HERAK a Szíriuszról / 2012. szeptember 11.

Frank Scheffler közvetítése

Legyetek üdvözölve Fénylények!

Ma az energiaáramról szeretnék további információt megosztani veletek, ami Gaia bolygója körül képződött és aminek szintje megemelkedett. Gaia Úrnő halad útján veletek együtt az 5. dimenzióba, hogy elérje a 2012. decemberi „időkiegyenlítést”. A központi csillagotok napkitörései bolygótok és az egész univerzum közötti kiegyenlítés nagyon fontos hírnökei.

Meggyőződtök majd róla, hogy az eddigi életeteket szabályozó lineáris időtartamok, teljesen vagy részben eltűnnek és az idő úgymond időtlenül telik. Ezek a holisztikus struktúrák az utóbbi inkarnációitok során jöttek létre, gondolkodásmódotok kondicionálásával, így majd a feledés hatalmába kerül a régi rögzült módszer és további elővigyázatos részlépésekben tovább halványul. A sejtmembránok most további fotonrészecskét engednek át a sejtemlékezési szintetekre és így az a bennetek élő régi valóság manifesztációihoz is átszivárog.

Ebben az összefüggésben szeretnénk felhívni egy könyvre a figyelmeteket, ami már néhány évvel korábban megjelent és mindig, de főleg most a legaktuálisabb fontossággal bír. Talán egyeseknek ismerős lehet, a könyvet Bruce Lipton írta a címe: „Tudat a belső teremt – A sejtek mágiája” (ISBN-10: 3936862885).

Tovább a naprendszeretek történéseihez. A nagyobb hajókon újfent további kiegyenlítéseket eszközöltük a központi napotok stabilizálása miatt, a nagyobb járművek rendszeresen szkennelik a Nap körüli területeket és a szent geometria és matematika segítségével kalkulálják ki a „frekvenciakályha”, tehát a Nap szögváltozásait.

Járműveink tőlünk függetlenül dolgozó tudatos biológiai lények és a feladataikat velünk úgymond telepatikus úton, „kéz a kézben” végzik. 

A Fény Galaktikus Föderációjának nagy részét a bolygótokon folyó 3. világháború kirobbanását tervező ármánykodás foglalkoztatja. A szövetségeseink által lépünk közbe, hogy az Izraelben, Iránban és az USA-ban kialakult helyzetet megfékezzük. Nemrégiben több élesített fegyverrendszert kapcsoltunk ki Izraelben és ezeket szükség esetén továbbra is meg fogjuk tenni.

Egy további nagy előttünk álló feladat a veletek való készenléti és együttműködési kérdés lesz és ezzel együtt az első emberek betanítása az űrhajóinkon, hogy megkezdődhessen a kristály gátak felépítése Gaia-n. Szeretnénk veletek további beavatási lépéseket átvenni, ami Gaia Úrnő teljes energiamintázatának átalakítását jelenti. Mit is jelent ez konkrétan? Mint ahogyan azt már tudjátok, Gaia Úrnő karantén alatt van és a bolygótok körüli hologramot fokozatosan távolítjuk el, ehhez a nagyobb hajóknak az űr bizonyos kvadránsaiban szükséges elhelyezkedniük. A munkálatok a ti segítségeteket is igényli, ti nagyon különleges módon, szimbiotikusan vagytok összekapcsolva Gaia energiamintázatával.

Ti, mint Fénymunkások nagyon jól csináljátok már és megerősítettétek a Föld energiarácsát és most az erőközpontokba és fénykönyvtárakba indultok a bolygótokon, de szükségünk van a segítségetekre a hajóinkon is, mert az elkövetkező időkben szeretnétek felénk nyitni, akkor a hajók, Gaia, a FGF és a ti energiamintázatotoknak össze kell hangolódnia.

Erre a jó értelemben vett „toborzásra” további jelek és meghívások következnek, hogy beavassunk benneteket ebbe a folyamatba. A hajókon nagyon sokrétűek a feladatok, amiket az Anyaisten/Atyaisten teremtő terveit és végül a tudatosodás tervét követve különböző univerzumok szerte egységesen követve kerülnek megvalósításra.

A ti szép kék bolygótok elsődleges helyen áll és energetikailag mindig különös módon lett kísérve.

Arany Krisztusfényt és szeretetünk irántatok érzett melegítő sugarait küldjük Nektek és a 2012-es évetek őszének utolsó lépéseihez.

Így legyen.

SELAMAT HERAK SZÍRIUSZ

Csatornázta: Frank Scheffler

Magyar nyelvű fordítás: Scarlett

Forrás: http://sternensaaten.de

Reklámok