MARIX a Szíriuszról 5.

Sarinah közvetítése / 2012.szeptember 10.

VILÁGOS ÉS SÖTÉT!

Ahogyan az aranykorba vezető út már kiegyengetésre került, arra kérnénk benneteket, hogy ne engedjétek közel magatokhoz az aggodalmat és a tudatlanságot, ami olyan dolgokat idézne elő, ami az árnyjátékosok célja és megteremthetnétek azokat a helyzeteket, olyan energiákat vonzva, amik a sötéteket szolgálnának, pl. a kialakult vita az öregkori szegénységről!

Értitek? Aki aggódik és fél, az manipulálható, mert ilyenkor a legtöbb esetben a tudat elhomályosodott! Ekkor derül ki, hogy mi volt a sötétek terve a „köznéppel” és igen, szándékosan beszélünk múlt időben! Mert a régi elit osztály, még mindig nyújtogatja csápjait utánatok, hogy visszatartsák az emberiség egy részét a felemelkedéstől, hogy rabszolgáikat számkivetettségre ítéljék! De ez nem fog nekik sikerülni, addig, amíg mi, a Fény Galaktikus Föderációja részesei vagyunk a játéknak és egyáltalán nem áll szándékunkban visszavonulót fújni, sőt épp ellenkezője az igaz!

Kedvesek, bocsássatok meg a drasztikus kifejezésmódért, de soha nem voltak világos szavak ilyen fontosak, mint most!

Mert mint tudjátok, a médiák még mindig nem vállalják az igazságról való híradást, továbbra is gyűlölködést, félelmeket, irigységet, rosszindulatot, elszakadást és tudatlanságot ömlesztenek az olvasókra és nézőkre!

De aki megérzi az új kor felszabadító illatát és tisztító hangját, az képessé válik a dolgok háta mögé látni [meglátni az igazságot]!

Ugyanis, közvetlenül a Föld felemelkedése előtt álltok, tehát létrejött egy időintervallum, amikor az emberiségnek lehetővé válik a harmadik dimenzió láncaitól való megszabadulás és lehetségessé válik a számukra megfelelő időkereten belül azt elérni, amihez sok Olvasónak évek kellettek. Hiszen a fénymunkásságotokkal egyengettétek azok útját, akik az utolsó pillanatban vetik le a sötétség ruháját, hogy mint ti is, élve emelkedjenek fel!

A Gaia által létrehozott időintervallumon belül lehetséges az Aranykorba való egyéni belépés és természetesen az egyéni első kapcsolatfelvétel is! Mint azt már a korábbi üzenetekben említettük, nem mi vagyunk azok, akik felétek indulunk, hanem nektek kell a jövő kapuján átlépnetek. Természetesen a galaktikus barátaitok és családotok, már mind a Föld köré gyülekeztek és a Földön is jelen vannak, de az egyesülés kapuját, Kedvesek, azt fenntarthatjuk számotokra, de Nektek kell átlépnetek rajta!

Hogy hogyan? Egész egyszerűen, használjátok a manifesztációs képességeteket, ami mostanra úgy felerősödött, hogy az erőtök, hogy létrehozzatok valamit, ott végződik, ahol a fantáziátok végződik!

Mi, a Fény Galaktikus Föderációja, akik szavát én, Marix is tolmácsolhatom, szeretnék köszönetet mondani nektek és le a kalappal előttetek, a kitartásotokért, a sok dologért, amit elértetek, amikor egymásra találtatok és megosztottátok a tudást másokkal!

Mint azt tudjátok, multidimenzionálisak vagytok, képesek vagytok-és ez a gyakorlatban is így van- egyszerre több helyen is jelen lenni! Így előfordulhat, hogy egy mindennapos történés közepette egy tanácskozásra hívnak el és minden bizonnyal emlékezik néhány Olvasó, olyan órákra, amikor bizonyos napokon nem voltak 100%-ban jelen életükben.

Ez a multidimenzionalitás, kedves Olvasók, a kulcs mindenhez, ami létezik, a kulcs az egyéni kapcsolatfelvételhez is.

Erről bővebben a következő üzenetben, így búcsúzunk el, nemsokára találkozunk…

Köszönet Marix

Sarinah

Csatornázta: Sarinah Aurelia © Copyright 2012

Magyar nyelvű fordítás: Scarlett

Forrás: http://marix-sirius.over-blog.de/

 

Reklámok