HERAK 4. / 2012. augusztus 21.

Frank Scheffler közvetítése

Legyetek üdvözölve kedves Csillagtestvérek!

A mai közvetítéssel a központi Nap egy újabb fotonenergiahullámát jelentem be, ami más csatornáknál is említésre került. Ez a magas energiaszintű hullám a jövő hét végén éri el csúcspontját [ford. megj. 09./01-02.], ahogy a magasabb birodalmakból informáltak minket, ez a hullám lesz a központi Nap ciklusának első záró akkordja, ami az egész univerzumot érinti. Ennek a hullámnak olyan nagy ereje van, hogy az univerzumban végtelenül érezhető hatása. Ez a hullám olyan mélyre ható, hogy a morfogenetikai mezőt ellátja mindennel, ami a Forráshoz való visszatéréshez szükséges. A lények, akik nem a ti DNS-felépítésetekkel rendelkeznek, szintén érzékelik ennek az energiának szintemelő hatását. Minden bolygólény átél egy fejlődési lökéshullámot, így a „minden ami létezik” végtelenségi spirálja további emelkedési sablonokba kondicionálódik [hozzáigazodik].

Nemrégiben olvashattuk hozzászólásaitokban, hogy azt hittétek, nem elegendő mennyiségű jármű van jelen a Naprendszeretekben, ez téves feltételezés volt. A folyamat, vagy ahogyan ti mondanátok, a „flottakötelék számának növelése”, nem csak a parancsnoki illetékesség utasításaitól függ, hogy több járművet bocsássanak rendelkezésre. Ez egy Isteni folyamat, a járműveink önálló biológiai entitások, akik a csillagkvadránsok életciklusának folyamatait és egyes energiamintázatait saját maguk mérik.

Az utóbbi közvetítésben a csatornázómmal együttműködve az „Énok kulcsai”-ból idéztünk és ma is majdnem tökéletesen elmagyarázhatjuk a kulcs segítségével a már említett járműveink munka- és feladatfolyamatát. Mert mi sem szeretnénk a kereket újra feltalálni, csak egy kicsit átforgatjuk, mert már minden létezik:

Érezzük, hogy ezek a könyv sorait, a ti gondolkodási szinteteken nem mindig teljesen érthetőek, de használjátok intuíciótokat, akkor könnyebben megérthetitek az információkat.

A 201-es kulcs a fent említett energiafolyamatokra utal:

20. Bekezdés:

Amikor a légió hajójára vittek, láttam, hogy az átalakító rendszer 10 pulzáló fénypiramisból áll, amiből öt felfelé és öt fordítva helyezkedett el, így úgy festettek, mint a gyémántok (rombusz alakúak). Mindegyik rombuszban pontmennyiségek lüktettek, amik a „csillagmintázatot” mutatták (mint amit kívülről látni a járművön).

21. Bekezdés:

Először egy ismert csillagrendszer modelljét táplálják az egységbe. Utána a csillagok fényimpulzusának sorozatát, az első és utolsó piramis közötti piramidális szögek között összehangolják. Ez a csillaghajó fényérzékelő rendszere által történik, a fényimpulzusokkal a csillag függőleges A-vonalú vektorát mérik be, amit az első piramis alapvonalába táplálnak be. Ott az összetalálkozik a pulzáló B-vonalú anti-fénymérésekkel, amit a csillag ellentétes irányú függőleges vektoraként mérnek be.

24. Bekezdés:

Egy további folyamat is zajlik, ami a fénymintázat mágneses és fény tulajdonságait adja meg, amiket a csillagok sugároznak, ezek az élet pontos öregedési folyamatát mutatják meg és a specifikus életutat, amik egy bizonyos számú faji-intelligencia választott magának, a csillaghoz kapcsolódva.

25. Bekezdés:

Így a csillagjármű intelligenciája, képes a csillagból származó bármely fényjelenségeket értelmezni, egymás mellé helyezi a részecske-kisüléseket és a csillaghajót képessé teszi az érzékelésre, hogy kimutatható legyen: a fénysűrűségben hány fajta lény él, milyen fajhoz tartoznak, közösségekké vagy környezeti rendszerekbe szerveződtek-e, milyen típusú energiával rendelkeznek, milyen fizikai törvények uralkodnak a fajnál, illetve további geológiai, asztronómiai és metatronikus megfogalmazások…

Most átadom a szót Heraknak:

Egyszerű szavakkal leírva, egy olyan eljárásról beszélhetünk, ami az Isteni szinttől lett a kezünkbe adva, hogy stabilizáljuk az univerzum alsóbb szintű sűrűséggel rendelkező területeit.

Az energiák kiegyenlítése folyamatosan zajlik. Ide tartoznak azok a napkitörések, amik nem voltak képesek egy csillagrendszer fenntartásához szükséges feltételeknek eleget tenni, de ez nem azt jelenti, hogy az egyensúly hiánya megmaradhat. Itt is úgy kell kezelni az energiát, hogy kiegyensúlyozódjon, ez pedig mindig megtörténik a fény javára. Bár hosszabb periódusokban beférkőzhetnek a sötét struktúrák és tevékenykedhetnek, de hosszú távon a játék folyamán legyőzik őket a fény energiái.

Ez történik a ti „dualitás-játékotok” során is, a FÉNY mindig győzedelmeskedik!

Így legyen.

SELAMAT Herak a Szíriuszról

Csatornázta: Frank Scheffler

Magyar nyelvű fordítás: Scarlett

Forrás: http://sternensaaten.de

 

Reklámok