Marix a Szíriuszról 5. / 2012. augusztus 22.

Sarinah közvetítése

Miközben a Nap a testetek megújítását végzi, a régi kórképekkel harcolók számára elkerülhetetlen, hogy megálljanak egy percre és visszapillantsanak!

Igen, galaktikus barátaitok is tudatában vannak, hogy néha az élet egy autópályához hasonlít, ahol a megállás és a kiszállás egyáltalán nem egyszerű vállalkozás és bátorság kell hozzá.

Nos – amíg letelik az idő, míg viszont nem látjuk egymást, hiszen ez nagyon fontos számotokra – testeitekben minden órában, olyan folyamatok zajlanak, ami során a felemelkedés mellett döntők, egyre finomtestűbbekké válnak. 

Így megérkezésünk napján, energiáink lecsökkentése nélkül nyílhat lehetőség egy közvetlen találkozásra is. Mert ha erőnk teljében érkezhetünk meg hozzátok, ez a régi rezsimekkel történő párbeszédet is jelentősen megkönnyítené.

Miközben egyre finomtestűbekké váltok, természetesen mindent ki kell „takarítani a rendszerből”, ami sejtveszteséget, betegséget és destruktív [romboló] gondolkodásmódot érinthet, de a végén teljes egészében egészségesekké váltok!

Így lehetséges, hogy hirtelen testi panaszok lépnek fel, amiről azt gondoltátok, már rég elmúltak. De ne tekintsétek ellenségnek ezt a tisztító folyamatot, mert fontos helyükre tenni a dolgokat, különben a felemelkedésetek látná kárát!

Szeretnénk a testsúlyról néhány szót ejteni, mert sok Fénymunkás kérdése eljutott hozzánk. Eljött az idő, amikor a test nem csak egyre kristályosabb lesz, hanem könnyebb is, ez majdnem teljesen automatikusan történik, de közben előfordulhat, hogy élelmiszerallergia alakul ki, az olyan élvezeti szerek esetében, amire a testnek nincsen szüksége!

Így előfordulhat, ha olyan dolgokat fogyasztotok, amik nem támogatják a kristályosodás folyamatát, akkor ezek a dolgok egyszerűen kiválasztódnak, például erős izzadás vagy gyakori mosdólátogatás vagy hányinger tüneteivel, hiszen tudjátok, minden ember másképpen reagál!

A test tehát visszatér ideális állapotába, veszítetek testsúlyotokból vagy ha átlagos súlyon alattiak vagytok, akkor híztok néhány kilót!

Gondoljatok arra, amire nemet mondtok és elutasítotok, az rátok ragad és folyamatosan vissza fog térni. 

De térjünk rá a hangra, ami a Földlakókat előbbre viszi a felemelkedésükben. Ez a hang Kedveseink, biztosan hallott már róla néhány Olvasó, a szellemi világból jövő segítség a tudat megtisztításához. Gyorsan eljuthat az emberek tömegeihez és egy biztonságos lépcsőfok az égbe való hazatérés útján!

Ezen kívül ez a jel, egy ébresztőhang is, mert valójában az első kapcsolatfelvételt harangozza be, il. mindent, ami vele összefügg!

Egy harsonaszó, ami együtt az ég színeivel minden élőlényben felébreszti az emlékezést az Igazságra, a hatalmas Isteni rezgésszintre, amiben a Földanya gyermekeit részesíti!

Ezt a hívást minden lélek felismeri és a Föld minden lakója tudni fogja legbelül, hogy valami fontos esemény küszöbén áll, ez pedig a velünk való találkozás lesz!

Itt vagyunk kedves Barátaink, a Csillagtestvéreitek, a Felemelkedett Mesterek, az Angyalok és még sokan mások, és megtartottuk a szavunkat.

Köszönet Marix!

Sarinah

Csatornázta: Sarinah Aurelia © Copyright 2012

Magyar nyelvű fordítás: Scarlett

Forrás: http://marix-sirius.over-blog.de/

Reklámok