A Fény Galaktikus Föderációja és

Blossom Goodchild

közti beszélgetés összefoglalója

2012. 07. 07.

téma: Kétségek közt?

A változások lassúnak érzett menetéről:

A dolgok korábbi állapotához képest valóban történtek előrelépések, de még ha szeretnénk, sem tudjuk felgyorsítani a változás folyamatát. Ez nem a mi (FGF) feladatunk, mint azt ti is tudjátok, ez a ti előjogotok a Földön, tehát nektek kell ezt megtennetek. Mi csupán a hírnökök vagyunk, akik bizonyos témákhoz információkat szolgáltatnak, bár néha voltak megelőző lépéseink is, mégis sok esetben nem szerencsés kiteríteni a kártyalapokat, ha nem jött még el a megfelelő pillanat.  Tudatában vagyunk, hogy sokak szemszögéből nézve csak nagyon kismértékű fejlődés tapasztalható, de a mi átfogóbb meglátásunk szerint, semmi nincs, ami miatt aggódni kellene a szeretetteljesebb világba való áttérés tervében. Mi tudjuk, hogy a dolgok jól haladnak, ellentétben sokak kétségeivel. 

Nem lenne jobb, ha nem lenne információnk a felemelkedés részleteivel kapcsolatban?

Ha ti tudatában vagytok létezésünknek és szívetekben azt is tudjátok, hogy mi igazat beszélünk, akkor hol a probléma? Mi minden tőlünk telhetőt megteszünk, hogy előbbre mozdítsuk a dolgok menetét. 2012. december 21-ei dátumot nem lehet manipulálni, ezt az időpontot nem lehet aláásni vagy eredetétől eltérően átváltoztatni. Ez a dátum eonok óta létezik a hitrendszeretekben, az időszámításotokban, ennek okán egy konkrét esemény meg fog történni, e körül a dátum körül. Megismételjük, hogy az elkövetkező időkben forgószélszerű aktivitásoknak lehettek tanúi, ami elvezet a végén a ti földi értelmezésetek szerint egy sokat ígérő idő eljöveteléhez. Hogy pontosan mi fog kibontakozni, amikor egyre közelebb kerültök ehhez a dátumhoz, az teljes mértékben a dolgokra való reakcióitoktól függ.

Próbáljátok megérteni, nekünk tartózkodnunk kell ez ügyben, mert sok-sok okból egyszerűen nem terv szerint zajlanának az események, ha idő előtt feltárnánk a történéseket előttetek. Hiszen ha előre tudomást szereznétek ezekről, akkor ez megváltoztatná a dolgok eredeti menetét, mert összezavarná gondolataitokat a körülményekről és ez a tudás az egész folyamat dinamikáját szétzilálná. Természetesen egy tisztább szintű tudatból/látószögből megértitek ezt és ahogy közeledtek ezekhez a napokhoz, ez a tiszta tudat javaslatokat, lehetőségeket  villant majd fel, hogy mi lehetséges. De közben arra kérünk benneteket, maradjatok pontosan ott ahol vagytok, nincs ok bárhová is menni. Beszélgetésünk során az összes kérdésed Blossom, mind ez a zavarodottság, amit megengedsz magadnak, nem téged szolgál!

Jobban megértenétek minket, ha szerepet cserélhetnénk, hiszen egyek vagyunk:

De mélyen legbelül tudod/tudtad milyen lesz majd a tudatlanság sötétjében, ez része a tervnek. Az igazat mondjuk és igyekszünk tanácsot adni a felkészüléshez. Mi nem vagyunk ott, a földi létben, ahol most ti ebben a pillanatban vagytok, ahogy ti sem vagytok itt, ahol mi vagyunk. De egy oldalon állunk, hiszen társaitok vagyunk ebben a végtelen tervben. Segíteni próbálunk és nem szándékunk a helyzetet rosszabbra fordítani. Ugyanabban a csónakban evezünk, mindenki játssza a szerepét és szeretnénk felkészíteni benneteket.

Jövetelünk oka, hogy emlékeztessünk benneteket, hogy ti vagytok a SZERETET. Ez a mi küldetésünk! Ezzel a céllal indultunk. Hasonlóan ti is azzal a céllal indultatok, hogy meghallgassatok minket, amikor emlékeztetni jövünk benneteket. Mindannyian tudtuk, hogy ez így lesz! Akkoriban ti is tudtátok, mi is tudtuk, hogy ezekben az időkben elveszettnek fogjátok érezni magatokat utatok során, ilyen „zavaros vizekben”, minden miatt, ami megtörténik majd.

Szeretnénk visszautalni a színdarab analógiájára, amiben mindannyian részt vesztek. Mielőtt megkezdődtek a próbák, elolvastátok a szöveget, tehát tudjátok, hogyan végződik a történet és hogy milyen sikere lesz. Most pedig pontosan a darab utolsó jelenetét játsszátok. Mindenki rendkívül jó színész és rendkívül meggyőzően játssza szerepét, mindenkit magával ragad a cselekmény, holott mindenki tudja, ez csak színjáték. Ismertétek a végkimenetelt, mielőtt elkezdődött volna az előadás, beleegyeztetek, hogy részt vesztek benne. Felkészültetek, felgördült a függöny, elkezdődött a színdarab és most elérkezett az utolsó jelenet ebben a produkcióban, mielőtt nekikezdenétek egy másiknak. Annyira elmélyedtetek a most játszott részben, hogy nem gondoltok rá, tudjátok hogyan végződik a darab.

De amire valaha is emlékeznetek kell, hogy ti vagytok a szeretet!

Történjék bármi, alakuljanak bárhogy is az események, gondolkodjatok bárhogy afelől, mi az, ami megtörténhet vagy nem történhet meg.

Semmi sem fontosabb annál, hogy emlékezzetek, ti vagytok a szeretet!

Ez most a ti szerepetek! Azzal foglalkozni, hogy mi hogyan történhetne, tulajdonképpen energiátok elpocsékolásával egyenlő.

De az emberi természet más:

Ki állítja ezt? Ha így gondolod, akkor ez a te választásod, hogy ilyen légy. Lehetőségetek van bármilyennek lenni.

Új világ létrehozása, gondolatok manifesztálása:

Hogy milyen legyen a világotok? Dolgozzatok rajta és ahogy ti is tudjátok, az univerzum lehetőséget biztosít majd annak megvalósításához.

Csatornázó Médiumok tisztasága:

Meglátásunk szerint a csatornázás tárgya a fogadó érettségi szintjétől is nagyon függ, ez összetett kérdés. Az őszinteség az első helyen áll. Sok Médium őszinte, de ez nem jelenti azt, hogy mentesek mindenféle zavaró hatástól, ami a küldött információt megmásíthatná. Ez egy mélyreható téma, de most már sajnos fogytán a kapcsolat fenntartásához szükséges energia.

Blossom: Néha nagyon szürreális, ahogy itt ülök a nappalimban és földönkívüliekkel társalgok, de ha rátok hangolódok, ez nagyon természetesnek tűnik számomra.

Ez így is van, ez a világ legtermészetesebb dolga. A mostani általános érettségi szinten még nem gondolják így az emberek, de így lesz majd…

Szeretettel és köszönettel!

Catornázó: Blossom Goodchild © Copyright 2012

Magyar nyelvű fordítás / szerkesztés: Scarlett

Website: Blossom Goodchild

Reklámok