Meditációs lélegzés

Kapcsolódás a Nap (Atya) és a Föld (Anya) isteni köréhez a tudatos légzéssel – lélegző tudatossággal

A Nap és a Hold, valamint a Fiastyúk (Plejádok) csillaghalmaz együttállásához kapcsolódó világméretű meditáció alkalmával, 2012. május 20-án (ford. megj. Magyarországon május 21-én) egy látványos gyűrűs Napfogyatkozás keretében új kapu (portál) nyílt meg.

Azóta eláraszt minket az innen érkező energia, ami DNS-ünket megváltoztatja.

Hogy megfelelő minőségben használhassuk fel ezt az új energiát, el kell juttatnunk Gaia belső szívébe, ahol le kell horgonyoznunk az energiát, hogy bolygónkkal, a Földdel összehangolhassuk, tehát leföldeljük magunkat.

De hogyan tehetnénk ezt meg a legmegfelelőbb módon? Mi fényharcosok, fényközvetítők, fényőrzők és csillagmagok vagyunk. A mi lélekszerződéseink arról szólnak, hogy minél több új fényenergiát vegyünk fel magunkba és azt ahová csak tudjuk eljutassuk a világon. Ez a mi feladatunk és kihívásunk is egyben ezekben az időkben. Michael arkangyal nagy segítségével és támogatásával kidolgoztunk egy megfelelő meditációs légzést, aminek célja az, hogy a közeli változó és nyugtalan időkben összekapcsolód-hasson mindenki Gaia-val és a minket körülvevő fényenergia áldását kiterjeszthessük.  

Ha valaki egyszer megértette ezt a módszert, könnyűszerrel gyakorolhatja bárhol és bármikor, akár egy buszmegállóban, egy kígyózó sorban a pénztárnál, egy dugó közepén a kocsiban ülve vagy az örök szépségű természetben sétálva.

Mindenhol szét lehet árasztani a Nap gyógyító energiáit. Rajtunk múlik betartjuk-e inkarnációnk előtti ígéretünket és közvetítőként bezárjuk a kört és áramoltatjuk a Nap (Atya) és Föld (Anya) közötti energiákat.

Hogy lehet ezt a valóságba átültetni?

MEDITÁCIÓ A BIZTONSÁGOS FÖLDELÉSHEZ

Te vagy az emberi közvetítő, a csatorna, aki az isteni energia körfolyamot összekapcsolja.

Ez a meditáció két szakaszból tevődik össze:

1.Szakasz)

A korona csakrádon át lélegezd be a Napenergiát a szíved közepéig… várj 1-2 másodpercet… ezután lélegezz ki… de vezesd lélegzetedet lefelé csakráid mentén egy ezüstbarna kapcsolódási zsinóron keresztül Gaia belső szívéig – ezt vizualizáld.

2. Szakasz)

Lélegezz be Gaia belső szívéből és vezesd lélegzetedet felfelé, alsó csakráidon keresztül a szíved közepéig… tartsd 1-2 másodpercig a lélegzeted, úgy, hogy a Gaia szívében feltöltődött energia a te szívedben szétáramolhasson… ezután lélegezz ki, haladj felfelé a korona csakrádon át a Naphoz.

Ismételd többször a légzés mindkét szakaszát.

Vége a meditációnak
———————————————————————-

Ügyelj arra, hogy a meditáció során

1. Szakasz :

A Naptól fogadsz és a Földnek adsz energiát, tehát az Atyától fogadsz és az Anyának adsz…

   visszafelé pedig

2. Szakasz :

Gaia-tól, a Földtől fogadod a szíve által átalakított energiát és visszaadod azt a Napnak…
tehát az Anyától fogadsz és az Atyának juttatod vissza az energiát….

A légzésünk pedig maga a csatorna, az eszköz, ami szállítja oda-vissza az energiákat. Ezt a meditációt helytől függetlenül lehet végezni. Lélegezni pedig úgyis muszáj és ezzel a módszerrel tudatosan megfigyelheted a légzésedet és vezetheted a fent megadott útvonalon.

Ezen a módon leföldelheted magad is, de ez nem csak téged szolgál majd, hanem a környezetedre is kihat, mert minden egyes tudatos lélegzeteddel árasztod a fényt azokra, akik körülötted vannak.

Ez mind lehetséges ezzel a meditációs légzéssel, ami fényt hoz a kavargó és változó külvilágba és te vagy, aki ezt a körkörös Isteni fényt közvetíti.

Veled van a mi Napunk (Atya) és a mi Földünk (Gaia) áldása.

Továbbá ez a meditációs légzés, fényáldás minden típusú megnyilvánulási forma (manifesztáció) számára, minden birodalomra:

az emberek,
az állatok,
az ásványok,
a növények,
az elementálok

birodalmára és minden számára, ami létezik a világon – Istenre és minden világra.

Legyetek áldottak szeretett Csillaggyermekek!

Mindannyian szeretünk és köszönjük kedves Michael Arkangyal!

Szerző /meditációt csatornázta : ContraMary / 2012. május 24.

Magyar nyelvű fordítás: Scarlett

Forrás: http://despertando.me/2012/06/05/was-es-mit-der-gefuhrten-atem-meditation-auf-sich-hat/