvinni, különben ez túl megerőltető lenne számotokra!

Így előfordulhat, hogy bizonyos dolgok felbukkannak érzelmi világotokban vagy emlékezetetekben, ami kihathat az általatok már rég elhagyottnak hitt  viselkedési mintákra, de ezek mégis újra előjönnek!

Ne aggódjatok kedves Barátok, nem siklottatok át felettük, mert ez a keretfeloldás hatása, ami megvéd benneteket a túlerőltetéstől [rendszertúlterheléstől], így gond nélkül követhetitek napi teendőiteket.

Az út a felemelkedéshez rövid és pontosan az ilyen kemény élmények nagyon megbecsülendők, mert ezáltal tudtok másoknak is segíteni, hogy felálljanak, akit pontosan abban a helyzetben buktak el, ahol ti is megbotlottatok!

Igen, akkor is szembe kell nézned kihívásokkal, ha felemelkedtél, mert a tanulás soha nem fejeződik be, ill. úgy kellene fogalmaznunk „az emlékezés” sohasem fejeződik be!

Mert ősi tudásod ezekben a napokban teljes mértékben felébreszted, ehhez pedig helyre van szükség a „merevlemezen”, így mindennek törlődnie kell, ami ezzel a tudással nem konform!

Ezek nem csak gyors előkészületek a felemelkedésre, hanem előkészületek is egyben az első kapcsolatfelvételre!

Mert, mint azt ti is látjátok, a horizonton egyre több világosság bukkan fel, ezt különösen éjszaka figyelhetitek meg, ez a fenomén a mi fénylakóhelyünkkel áll kapcsolatban, ami átcsúszik a ti valóságotokba.

Mert Gaia tempósan és megfelelően védetten halad előre és beleolvad a szellemi világ birodalmába, egészen gyengéden és nyugalomban hordozza gyermekeit vissza arra a pontra, ami egykor a testet öltött LÉTEZÉS utazásának kiindulási pontja volt.

Légy bárhol is éppen, miközben ezt olvasod, azt szeretnénk, hogy tudd, soha nem voltunk elszakítva egymástól… soha.

Köszönet Marix

Sarinah

Csatornázta: Sarniah Aurelia© Copyright 2012

Magyar nyelvű fordítás: Scarlett

Forrás: http://marix-sirius.over-blog.de/

 

.