URIEL 2012. augusztus 9.

Günther Wiechmann közvetítése:

Készüljetek!

Itt Uriel, Isten Fénye.

Szeretett Fényeim, eljött az idő, hogy felelősséget vállaljatok önmagatokért, hogy a terv rátok eső részét teljesítsétek. Az emberek figyelmét elkerülte, de sok minden pozitív irányba változott.

Ti csak a számotokra problémás klímaváltozást látjátok, vagy a bankok és mamutvállalatok hatalmi struktúrájának érintetlenségét, az éhezés a háború a Föld népességének nagy részét érinti és ti pedig a továbblépésre vártok.

De higgyétek el nekem, szeretett lények, ez egy nagyon korlátolt látásmód a világra. Ez a harmadik dimenziós szemüvegen való szemlélődés, a lineáris idő által torzított és a múlt manipulált tapasztalatain keresztül leszűrt világszemlélet. Az igazság az, hogy a kapuk nyitva állnak! A Fény minden korábbi korlátot feloldott. A Napotok elfoglalja méltó helyét. A galaxis központjának befolyása egyre növekszik. A Fény aktivitása és frekvenciái felerősödtek.

Gaia, a Földanya, belépett a nagyszabású átváltozási és felemelkedési folyamatba. A nagy eltolódások a Föld belsejében zajlanak és csak egy minimális része kerül a felszínre, így nem lesznek nagy katasztrófák a kontinensek eltolódása miatt.

Az ózonréteg javításai jól haladnak, a befejezés előtt áll. Soha korábban nem voltak az emberek ennyire ráhangolódva az egymás közti békére, mint most. Soha nem volt a szabadság és önállóság iránti szükséglet ilyen magas és a megvalósítása ilyen közel, mint most.

Az egyének spirituális felébredése egyre felerősödik. A régi sebek gyógyulása elkezdődött, a régi karmát isteni kegyelemmel oldották fel. A testben történő felemelkedés terve beteljesül. Megkezdődik az átalakulás, a látható, anyagi formában is tapasztalhatóan, így egyre fontosabb lesz számotokra, nektek akik az elsők közt lesztek, a rezgésszinteteket az átalakuláshoz igazítani.

Aki a csakrái frekvenciáját megemeli és a beáramló energiákhoz hozzáigazítja, az megkezdheti testének regenerációját.

Hogy ez milyen módon történik, korábban már elmondtam. De ez a szabad akarat döntése és az is marad, hogy rálépsz erre az útra: Rajtad áll!

Tudatosan válj le a ragaszkodó régi gondolatmintákról, amik mindig félelemmel, gyűlölettel vagy a magadban való kétkedéssel konfrontáltak. Oldd fel őket és alakítsd át szeretetté.

Kerüld el az olyan dolgokat vagy embereket, akik lehúznak téged. Ha nincs lehetőség az ilyen kapcsolatok elkerülésére, burkold be testedet fényvédelemmel és kérd őrangyalodat, tartsa fenn ezt a védelmet, amíg ezeknek az alacsony rezgéseknek ki vagy téve.

Bízhatsz angyalodban, tudja, hogyan védhet meg téged, csak rajtad múlik, megkéred-e rá. Válj nyitottá a magasabb rezgések számára, kapcsold magad össze szíved szeretetével. Használd a szeretet „szerszámait” és add tovább őket és szeretetedet, hogy világosság legyen a Földön.

Hívd meg a barátaidat közös meditációra, részesedjenek ők is a beavatásokon. A Fény lehorgonyzódott a Földön és ti kedves Fénymunkások és Fényhordozók, ti tettétek ezt lehetővé. A megújulás finomanyagi manifesztációja megtörtént, most kezdődik ennek láthatóvá tétele.

Most kedves Fényem rajtad áll, hogyan teljesedik ki sugárzó erőd. 2000 évvel ezelőtt Krisztus azt mondta nektek: Én vagyok a világ fénye.” –Ma én mondom Neked: „Te vagy az, aki minden létezés forrásának, az Egy Istennek szeretetét és fényét magadban hordozod!”

Ébredj fel, az alvás ideje lejárt, egy új éra veszi kezdetét és te vagy az, aki ezt az új időt alakítod. Nem egyedül, mert már nem lesz többé szétválasztás! Te vagy minden- újraegyesülve az Eggyel az egész teremtéssel. Vég nélküli vagy, végtelen lehetőségekkel a kiteljesedéshez. Kaptál tőlem „szerszámokat”, amik segítenek a gyors felemelkedésben. Éjszaka megkapod a gyógyítást, a vigaszt és a megerősítést, ha elfogadod.

Visszavezetlek a teremtő erődhöz, ha kész vagy rá. Eljött az idő, hogy cselekedj, vizsgáld meg szívedben, kész vagy-e az új világba vezető nagy lépésre.

Megáldalak téged szeretett lény, minden lét forrásának határtalan szeretete kísér utadon!

Csatornázta: Günther Wiechmann

Magyar nyelvű fordítás: Scarlett

Forrás: http://www.guentherwiechmann.de 

 

Reklámok