Néhány információ Greg Gileshez:

Greg a nemzetközi fordítókoordinátornak megerősítette, hogy köszöni jól van és az utolsó üzenete 09/30-án lesz, ami mindenkit sokkolni fog.
Hát valóban azt állítja benne, hogy ő csak egy gonodolatmanipulációnak az áldozata az elmúlt 18 hónapban és valójában, ebből kell felébredni mindenkinek, hogy nem létezik a FGF és nincsenek semmiféle letartóztatások…
Hát szerintem egyáltalán nincs jól Greg…Valószínű ez az ő saját leckéje!
De döntse el mindenki maga!
Scarlett

URIEL / 2012. szeptember 28.

Günther Wiechmann közvetítése

A felemelkedés MOST van

Itt Uriel, Isten fénye!

Szeretett lények, miközben világotok rezgésszintje továbbra is folyamatosan emelkedik, egyesek közöttetek bizonytalanakká válnak.

A legfényesebb Fények elkezdenek hirtelen kétkedni, hogy valóban „érettek-e”, hogy „tiszták-e” vagy elég „jók-e” a felemelkedéshez.

Elkezdtek aggódni a szülők, a barátok és gyerekek miatt, mert ők esetleg nem ott tartanak a spiritualitás útján, mint ti.

Eljön egyáltalán a felemelkedés, mikor vagy ez minden csak egy nagy tévedés?

Sokan reménytelien néznek az év végi Napforduló időpontja elé vagy figyelmüket várakozva irányítják egy felemelkedést bevezető hangjelzésre várva. Egyre fokozódik a bizonytalanság, amikor inkább örömteli várakozásnak, boldogságnak és a felszabadulás érzésének kéne uralkodnia.

Szeretett Fényeim, ez egy különleges időszak számotokra, akik tudtok a tudatváltásról. Ti, akik felkészültök a felemelkedésre és dolgoztok magatokon, hogy a régi nehezékeket letegyétek, Ti vagytok azok, akik a Fényt erősen lehorgonyoztátok, így már csak idő kérdése, mikor történik meg a felemelkedés.

Az idő egy olyan tényező, ami elválaszt benneteket, mert az idő lineáris tulajdonsága, csak a harmadik dimenzió szintjén létezik.

Én az örök MOST-ban élek és biztosíthatlak benneteket, ti az örök MOST-ban már mindannyian felemelkedtetek. Mindannyiatok számára, nagyon kevés ember kivételével, csak ez az egy esély van MOST az idő határain való felemelkedésre és a létezés egy új szintjére való lépésre.

Szeretett Fényem, Te talán meglepődsz majd, ha most meghallod, hogy mindenki felemelkedik, mert ez így volt a kezdetektől megtervezve.

Csak egyetlen tényező tesz különbséget, ez pedig az IDŐ. A sűrűség harmadik szintje egy összetett energiamintázat, ami az idő, a tér és az anyag különböző rezgéseinek rétegződése. Ebből a három alkotóelemből, az idő táguló folyamatából adódóan különleges. Terek és anyagok, lehet más formában, de léteznek más dimenziókban is. Az idő által létrehozott elhatárolódások különben nem léteznek [ford. megj. Tehát a lineáris idő 3D specialitás].

Az emberi tudat szorosan kapcsolódik az időhöz, mindenhez időre van szükségetek és helyzettől függően kifolyhat a kezetek közül vagy végtelenül lelassulhat. Minél több tudatossággal „töltöd” fel az anyagot és a teret, annál lassabbnak tűnik az idő múlása, csak akkor tartózkodsz az időn kívül, az örök MOST-ban, ha mélyen meditálsz vagy alszol.

Az idő nem szilárd, ha gyorsan mozogtok a térben, akkor lassabban múlik az idő, ezt a tényt a tudósaitok is kutatták és elméleti mintáikkal az 5. dimenzió tudatterébe helyezkedtek.

De erre szerettem volna most külön felhívni a figyelmedet, mert most minden csak Rólad szól, szeretett Fényem!

Szeretném megmutatni Neked, hogy találhatsz vissza valódi énedbe. Nincs ok az aggodalomra, ne aggódj sem magad, sem a családod sem barátok miatt. Lehetségesek időbeni szétválasztások vagy problémák, de mindannyian sikeresen felemelkedtek, mert a MOST-ban ez már a valós helyzet.

Szeretett Fényeim, haladjatok tovább, vezessétek azokat és éreztessétek a biztonság érzését azokkal, akik még az anyag rabjai, mert jelentősen nehezebb lesz számukra az új helyzetben megtalálni a helyüket.

Ma beszéltem a tudat és az idő összefüggéséről, mert az idő az, ami benneteket ebben a dimenzióban tart. Az idő elveszíti a tudatra gyakorolt hatását, ami megnyitja a magasabb dimenziók megtapasztalásához vezető utat.

Ezért ne várakozzatok adatokhoz vagy időpontokhoz igazodva, mert az idő relatív és valóban „el fog múlni”.

Az örök MOST felé vezető úton haladtok, ez magában foglalja a teljes tudatra való ébredést is. Emlékezni fogsz a származásodra, valódi lényedre és sorsodra. Ez a képzelőerődet meghaladó élet, mégis nagyon is ismerős és helyénvaló lesz majd számodra. A fejlődés erre a szintjére érni, egyéni, de mindenki számára alapkövetelmény a tudat feloldása az időhöz való kötöttségtől.

Hangold magad és tested egy magasabb rezgésszintre, szakadj el minden régi mintától és az elsők között leszel, akik érzékelni fogják, hogy az időnek már nincs jelentősége.

Megáldalak és szeretettel megölellek, bármikor, amikor csak szeretnéd. Az örök MOSt-ban várok Rád.

Uriel vagyok

Csatornázta: Günther Wiechmann

Magyar nyelvű fordítás: Scarlett

Forrás: www.guentherwiechmann.de

Reklámok