A csillagnővéreink Phalia és Serenia mesélnek életükről a hajójuk fedélzetén.

Közzétette: Steve Beckow

“Egy óra egy angyallal” (An Hour with an Angel) című rádióműsor átirata, 2012.07.23-án Phalia-val és Serenia-val.

Steven Beckow (SB): Üdv és Isten hozott mindenkit az „Egy óra egy angyallal” című rádióműsorban, Linda Dillon-nal, aki a „Councel of Love” [Szeretet Tanácsának] csatornája és a „The Great Awakening[A nagy felébredés] írója, és Geoff West-tel „Greenprint for Life[Mennyei élet] és „Cosmic Vision News“[Hírek a kozmoszból] szerzőjével.

 Steve Beckow vagyok, és Graham Dewyea-t helyettesítem. Geoff-ot kérem meg mutassa be mai vendégeinket, tiéd a szó Geoff.

Geoff West (GW): Köszönöm, Steve. És jó reggelt és áldás mindenkire, ill. jó estét és áldás mindenkire.

[Ima]

Tehát, a mai este van egy kis változás az eredeti menetrendünkben, amit már meghirdettünk a 2012 Scenario-n [ford. megj. Steve Beckow weboldala]. Ma megpróbáljuk a galaktikus családunk átlagos tagjait a mikrofon végére kapni, hogy többet tudhassunk meg világukról és tevékenységükről. Mi fénymunkások, úgy éljük meg mindennapjainkat, hogy nem tudjuk szükségszerűen, hogy vezetőink és más döntéshozók szintjén mi történik valójában és azokkal az intézményekkel, amik szintén érintettek ezekben az ügyekben.

Tehát milyen is egy átlagos galaktikus csapattag? Mi a szerepük ezeknek az egyéneknek?

Ma este tehát nekem is ugyanolyan meglepetésekben lehet részem, mint bárki másnak, vajon ki látogat ma el hozzánk. Át is adnám a szót Linda Dillon-nak a Szeretet Tanácsától és a vendégeinknek. Bárkik is legyenek, akik ellátogatnak hozzánk. Isten hozott benneteket!

Linda Dillon (LD): Helló Geoff. Itt Linda. Azt gondolom a ma esti utazásunk igazán érdekes lesz. Ahogy itt ültem meditálva, igyekezve felkészülni az adásra, beszélgettem Ashira-val, a Neptun űrhajóról, aki a Külső Galaxisok Egyesült Erőinek (Unified Foreces of the Outer Galaxies) parancsnoka és egyben a Neptun anyahajó parancsnoka.

Ashira parancsnok önkénteseket toborzott a legénységéből, akik vállalnák velünk a mai rádióadásban való részvételt. A legénysége mindenfajta kérdésekkel bombázta őt, mindenki lelkes volt a részvételt illetően, hogy beszélhessenek az életükről, a mindennapjaikról.

Nos Ashira javaslata, érdekesnek ígérkezik- 2-3 személy került kiválasztásra, alapvetően különböző területekről. Az átgondolás szerint olyan valakivel kezdünk, akit gyógytechnikusnak neveznek, és aki a gyógyító fénykamrákban dolgozik, ill. még egy személy jön el, aki tudós és dolgozó, egy tudománnyal foglalkozó, felderítő hajókon dolgozó, tiszti ranggal rendelkező tudománytechnikus – én így nevezném el, mert sok időt töltöttem el ezeken a hajókon.

És, ha marad még idő, jön egy harmadik személy is, akinek másfajta feladata van, a gyermekek képzésében vesz részt. Nos, mit gondolsz?

GW: Ez nagyon csodásan és izgalmasan hangzik. Nem tudtam kérdésekkel készülni, mert ötletem sem volt, ki érkezik majd hozzánk. Ez egyszerűen izgalmas lesz… Kezdjük is bele…

LD: Igen, ez tudod olyan mintha… – persze egész idő alatt beszélgettem Ashira-val, de ezeket a személyeket, akikkel valószínű soha nem találkoztam vagy csatornáztam őket, ez egy nagy kaland, csak ennyit akartam.. (?)!

Nos, akkor a háttérbe húzódom és kérem az első vendégünket, a gyógytechnikusunkat, lépjen előre, közvetlen utána pedig a második vendégünket. Tedd fel a kérdéseket, amik eszedbe jutnak a témával kapcsolatban.

GW: Ez tökéletesen rendben van így. Nos, adjunk Lindának egy kis időt, hogy fogadhassa az energiákat, mialatt ez történik, mi továbbra is horgonyozzuk le a szeretet fényenergiáit, hogy folytathassa Gaia, az emberiség és galaktikus családunk a munkát. Minden bizonnyal egy örömteli, növekedésben gazdag és gyógyító időszakot manifesztálunk ennek a világnak.

OK. Üdvözlünk!

Phalia (P): Én is üdvözöllek benneteket, Phalia [Fália] vagyok. Nagy megtiszteltetés számomra, hogy kiválasztottak erre az alkalomra, hogy beszéljek veletek, kedves Testvéreim a Gaia bolygóról. Sokkal jobban hasonlítok rátok, mint azt gondoljátok vagy feltételezitek, mert az univerzum, a kozmosz, a bolygótok, a mi flottánk sem kizárólag vezetőségből áll. Mégis elismerjük és tisztelettel adózunk a vezető szerepet betöltő lények előtt. De a csapatok, a tömegek azok, akiket ti gyakran „dolgozó méheknek” – neveznétek, fénymunkás méhek!, akik napokat, órákat töltenek el azzal, hogy a flotta ügyeit intézzék és a hajókat karban tartsák, úgymond a működőképességét tartják fenn.

Engem Phalia-nak neveznek, de gyógytechnikusként is ismeretes vagyok. Körülírom, mit jelent ez, mert ezt a feladatot kaptam a mai estére. Ezért nem csak a gyógyítás fogalmát, hanem a technikusi terminust is szeretném elmagyarázni.

Mint az tudjátok, mindannyitokat meghívtak, hogy igénybe vegyétek gyógyító fénykamráinkat, minden nap, minden éjszaka vagy eközben bármikor.

A gyógytechnikus egy olyan fogalom, ami azt sugallja, hogy energiákkal, technológiával és ’emberekkel’ dolgozik, akikért és amikért felelőséggel tartozik. Nos ez nem olyan egyszerű, mint gondolnátok; nálatok vannak röntgentechnikusok, ultahangtechnikusok – ez nem az én feladatom. A technikus sok más területen is, úgy használatos, mint egy részleg aktív alkotóeleme. Nincs különbség, amit ti technológiának vagy gépállománynak vagy energiakészülékeknek neveznétek és maga a technikus között. De mielőbb közelebbi részletekbe belemennénk, előbb szeretnék beszélni – közülünk mindenki szívesen beszélne veletek- a hajón töltött napirendemről, az otthonomról.

A Plejádok szektorból származom. Mindig igyekszünk megtartani az egyensúlyt a munka, az otthon a játék és pihenés, a család és a barátságok között. Mint azt mindannyian tudjátok, ezzel néha nektek is harcolnotok kell, hogy egyensúlyban maradjon az élet és a struktúrák, amiket szigorúan követünk. Mert most ez egy intenzív időszak, nemcsak számotokra a Földön, hanem nekünk is a flottának. Nagyon fontos. Ezt a közösség döntötte így el, mert annak ellenére, hogy szabályzatokkal, szabályokkal és protokolokkal rendelkezünk a flottában, vannak olyan kérdések, amikről közösen döntünk; tehát nagyon demokratikusak vagyunk a kérdésekben, hogy tovább, hogyan cselekedjünk és ez az együttes erő adja meg a munka, az otthon, a szellem stb. közötti egyensúlyt.

A napom, ha úgy tetszik – mert mindannyiunkat megkértek beszéljünk számotokra érthetően, 24 órás ritmusokra lebontva, amit megjegyeznék, nagyon is megismertünk már, mert már évszázadok óta figyelünk benneteket és dolgozunk veletek- tehát a napom reggel 6 órakor kezdődik.  A napom nagyon korán kezdődik. Van két gyermekem..,és van egy társam is, őket ti családnak neveznétek.

Tehát először a családi előkészületek történnek meg a napra. Nos reggeleink hasonlóak a tieitekhez, megtesszük a reggeli előkészületeket és az energiák lehorgonyzását családunk, saját magunk és a munkatársaink számára és mindenkinek, akivel aznap dolgunk lesz és természetesen a hajó békéjéért és harmóniájáért szent szertartásokat végzünk. Ez mellékesnek hangozhat, de nagyon fontos számomra. Én így szoktam a napot kezdeni. Nagyon ritkán előfordul, hogy az egyik élelmezési központot keressük fel, amit ti büfének vagy étteremnek neveznétek, hogy a reggelihez szükséges élelmet magunkhoz vegyük. Ha valamelyikünknek élelemre van szüksége, akkor a replikátorainkat használjuk, ami hasonló egy mikrohullámú-sütőhöz, de itt megadható, amire szükség van. Személy szerint, én minden reggel iszom egy teát, ami egy Plejádi keverék. Ez egy emlék, az otthon íze. Biztos vagyok benne, sokan át tudják ezt érezni.

A gyermekeim fiatalok és idejüket, egy általatok bölcsödének nevezett helyen töltik, de ez nagyon különbözik a ti bölcsödéitektől, amiről remélhetőleg Windera-nak [?] lesz lehetősége mesélni a műsor végén. Tehát reggel szánunk magunkra egy kis időt, ez nagyon fontos. Ezután az állomáshelyemre megyek, ami a Neptun fedélzetén található. Időről időre dolgoztam egy úgynevezett gyógyhajón, ill. oda rendeltek. Talán nem tudjátok, de sok gyógyhajó létezik – és engedélyem van rá megosztani veletek ezt az információt- sokan közülük közel helyezkednek el a Földhöz, mert erősen megemelkedett részetekről az igény a fénykamrákra és a kezelésekre, amiket természetesen örömmel teljesítünk. Megtisztelve érezzük magunkat, mert ez azt is jelenti, hogy az emberiség, mint kollektíva nem csak elfogad minket, ami céljaik egyike, hanem készek a régi gondolkodásrendszert hátrahagyva, érzelmi, mentális, fizikai vagy spirituális sérüléseiket feloldani, meggyógyítani, ebben sem különbözünk annyira, de most nagyon elragadtattam magam…

Tehát megérkezek úgy 7:15-kor a gyógyító állomásomra. Ti azt mondanátok a műszakom 7:30-kor kezdődik, a naptól függően 14:30-ig vagy 15:30-ig tart, közte néhány szünettel. Ezért a speciális állomásért felelek és a napom beosztása lehetővé teszi, hogy 15-20 perces szüneteim legyenek két kliensem vagy betegem között, ahogy ti neveznétek, tehát azok között, akik ezt a szolgáltatást megkapják.

Tehát elég korán kezdek, hogy a napom nyugodtan induljon. Átlagosan kb. 10 páciensem van, az esetek súlyosságától függően, akikkel dolgozunk. És mivel én felelek ezért a gyógyállomásért, van még két másik gyógytechnikus, akik segítenek nekem asszisztálni vagy az utasításaim szerint dolgoznak, ahogy ti mondanátok. Tehát én vezetem ezt az állomást. Ha képileg szeretnétek az állomást elképzelni, van a gyógyító fénykamra, amire már korábban utaltam, de még nem fejtettem ki pontosan. Nos ez egy helyiség, ahol a személy vagy egyén tartózkodik– alapjában egyénekkel dolgozom-, ami nagy örömömre szolgál és nagy gyakorlattal is rendelkezem ezen a téren, mint mindannyian a hajón, ez talán még közelebbről is érdekelhet benneteket. Tehát van ez az helyiség, ahol az illető személy ellazul és felkészül a gyógyítás folyamatára, a gyógyítás ajándékára, hasonlóan, mint nálatok az orvosoknál és kórházakban, ahol a személyről információt kapnak, mit éreznek, miközben tart a gyógyítás. Tehát ez idő alatt – egyfajta interjúnak is elképzelhetitek – megbeszélés zajlik, ami felvilágosítást ad, hogy mi történik. Nem csak az egyén saját meglátását illetően, hogy mit gondol, érez vagy hisz, hanem hozzászólhat a kérdéses dolgokhoz.

Sok különböző életformával dolgozunk, akik mindannyian a flotta tagjai – és igen vannak olyan idők, amikor gyógyításra van szükségük és erről közelebbről is szeretnék beszélni – vegyünk például egy embert, akit felsugároztak és üdvözölték a fedélzeten és ő úgy érzi, hogy a szívével szervileg van gondja. Ő azt gondolja talán, hogy ez valami éreltömődés vagy magas vérnyomás vagy stressz vagy szívdobogás vagy ritmuszavar. Jelentkezik nálunk és azt kéri, hogy gyógyítsuk meg. De mindig van egy további beszélgetés arról, hogy „Mit gondolsz, mi okozza ezt az életedben?”Mi történt a múltadban – itt nem csak a kórtörténet, hanem a személyes történetről is szó esik és mindkettő esetben még előző életekre is kiterjed- „Mit gondolsz, mi okozza a tökéletességről eltérítő rendellenességet?” Nos, a legfőbb különbség, ha egyénekkel dolgozunk a gyógykamrákban, más mint a Földön, különösen más, mint a harmadik dimenziós Földön, hogy a páciensek fel vannak készülve a gyógyításra. Ez nálatok nem így történik, gyakran jönnek az emberek és azt mondják” Hozd ezt rendbe.”, de nincsenek igazán felkészülve a gyógyításra, mert a szeretet és az önértékelés alapkérdése nem tisztázott. Ragaszkodnak a régihez. Tehát nem mindig ugyanazzal a kihívással szembesülünk, de néha, meglehetősen ritkán azért találkozunk vele.

Tehát a kezelés már az előkamrában megkezdődik, amit ti fogadószobának neveznétek, de sokkal átfogóbb, mint azt nálatok bárhol is láttuk, mert mi tanulmányozzuk az orvosi rendszereiteket, az alternatív gyógyászatot és a klinikáitokat is. Ismerősek vagyunk ezeken a területeken, mert ezek a folyamatos kutatásoknak és képzésünknek részét képezik.

A gyógykamrán kívül található a munkahelyünk, a munkaterületünk, ahogyan ti mondanátok. Egy ’hi-tech’ berendezéshez hasonlítanátok leginkább, mert sok képernyő van, hogy beállítsuk a fény-hang frekvenciákat, hogy folyamatosan kísérjük, szkenneljük nem csak a fizikai testet, hanem azt a 8 mezőt, amivel nem csak az emberi test, hanem a legtöbb lény rendelkezik.

Nos így néz ki a helység… annak ellenére, hogy nagyon technikai tűnhet, de az energiaátadás is innen történik. Technikusként nem csak ezt a technológiát működtetjük, hanem képzett gyógyító mesterek is vagyunk és gyógyító képességeinket a klienseiknél is alkalmazzuk. Ez az energia pedig hozzáadódik az alkalmazott technikához. Ahogy azt már mondtam, hárman dolgozunk a gyógykamrák/technika területén, ill. ott van még természetesen maga a hibátlanul működő gyógykamra.

A mi gyógyasztalaink – ahogy nektek is vannak rötgenasztalaitok – kristályágyak. De ez a kristály olyan természetű, hogy puha és rugalmas, így a személy, aki rajta fekszik, nem azt érzi, hogy egy kőtömbön feküdne, épp ellenkezőleg körbefonja. Ez a kezelés kristállyal való kombinációja, mert a kristályok felerősítik és átadják az energiát, amit a kamrába küldenek.

A kristályok is fény és frekvenciák rétegei, így a kamrában lévő személynek olyan érzése van, mintha betakargatnák vagy mintha egy felhőn feküdne vagy mintha egy kényelmes megfelelő támasztékkal rendelkező ágyban feküdne. Amint valaki elnyúlik rajta, úgy érzi, elengedett minden fájdalmat és kínszenvedést, fizikai és érzelmi szinten egyaránt. Tehát egy gyógyító közegről van szó. A fal tulajdonképpen olyan, mint egy ablak, amin keresztül látni lehet a gyógytechnikusokat, tehát nem vagyunk a kliensektől elszeparálva. Az ezzel szemközti fal, üvegből van, így a páciens az univerzumot, a csillagokat és az elhaladó-dokkoló hajókat is láthatja. A harmadik fal egyszerűen fényből és színekből áll, amik barátságos környezetet teremtő és kellemes hangulatú mintázatot mutat. A negyedik falon az ajtó található, ami az előkamrához vezet. Így szerettem volna bemutatni nektek, hogyan is néz ki ez a gyógyállomás.

Amint valaki felkészülten, a kristályágy kényelmébe burkolva fekszik, akkor az egyik gyógytechnikus – nem mindig én, de gyakran – előkészül és ellenőrzi, hogy a páciens kényelmesen elhelyezkedett és amint a technikus visszatér a technikai részleghez, a kristályágy fogadja a színes lézerfényt, először csak nagyon finoman. Ezek olyan spektrumú színek, amik a Földön is ismertek, ill. olyan kombinált spektrumok is, amit speciálisan a diagnózis alapján programoztak, amit beindítanak, amint a páciens az asztalon fekszik. A fogadószobában a páciensről gyűjtött információkat hozzáfűzik a szkennelés adataihoz, így a problémák okát, vagy az egyensúly felborulásának okát világosan beazonosíthatjuk.

Ezután pedig nagyon határozottan „átvilágítjuk” a pácienst, nem csak egy mezőt vagy szerveket, hanem minden mezőn és minden szerven áthatolnak a fény különböző spektrumának variációi, amiben a frekvenciákat hozzáillesztik a páciens  igényeihez, ami egyfajta pulzálásként tudnám leírni, ami szintén váltakozik.  Használtok már egy technológiát, amit a csillagtestvérek vezettek be a bolygótokon, elsősorban alternatív gyógypraxisokban , ez pedig a lézerszín, ill. a fényterápia vagy hangterápia. A „Rife-készülék” jó példa erre.

Mi a technikai területen folyamatos visszajelzést kapunk az asztalon fekvő páciensről és nem csak az átadott és küldött energiákat ellenőrizzük, hanem a technológia által kapott információkat is.

Az egész kezelés általában 20-25 percig tart. Kritikus helyzetben – ami alig fordul elő – kb. 45 percet venne igénybe és még ritkább esetben egy órát is eltarthat. Ez a felső határ, amit egy lény és speciel egy emberi lény képes befogadni.

Attól függően, hogyan érzik magukat a kezelés után a páciensek, kipihenhetik magukat a kristályasztalon vagy tovább maradhatnak fénybe és hangba burkolva… De már nem „bombázzuk” őket intenzíven fénnyel és hangokkal. Csak nagyon könnyű energiák hatolnak át a mezőkbe, olyan, mintha relaxációs zenét hallgatnátok vagy masszíroznának benneteket. Ha a páciens szeretné, maradhat tovább is a gyógykamrában, mi pedig egyszerűen átmegyünk egy alternatív kamrába. A technikai területünkről 3 kamrába van közvetlen átjárásunk. Tehát ha valaki szeretne még pihenni, maradhat a kezelés helyszínén, elfoglalhatja a saját kabinját a hajón vagy kérheti a hazateleportációját az ágyába.

Így zajlik ez egész nap a gyógyállomáson. Ha szünetet szeretnék, akkor általában felkeresem a közösségi társalgót és így pihenem ki magam. Néha beállítom saját magamnak a megfelelő frekvenciákat és lefekszem a gyógykamra asztalára és engedélyt adok egy kollégámnak, hogy újra „feltöltsön”.

De mindig veszek magamhoz élelmet, néha tiszta energiát vagy amit ti élelemnek neveznétek. Itt a hajó fedélzetén nagy választék van az ételek terén, amit sok helyszín közül választva fogyaszthatunk el.

Szeretnék most megosztani veletek valamit, amin biztosan nevetni fogtok, az egyik kedvenc Föld-i ételem, a kukoricapehely. Mi nem csak reggelire esszük itt, hanem ezt majszoljuk a nap folyamán bármikor.

Nos, így néz ki nagyjából egy munkanapom. A munka után, 15:30 vagy 16:30-kor, visszahúzódom a kabinomba. Hogy mikor végződik pontosan a munkaidőm, az a továbbképzésektől is függ, ti így mondanátok ezt, ekkor tanulunk, friss információkat kapunk és megosztunk az -emberi- fejlődésről, ill. az elsődleges meglátásainkról ezzel kapcsolatban vagy egyszerűen új információkhoz jutunk.

Ezután tehát visszatérek a kabinomba, hogy egy kicsit kipihenjem magam.  A gyerekeket hazahozzák vagy én is elmehetek értük. A hajóink tökéletesen biztonságosak, tehát abszolút szokványos, hogy csak hazakísérik őket, különösen, ha olyan korban vannak, amikor szívesen indulnának felfedezőtúrára. Ennek a felfedezőszellemnek pedig szívesen teszünk eleget, hiszen ez az otthonuk.

Az éjszaka a családi és közösségi időnk. Néha szent szertartásainknak teszünk eleget, néha pedig egy egyszerű kikapcsolódást nyújtanak a filmek – nos ezek másfajta filmek, de nézünk néha Föld-i filmeket is. Szórakoztatóak, de néha nagyon ijesztőek. Az ijesztgetőseket nem szeretjük, nem szerepelnek kedvenceink listáján, de mégis segít nekünk, hogy megértsük gondolkodásmódotok bizonyos részleteit.

Gyakran egyszerűen otthon tartózkodunk, ahogyan ezt ti mondanátok, a saját lakásunkban. Mi nem használjuk gyakran a lakás szót, mert otthonunkként tekintünk rá, hiszen már hosszú ideje ott élünk. Egyéni ízlés szerint van kialakítva, ez a mi privátszféránk. Ez a helyiség, ahol beszélgetünk, egymást támogatjuk, ahol megbeszéljük a mindennapi történéseket.

Ezek az információk talán közelebb hoztak benneteket, hogy megértsétek, kik vagyunk mi, kedves Barátaink?

Amúgy, ha dolgozunk egyenruhát viselünk, ez nem lenne szükséges, de ebben mindannyian egyetértünk, hogy így könnyebb. És büszkék is vagyunk, hogy viselhetjük a Külső Galaxisok Egyesült Erőinek (UFOG) egyenruháját.

Van kérdésed kedves Geoffrey mielőtt tovább folytatnánk?

GW: Köszönet Phalia. Az Olvasók kedvéért, megkérdezhetem, hogyan írjuk le helyesen a neved?

P: P H A L I A, Phalia.

GW: OK, nagyszerű. Nagyon köszönöm.

A gyógyítás módszerének különböző mélységeiről beszéltél és én azt gondolom, ez lett volna az elsődleges kérdésem – mivel sok ember úgy tudja, nálatok ott fent nincsenek betegségek. És az is kiderült, te magad is igénybe veszed, az ilyen típusú gyógyításokat, annak ellenére, hogy ezt te valószínű nem tartod gyógyításnak, hanem egy energiafeltöltésnek, hogy minden „olajozottan”működjön. Ezt így jól látom …?

P: Igen, ez egy megfelelő leírás. De azt is figyelembe kell venni, hogy ezt a kérdést nagyon körültekintően kezeljük. Pontosan az egyensúly megőrzésé életünk és életmódunk központi témája, ezért jól megfontolt hangsúlyt fektetünk minden személy jogára, hogy tökéletes egyensúlyban és tökéletes életenergiával létezhessen. Vannak és voltak idők –mint azt tudod, hallgatjuk mi is az adásaitokat – amikor az interglaktikusokkal vagy galaktikusokkal beszélgettetek és a velünk való együttműködésről. Olyan időket élünk, hogy vannak, akik a Föld-höz vannak kirendelve, a gyógyhajók, amik a Föld körül keringenek, oda mennek, ahol szükség van energiabevitelre vagy energiaszabályozásra. A tapasztalataink pedig azok, hogy nem látunk benneteket szörnyűnek vagy károsnak, de még mindig szükséges az energaiátvitel, mint azt ti is tudjátok a Föld átváltozásának időszakában. Még mindig nagyon nagy a káosz, még mindig sok a pusztító energia. Akiknek közülünk ilyen típusú munkája van, annak szüksége van a gyógyhajókon való újrahangolásra, ezt pedig mi nagyon fontosnak tartjuk. Ez olyan, mintha radioaktív környezetben dolgoznátok és a nap végén átmentek egy tisztító zuhanyon, hogy biztos legyen, semmilyen szennyező anyag nem ragadt rajtatok. Ennek megfelelően, ahogy ti is tudjátok, bár lehet nem tudjátok… van egy flotta, ami Mihály arkangyal parancsnoksága alatt szolgál, akik fegyverarzenálokkal, ill. azok leépítésével foglalkoznak. Ez egy nagyon mérgező környezet. Tehát, ha ez megtörténik, vagy ha Mihály Arkangyalt például elkísérték, hogy támogassák – és sokkal jobban támogatják, mint ahogy az emberek gondolhatnák és engedélyezték számomra, hogy ezekről a dolgokról beszéljek – például Egyiptomban vagy Szíriában vagy néhány nappal korábban a környéketeken Coloradóban, ha visszatérnek megkapják a gyógykamrás kezelést, nem a teljes időtartamút, hanem egy 15-20 perces kezelés is elegendő, hogy kipihenjék magukat, hogy felfrissüljenek és felkészülhessenek a munka folytatására, ami számukra rendkívül fontos.

Többnyire nem vagytok tudatában, milyen módon segédkezünk nektek, az iménti jó példa erre. A gyógyhajók, amik közel az Földhöz helyezkednek el, olyanok általában, mint a forgóajtók. Az önkéntes technikusok tömkelege töri magát, hogy ott dolgozhasson, nagyon lelkesek a munka és a feladatuk miatt, de természetesen abszolút világos számukra, hogy a nap végén szükséges számukra is a kiegyensúlyozás, hogy a harmóniát és az egyensúlyt megtarthassuk a családjainkban és társadalmunkban a hajó fedélzetén.

Tehát, a gondolat sérthetetlenségünkkel kapcsolatban, annak ellenére, hogy az ötödik és magasabb dimenziókból származunk, helytelen.

Ezért megteszünk minden intézkedést ennek érdekében, ahogyan ti is így jártok el, amikor gyógyító reiki vagy hangterápián, színterápián, masszázson vagy Lao Chi-n vesztek részt. Csupán, mert egyensúlyba szeretnétek kerülni. Mi is ezt tesszük mindvégig.

GW: Ez mind csodásan hangzik. Nos, azt gondolom most hagynunk kéne következő vendégünket szóhoz jutni. De talán még egy gyors kérdés, ha megengeded Phalia. Biztos vagyok benne, hogy sokan éjszaka már meglátogatták a hajókat és a gyógyközpontot, de lehet ennek nincsenek tudatában. És nekem is van egy ilyen érzésem. Létezik esetleg valamilyen konkrét egyértelmű jele annak, hogy valaki felismerhetné a mi világunkban, hogy „dolgoztak rajta”?

P: Nos, a legegyértelműbb bizonyíték –és megértem, hogy szükség van bizonyítékra- a protokollunk szerint, hogy kérni kell a hajóra való felsugárzást, hogy nappal vagy éjszaka az nem számít, ebben nagyon precízek vagyunk. De megfogható bizonyíték, hogy jobban érzi magát a kezelés után a páciens. Ha fizikai problémáról van szó, akkor a megfogható jel, a tény lehet, hogy úgy érzi magát, mint egy műtéti beavatkozás után – és igen szoktunk műtéti beavatkozásokat végezni, bár ez egy másik téma- tehát a normálisnál kicsit merevebben érzi magát, mintha keményen dolgozott volna, de ezt egy kellemes komfortérzéssel párosítva, ami a nap folyamán felerősödik. Lehetnek álmok vagy éjszakai víziók, ahol visszaköszön minden bizonnyal a csillagfal, ami a gyógykamra ablaka, mert amit mi sokszor megfigyelünk az embereknél, hogy rögtön balra fordítják a fejüket és kinéznek az ablakon, de előfordulhatnak napközbeni víziók, vagy éber állapotban, ha becsukjátok a szemeteket, olyan mintha ködös színtengerben lennétek vagy számotokra általában nem ismert szikrázó színek vennének körül. Vagy ha meditáltok és egy probléma vagy blokád után kutattok, ami volt nincs eltűnt. Valójában olyan tartós érzést kelt, mintha már régi emlék lett volna. Olyan ez az érzés, amikor rácsodálkoztok „Óh igen, ez fáj” vagy „ Nincs rendben a térdem”„ vagy „Mindig rosszul éreztem magam a régi kapcsolataimban” vagy”Azt hittem soha sem fogom megtalálni a szerelemet” és aztán minden rendbe jött.

Van még egy dolog, amit kérhettek tőlünk, ez pedig mivel széleskörű a gyógyító tevékenységünk és értelmezésük is, kérhetitek a tudatos emlékeitek visszaállítását. Nos ez nem egy egyszerű igen vagy nem kérdés. Meg kell fontolni a három technikusnak veled együtt a választ, ill. megjegyezném még a benneteket kísérő szellemi vezetőitekkel is szükséges konzultálni és tudni kell hozzá, ki hogyan és milyen gyorsan dönt a dologban. Mindig a javatokat kell szem előtt tartani, de rákérdezhettek ezekre az emlékekre. Az emlékezés gyógyulásotok [egészségetek] részét képezi.

Szeretnénk, ha felismernétek minket. Néha aggódunk, mert éjszakáról-éjszakára ellátunk benneteket, mert van egy tartós klienscsoportunk. Itt nem az érvényesül, hogy az első a nyertes. Ha elkezdünk veletek dolgozni, folytatjuk is veletek a munkát, mert úgy gondoljuk, hogy a folytonosság, a gondoskodás, a kapcsolat érzése nagyon fontos. Nem azért szeretnénk, hogy ismerjetek meg minket, mert dicséretet, köszönetet vagy hálát szeretnénk tőletek, hanem mert összeköttetésben állunk. Egy csapat vagyunk. És van helyetek a szívünkben és szeretetünkben.

GW: Nos ez bizonyosan így is van – és végül a magam nevében, és biztos vagyok mások nevében is azt mondhatom, a Hallgatóink égnek a vágytól, hogy találkozhassanak veletek és megismerjenek benneteket Phalia. Biztos vagyok benne, hogy azok, akik tőled vagy a csapatodtól gyógyítást kapnak, a leginkább hálásak érte. És én bármilyen kezelést kaptam is, lekötelezettnek és hálásnak érzem magam neked és a csapatodnak és már várom a napot, amikor találkozhatunk.

Azt gondolom, a még rendelkezésre álló időben, próbáljunk meg egyik vagy másik vendéget körünkben üdvözölni.

P: Igen, visszavonulok, és meghívlak benneteket, látogassatok meg engem és a családomat nemsokára, kedves Szívek, nemsokára. Isten veletek.

GW: Köszönet Phalia. Légy áldott.

Nos, mialatt Linda felveszi a kapcsolatot a következő, hozzánk érkező galaktikus csapattaggal, összpontosítsunk a hála és szeretet érzésére, amit minden ember és a hajó fedélzetén minden gyógyító iránt érzünk, akik szintén hozzájárulnak segítségnyújtásukkal az átalakulásunkban. És most akkor üdvözöljük következő vendégünket.

Serenia: Üdvözöllek benneteket. Serenia vagyok. Örömömre szolgál és megtisztelve érzem magam, hogy ma éjszaka itt lehetek veletek. Nem is tudom, hol kezdjem. Mint ahogyan Phalia, eredetileg én is a Plejádokról származom, ott van a bolygó, amit otthonomnak tekintek. Felfedező vagyok, kutató és a kommunikációért is felelek. Ahogyan köztetek is sokan, nem csak egy dologgal foglalkozom. Sokat tudtok a technológiánkról és azt is tudom, ezeket majd ti is használhatjátok.

Arra gondoltam, mivel Phalia ilyen részletesen elmesélte a napirendjét, akkor én inkább beszélek egy kicsit a munkámról, ill. arról, amit szeretek.

Felfedező vagyok és tudós is egyben, aki kommunikáció-technológiával is foglalkozik. Ezért neveznek engem kommunikációs technikusnak, ill. tudományos technikusnak és néha a tudományok tisztjének. De úgy beszélek hozzátok, mint egy fedélzeti tag a sok közül.

Mesélek nektek a tapasztalataimról és arról, amit sokan hisznek közületek a Földről. Az ikerlángom a Földön él. Egy közületek, egy bizonyos küldetéssel, egy bátor lélekszív, aki egy napon majd visszatér, hogy újra az oldalalmon lehessen. És mert a vágy mindkettőnknél rendkívülien erős, mindegyikünk a maga módján, a szeretet sérthetetlenségével egy magasabb célt szolgál. Ez része az egyensúlynak, amiről a drága Phalia már beszélt. Sokan közületek tudják, úgy hiszik vagy néha sejtik, hogy a társaitok, barátaitok, családotok a hajók fedélzetén vannak. Sokkal elterjedtebb gondolat, mint hinnétek. Az ok, amiért szóba hozom, az nem azért van, hogy játszadozzak az érzéseitekkel, hanem csak biztosítani szeretnénk benneteket, hogy mi is így érzünk, mint ti, érezzük az elkötelezettséget és talán tisztább rálátással rendelkezünk, mint ti, arról, hogy eljön a nap, amikor újra viszont látjuk egymást. Ez talán még fontosabb dolog, mint az egyéni újra egymásra találás. Rövidesen eljön az idő, amikor a Földön leszünk, nem mint „zöld marslakók” vagy betolakodók vagy félelmet keltő lények, hanem mint barátok, mint testvérek, akik valójában vagyunk.

És igen, hozunk magunkkal ajándékokat, de azért is jövünk, hogy megfigyelők legyünk és csendben segédkezzünk. Semmit nem viszünk a Földre, vagy nem ajánlunk fel olyan technológiát – sem kommunikációs, sem egészségügyit, sem ingyenes energiát, ami a teleportációban vagy a szállításban segít, hogy megépíthessétek a fényvárosaitokat- soha semmit nem hozunk,amit nem kértetek vagy akartatok. Nem kényszerítünk semmit, amit máshol tanultunk a csodás lényről Gaiaról. Tehát, egy társulási kreatív fázisba lépünk. Nem csak ti vagytok társteremtők az égiekkel, a Szeretet Tanácsával, hanem velünk is.

A feladataim alapján, mint tudományos- és kommunikációs munkatárs, sokfajta célt követek a munkám során. Egy dolog, amit csinálok, hogy benneteket figyellek meg, miről kommunikáltok a Földön, miről kommunikálnak a médiáitok, a kormányaitok és hadseregetek, utóbbiakat ti titkosnak neveznétek. Ezt nem azért tesszük, hogy tolakodóak legyünk. Azért tesszük, hogy láthassuk a fejlődést. Néha „beadunk” ennek a kommunikációnak egy injekciót, különösen annak, ami még a régi valóságot [paradigmát] képviseli, befecskendezünk energiát, ami lazít. Nem rontunk ajtóstul a házba, de ha a radikális kommunikációs hálózatokat megnézitek, azt fogjátok tapasztalni, hogy hamar kipukkanak. Nos egyesek közületek azt mondaná: „ Óh nem Serenia! Ez nem így van! De aztán egyre hangosabbá válik a károgásuk! Mi nem beszélnék így, de ti igen. De értsétek meg. Ha egyesek így viselkednek, csak azért teszik, mert feljön bennük a „káros hordalék”, hogy megtisztulhassanak tőlük. Így nem csak személyesen tisztultok, hanem hálózatokat, kormányzati struktúrákat is tisztítotok, mindent, ami kommunikációval és a kommunikációs technológiával kapcsolatos. Érezzük, ezt az új kommunikációs technológiát nagy örömmel fogadjátok majd.

Igen, minden ingyenesen hozzáférhető lesz. Hogyan lehet egyáltalán a kommunikációért pénzt kérni? Igen, ti azt mondjátok: Ez munkát ad!” és mi azt mondjuk: Most itt pedig bekövetkezik az újrarendeződés ideje.” Nem szükséges Gaia-n vagy máshol bármiben hiányt szenvedni. Ez téves következtetés, egy nagyon téves következtetés a bolygótokon, de mégsem igaz. Nem felel meg a valóságnak. Ez olyan dolog, amit gyakran nem értünk meg, hogyan vannak elosztva a prioritások [elsőbbséget élvező dolgok] a Földön és valamennyire még most is.

Szeretnék arról is beszélni, amit közösségben teszünk. A technikai csapat tagja vagyok és amikor a felfedezőhajón tartózkodunk, akkor átlagosan 20-22-en vagyunk a fedélzetén, természetesen mindenki a saját feladatát végzi. Egyesek a navigációért felelősek vagy, ahogy ti mondanátok, ők vezetik a gépet. Próbákat, mintákat gyűjtünk nem csak a kommunikációtokból, hanem a talajotokból a vizeitekből. Ezeket a hajók fedélzetére visszük, hogy elemezhessük, milyen mikrotápanyagok válnának a Föld hasznára, hogyan lehetne az energetikai egyensúlyt újra megteremteni.

A fő betegségtípusaitokon is dolgozunk, mint például a rák, AIDS, Szklerózis Multiplex, ill. pszichés és szellemi megbetegedéseken.

Tehát információkat gyűjtünk, és még egyszer, nem azért, hogy beavatkozzunk, hanem, hogy szereket, módszereket, gyógymódszereket, kiegyenlítő szereket fejlesszünk ki, hogy amint a Földön megtörténhet a „felfedésünk”, az információink rögtön a legaktuálisabbak és legpontosabbak legyenek. Így sokat utazunk ide-oda, sok a közös munkánk az intergalaktikusokkal, a galaktikusokkal, de még néhány felemelkedett mesterrel és néhány fizikusotokkal is, akik a téma avatottjai és szorgalmasan dolgoznak velünk. Igen, gyakran titokban teszik ezt, de ez nem tesz semmit. Mindig boldogak vagyunk, ha velük találkozunk és kicseréljük tapasztalatainkat. Sok helyzet arról szól, hogyan tudjuk megosztani a technológiánkat vagy információinkat vagy a jobb megértést bizonyos dolgokkal kapcsolatban. Nincs mindig úgy, hogy közülünk egyvalaki inkarnálódik, hanem vannak úgynevezett „Walk-In”-ek [rövid idejű látogatások]. De vannak rendkívül aktív lények, akik az új létezés terén, a társteremetésben segédkeznek.

Puszta örömből kifolyólag néha én is hazalátogatok, pontosabban az Electra bolygóra, mint ahogyan ti is elmentek a strandra vagy a hegyekbe. A felfedező hajóval indulok, néha egyedül, néha barátokkal, hogy lazítsunk egyet. A mi pihenési formánk nagyon hasonló a tiétekhez. Gyakran úgy gondoljátok, pihentek néhány napot, hogy feltöltődjetek. Mivel mi egy másik frekvencián létezünk, erre nincs szükségünk, így számunkra sokkal egyszerűbb egy kicsit kikapcsolódni. De közben fenntartjuk az egyensúlyt a munkával, mert nagy a lelkesedésünk… Szeretjük, amit csinálunk. Ez egy kicsit más, mint a Földön és várjuk már, hogy változás történjen e téren, mert túl sokan vannak a Gaia-n, akiknek olyan munkájuk van, amit nem kedvelnek. Ez egy olyan rejtély és helyzet, amin szükséges a változtatás. De felkészültek vagyunk, hogy oktassunk benneteket, hogy információkat osszunk meg veletek, hogy meghívjunk benneteket és bíztassunk benneteket, gyertek és töltsetek el velünk időt a Földön, induljatok felfedezésekre a csillagok között a Plejádok szektorába. Ez az, amit szeretnénk. Itt nem csak szintátlépésről, dimenzióugrásról van szó, hanem a társakkal családotokkal való újraegyesüléséről, az újraértékelésről és segítségnyújtásról, hogy együtt dogozhassunk és útmutatást adjunk másoknak. Igen, minket is vezetnek és higgyétek, tudjuk, hogyan kell együttműködni az útmutatások segítségével. Már nagyon régóta magas szintű készültségben dolgozunk, szóval tudjuk mi a dolgunk. De összességében, a Földieknek még meg kell tanulniuk, mit jelent az, egyetértésben cselekedni, dolgozni és valóban kommunikálni. Ez az én jövőbeli feladatom. Ez egy olyan feladat, ami számomra testre szabott –és ez örömömre szolgál. Már alig várom!

Hogyan kommunikáljunk, hogy egyik embert se tüntessük fel jó vagy rossz fényben? Egyik személy a felelősséget vállaló, míg a másik alattvaló? Hogyan dolgozzunk együtt? Hogyan kommunikáljunk, hogy érezzük magunkat valójában és mire vagyunk képesek valójában, így együtt?  

Ezek a kérdések, amik megválaszolásra várnak, amikre számitok, de már tűkön ülve várom őket.

Van kérdésed hozzám Geoffrey?

GW: Köszönet Serenia. Két kérdésem lenne. Az egyik a pihenési időtökkel kapcsolatos a másik más jellegű, a tudományos szolgálatodra irányul.

Először a pihenéssel kapcsolatos. Beszéltél a felfedező hajótokról, amivel a barátaiddal pihenni mentek. Talán tévedek, de ehhez szükséged van valamiféle kapura, hogy a hajóddal az Electrára eljuthass, amiről beszéltél. A Nap maga a kapu/portál, amin keresztül hazajutsz vagy valami más?

S: Valami más. Fehér lyukakat használunk. Ti már ismeritek a fekete lyukakat, de a fehérek kevésbé ismertek. Ezek a fehér lyukak az univerzum kapui/portáljai, amik lehetővé teszik az ilyen típusú utazásokat.

GW: Nos, ez olyasvalami lehet, amit mi a Science-Fiction filmekből féregjáratként ismerünk?

S: Igen, így van.

GW: A mi tudományunk, a tudósok, akik most a Földön dolgoznak, a NASA-nál és más kormányrészlegeknél, tudnak ezekről a járatokról? Mert, nemrégiben úgy hallottam, kihirdették, hogy tudomásuk van portálokról. Ez igaz?

S: Nagyon is van tudomásuk minderről.

GW: OK.

S: Már régóta tudnak róla. De kezdik kiadni az információkat és ez így helyes.

GW: Kiváló. A kérdés a tudományokhoz: a földi képzés rendszerben haladva tanultuk a háromdimenziós fizikát, kémiát, biológiát, most pedig ismerkedünk a kvantumok magasabb tudományával.

Foglalkozol olyan tudománnyal, ami a kvantumokon is túlmutat? Vagy léteznek a kvantumfizikának bizonyos variációi, ami segítség lehetne számunkra is?

S: Úgy gondolkodj róla, mint a kvantumfizika variációi, mert mi sem látjuk a kutatásaink vagy a fejlődés végét. Úgy képzeld el, mint egy tágulás. Beszélhetünk kvantum 1-ről, ti vagytok az 1-esnél, mi pedig a 12-es vagy 13-as kvantumfokozatnál. A mi meglátásunk szerint minden kvantumnál energiáról van szó, hogyan dolgozik, hogyan lehet hasznosítani, megváltoztatni, hogyan lehet vele dolgozni. Ezt még nem teljesen értitek a Földön, de már kezditek felfogni, hogyan lehet vele dolgozni, az univerzum megértésével, struktúrájával és a csodálatos teremetés működésével kapcsolatban.

GW: Nos, tehát a kvantum 1-es a tudományos forma, ami a harmadik dimenzió kései időszakában létezik. Akkor a kvantum 12-es fokozat egy olyan tudományos szintet jelentene, hogy átfogóbban megértenénk a magasabb dimenziók működését?

Például, léteznek-e olyan kvantum területek, amik a különböző dimenziók tapasztalatain mennek keresztül?

S: Igen és nem is. Biztosan elvisz minket a kvantum 12-es szint az interdimenzionális valóság teljes birodalmába, amiről ti azt gondolnátok, ez a ti 12 dimenziótok. De azt is meg kell fontolni, hogy mind a 12 dimenzión belül további 12 szint létezik. Sokkal összetettebb, mint gondolnád. Tehát a rövid válaszom, Igen. De amit valójában teszünk, ha a 12-es kvantum szintről beszélünk, akkor a teremtő kód esszenciájával dolgozunk. Elértetek arra pontra- és most nem csak a kvantummal kapcsolatos tudásotokra gondolok- hogy emberi lényként, kezditek érteni az energiát, az Isteni Egy Szívéből származó Forrás teremtőkódjainak kvantumtermészetét.

Ha 12-es kvantumszinten vagytok, amint ott tesztek, az magában a teremtőkódok kellős közepében helyezkedik el és a részecskéket az Egy-el közösen határozzátok meg.

[zene]

GW: Nos, az a helyzet, hogy felcsendült a jel a befejezéshez, Serenia.

Biztos vagyok benne, hogy folytatni fogjuk és abban is hogy sok kérdés merült fel mindenkiben. Tehát köszönet az idődért, amit velünk töltöttél…

S: Sokan vannak közülünk, akik szintén nagyon boldogan beszéltek volna veletek. Menj szeretettemmel. Mindannyiunk nevében. Isten veletek.

GW: Isten veled, Serenia.

Csodás látogatóink voltak ma, Phalia és Serenia, akik bepillantást engedtek életük mindennapjaiba, megismertünk egy napot a galaktikusoknál. Idővel majd minden bizonnyal folytatjuk az interjúkat.

A legközelebbi viszontlátásig. Kellemes időtöltést. Béke veletek. Minden jót.

[vége]

Csatornázta: Linda Dillon

Magyar nyelvű fordítás: Scarlett

Forrás: http://the2012scenario.com , http://www.blogtalkradio.com/inlight_radio/2012/07/24/an-hour-with-an-angel

Reklámok